ciocan  codul-penal

Dimensiune font:

RECHIZITORIU DNA: STENOGRAMELE care i-au condus pe procurori la Liviu Dragnea

| 09-08-2018 19:38

 Procurorii DNA susțin, în rechizitoriul dosarului Belina, obținut de STIRIPESURSE.RO,  în care a fost trimisă în judecată Sevil Shhaideh, că firma Trident, al cărui asociat este fiului lui Liviu Dragnea, este paravan pentru Tel Drum, arătând, prin interceptări, că angajații acestei societăți se comportă precum angajați ai Tel Drum. De asemenea, DNA precizează că în urma perchezițiilor efectuate la firma Tel Drum au fost găsite informații privind activitatea Trident.

Procurorii au investigat modalitatea prin care insula Belina a fost dată în administrarea Consiliului Județean Teleorman, ulterior închiriată de Tel Drum și concesionată mai departe firmei Trident.

"Faptul că S.C. TRIDENT cu numitul Barac Danel sunt persoane interfaţă ale societății S.C. TEL DRUM este dovedit și de împrejurarea că aproape toate înscrisurile necesare a fi întocmite pentru obținerea autorizațiilor în vederea efectuării construcțiilor pe care primul le-a realizat au fost găsite în computerele SC TEL DRUM SA., cu ocazia efectuării percheziției informatice asupra sistemelor informatice și ale suporturilor de stocare a datelor informatice din data de 04.08.2017, astfel cum rezultă din procesul verbal din data de 20.04.2018.

Față de cele ce preced, apreciem că este dincolo de orice dubiu rezonabil că S.C. TRIDENT cu numitul Barac Danel servește intereselor S.C. TEL DRUM S.A. în zona Insulei Belina și că cesionarea unuia dintre cele două contracte de închiriere către SC TRIDENT, este strict pentru deturnarea atenției publice de la adevărații posesori, exercitanți ai tuturor atributelor posesiei, în zonă", arată DNA.

De altfel, procurorii DNA spun că liderul PSD, Liviu Dragnea, ar fi mers în repetate rânduri pe Insula Belina, comportându-se "cel puțin ca un adevărat posesor", deși nu era titlularul unui contract de închiriere. DNA precizează că de mai multe ori deplasările s-au realizat cu elicopterul, pe insulă fiind amenajat, în 2016, un heliport neautorizat.

"Prin urmare, relaţia apropiată cu S.C. TEL DRUM S.A. este demonstrată tocmai de faptul că fără a fi titularul unui contract de închiriere a imobilului insula Belina, numitul LIVIU DRAGNEA îşi permitea să facă invitaţii, să descindă într-un cadru restrâns cu prieteni apropiaţi pentru activităţi recreative, să folosească bunurile mobile şi imobile din areal, comportându-se cel puţin ca un adevărat posesor.

Nu în ultimul rând, arătăm că o parte din deplasările efectuate de către numitul LIVIU DRAGNEA pe Insula Belina s-au realizat cu elicopterul, astfel cum rezultă din procesul verbal din data de 20.10.2017, iar în anul 2016, pe insulă, s-a realizat un heliport, funcţional, dar neautorizat de către organele abilitate. Din declaraţia de martor a numitului Constantin Apăvăloaie, pilotul de la S.C. Cobrex Trans S.R.L., firma deţinătoare a elicopterului cu care se realizau zborurile, rezultă că heliportul a fost realizat după ce martorul şi-a făcut cunoscută intenţia, în faţa aghiotantului numitului LIVIU DRAGNEA, de a nu mai ateriza în zona Belina din cauza terenului accidentat şi plin de bălării.

Din cele expuse, reiese încă o dată faptul că numitul LIVIU DRAGNEA se comporta cel puţin ca un adevărat posesor al imobilelor, din moment ce el era principalul beneficiar al zborurilor cu elicopterul în zona insulei Belina, iar apariţia heliportului vine practic să deservească descinderilor sale în zonă", se arată în rechizitoriul prin care Sevil Shhaideh a fost trimisă în judecată.

"Inculpații au creat un folos S.C. TEL DRUM S.A., societate ai cărei administratori, după cum s-a arătat, sunt cel puţin cunoştinţe cu numitul LIVIU NICOLAE DRAGNEA, care, în calitate de fost președinte al C.J. TELEORMAN și, la data faptelor, vicepremier şi ministru al D.R.A.P., a fost, în diferite intervale de timp, superiorul funcționarilor publici implicați, iar prin relația apropiată faţă de S.C. TEL DRUM S.A. ar fi putut fi direct interesat de folosința celor două imobile, insula Belina şi braţul Pavel, de unde şi vizitele întreprinse", spun procurorii.

Referitor la legaturile dintre SC Trident si Tel Drum, anchetatorii spun:

"Prin Hotărârea nr 51 din 27.03.2014 a Consiliului Judeţean Teleorman s-a hotărât ca S.C. TEL DRUM S.A. să primească acordul pentru cesiunea contractului de închiriere nr 1/16.01.2014.

La data de 28.04.2014, Judeţul Teleorman, prin Consiliul Judeţean Teleorman, în calitate de locator, şi S.C. TEL DRUM S.A., în calitate de locatar, reprezentată de numitul Petre Pitiş şi numita Marilena Panaitov,  au convenit ca toate drepturile şi obligaţiile S.C. TEL DRUM S.A., precum şi toate celelalte clauze ale contractului de închiriere nr 1/16.01.2014 să fie preluate de cesionarul SC TRIDENT 51 SRL, reprezentată prin administrator Barac Danel.

La data de 08.02.2017, prin actul adiţional nr 3 s-a revenit la situaţia din aprilie 2014, astfel încât, Judeţul Teleorman, prin Consiliul Judeţean Teleorman, în calitate de locator, şi S.C. TEL DRUM S.A., în calitate de locatar, reprezentată de numitul Petre Pitiş şi numita Marilena Panaitov,  au convenit ca toate drepturile şi obligaţiile cesionarului S.C. TRIDENT 51 S.R.L., precum şi toate celelalte clauze ale contractului de închiriere nr 1/16.01.2014, să îi revină locatarului S.C. TEL DRUM S.A..

Din informaţiile furnizate de către Oficiul Naţional al Registrului Comerţului  rezultă că S.C. TRIDENT 51 SRL este o societate comercială cu sediul social în mun. Tunu Măgurele, blv. Independeţei, bl. D15/1, judeţ Teleorman care în prezent are ca asociaţi pe numiţii Dragne Ilie Liviu şi Dragnea Valentin Ştefan, fiul lui Liviu Dragnea, iar ca administrator pe primul sus-numit.

Din secţiunea informaţii istorice, aflăm că S.C. TRIDENT 51 S.R.L. a fost înscrisă în RC la data de 30.08.2013, la solicitarea numitului Barac Danel, din eroare scris Daniel. Aceasta alături de încă o persoană a fost iniţial,  asociat al societăţii, precum şi administrator. Pe data de 25.02.2016, numitul Barac Danel a decedat, astfel încât, la data de 11.05.2016 s-a solicitat revocarea acestuia din calitatea de administrator, fiind numit în locul său, fiul, numitul Barac Marius Lucian.

Numiţii Barac Danel şi Barac Marius Lucian, conform informaţiilor REVISAL, au avut calitatea de angajaţi cu contract individual de muncă 2753/01.10.2010 şi 3049/17.10.2011, la angajatorul S.C. TEL DRUM S.A., primul ca şi administrator, al doilea ca şi şofer".

DNA prezintă interceptări din care, spun procurorii, ar reieși calitatea angajat-angajator dintre persoanele care lucreaza sau administreaza cele doua societati:

"Convorbirea telefonică purtată la data de 27.01.2015, ora 17:33:13, de către PANAITOV MARILENA, care este apelată de PENE NICOLETA (titular post telefonic: TEL DRUM S.A.),:

PENE NICOLETA: Unu: am avut tranzacţii din astea intracomunitare la

decembrie?...[neinteligibil]... pe intra...

(...)

PANAITOV MARILENA: Deci...sunt nişte d-alea, ale lu' BARAC, pe Fishery, atât.

PENE NICOLETA: Aha. Păi, o să-mi dai, când o fi atunci.

