Bacăul participă la Târgul de Turism al României
Dimensiune font:
Nu lipsesc celebrul păstrăv în hârzob de brad, cârnaţii de păstrăv, zacusca de păstrăv si sărmăluţele în foi de viţă cu carne de păstrăv, dulceţurile şi siropurile din fructe de pădure
În perioada 15-18 noiembrie, Consiliul Judeţean Bacău, prin Serviciul Public Judeţean pentru Promovarea Turismului şi Coordonarea Activităţii de Salvamont Bacău (SPJPTCAS), participă la ediţia de toamnă a Târgului de Turism al României de la Romexpo, în Bucureşti. Pe parcursul celor patru zile de târg, în standul băcăuan vor fi prezentate ofertele turistice ale judeţului, cu informaţii despre bogatul său patrimoniu cultural, istoric şi natural: pârtia de schi ,,Nemira” din Slănic-Moldova şi traseele montane, turismul balnear şi de agrement, turismul ecumenic, parcurile şi ariile naturale din judeţ, meşteşugurile tradiţionale şi arta populară, precum şi satul românesc cu valorile lui. Vor fi prezentate broşuri bilingve (română-engleză), hărţi turistice, pliante, proiecţii de filme, calendare, albume, materiale care vor fi distribuite atât vizitatorilor, cât şi agenţiilor de turism. Tot aici vor mai putea fi urmărite îndeletnicirile meşterilor populari din comuna Palanca şi vor putea fi degustate produse ecologice atestate, oferite de familia Mihaela şi Ionela Paliştan din Ciugheş (Palanca), începând cu celebrul păstrăv în hârzob de brad (după o reţetă atestată în anul 1920), cârnaţi de păstrăv, zacuscă de păstrăv si sărmăluţe în foi de viţă cu carne de păstrăv, până la dulceţuri şi siropuri din fructe de pădure. Florin CRĂCIUN
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau