« Inapoi

PSD Neamţ îşi măreşte palmaresul

Ilan Laufer, ministrul „adoptat” al Moldovei

Ilan Laufer, ministrul „adoptat” al Moldovei#1
Mărime font - +

Finalul de săptămână a fost marcat de o importantă şedinţă în PSD Neamţ, la aceasta participând şi un reprezentant al noului Cabinet Tudose. Este vorba despre Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, care, de sâmbătă, 15 iulie, a intrat oficial în rândul pesediştilor din organizaţia nemţeană. „Cu mare bucurie am votat astăzi, alături de colegii mei din Biroul Permanent Judeţean al PSD, primirea în cadrul Organizaţiei de la Piatra Neamţ a ministrului Ilan Laufer. L-am susţinut pe acesta pentru funcţia de ministru pentru Mediul de Afaceri, deoarece am mare încredere în potenţialul sau profesional şi politic, iar transferul sau în organizaţia de la Piatra Neamţ reprezintă un câştig pentru judeţul nostru. Neamţul are nevoie de dezvoltare economică pentru a evolua, iar Ilan Laufer este un sprijin de nădejde pentru noi în acest sens”, a precizat Ionel Arsene, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Neamţ.
La rândul său, noul reprezentat al Ministerului pentru Mediul de Afaceri s-a declarat încântat de mişcarea politică pe care a făcut-o, precizând că intenţionează să se implice activ în tot ce înseamnă activitate de partid şi că va lua la pas toate organizaţiile locale din judeţ. „Venirea mea în Organizaţia nemţeană nu va fi doar formală, voi fi active şi vă spun de acum că îmi doresc să fiu un membru activ (...). Voi face tot ce ţine de mine pentru a fi mândrii că sunt membru în organizaţia PSD Neamţ”, a declarat Ilan Laufer, unul dintre cei mai controversaţi membri ai Executivului.
Mai mult, fiind un membru de seamă pentru PSD Neamţ, în următoarea şedinţă de partid, lui Laufer i se va da şi o funcţie demnă de un ministru, acesta urmând să fie vicepreşedinte al formaţiunii nemţene.
Ilan Laufer este unul dintre cei mai bogaţi miniştrii ai actualului guvern. Acesta are 33 de ani, fiind absolvent al Academiei Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport (ANEFS) din Bucureşti. În Guvernul Grindeanu, Laufer a fost numit secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, fiind coordonator al Direcţiei pentru Antreprenoriat şi Programe pentru IMM, inclusiv responsabil pentru Programul „Start-up Nation România”, o iniţiativă ambiţioasă, care urmăreşte înfiinţarea a circa 10.000 noi companii şi crearea a 20.000 noi locuri de muncă. Anca BURNICHE, Gianina BUFTEA

 

 

Data publicarii: 17/07/2017
loading...
Adauga comentariul tau
Nume:
E-mail:
Comentariu:
Security Code Imagine nouaAlte titluri din evenimentul > POLITICA

Ultima ora

CELE MAI CITITE STIRI

S-a aflat în sfârșit adevărul: ce a declanșat INCENDIUL de la Bamboo

S-a aflat în sfârșit adevărul: ce a declanșat INCENDIUL de la Bamboo

 După tragedia din Clubul Colectiv, istoria era pe punctul să se repete în(...)

 

 

editia online din 22.07.2017 - 1:37

Copyright © SC Ziarul Evenimentul SRL Iasi. In varianta tiparita, cotidianul Evenimentul are o arie de distributie care cuprinde 6 judete: Iasi, Bacau, Botosani, Neamt, Suceava si Vaslui

Statistici T5

Tel - 0232246000 | Fax - 0232246002
Orange - 0752266266
E-mail - contact@evenimentul.ro

Link exchange