« Inapoi

Aeroportul Bacău, reprezentat la Târgul Routes Europe

Aeroportul Bacău, reprezentat la Târgul Routes Europe#1
Mărime font - +

Aeroportul Internaţional Bacău va fi prezent la Târgul Aeroporturilor Routes Europe 2017, care se va ţine în acest weekend la Belfast (Irlanda de Nord).

Aeroportul Bacău nu a mai fost la acest târg. Este important, pentru că au sesiuni de networking şi se pun bazele unor rute noi”, a spus Oana Chelaru, managerul Aeroportului Bacău.

Routes Europe oferă un loc de întâlnire pentru companiile aeriene, aeroporturile, autorităţile turistice şi organismele guvernamentale care doresc să planifice noi zboruri şi să crească serviciile existente. Potrivit paginii oficiale a evenimentului, la Routes Europe 2017 sunt aşteptaţi peste 1.200 de profesionişti în domeniu, peste 100 de linii aeriene şi reprezentanţii a peste 300 de aeroporturi.

Sunt preconizate peste 4.800 de întâlniri ce au fost deja stabilite şi vor susţine conferinţe peste 20 de personalităţi, printre care Kenny Jacobs – Chief Marketing Officer la Ryanair, Bernard A. Lavelle – Sales Director la London City Airport, Uel Hoey – Business Development Director la Belfast International Airport, Andrew Cornish – CEO la Aeroportul „John Lennon”, din Liverpool, dar şi alţii.

Pe de altă parte, printre vorbitori nu se regăsesc reprezentanţii unor companii sau instituţii din România. În acest moment, pe Aeroportul Bacău operează o singură companie aeriană, Blue Air, cu circa zece rute, însă este de aşteptat o dezvoltare, după finalizarea lucrărilor de modernizare. Florin CRĂCIUN

Data publicarii: 21/04/2017
loading...
Adauga comentariul tau
Nume:
E-mail:
Comentariu:
Security Code Imagine nouaAlte titluri din evenimentul > MOLDOVA > BACAU

Ultima ora

CELE MAI CITITE STIRI

LOCURI DE MUNCĂ STRĂINĂTATE -  24 IUNIE

LOCURI DE MUNCĂ STRĂINĂTATE - 24 IUNIE

                         (...)
AICI GASITI CELE MAI NOI PROIECTE IMOBILIARE DIN IASI

AICI GASITI CELE MAI NOI PROIECTE IMOBILIARE DIN IASI

             90% dintre dezvoltatorii imobiliari din(...)
Horoscopul de weekend, sâmbătă, 24 iunie 2017

Horoscopul de weekend, sâmbătă, 24 iunie 2017

BERBEC Va manifestati, cu voluptate, senzualitatea in cele mai neasteptate momente. Primiti(...)

 

 

editia online din 24.06.2017 - 23:44

Copyright © SC Ziarul Evenimentul SRL Iasi. In varianta tiparita, cotidianul Evenimentul are o arie de distributie care cuprinde 6 judete: Iasi, Bacau, Botosani, Neamt, Suceava si Vaslui

Statistici T5

Tel - 0232246000 | Fax - 0232246002
Orange - 0752266266
E-mail - contact@evenimentul.ro

Link exchange