« Inapoi

O nouă dramă provocată de un incendiu

Trei copii au ARS de vii în casă!

Trei copii au ARS de vii în casă!#1
Mărime font - +

Cei trei micuţi au fost lăsaţi singuri în casă de părinţi, care au plecat prin sat * cei trei dormeau, când, cel mai probabil, o candelă sau o lumânare a declanşat tragedia * de la începutul anului, cinci copii şi-au pierdut vieţile în urma unor incendii, în judeţul Bacău

Tragedie într-o familie din satul Slobozia Nouă, din comuna băcăuană Stănişeşti, unde trei fraţi cu vârste cuprinse între 7 şi 9 ani au murit arşi de vii în casă.

Nenorocirea s-a petrecut în urmă cu două zile, după ce părinţii lor au plecat de acasă şi i-au lăsat pe copii dormind. Cel mai probabil, înainte de a pleca, părinţii au lăsat aprinsă o candelă sau o lumânare, care a provocat incendiul.

La ora 7.55 a fost lichidat incendiul şi ulterior, când au intrat colegii în ceea ce mai rămăsese din casă, au fost găsite trupurile minorilor de 6, 8 şi, respectiv, 9 ani. Părinţii erau plecaţi de la domiciliu”, a declarat Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău.

Au murit pe capete

În doar trei luni din acest an, incendiile din judeţul Bacău au făcut mai bine de jumătate din toate victimele înregistrate pe parcursul întregului an 2016.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, până la ultima tragedie, şapte persoane au murit în incendiile din judeţ, în condiţiile în care, pe întreg parcursul anului trecut, incendiile au făcut 13 victime.

Dintre cele şapte persoane moarte de la începutul acestui an, cinci au fost copii cu vârste cuprinse între 4 luni şi 2 ani şi 8 luni.

Luna neagră” a fost februarie, când trei fraţi din Parava au ars de vii în casa cuprinsă de foc, iar alţi doi copii, un băiat de 9 luni şi o fată de 2 ani, din comuna Valea Seacă, au murit intoxicaţi cu fum, în urma unui incendiu care a ars mocnit în casă. Acum, la această listă a morţii se adaugă victimele din Slobozia Nouă. Florin CRĂCIUN

Data publicarii: 21/04/2017
loading...
Adauga comentariul tau
Nume:
E-mail:
Comentariu:
Security Code Imagine nouaAlte titluri din evenimentul > MOLDOVA > BACAU

Ultima ora

CELE MAI CITITE STIRI

 

 

editia online din 25.06.2017 - 5:01

Copyright © SC Ziarul Evenimentul SRL Iasi. In varianta tiparita, cotidianul Evenimentul are o arie de distributie care cuprinde 6 judete: Iasi, Bacau, Botosani, Neamt, Suceava si Vaslui

Statistici T5

Tel - 0232246000 | Fax - 0232246002
Orange - 0752266266
E-mail - contact@evenimentul.ro

Link exchange