Cum te poţi menţine în topul afacerilor de succes
Dimensiune font:
În judeţul Botoşani încă se produce, chiar la scară industrială, mâncare sănătoasă * pe lângă fabricile de lactate, unde intră în continuare cisterna cu lapte şi nu maşina cu prafuri, avem şi fabrici de procesare care folosesc, detaliu inedit pentru 2016, doar carne
Impex Dona SRL din comuna botoşăneană Baisa este cea mai veche unitate de procesare a cărnii din Botoşani, la nivel industrial, şi a reuşit să se menţină pe piaţă prin produsele sale încă din 1994. Compania botoşăneană a scos pe piaţă un sortiment de crenvurşti preparaţi doar din carne şi condimente naturale.
Preparaţi cu gândul la o nepoată bolnavă
Grija pentru copii îi face pe adulţi să lucreze cu grijă pentru aceştia, pentru viitorul lor, să creeze şi să producă doar cu gândul la binele celor mici. Cristina Breşug, managerul firmei, a declarat că pentru crenvurştii „Stejarul” foloseşte 80% carne de vită, 20% carne de porc. „Folosim doar carne de vită, carne de porc, sare, piper, nucşoară şi coriandru. Se poate face orice analiză la orice laborator şi se va constata că acestea sunt singurele ingrediente folosite. Crenvurştii «Stejarul» nu au chimicale, nu au celebrele E-uri pentru că m-am gândit la o nepoţică de-a mea care este bolnavă şi care nu ar fi putut mânca produse cu adaosuri chimicale. Am vrut ceva cu adevărat natural şi la un preţ corect pentru ca şi copiii să poată mânca delicioşii crenvurşti fără niciun risc”, a declarat Cristina Breşug.
Crenvurştii „Stejarul” sunt fierţi şi afumaţi, compoziţia fiind introdusă în membrană naturală. Grija pentru copii este cea mai importantă pentru părinţi şi Cristina Breşug spune că tot ce se produce este consumat şi de familia sa.
„Preparatele produse în fabrica mea sunt mâncate şi la mine acasă pentru că noi folosim carne, afumăm cu fum”, a completat Breşug.
40 este numărul de preparate pe care firma le are pe piaţă.
Alina CALINIUC
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau