« Inapoi

Explozie la o fabrică din Zona Industrială

Explozie la o fabrică din Zona Industrială#1
Mărime font - +

 

Incidentul a avut loc ieri după-amiază la o staţie de gaz lichefiat din Vaslui * paznicul firmei a ajuns la spital cu răni uşoare * este al doilea incident de acest fel petrecut în Zona Industrială a municipiului Vaslui

 

 

O explozie urmată de un incendiu s-a produs după-amiază într-o clădire din Zona Industrială a municipiului Vaslui aparţinând SC Zone One SRL Vaslui. În urma acesteia paznicul a fost rănit, fiind transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă, intervenţia celor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui fiind coordonată de inspectorul-şef, colonelul Gheorghe Blagoci.

Paznicul a fost rănit uşor, prezintă arsuri la nivelul feţei, pe obrazul stâng, fără afectarea căilor respiratorii aeriene. A fost preluat de echipajul Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Vaslui şi transportat la spital”, a declarat Petru Iftene, purtător de cuvânt ISU Vaslui.

Incident cu repetiţie
Este al doilea incident de acest fel petrecut anul acesta în aceeaşi zonă. În noaptea de 23/24 ianuarie, pompierii vasluieni au intervenit pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o societate comercială care avea ca obiect de activitate fabricarea fibrelor şi firelor sintetice, situată pe strada Metalurgiei. A fost anevoie atunci de două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autoplatformă pentru lucru la înălţime, un FRAP şi două autospeciale de primă intervenţie şi comandă pentru localizarea şi stingerea incendiului. La sosirea primelor echipaje, acesta se manifesta cu flacără deschisă în interiorul clădirii, la o maşină de uscare şi roluire a plasei din fibră de sticlă, cu posibilitate de propagare la celelalte instalaţii şi la întreaga clădire. Flăcările au distrus instalaţia electrică de forţă a utilajului şi au degradat instalaţia de aer pentru acţionarea tambururilor, precum şi hidroizolaţia de la partea superioară a utilajului. Cel mai probabil, incendiul a fost generat de către un scurtcircuit la un conductor electric.

Ovidiu IANCU

 

Se pare că incendiu a izbucnit la un depozit de butelii. Flăcările nu au provocat pagube mari.

Data publicarii: 17/02/2017
loading...
Adauga comentariul tau
Nume:
E-mail:
Comentariu:
Security Code Imagine nouaAlte titluri din evenimentul > MOLDOVA > VASLUI

Ultima ora

CELE MAI CITITE STIRI

„Făceam sex cu trei necunoscuţi pe zi!”

„Făceam sex cu trei necunoscuţi pe zi!”

O anchetă a procurorilor a scos la iveală modul sălbatic în care funcţionează(...)
Horoscopul pentru luni, 29 mai 2017

Horoscopul pentru luni, 29 mai 2017

BERBEC Nu mai aveti probleme de comunicare cu niciunul dintre sefi si nici persoana iubita(...)
Primul Război Mondial reflectat în presa vremii. Ziarul „Evenimentul” acum 100 de ani " 29 mai 1917 GALERIE FOTO

Primul Război Mondial reflectat în presa vremii. Ziarul „Evenimentul” acum 100 de ani – 29 mai 1917 GALERIE FOTO

 NOTA: Citiţi în cele 10 facsimile din ziarul EVENIMENTUL din 29 mai 1917(...)

 

 

editia online din 29.05.2017 - 12:39

Copyright © SC Ziarul Evenimentul SRL Iasi. In varianta tiparita, cotidianul Evenimentul are o arie de distributie care cuprinde 6 judete: Iasi, Bacau, Botosani, Neamt, Suceava si Vaslui

Statistici T5

Tel - 0232246000 | Fax - 0232246002
Orange - 0752266266
E-mail - contact@evenimentul.ro

Link exchange