« Inapoi

Tânăr găsit mort cu un cuţit înfipt în inimă

Tânăr găsit mort cu un cuţit înfipt în inimă#1
Mărime font - +

Sfârşit cumplit pentru un tânăr de 26 de ani din comuna Hemeiuşi, găsit mort cu un cuţit de tranşat carnea înfipt în inimă.

Tragedia s-a petrecut joi seara în casa părinţilor săi, aflaţi într-o încăpere alăturată, şi care în momentul în care l-au văzut pe fiul lor căzut într-o baltă de sânge au început să ţipe şi au alertat vecinii.

Gestul tânărului, de o violenţă extremă, i-a lăsat aproape fără cuvinte pe cei care îl cunoşteau ca un băiat cuminte, respectuos, ce își vedea de treaba lui. Bărbatul lucra un abator de carne şi a decis să se sinucidă cu cuţitul de tranşat pe care îl folosea la locul de muncă.

Motivul sinuciderii, spun vecinii, ar fi că tânărul era foarte stresat în ultima perioadă din cauza unui împrumut luat de la o bancă, bani pe care i-a investit în casa în care s-a produs tragedia şi pe care acum nu îi mai putea înapoia. Florin CRĂCIUN

Data publicarii: 20/05/2017
loading...
Adauga comentariul tau
Nume:
E-mail:
Comentariu:
Security Code Imagine nouaAlte titluri din evenimentul > MOLDOVA > BACAU

Ultima ora

CELE MAI CITITE STIRI

 

 

editia online din 21.07.2017 - 1:51

Copyright © SC Ziarul Evenimentul SRL Iasi. In varianta tiparita, cotidianul Evenimentul are o arie de distributie care cuprinde 6 judete: Iasi, Bacau, Botosani, Neamt, Suceava si Vaslui

Statistici T5

Tel - 0232246000 | Fax - 0232246002
Orange - 0752266266
E-mail - contact@evenimentul.ro

Link exchange