download (1)

Dimensiune font:

La mulți ani de 10 ani! De 10 ani dezvoltăm o idee, urmăm o viziune, formăm o FAMILIE!

| 07-12-2017 16:54

 Familia în definiția ei clasică are trei funcții sociale elementare:

"1. Funcția de socializare-formarea capacitătii de adaptare și motivare în conviețuirea socială.
2. Funcția economică-asigurarea materială și protejarea "copiilor" fată de lipsuri și boli.
3. Funcția politică-asigură "copiilor" o poziție legitimă în societatea existentă." (Wikipedia)


1. Open Mind în primul rand reprezintă un punct de plecare în principal pentru cei din afară reîntorși acasă, pentru "italieni" (nominativ des auzit mai ales în preajma concediilor de sărbători) persoane care, revenind în țară se găsesc în situația de a lua absolut totul de la capăt... pentru a doua oară!
Deci atunci când vorbim despre Marea Familie Open Mind Group ne referim exact la aceaste funcții de bază fundamentale pentru profilul care completează nucleul și portretul acestei firme. Colegii noștri, sunt persoane curajoase care nu au renunțat niciodată la ideea de a fi români dar care au fost nevoite să-și schimbe "casa" pentru a găsi acea oportunitate pe care nu au întâlnit-o în țara lor. După multe călătorii dus-întors Italia-România, au ales din diferite motive să revină în țară. Au regăsit după mulți ani o altă realitate, schimbată la care sunt nevoiți să se adapteze cât mai repede: din punct de vedere lucrativ, social dar și emoțional.
Suntem de 10 ani o echipă de formatori de "suflete" dincolo de experiențe profesionale!
Cine ne-a cunoscut de-a rândul anilor, cu siguranță iși amintește ca fost primit cu brațele dar și cu mintea deschise, într-o atmosferă prietenoasă propice nu numai creșterii profesionale într-un domeniu atât de competitiv ca cel al vânzărilor dar și propice creșterii personale prin integrarea psiho-sociala în noul mediu, formarea, dezvoltarea și motivarea lor ca persoane.
Mulți declară că au regăsit în Open Mind acel loc în care se simt liberi, acceptați, considerați și respectați.
Open Mind este și va fi în continuare, indiferent de creșterea tot mai pronunțată în ultimul timp a numărului de angajați prin deschiderea de noi proiecte de asistentă clienți în domeniul telecomunicațiilor și alte proiecte în Iași și alte sedii, o companie cu față umană.
Face parte din viziunea și valorile declarate, respectate și urmărite cu perseverență de membrii fondatori pe parcursul acestor 10 ani de activitate: umanitate, respect, inițiativă, comunicare, empatie, încredere, determinare, caracter.


2. Din anul 2007 suntem alături de angajații noștri și le oferim seriozitate salarială, formare continuă și posibilitate de promovare în internul companiei. În Open Mind am încercat mereu să punem accentul pe profesionalism și corectitudine. Scopul managementului performanței este de a imbunătăti performanța prin încurajarea unui proces bidirecțional, angajații putând oferi feedback managementului direct: îi incurajăm pe angajați să participe și să evidențieze lacunele în propriile abilităti sau cunoștințe pe care le consideră că le au și le dăm posibilitatea sa învețe și astfel să crească profesional și salarial în cel mai scurt timp.
Ducem în același timp o politică Șanse Egale pentru angajați având ca și obiectiv dezvoltarea și succesul firmei prin atragerea și păstrarea celor mai buni, oferind un mediu de lucru sigur la nivel financiar. Punctam performanța și asta se regăsește în alegerea operatorilor de top de a lucra cu noi de 10 ani.
Oferim de 10 ani stabilitate financiară și respect pentru performanță!
În plus credem în valoarea resurselor umane pentru că imaginea unei companii este dată de persoanele care lucrează aici. În fiecare organizație se nasc, se dezvoltă relații între persoanele care lucrează împreună. Companiile sunt în general evaluate și după capitalul uman și relațiile pe care firma a reușit să le consolideze cu proprii angajați. Fiecare angajat are propriile proiecte și nevoi pe care dorește să și le realizeze. Dacă o persoană nu se simte apreciată, înțeleasă și considerată nu va lucrea cu drag și plăcere, va fi mai puțin interesată, motivată, creativă, productivă și asta se va reflecta în rezultatele obținute de companie. De aceea Open Mind acordă o mare atenție, relațiilor instaurate între companie și angajator precum și între angajați. În toți acești ani am oferit programe suplimentare de motivare a angajaților în domeniul sănătate, wellness, timp liber, încercând să menținem balanța între muncă și timpul alocat pentru familie: flexibilitate orar, programe asistentă medicală privată, concursuri cu premii în timp liber, centre recreative în internul companiei, programări saloane de cosmetică, petreceri anuale și teambuilding-uri etc.

3. Integrarea psiho-socio-profesională a noilor angajați este un capitol important în manualul nostru de organizare internă pentru că sprijinind noii angajați în familiarizarea cu noile condiții de muncă, facilitând acomodarea lor cu grupul și construirea unei atmosfere de siguranță, confidențialitate și de afiliație, vor căpăta încredere în sine aspect care este cheia sucesului în domeniul nostru de activitate.
În plus, în rezultatele cercetărilor psihologice s-a ajuns la concluzia că dintre sentimentele cele mai importante pentru om, unul este recunoașterea celorlalți. Astfel, în relațiile informale, cu colegii, se impune principiul „comporta-te așa cum tu, la rându-ți ai dori ca ceilalți să se comporte cu tine." Fiecare angajat se simte astfel parte dintr-un întreg, un nucleu, un grup, o familie și exact ca într-o familie, chiar dacă ne mai supăram sau câteodată ne mai certăm totuși rămânem împreună!
De 10 ani în Open Mind sentimentul acesta de apartenență și afiliație este motorul secret care menține în top această firmă "micuță"(în ochii unora) dar care între timp a devenit mare, cuprinzând peste 250 de angajați multumiți în Iași, Brașov, Botoșani, Suceava!


Mulțumim astazi tuturor celor care au participat activ la construirea acestei firme:
celor care lucrează cu noi dar mai ales celor care nu mai lucrează cu noi, pentru că ne-au învățat și motivat să devenim mai buni pentru cei care urmează să vina:


OPEN MIND OPEN DOORS, LA MULȚI ANI DE 10 ANI!

loading...
Loading...

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

 

ULTIMA ORA

 

PUBLICAŢIE DE VANZARE SC Avrasop SRL, cu sediul social în mun. Iaşi, bd. Independenţei, nr. 4-6, ap.cam 8, înregistrată la ORC Iaşi sub nr. J22/284/2005, CUI 17192970, prin lichidator judiciar Rodafis IPURL cu sediul în mun. Iaşi, str. Străpungere Silvestru, nr. 48 A, anunţă vânzarea prin licitaţie publică cu strigare a bunurile mobile: Plug cu brazde PP3 – 701 lei; Grapa cu discuri – 1696 lei; Tăvălugi - 841 lei; Cisternă 3,6 to –1682 lei (prţturi fără TVA). Preţurile de pornire reprezintă 35% din preţurile de evaluare. Valorificarea activelor prin licitaţie publică deschisă cu strigare va avea loc la data de 23.01.2018, ora 10, la sediul lichidatorului judiciar. Pentru bunurile neadjudecate, licitaţia se va repeta în ziua de 30.01.2018, aceeaşi locaţie şi oră, aceleaşi preţuri de pornire. Condiţiile de participare la licitaţie sunt conţinute în Caietul de sarcini. Caietul de sarcini, în valoare de 50 lei, se achiziţionează de la sediul lichidatorului, unde se depune şi documentaţia de participare la licitaţie, în original, până în preziua licitaţiei, orele 13.00. Garanţia de participare este de 30% din suma reprezentând preţul de pornire şi va putea fi plătită în contul nr. RO80BUCU1032235332633RON deschis la Alpha Bank Iaşi pe numele debitorului. Prezentul anunţ constituie şi notificare către creditori, debitor şi orice persoană fizică sau juridică interesată în cauză. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare au obligaţia, sub rezerva sancţiuni decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data licitaţiei. Informaţii suplimentare la tel/fax 0232/273948, e-mail: rodafis@gmail.com
PUBLICAȚIE DE VÂNZARE S.C. INTERFARM BOTOSANI S.R.L. Iasi prin lichidator judiciar ACORD SPRL, Dosar nr. 2950/89/2014 Tribunalul Vaslui/Judecător Sindic ANUNŢĂ Organizarea şedinţei de licitație publică de vânzare, cu strigare, la data de 08.12.2017, ora 12.0, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iasi, str. Decebal 22A, bl.Z8, sc.A, et.1, ap.8, jud. Iaşi, pentru patrimoniul debitoarei S.C. INTERFARM BOTOSANI S.R.L. - in faliment, in bancruptcy, en faillite, CUI 2585521, cu numar de inregistrare la Registrul Comerţului J37/251/2011, cu sediul in municipiul Vaslui, Str. Ing. Badea Romeo, nr.1A, Parter, jud. Vaslui constând în: a. Construcţie situată în Botosani, Str. Viilor, Nr.77, Ap.1, jud. Botosani întabulată în Cartea Funciara nr.50058-C1-U13 la preţul de strigare la şedinţa de licitaţie publică de 339.829 lei, valoare fără TVA. b. Constructie situată în Municipiul Botosani, Str. Vârnav, Nr.17, Parter, jud. Botosani întabulată în Cartea Funciara nr. 50058-C1-U15 si Extindere si Terasa, Municipiul Botosani, Str. Vârnav, Nr.22, Parter, jud. Botosani întabulată în Cartea Funciara nr. 5558 la preţul de strigare la şedinţa de licitaţie publică de 332.904 lei, valoare fără TVA. c. Construcţie situată în Botosani, Piata Centrala, Platoul A, Obiectiv U18, jud. Botosani întabulată în Cartea Funciara nr.4819/N la preţul de strigare la şedinţa de licitaţie publică de 516.793 lei, valoare fără TVA. d. Construcţie situată în Botosani, Str. Prieteniei, Nr.4, Bloc V4, Sc. C, Et.II, Ap.13, jud. Botosani întabulată în Cartea Funciara nr50386-C1-U20 la preţul de strigare la şedinţa de licitaţie publică de 67.151 lei, valoare fără TVA. e. Proprietate imobiliara constând în Teren intravilan in suprafaţă de 3.048 mp si construcţii situat în mun. Botoşani, Str. Dobosari, Nr.21 la preţul de strigare la şedinţa de licitaţie publică de 1.374.357 lei, valoare fără TVA. In caz de neadjudecare, urmatoarele şedinţe de licitații publice de vânzare, cu strigare, se vor desfăşura în fiecare zi de vineri la ora 1200, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iasi, str. Decebal 22A, bl.Z8, sc.A, et.1, ap.8, jud. Iaşi. Condițiile de participare la şedinţa de licitație publică de vânzare cu strigare și condițiile de adjudecatare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat de la sediul lichidatorului judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 1.000 lei pentru fiecare proprietate imobiliară pentru care se participă la licitaţie. Bunurile imobile anterior menţionate formează obiectul Dosarului nr.1219/193/2016 înregistrat pe rolul Judecatoriei Botosani având ca obiect Actiune in revendicare. Poate participa la şedinţa de licitatie publică de vânzare cu strigare orice persoana care isi manifesta, intentia de cumparare si care pana in preziua şedinţei de licitatie ora 1200, depune o cautiune reprezentand 10% din prețul de pornire al şedinţei de licitație pentru bunul imobil pentru care participa si face dovada achizitionarii caietului de sarcini. Înscrierile se pot face si cu scrisoare de participare la şedinţa de licitație, precum si cu toate documentele menționate în caietul de sarcini, până în preziua şedinţei de licitație, ora 1200. Nedepunerea tuturor documentelor la sediul lichidatorului judiciar în termenul menționat anterior conduce la pierderea dreptului de a participa la licitație. Toate persoanele interesate în achiziționarea bunurilor imobile care fac obiectul şedinţei de licitație publică de vânzare cu strigare sunt invitate să se înscrie la licitație. Orice persoana care emite pretentii asupra bunurilor imobile care fac obiectul şedinţei de licitație publică de vânzare cu strigare, este rugata sa-si manifeste pozitia cu 5 zile inainte de data şedinţei de licitație publică de vânzare cu strigare, aducand la cunostinta lichidatorului judiciar orice pretentie. Informatii suplimentare se pot obtine de la lichidatorul judiciar la telefon 0742207571. Lichidator judiciar ACORD S.P.R.L. Asociat coordonator Nitescu Dan Nistor
I-a dat foc intenţionat la casă!
23/01/2018 14:00

