ZODII NOROCOASE: Fiecare provocare este uşor de întâmpinat, norocul vă va ţine partea, iar banii vor curge mai uşor ca niciodată

default

Dimensiune font:

| 07-09-2018 17:44

Cele mai norocoase zodii ale anului 2018 vor avea parte de un an extrem de productiv, din toate punctele de vedere şi nimic nu le va sta în cale, nici măcar influenţa lui Saturn.

 

Chiar dacă în anii trecuţi viaţa a fost destul de grea, iată că anul schimbărilor va avea un impact foarte mare, iar influenţa lui Saturn este binevenită, reuşind să mişte ceva în interiorul fiecărei persoane, la un nivel foarte adânc.

Iată care sunt cele mai norocoase zodii:

Scorpion
Nativii din zodia Scorpion vor avea parte de un an extraordinar din punct de vedere financiar. Munca din anii trecuţi va avea, în sfârşit, un rezultat fenomenal, rezultat care a lipsit în ultimii ani. Scorpionii vor fi cei mai norocoşi în ceea ce privește portofelul.

Persoane muncitoare şi ambiţioase, Scorpionii nu se retrag atunci când întâmpină o provocare, de orice fel. Tocmai de aceea, influența karmică a lui Saturn îşi va spune cuvântul şi toată munca din anii trecuţi se va acumula într-un rezultat financiar pe măsură.

Nimeni nu îi va putea opri pe Scorpioni în 2018. Acesta este anul în care toate proiectele măreţe pot fi puse cu succes în acţiune. Astrele vă ţin partea şi vă oferă protecţia de care aveţi nevoie.

Taur
În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, nativii din Taur vor avea parte de cele mai mari schimbări ale vieţilor lor în 2018. Totul va merge ca pe roate, partenerul vă va oferi tot sprijinul de care aveţi nevoie, iar voi vă veţi simţi în al noulea cer.

Cei care au simţit că nu au fost niciodată încurajaţi de partener vor avea parte de schimbări în această zonă emoţională. Taurii sunt persoane sensibile care se inspiră uşor din energia oamenilor din jurul lor, motiv pentru care au nevoie constant de afecţiune.

Anul 2018 poate fi anul în care relaţia în care sunteţi va ajunge la alt nivel, poate fi anul în care deciziile pe plan sentimental pot fi luate pe termen lung. Acestea vor fi de bun augur, iar nativii din Taur vor avea încredere totală în decizia luată.

Pentru cei care încă nu şi-au găsit perechea, primăvara anului 2018 este cea mai bună perioadă. Nimic nu se compară cu un început romantic de an, în care o dată cu florile vor înflori şi sentimentele pentru o persoană nouă. Profitaţi din plin de perioada care va urma!

Balanţa
Balanțele vor simţi după prima dată în mulţi ani că au găsit echilibrul perfect. Anul 2018 este extrem de productiv în toate privinţele, mai ales în sfera socială. Cei din jur nu se vor sătura de prezenţa voastră, iar în anul 2018 veţi fi extrem de popular.

Persoane sociabile şi uşor plăcute, balantele vor ajunge în 2018 adevărate staruri rock în grupul lor de prieteni şi în familie. Aceştia vor fi capabili să dea sfaturi înţelepte, iar umorul îi va ajuta să aibă succes în fiecare zi.

De asemenea, Balanțele se pot baza pe starea bună de spirit şi pentru a avansa în carieră. Şefii voştri vor fi extrem de încântaţi de comportamentul jovial, motiv pentru care există posibilitatea de a primi un post de manager la care visaţi de mult.

Berbec
În 2018, Berbecii vor avea parte de mai mult noroc ca niciodată. Viaţa profesională şi cea personală vor merge ca unse şi în 2018 toate problemele de sănătate vor fi rezolvate cu uşurinţă. Berbecii vor avea parte de un an liniştit şi lipsit de griji.

Anul schimbărilor aduce pentru Berbeci o stare generală bună care îi va detensiona de toate problemele pe care le-au acumulat în ultima perioadă. La jumătatea anului este indicat să mergeţi într-o vacanţă care să vă ajute pe plan spiritual.