PANAITOV MARILENA: îţi dau eu mâine, da.

[...]

Sau

Convorbirea telefonică purtată la data de 02.02.2015, ora 12:56:41, de către VIŞAN MIRCEA, care este apelat de BARAC DANIEL:

BARAC DANIEL: Dă-mi şi mie o informaţie, tati. Cam cât costă un metru cub de beton la noi?

VIS AN MIRCEA: Depinde de marcă. De la 2 milioane...

[...]

Convorbirea telefonică purtată la data de 06.02.2015, ora 09:48:19, de către PENE NICOLETA, utilizatoare a postului telefonic .. (titular post telefonic: TEL DRUM SA), care este apelată de BARAC DANIEL:

BARAC DANIEL: Am şi eu o rugăminte la dumneavoastră.

PENE NICOLETA: Spuneţi!

BARAC DANIEL: Tre' să plec la BALŞ repede. Am şi eu de luat nişte bani, d-ăia de... pe la deplasările mele, de pe la astea şi...

PENE NICOLETA: îhî.

BARAC DANIEL: Să-i... mi le dea GABI şi îi semnaţi dumneavoastră când veniţi.

PENE NICOLETA: Da. Dar nu mai staţi, vă grăbiţi? Că vream şi eu să vorbesc, de băiat, de astea... că am vorbit cu şefu'.

BARAC DANIEL: Despre asta?

PENE NICOLETA: De băiat.

BARAC DANIEL: Aşa!

PENE NICOLETA: Păi, d-aia zic, voiam şi eu să vorbesc! De băiatul dumneavoastră, cu salariul, cu astea...

BARAC DANIEL: Da, da, da! Şi cu...

PENE NICOLETA: Eu sunt pe drum acuma. O las p-asta mică la mama şi...

BARAC DANIEL: Păi atunci vă aştept! Gata, nu, vă aştept atunci!

PENE NICOLETA: Cum vreţi, dacă nu, puteţi lua banii, că vi-i dă GABI şi ne auzim... luni.

[...]

Convorbirea telefonică purtată la data de 06.02.2015, ora 13:41:26, de către PENE NICOLETA, (titular post telefonic: TEL DRUM SA,), care îl apelează pe BARAC DANIEL:

[...]

PENE NICOLETA: Mai avem ceva de rezolvat noi, adică ne-aţi cerut nouă suportul vis-a-vis de ziua de azi, de exemplu. Să vă dăm... să vă luăm ceva, şi  astea, si mai avem noi de luat ceva?

BARAC DANIEL: Nu, nu, nu.

PENE NICOLETA: Am luat tot ce ne-aţi cerut, da?

BARAC DANIEL: Eu am tot ce-mi trebuie, nu mai am nevoie de nimic.

PENE NICOLETA: Ok.

BARAC DANIEL: Da. Deci am tot ce-mi trebuie.

[...]

De asemenea, din probatoriul administrat rezultă și faptul că numitul Barac Danel se afla într-o relație de subordonare față de angajații Tel Drum S.A.. Exemplificăm:

Convorbirea telefonică purtată la data de 07.02.2015, ora 16:11:47, de către PITIŞ PETRE (titular post telefonic: TEL DRUM SA), care îl apelează pe BARAC DANIEL:

BARAC DANIEL: ... șefule!

PITIŞ PETRE: DĂNILĂ!

BARAC DANIEL: Da!

PITIŞ PETRE: Salut! Ce faci?

BARAC DANIEL: Uite, sunt pe la baltă, p-aici.

PITIŞ PETRE: Ăăă, bă, ai nişte lapte?

BARAC DANIEL: Am lapte! Cum?

PITIŞ PETRE: A, bine. 2, 3 litri aşa.

BARAC DANIEL: 2, 3 litri?

PITIŞ PETRE: Aha.

BARAC DANIEL: Păi e... e o sticlă de 2 litri d-ăla de vacă proaspăt şi...

PITIŞ PETRE: Aha.

BARAC DANIEL: Mai sunt 2 litri de ălalaltu'.

PITIŞ PETRE: Bine, hai! Pa, pa!

BARAC DANIEL: Aţi plecat încoace?

PITIŞ PETRE: Cam într-o oră, da.

BARAC DANIEL: Da, bine şefu'.

PITIŞ PETRE: Bine, pa!

BARAC DANIEL: Bine

Convorbirile interceptate demonstrează fără dubiu că numitul Barac Danel, administrator și acționar S.C. TRIDENT este doar un interpus al SC TEL DRUM, coordonarea administrării bunurilor mobile și imobile care sunt pe Insula Belina realizându-se în fapt de către  SC TEL DRUM. Mai mult, numitul Barac Danel asigură, în zona insulei, mentenanța sistemelor și se asigură de confortul celor veniți ca oaspeți pe insulă. Astfel:

Convorbirea telefonică purtată la data de 09.02.2015, ora 11:25:02, de către PITIŞ PETRE, (titular post telefonic: TEL DRUM SA), care este apelat de BARAC DANIEL:

PITIŞ PETRE: Alo!

BARAC DANIEL: Alo! Să trăiţi! Ă...Nu-i mai anunţ p-ăia cu semnalu', că merg perfect televizoarele. Merg toate canalele, tot, decât o să-i pun eu nişte beton jos acolo la ţeava aia. PITIŞ PETRE: Bine.

BARAC DANIEL: Că n-are rost, îi chem, şi-i chem degeaba.

PITIŞ PETRE: Bine. Pa!

BARAC DANIEL: Da. D-aia v-am sunat, ca să-i...

sau

Convorbirea telefonică purtată la data de 19.02.2015, ora 18:00:57, de către PITIŞ PETRE, (titular post telefonic: TEL DRUM SA care îl apelează pe BARAC DANIEL:

PITIŞ PETRE: Alo! Salut! Ce faci?

BARAC DANIEL: Uite, sunt la baltă.

PITIŞ PETRE: îhî! îţi vin copiii de la BUCUREŞTI?

BARAC DANIEL: Păi... MIHAI aşa zicea, da' n-a zis..., nu mi-a zis sigur nimic,

PITIŞ PETRE: Aha. Bine, hai, că într-o oră...

BARAC DANIEL: întreba decât dacă am ceva de mâncare, am cumpărat ...[neinteligibil]...

PITIŞ PETRE: A, stai acolo. Ai luat de grătar?

BARAC DANIEL: Da.

PITIŞ PETRE: Ei, stai că vin şi eu. Pregăteşte lemnele.

BARAC DANIEL: Bine.

PITIŞ PETRE: Eu n-am plecat, cam într-o juma' de oră plec,aşa. Ca să ştii de

mine. Bine.

BARAC DANIEL: Bine.

PITIŞ PETRE: Să faci mămăligă, că mâine mergem la peşte.

BARAC DANIEL: Cum?

PITIŞ PETRE: Să faci mămăligă, că mâine mergem la peşte.

BARAC DANIEL: ...[neinteligibil]...

PITIŞ PETRE: Ai pierdut semnalul.

BARAC DANIEL: Da, acuma am semnal iar.

PITIŞ PETRE: Să faci mămăligă, că mergem mâine la peşte.

BARAC DANIEL: Ha, ha... Da, fac. Fac, fac.

PITIŞ PETRE: Bine. Hai, pa!

BARAC DANIEL: Cocoloaşe.

Convorbirea telefonică purtată la data de 19.02.2015, ora 18:21:52, de către PITIŞ PETRE, (titular post telefonic: TEL DRUM SA), care este apelat de BARAC DANIEL:

BARAC DANIEL: Eu o să fug până în oraş.

PITIŞ PETRE: De ce?

BARAC DANIEL: Păi, să iau ceva pentru gustări de dimineaţă, că vorbii cu ălalaltu', înaltu', şi zise că: „Bă, eu nu viu astă seară...[neinteligibil]... ".

PITIŞ PETRE: Păi am luat eu, mă.

BARAC DANIEL: Aaa, aţi luat?

PITIŞ PETRE: Deci trebuie decât...decât ouă să aduci, ca să nu mai aduc...

BARAC DANIEL: Lapte, ouă şi alea, nu e problemă.

[...]

Convorbirea telefonică purtată la data de 02.03.2015, ora 14:07:32, de către PITIŞ PETRE, (titular post telefonic: TEL DRUM SA,), care îl apelează pe BARAC DANIEL:

(...)

PITIŞ PETRE: Nu? Bine. Cine e la baltă? Că vreau să dau o fugă să măsor ceva p-acolo.

BARAC DANIEL: Păi, sunt fetele alea care fac curat.

PITIŞ PETRE: Şi când pleacă?

BARAC DANIEL: Păi, cred că mai... o oră, două aşa, o să plece.

PITIŞ PETRE: Aha. Si cheia de acolo, să-mi deschidă si mie?

BARAC DANIEL: E la uşă, la poartă, la intrare. Sunt băieţii ăia acolo.

PITIŞ PETRE: Unde la intrare?

BARAC DANIEL: La... când intraţi acolo, la baraca aia, prima de la poartă.

PITIŞ PETRE: Aaa, la prima baracă? A, bine. Da.  ", potrivit rechizitoriului DNA.

 

 

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

 

 

ULTIMA ORA

 

 

 

 

Licitaţie publică 22.10.2018 1.Informaţii generale privind locatorul: Comuna Bivolari, cu sediul în Bivolari, CIF 4540682 Adresa poştală: localitatea Bivolari, judeţul Iaşi, Telefon: 0232/298555, Fax: 0232/298508 2. Obiectul concesionării: Proprietăţi imobiliare aparţinând domeniului privat al comunei Bivolari: T16 p50/16 Tabara 582,70 mp. Proprietăţi imobiliare aparţinând domeniului public al comunei Bivolari: T26 1133/1 Bivolari 210,0 mp. 2.1 Procedura aplicată - Licitaţie publică cu ofertă în plic; 3. Informaţii privind documentaţia de atribuire; comuna Bivolari, cu sediul în Bivolari, CIF 4540682 Adresa poştală: localitatea Bivolari, judeţul Iaşi, Telefon: 0232/298555, Fax: 0232/298508 3.1. Modalitatea prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentaţiei de atribuire: documentaţia se obţine de la sediul locatorului; 3.2. Denumirea şi adresa compartimentului de la care se poate obţine un exemplar din documentaţia de atribuire: Bivolari, jud. Iaşi, Telefon: 0232/298555, Fax: 0232/298508 3.3. Preţul documentaţiei de atribure este de 50 lei. 3.4. Data limită pentru solicitarea clarificărilor 18.10.2018, ora 14.00; 4. Informaţii privind ofertele: 4.1. Data limită de depunere a ofertelor 19.10.2018, ora 14.00 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Primăria comunei Bivolari, cu sediul în Bivolari, jud. Iaşi; 4.3. Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: 1 ex. (plic închis şi sigilat); 5. Data şi locul la care se va desfăşura şedinţa publică de deschidere a ofertelor 22.10.2018, ora 9.00;
EuroBusiness LRJ S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei FANYON S.R.L., conform Hotararii nr.120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 01.11.2018, 15.11.2018, 29.11.2018, 13.12.2018, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL – PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR fără TVA) Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud.Brăila, CF nr.70378 a Com. Vădeni, astfel: – 1.203.409,00 1.Teren și construcții cu destinație nerezidențială – 909.639,00 a.Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad. 70378, CF nr. 70378 a Com.Vădeni – 38.400,00 b.Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad. 70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E – 53.267,00 c.Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad. 70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278, 45 mp, cu regim de înălțime P+1E – 53.305,00 d.Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad. 70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P – 21.872,00 e.Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad. 70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E – 49.132,00 f.Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, identificată cu nr. cad. 70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P – 6.641,00 g.Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad. 70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P – 6.599,00 h.Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad. 70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E – 92.607,00 i.Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad. 70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M – 449.014,00 j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad. 70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M – 138.802,00 2.Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) – 127.890,00 3.Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) – 122.880,00 4.Active necorporale:mărci, desene și modele – 43.000,00 Activul imobil Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin. 2), lit. F, din Noul Cod Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat de la sediul lichidatorului judiciar din Iași, Str. Zorilor, nr. 11 sau de la sediul ales din Bucuresti, Sector 1, Str. Gh. Magheru, nr. 31, etaj 1, cam. 25, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.: RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al FANYON S.R.L., nr.: RO47BRDE090SV51777410900, deschis la BRD–GSG. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi depuse la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Sector 1, Str. Gh. Magheru, nr. 31, etaj 1, cam. 25. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar EuroBusiness LRJ S.P.R.L., din Mun. Iaşi, Str. Zorilor, nr. 11, Jud. Iaşi, telefon 0733683702, mail: vanzari@lrj.ro, la sediul ales al lichidatorului judiciar din București, Bd.Magheru nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector 1, telefon 0737242544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, la sediul debitoarei din Loc. Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, telefon 0747012820, mail: paula.stoian@fanyon.ro și pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro.
PUBLICAȚIE DE VÂNZARE S.C. VINI COM COPOU S.R.L. Iași, prin administrator judiciar Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., numit potrivit Încheierii nr. 171/19.07.2017, pronunţată de Tribunalul Iași, în dosarul nr. 5373/99/2017, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014 și ale hotărârilor adunării creditorilor din data de 20.06.2018, anunţă scoaterea la vânzare, prin licitaţie publică cu strigare, la data de 26.10.2018, orele 12.00, la sediul administratorului judiciar din Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, a următoarelor categorii de stocuri: Nr. crt. – Active propuse spre valorificare – Cantitate – Preţ unitar pe buc./litru (lei, cu T.V.A. inclus) – Valoare de pornire a licitaţiei (lei, fără T.V.A.) 4. – RIESLING ITALIAN DOC – vin vrac* – 16.828 litri – 2,00 lei/litru – 33.656,00* * În cazul în care acest activ nu se va valorifica la prețul din prezenta publicație de vânzare, în cadrul aceleiași licitații el va putea fi valorificat la cel mai mare preț oferit, cu condiția să nu fie derizoriu. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 25.10.2018, ora 12.00, la sediul administratorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina nr. 82, jud. Iași. Pentru participarea la licitaţie, potenţialii cumpărători trebuie să depună la sediul administratorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina nr. 82, jud. Iași, până la data de 25.10.2018, ora 12.00, documentele prevăzute în publicația de vânzare ce poate fi vizualizată pe site-ul www.insolventa.ro. Accesul direct la activul oferit la vânzare se face cu programare şi este condiţionat de semnarea unui Protocol de vizitare a activului care cuprinde clauze de confidenţialitate. Pentru programare ofertanţii trebuie să-şi anunţe prin fax la 0232/212231 sau e-mail vanzari@insolventa.ro intenţia de vizitare. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0749244377, 0755132471, 0232/243864.
ANUNŢ DE VÂNZARE Auto Remat S.R.L., cu sediul în mun. Iași, Bd. Chimiei, nr. 14, C1, parter, jud. Iași, C.U.I. 7168576, O.R.C. J22/436/1995, prin lichidator judiciar Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., potrivit Hotărârii nr. 1894/14.12.2016, pronunţată de Tribunalul Iași – Secția II Civilă - Faliment, în dosarul nr. 4122/99/2016, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în data de 05.11.2018, ora 12.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, a următoarelor active: Nr. activ – Denumire și descriere active – Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*) – Valoare de pornire a licitației (lei, fără T.V.A.*) Activ 1 – Teren curți construcții, situat în mun. Iasi, Aleea Tudor Neculai, f.n., zona Cimitir Buna Vestire, jud. Iași, în suprafață totală de 1.237,73 m.p., având număr cadastral 9635/6/2, înscris în Cartea Funciară nr. 130423/Iași, Terenul are deschidere frontală la Aleea Tudor Neculai, de cca 27 m drum asfaltat și pe o latură la drum secundar pietruit cu o deschidere de 50 m, este împrejmuit și are o platformă betonată de cca. 14 x 27 m. La limita proprietății se află rețea de alimentare cu energie electrică, rețea alimentare apă și canalizare, rețea alimentare gaze naturale și rețele de telecomunicații. Având în vedere caracterul zonei, proprietatea este pretabilă pentru construcții rezidențiale sau spații comerciale. – 660.600,00 lei – 400.000,00 lei Activ 3 – Stație preparare asfalt WIBAU, fixă, tip S25 300, serie fabricație 113271, an fabricație 1968, montată și modernizată în anul 2009 (în anul 2009 a fost automatizată și refacută instalația stației) ce are în componență toate dotările necesare funcționării. Stația de asfalt este montată pe proprietatea Com Beton SRL din mun. Iași, bld. Chimiei, nr. 14, jud. Iași. – 1.333.100,00 lei – 933.170,00 lei Activ 4 – AUTOTURISM DACIA LOGAN, data primei înmatriculări 27.03.2006, cilindree 1.461 cmc, motorină, culoare albastru, nr. identificare UU1LSDEJH35639130. Stare -nefunctionala (pretabila pentru piese de schimb) – 1.350,00 lei – 1.350,00 lei Activ 8 – AUTOUTILITARA DACIA DROP SIDE, caroserie FURGON 2 usi + usa dbl sp., tip D1305D5 TOD D/E3 -F, cilindree 1.870 cmc, motorina, an fabricație 2005, culoare alb, nr. identificare UU1D1711753465090. Stare -nefunctionala (pretabila pentru piese de schimb) – 930,00 lei – 930,00 lei Activ 9 – AUTOUTILITARA VOLKSWAGEN CADDY 1,9 SDI, caroserie FURGON 2 usi + 1, cilindree 1.896 cmc, motorină, an fabricație 2002, culoare gri, nr. identificare WV1ZZZ9KZ2R528114. Stare -nefunctionala (pretabila pentru piese de schimb) – 1.490,00 lei – 1.490,00 lei Activ 10 – AUTOTURISM VOLKSWAGEN GOLF, caroserie AC BREAK, tip 1J SEAQMX01 GOLF, cilindree 1.896 cmc., motorină, 101 cp, an fabricație 2004, 4 geamuri electrice, culoare gri, nr. identificare WVWZZZ1JZ4W183582. Stare - nefunctionala (pretabila pentru piese de schimb) – 1.680,00 lei – 1.680,00 lei Activ 11 – AUTOUTILITARA VOLKSWAGEN CADDY 1,9 SDI, caroserie FURGON 2 usi + 1, cilindree 1.896 cmc., motorină, 90 cp, prima inmatriculare 01.06.2001, culoare alb, nr. identificare WV1ZZZ9KZ1R523657. Stare -nefunctionala (pretabila pentru piese de schimb) – 1.440,00 lei – 1.440,00 lei Activ 12 – AUTOTURISM VOLKSWAGEN PASSAT, caroserie AC BREAK, tip 3 BG/SEAVBX01 PASSAT VAR, cilindree 1.896 cmc, motorină, 101 cp, an fabricație 2003, culoare rosu, nr. identificare WVWZZZ3BZ3E136159 Stare -nefunctionala (pretabila pentru piese de schimb) – 1.820,00 lei – 1.820,00 lei Activ 13 – AUTOTURISM DAEWOO MATIZ, berlina 4+1 usi, 796 cmc, benzina, an fabricatie 2004, culoare albastru, nr. identificare UU6MF48414D046534. Stare -nefunctionala (pretabila pentru piese de schimb) – 650,00 lei – 650,00 lei Activ 14 – AUTOTURISM OPEL ASTRA CARAVAN 1.7 DTI, BREAK 4+1 usi, cilindree 1.686 cmc., motorina, 75 cp, an fabricație 2002, comenzi pe volan, culoare alb, nr. identificare W0I0TGF3522236093. Stare -nefunctionala (pretabila pentru piese de schimb) – 1.720,00 lei – 1.720,00 lei Activ 15 – AUTOTURISM OPEL ASTRA, caroserie AC BREAK, tip T98/KOMBI/FJ11 ASTRA, cilindree 1.686 cmc, motorina, 75 cp, an fabricatie 2001, culoare alb, nr. identificare W0L0TGF3512162064. Stare -nefunctionala (pretabila pentru piese de schimb) – 1.680,00 lei – 1.680,00 lei Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 02.11.2018, ora 12.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iaşi. Bunurile se vând libere de sarcini. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare, precum şi condiţiile de participare (inclusiv condiţia prezentării dovezii de depunere a garanţiei de participare în valoare de 10% din valoarea de pornire a licitaţiei), sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iaşi, în fiecare zi de luni până vineri, orele 09.00 – 16.00, până pe data de 02.11.2018, ora 12.00, în baza unei cereri prealabile (24 de ore). Relaţii suplimentare se pot obţine la telefoanele: Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L.: tel. 0232/243864; 0751083082, 0755132473; fax: 0232/212231; email: vanzari@insolventa.ro. Lichidator judiciar, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L.
20% dintre copiii ieşenilor învaţă în spaţii neautorizate!
19/10/2018 06:56

* liberalii ieşeni se arată scandalizaţi de faptul că 12 unităţi şcolare din municipiul Iaşi nu au autorizaţie de securitate la incendiu * in aceste unităţi invaţă aproximativ 7.000 de elevi, din t ...

Parlamentul se reuneşte la Iaşi, de 1 Decembrie
19/10/2018 06:54

* grupul parlamentar al PSD Iaşi a făcut demersuri pe langă preşedintele Senatului şi preşedintele Camerei Deputaţilor pentru ca şedinţa solemnă a camerelor reunite ale Parlamentului Romaniei să se d ...

Toader ii raspunde lui Iohannis privind propunerea pentru sefia DNA: Sunt convins ca isi va aminti decizia CCR ce a partajat competentele
18/10/2018 23:03

 Tudorel Toader a reactionat la declaratiile lui Klaus Iohannis privind propunerea pentru sefia DNA si a precizat ca trebuie facuta o deosebire intre declaratiile politice si cele juridice, subliniind ca p ...

Autoritățile publice, obligate să organizeze conferințe de presă. Proiect de lege
18/10/2018 14:28

 Autorităţile publice vor avea obligaţia să organizeze o dată pe lună conferinţe de presă pentru aducerea la cunoştinţă a informaţiilor de interes public, prevede o iniţiativă legislativă de ...

 

DOCUMENT - Motivarea achitării lui Victor Ponta și Dan Șova: judecătorii ICCJ efectiv au MĂCELĂRIT DNA
18/10/2018 13:31

 Victor Ponta si Dan Sova au fost achitati, la completul de 3 judecători de la ÎCCJ, in dosarul Turceni-Rovinari, pentru fals in inscrisuri sub semnătură privată, spălare de bani şi complicitat ...

Elena Udrea urmeaza sa fie citata in penitenciarul din Costa Rica intr-unul din dosarele in care este judecata in Romania
18/10/2018 13:29

 Elena Udrea urmeaza sa fie citata in penitenciarul a Vilma Curling din San Jose (Costa Rica) in procesul privind finantarea campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2009. Decizia a fost lua ...

Şi femeile vor pe bancnote!
18/10/2018 00:00

* preferatele romanilor sunt, pană acum, Regina Maria, Regina Elisabeta (prima regină a Romaniei), Ana Aslan şi Maria Tănase În anul in care se implinesc 100 de ani de la Marea Unire şi 80 de ani d ...

„Organizare internă deficientă”, marea problemă a Consiliului Judeţean
18/10/2018 00:00

* iniţiator al unui proiect de hotărare privind infiinţarea unei asociaţii pentru acordarea, in teritoriu, a primului ajutor de bază şi primului ajutor calificat, consilierul judeţean PMP Marian Uscatu c ...

Popa şi Chirica, atac la baionetă!
17/10/2018 17:58

Preşedintele interimar al PSD Iaşi, Maricel Popa, a răspuns acuzelor aduse de primarul Mihai Chirica in legătură cu neautorizarea focului de artificii din ultima zi a Sărbătorilor Iaşului. Maricel Popa ...

Mihai Chirica porneşte războiul pentru „îndepărtarea neocomuniştilor din viaţa publică”
17/10/2018 00:00

* primarul Mihai Chirica a lansat ieri acuzaţii dure la adresa instituţiilor statului şi a liderilor PSD de la nivel central şi local * in replică, social-democraţii ieşeni susţin că edilul-şef acţio ...