Detasamentul 2 de Pompieri Iasi a intervenit recent pe strada Mitropolit Varlaam pentru stingerea unui incendiu izbucnit intr-o casă. Au ars uleiuri vegetale şi s-a degradat aragazul. Cauza probabilă a incen ...

În bucluc, din pricina carnetului
23/01/2018 13:00

Agenţii din cadrul Poliţiei oraşului Harlău au prins recent un tanăr de 26 de ani, care conducea un autoturism pe strada Nicolae Iorga, fără a avea permis. În cauză a fost intocmit un dosar penal ...

Găsit cu marfă de contrabandă
23/01/2018 12:00

Agenţii din cadrul Secţiei V de Poliţie au prins zilele trecute pe strada Dimineţii un bărbat de 34 de ani care ar fi avut asupra lui 30.000 de ţigări de diferite mărci, dintre care 10.000 cu timbru de ...

Digitaliada, la start
23/01/2018 11:22

Fundatia Orange lansează a doua editie a #Digitaliada, concurs naţional ce premiază cele mai bune materiale digitale educationale pentru ciclul gimnazial. Competitia se desfăsoară pe www.digitaliada.ro, i ...

Au poftit la fazani şi s-au ales cu dosar penal
23/01/2018 11:21

Trei tineri din Săbăoani s-au ales cu dosar penal pentru nerespectarea condiţiilor de vanătoare, după ce poliţiştii i-au găsit in fondul de vanătoare nr. 47 Roman. „Căutau specii din fauna de i ...

 Hoţii unei autoutilitare, prinşi după aproape o lună
23/01/2018 11:20

  Pe 29 decembrie 2017, politiştii vasluieni au fost sesizaţi de către un bărbat de 54 de ani cu privire la faptul că i-a fost furată autoutilitara pe care o lăsase parcată pe strada Vasile Alecsa ...

S-a spânzurat din cauza datoriilor
23/01/2018 11:14

Un rădăuţean de 50 de ani şi-a pus capăt zilelor din cauza problemelor financiare. Bărbatul a fost găsit de soţia sa spanzurat in podul blocului in care locuia. Acesta plecase de la domiciliu cu trei zi ...

Şofer beat, ajuns în şanţ
23/01/2018 11:13

Un tanăr de 29 de ani, din Brodina, a făcut cascadorii cu maşina in trafic, la Vicovu de Sus, in stare de ebrietate şi cu poliţiştii pe urme. Agenţi de la Poliţia oraşului Vicovu de Sus, in timp c ...

Prins cu bunuri furate asupra sa
23/01/2018 11:00

Agenţii din cadrul Secţiei IV de Poliţie au prins recent in zona bulevardului Tudor Vladimirescu un tanăr de 23 de ani asupra căruia au găsit mai multe bunuri susceptibile a fi furate: un stingător auto, ...

CELE MAI NOI PROIECTE IMOBILIARE DIN IASI
23/01/2018 10:55

80% dintre dezvoltatorii imobiliari din judetul Iasi sunt deja partenerii nostri. Pentru o ofertă personalizată de promovare a proiectului imobiliar, vă rugăm să ne contactati la adresa de e ...