Nimic nu este interzis în 2018. Nativii în Berbec vor avea parte de cele mai bune luni spre sfârşitul anului, atunci când vor găsi un echilibru în abolut fiecare domeniu, mai ales în ceea ce priveşte problemele de sănătate.

Gemeni
Gemenii vor avea parte de o renaştere spirituală în 2018, motiv pentru care aceştia trebuie să profite din plin de fiecare şansă primită. Fie că este vorba despre o stare care îi face să fie în perfectă concordanţă cu ei înşişi, sau cu cei din jur, gemenii vor avea un an fantastic.

Aceştia vor avea abilitatea să se cunoască mai bine ca niciodată şi să se accepte la un nivel extrem de profund. Oamenii din jur vor ajunge să aprecieze mai tare nativii în Gemeni şi aceştia vor avea parte de oportunităţi noi. 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
PORECLA SEXUALĂ a zodiei tale
26/06/2021 17:01

  Berbec – "Omul minutului" Acest semn de foc este cunoscut ca un jucător rapid, un impulsiv robust căruia ii place sexul pur şi mai puţin detaliile romantice care l-ar putea condimen ...

Schimbarea la care nu se aștepta o ZODIE. Astrolog: ”Va fi o nebunie!”-VIDEO
21/11/2019 08:41

 Pe parcursul lunii noiembrie, horoscopul dragostei capătă o nouă valentă pentru o zodie. „Venus in Săgetător inseamnă că iubirea capătă o nouă valentă, este mai pozitivă, este plină d ...

Cel mai mare păcat pe care îl fac femeile în timpul postului! Părintele Calistrat a transmis un mesaj
17/11/2019 10:14

Suntem in perioada Postului Crăciunului, iar părintele Calistrat vorbeste despre unul dintre păcatele mari pe care femeile il fac acum. Potrivit preotului, acestea ar trebui să fie mult mai atente la rugăc ...

​Horoscopul pentru marti 12 noiembrie 2019
12/11/2019 04:00

BERBEC Veti descoperi ca o situatie nu trebuie sa fie neaparat logica pentru a avea un final fericit. Inregistrati un varf de "incasari" fara precedent, din relatii comerciale la care nu va pricepeti ...

Ce înseamnă dacă visez că îmi cad dinții. Grijă mare!
11/11/2019 10:04

    Ce inseamnă dacă visez că imi cad dintii. Ar trebui să ai grijă! Cum se interpretează acest tip de vis. Iată la ce să fii atent.        Ce inseamnă dacă visez ...

Ce NU trebuie sa faci SUB NICIO FORMA de Mihail si Gavril! Lucrul care este INTERZIS cu desavarsire! E PACAT mare sa faci asta
07/11/2019 16:03

  Ce nu trebuie să faci pe noiembrie, de Sfintii Mihail si Gavril.   Sfintii Mihail si Gavril este una dintre cele mai importante sărbători ale toamnei. Acesti doi sfinti sunt cinstiti ...

O stiinta milenara: zodiacul indian
08/09/2019 20:47

  In tara multiplelor stiinte, tehnici si experiente spirituale, demersul de cunoastere al naturii umane ce se bazeaza exclusiv pe folosirea horoscopului este primordial. Va prezentam deci acest zodiac ...

 Fazele lunii, zodiile si viata zilnica
08/09/2019 10:49

Cunoastem faptul ca in astrologie luna simbolizeaza principiul feminin, sufletul, calitatile psihice, sanatatea, sensibilitatea si inconstientul. Ea parcurge patru perioade (luna in descrestere,luna noua, lu ...

 Casele astrologice
07/09/2019 10:52

Casele astrologice sunt foarte importante atunci cand se face citirea unui horoscop. Pe parcursul vietii vei petrece mai mult timp in unele case astrologice dacat in altele. Casele pot determina daca esti o ...

BABA VANGA previziuni 2019 - predicții surprinzătoare
01/09/2019 10:01

  Descriere foto: BABA VANGA PREDICTII 2019   BABA VANGA previziuni 2019. Baba Vanga a făcut predictii pentru 2019. Desi a murit in 1996, ea a făcut predictii pană pentru secolul 51 cand, ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei