ciocan  codul-penal

Dimensiune font:

RECHIZITORIU DNA: STENOGRAMELE care i-au condus pe procurori la Liviu Dragnea

| 09-08-2018 19:38

 Procurorii DNA susțin, în rechizitoriul dosarului Belina, obținut de STIRIPESURSE.RO,  în care a fost trimisă în judecată Sevil Shhaideh, că firma Trident, al cărui asociat este fiului lui Liviu Dragnea, este paravan pentru Tel Drum, arătând, prin interceptări, că angajații acestei societăți se comportă precum angajați ai Tel Drum. De asemenea, DNA precizează că în urma perchezițiilor efectuate la firma Tel Drum au fost găsite informații privind activitatea Trident.

Procurorii au investigat modalitatea prin care insula Belina a fost dată în administrarea Consiliului Județean Teleorman, ulterior închiriată de Tel Drum și concesionată mai departe firmei Trident.

"Faptul că S.C. TRIDENT cu numitul Barac Danel sunt persoane interfaţă ale societății S.C. TEL DRUM este dovedit și de împrejurarea că aproape toate înscrisurile necesare a fi întocmite pentru obținerea autorizațiilor în vederea efectuării construcțiilor pe care primul le-a realizat au fost găsite în computerele SC TEL DRUM SA., cu ocazia efectuării percheziției informatice asupra sistemelor informatice și ale suporturilor de stocare a datelor informatice din data de 04.08.2017, astfel cum rezultă din procesul verbal din data de 20.04.2018.

Față de cele ce preced, apreciem că este dincolo de orice dubiu rezonabil că S.C. TRIDENT cu numitul Barac Danel servește intereselor S.C. TEL DRUM S.A. în zona Insulei Belina și că cesionarea unuia dintre cele două contracte de închiriere către SC TRIDENT, este strict pentru deturnarea atenției publice de la adevărații posesori, exercitanți ai tuturor atributelor posesiei, în zonă", arată DNA.

De altfel, procurorii DNA spun că liderul PSD, Liviu Dragnea, ar fi mers în repetate rânduri pe Insula Belina, comportându-se "cel puțin ca un adevărat posesor", deși nu era titlularul unui contract de închiriere. DNA precizează că de mai multe ori deplasările s-au realizat cu elicopterul, pe insulă fiind amenajat, în 2016, un heliport neautorizat.

"Prin urmare, relaţia apropiată cu S.C. TEL DRUM S.A. este demonstrată tocmai de faptul că fără a fi titularul unui contract de închiriere a imobilului insula Belina, numitul LIVIU DRAGNEA îşi permitea să facă invitaţii, să descindă într-un cadru restrâns cu prieteni apropiaţi pentru activităţi recreative, să folosească bunurile mobile şi imobile din areal, comportându-se cel puţin ca un adevărat posesor.

Nu în ultimul rând, arătăm că o parte din deplasările efectuate de către numitul LIVIU DRAGNEA pe Insula Belina s-au realizat cu elicopterul, astfel cum rezultă din procesul verbal din data de 20.10.2017, iar în anul 2016, pe insulă, s-a realizat un heliport, funcţional, dar neautorizat de către organele abilitate. Din declaraţia de martor a numitului Constantin Apăvăloaie, pilotul de la S.C. Cobrex Trans S.R.L., firma deţinătoare a elicopterului cu care se realizau zborurile, rezultă că heliportul a fost realizat după ce martorul şi-a făcut cunoscută intenţia, în faţa aghiotantului numitului LIVIU DRAGNEA, de a nu mai ateriza în zona Belina din cauza terenului accidentat şi plin de bălării.

Din cele expuse, reiese încă o dată faptul că numitul LIVIU DRAGNEA se comporta cel puţin ca un adevărat posesor al imobilelor, din moment ce el era principalul beneficiar al zborurilor cu elicopterul în zona insulei Belina, iar apariţia heliportului vine practic să deservească descinderilor sale în zonă", se arată în rechizitoriul prin care Sevil Shhaideh a fost trimisă în judecată.

"Inculpații au creat un folos S.C. TEL DRUM S.A., societate ai cărei administratori, după cum s-a arătat, sunt cel puţin cunoştinţe cu numitul LIVIU NICOLAE DRAGNEA, care, în calitate de fost președinte al C.J. TELEORMAN și, la data faptelor, vicepremier şi ministru al D.R.A.P., a fost, în diferite intervale de timp, superiorul funcționarilor publici implicați, iar prin relația apropiată faţă de S.C. TEL DRUM S.A. ar fi putut fi direct interesat de folosința celor două imobile, insula Belina şi braţul Pavel, de unde şi vizitele întreprinse", spun procurorii.

Referitor la legaturile dintre SC Trident si Tel Drum, anchetatorii spun:

"Prin Hotărârea nr 51 din 27.03.2014 a Consiliului Judeţean Teleorman s-a hotărât ca S.C. TEL DRUM S.A. să primească acordul pentru cesiunea contractului de închiriere nr 1/16.01.2014.

La data de 28.04.2014, Judeţul Teleorman, prin Consiliul Judeţean Teleorman, în calitate de locator, şi S.C. TEL DRUM S.A., în calitate de locatar, reprezentată de numitul Petre Pitiş şi numita Marilena Panaitov,  au convenit ca toate drepturile şi obligaţiile S.C. TEL DRUM S.A., precum şi toate celelalte clauze ale contractului de închiriere nr 1/16.01.2014 să fie preluate de cesionarul SC TRIDENT 51 SRL, reprezentată prin administrator Barac Danel.

La data de 08.02.2017, prin actul adiţional nr 3 s-a revenit la situaţia din aprilie 2014, astfel încât, Judeţul Teleorman, prin Consiliul Judeţean Teleorman, în calitate de locator, şi S.C. TEL DRUM S.A., în calitate de locatar, reprezentată de numitul Petre Pitiş şi numita Marilena Panaitov,  au convenit ca toate drepturile şi obligaţiile cesionarului S.C. TRIDENT 51 S.R.L., precum şi toate celelalte clauze ale contractului de închiriere nr 1/16.01.2014, să îi revină locatarului S.C. TEL DRUM S.A..

Din informaţiile furnizate de către Oficiul Naţional al Registrului Comerţului  rezultă că S.C. TRIDENT 51 SRL este o societate comercială cu sediul social în mun. Tunu Măgurele, blv. Independeţei, bl. D15/1, judeţ Teleorman care în prezent are ca asociaţi pe numiţii Dragne Ilie Liviu şi Dragnea Valentin Ştefan, fiul lui Liviu Dragnea, iar ca administrator pe primul sus-numit.

Din secţiunea informaţii istorice, aflăm că S.C. TRIDENT 51 S.R.L. a fost înscrisă în RC la data de 30.08.2013, la solicitarea numitului Barac Danel, din eroare scris Daniel. Aceasta alături de încă o persoană a fost iniţial,  asociat al societăţii, precum şi administrator. Pe data de 25.02.2016, numitul Barac Danel a decedat, astfel încât, la data de 11.05.2016 s-a solicitat revocarea acestuia din calitatea de administrator, fiind numit în locul său, fiul, numitul Barac Marius Lucian.

Numiţii Barac Danel şi Barac Marius Lucian, conform informaţiilor REVISAL, au avut calitatea de angajaţi cu contract individual de muncă 2753/01.10.2010 şi 3049/17.10.2011, la angajatorul S.C. TEL DRUM S.A., primul ca şi administrator, al doilea ca şi şofer".

DNA prezintă interceptări din care, spun procurorii, ar reieși calitatea angajat-angajator dintre persoanele care lucreaza sau administreaza cele doua societati:

"Convorbirea telefonică purtată la data de 27.01.2015, ora 17:33:13, de către PANAITOV MARILENA, care este apelată de PENE NICOLETA (titular post telefonic: TEL DRUM S.A.),:

PENE NICOLETA: Unu: am avut tranzacţii din astea intracomunitare la

decembrie?...[neinteligibil]... pe intra...

(...)

PANAITOV MARILENA: Deci...sunt nişte d-alea, ale lu' BARAC, pe Fishery, atât.

PENE NICOLETA: Aha. Păi, o să-mi dai, când o fi atunci.

PANAITOV MARILENA: îţi dau eu mâine, da.

[...]

Sau

Convorbirea telefonică purtată la data de 02.02.2015, ora 12:56:41, de către VIŞAN MIRCEA, care este apelat de BARAC DANIEL:

BARAC DANIEL: Dă-mi şi mie o informaţie, tati. Cam cât costă un metru cub de beton la noi?

VIS AN MIRCEA: Depinde de marcă. De la 2 milioane...

[...]

Convorbirea telefonică purtată la data de 06.02.2015, ora 09:48:19, de către PENE NICOLETA, utilizatoare a postului telefonic .. (titular post telefonic: TEL DRUM SA), care este apelată de BARAC DANIEL:

BARAC DANIEL: Am şi eu o rugăminte la dumneavoastră.

PENE NICOLETA: Spuneţi!

BARAC DANIEL: Tre' să plec la BALŞ repede. Am şi eu de luat nişte bani, d-ăia de... pe la deplasările mele, de pe la astea şi...

PENE NICOLETA: îhî.

BARAC DANIEL: Să-i... mi le dea GABI şi îi semnaţi dumneavoastră când veniţi.

PENE NICOLETA: Da. Dar nu mai staţi, vă grăbiţi? Că vream şi eu să vorbesc, de băiat, de astea... că am vorbit cu şefu'.

BARAC DANIEL: Despre asta?

PENE NICOLETA: De băiat.

BARAC DANIEL: Aşa!

PENE NICOLETA: Păi, d-aia zic, voiam şi eu să vorbesc! De băiatul dumneavoastră, cu salariul, cu astea...

BARAC DANIEL: Da, da, da! Şi cu...

PENE NICOLETA: Eu sunt pe drum acuma. O las p-asta mică la mama şi...

BARAC DANIEL: Păi atunci vă aştept! Gata, nu, vă aştept atunci!

PENE NICOLETA: Cum vreţi, dacă nu, puteţi lua banii, că vi-i dă GABI şi ne auzim... luni.

[...]

Convorbirea telefonică purtată la data de 06.02.2015, ora 13:41:26, de către PENE NICOLETA, (titular post telefonic: TEL DRUM SA,), care îl apelează pe BARAC DANIEL:

[...]

PENE NICOLETA: Mai avem ceva de rezolvat noi, adică ne-aţi cerut nouă suportul vis-a-vis de ziua de azi, de exemplu. Să vă dăm... să vă luăm ceva, şi  astea, si mai avem noi de luat ceva?

BARAC DANIEL: Nu, nu, nu.

PENE NICOLETA: Am luat tot ce ne-aţi cerut, da?

BARAC DANIEL: Eu am tot ce-mi trebuie, nu mai am nevoie de nimic.

PENE NICOLETA: Ok.

BARAC DANIEL: Da. Deci am tot ce-mi trebuie.

[...]

De asemenea, din probatoriul administrat rezultă și faptul că numitul Barac Danel se afla într-o relație de subordonare față de angajații Tel Drum S.A.. Exemplificăm:

Convorbirea telefonică purtată la data de 07.02.2015, ora 16:11:47, de către PITIŞ PETRE (titular post telefonic: TEL DRUM SA), care îl apelează pe BARAC DANIEL:

BARAC DANIEL: ... șefule!

PITIŞ PETRE: DĂNILĂ!

BARAC DANIEL: Da!

PITIŞ PETRE: Salut! Ce faci?

BARAC DANIEL: Uite, sunt pe la baltă, p-aici.

PITIŞ PETRE: Ăăă, bă, ai nişte lapte?

BARAC DANIEL: Am lapte! Cum?

PITIŞ PETRE: A, bine. 2, 3 litri aşa.

BARAC DANIEL: 2, 3 litri?

PITIŞ PETRE: Aha.

BARAC DANIEL: Păi e... e o sticlă de 2 litri d-ăla de vacă proaspăt şi...

PITIŞ PETRE: Aha.

BARAC DANIEL: Mai sunt 2 litri de ălalaltu'.

PITIŞ PETRE: Bine, hai! Pa, pa!

BARAC DANIEL: Aţi plecat încoace?

PITIŞ PETRE: Cam într-o oră, da.

BARAC DANIEL: Da, bine şefu'.

PITIŞ PETRE: Bine, pa!

BARAC DANIEL: Bine

Convorbirile interceptate demonstrează fără dubiu că numitul Barac Danel, administrator și acționar S.C. TRIDENT este doar un interpus al SC TEL DRUM, coordonarea administrării bunurilor mobile și imobile care sunt pe Insula Belina realizându-se în fapt de către  SC TEL DRUM. Mai mult, numitul Barac Danel asigură, în zona insulei, mentenanța sistemelor și se asigură de confortul celor veniți ca oaspeți pe insulă. Astfel:

Convorbirea telefonică purtată la data de 09.02.2015, ora 11:25:02, de către PITIŞ PETRE, (titular post telefonic: TEL DRUM SA), care este apelat de BARAC DANIEL:

PITIŞ PETRE: Alo!

BARAC DANIEL: Alo! Să trăiţi! Ă...Nu-i mai anunţ p-ăia cu semnalu', că merg perfect televizoarele. Merg toate canalele, tot, decât o să-i pun eu nişte beton jos acolo la ţeava aia. PITIŞ PETRE: Bine.

BARAC DANIEL: Că n-are rost, îi chem, şi-i chem degeaba.

PITIŞ PETRE: Bine. Pa!

BARAC DANIEL: Da. D-aia v-am sunat, ca să-i...

sau

Convorbirea telefonică purtată la data de 19.02.2015, ora 18:00:57, de către PITIŞ PETRE, (titular post telefonic: TEL DRUM SA care îl apelează pe BARAC DANIEL:

PITIŞ PETRE: Alo! Salut! Ce faci?

BARAC DANIEL: Uite, sunt la baltă.

PITIŞ PETRE: îhî! îţi vin copiii de la BUCUREŞTI?

BARAC DANIEL: Păi... MIHAI aşa zicea, da' n-a zis..., nu mi-a zis sigur nimic,

PITIŞ PETRE: Aha. Bine, hai, că într-o oră...

BARAC DANIEL: întreba decât dacă am ceva de mâncare, am cumpărat ...[neinteligibil]...

PITIŞ PETRE: A, stai acolo. Ai luat de grătar?

BARAC DANIEL: Da.

PITIŞ PETRE: Ei, stai că vin şi eu. Pregăteşte lemnele.

BARAC DANIEL: Bine.

PITIŞ PETRE: Eu n-am plecat, cam într-o juma' de oră plec,aşa. Ca să ştii de

mine. Bine.

BARAC DANIEL: Bine.

PITIŞ PETRE: Să faci mămăligă, că mâine mergem la peşte.

BARAC DANIEL: Cum?

PITIŞ PETRE: Să faci mămăligă, că mâine mergem la peşte.

BARAC DANIEL: ...[neinteligibil]...

PITIŞ PETRE: Ai pierdut semnalul.

BARAC DANIEL: Da, acuma am semnal iar.

PITIŞ PETRE: Să faci mămăligă, că mergem mâine la peşte.

BARAC DANIEL: Ha, ha... Da, fac. Fac, fac.

PITIŞ PETRE: Bine. Hai, pa!

BARAC DANIEL: Cocoloaşe.

Convorbirea telefonică purtată la data de 19.02.2015, ora 18:21:52, de către PITIŞ PETRE, (titular post telefonic: TEL DRUM SA), care este apelat de BARAC DANIEL:

BARAC DANIEL: Eu o să fug până în oraş.

PITIŞ PETRE: De ce?

BARAC DANIEL: Păi, să iau ceva pentru gustări de dimineaţă, că vorbii cu ălalaltu', înaltu', şi zise că: „Bă, eu nu viu astă seară...[neinteligibil]... ".

PITIŞ PETRE: Păi am luat eu, mă.

BARAC DANIEL: Aaa, aţi luat?

PITIŞ PETRE: Deci trebuie decât...decât ouă să aduci, ca să nu mai aduc...

BARAC DANIEL: Lapte, ouă şi alea, nu e problemă.

[...]

Convorbirea telefonică purtată la data de 02.03.2015, ora 14:07:32, de către PITIŞ PETRE, (titular post telefonic: TEL DRUM SA,), care îl apelează pe BARAC DANIEL:

(...)

PITIŞ PETRE: Nu? Bine. Cine e la baltă? Că vreau să dau o fugă să măsor ceva p-acolo.

BARAC DANIEL: Păi, sunt fetele alea care fac curat.

PITIŞ PETRE: Şi când pleacă?

BARAC DANIEL: Păi, cred că mai... o oră, două aşa, o să plece.

PITIŞ PETRE: Aha. Si cheia de acolo, să-mi deschidă si mie?

BARAC DANIEL: E la uşă, la poartă, la intrare. Sunt băieţii ăia acolo.

PITIŞ PETRE: Unde la intrare?

BARAC DANIEL: La... când intraţi acolo, la baraca aia, prima de la poartă.

PITIŞ PETRE: Aaa, la prima baracă? A, bine. Da.  ", potrivit rechizitoriului DNA.

 

 

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

 

ULTIMA ORA
Pe scurt

00:00

 

 

 

ALFA & OMEGA INSOLV IPURL, lichidator judiciar al debitoarei SC GANESHA DREAM S.R.L. – societate în faliment, dosar nr. 4176/99/2017 aflat pe rolul Tribunalului Iași – Faliment, în temeiul dispozițiilor Legii nr. 85/2014, vinde prin licitație publică competitivă cu strigare următoarele bunuri: 1. Bun imobil – proprietate agro - industrială, (tip “ferm[ creștere suine”) situată în extravilanul Com. Ibănești, punctul Condrea, T119, P3068/7; 3068/8, jud. Vaslui, format din teren extravilan în sup. de 8.432 mp, Construcția C1 în sup. de 98 mp, Construcția C2 în sup. de 720 mp și Construcția C3 în sup. de 720 mp, dotate cu echipamente interior grajd creștere suine și panouri fotovoltaice – Preț de pornire 100% din valoarea de piață stabilită prin raportul de evaluare - 379.562 Euro (exclusiv TVA). 2. Bunuri mobile conform Raport de evaluare - Preț de pornire 100% din valoarea de piață stabilită prin raportul de evaluare, astfel: Nr. crt. – Denumirea bunurilor – Buc – Valoare de piață lei – fără TVA 1 – Tractor DEUTZ-FAHR model AGROTON L720 DCR, fabricație 2012, nr. de identificare ZKDJ5904W0LD10250, serie motor 10999830 – 1 – 306.153 2 – Vidanja TESTORE model C160, fabricație 2015 – 1 – 78.300 3 – Semănătoare de plante prașitoare MA/AG PRECISA REALE D 6R, fabricație 2014, nr. de identificare 2141001 – 1 – 54.527 Licitațiile vor avea loc în data de 08,15,22 și 29.06.2018, ora 12.00, la biroul lichidatorului judiciar din Mun. Iași, str. Sf. Lazăr, nr.4, bl. Penes Curcanul, TR. 5, Etaj 1, Cabinet nr. 13, Jud.Iași, Complex de Birouri ”NH BUSINESS”, putând participa orice persoană fizică sau juridică care va depune o ofertă care va conţine: - cerere de participare la licitaţie; - dovada achitării taxei de participare de 2.000 lei; - dovada achitării caietului de sarcini de 1.000 lei fără TVA – pentru bunul imobil; - dovada achitării cauţiunii de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, sumă care se va achita în contul colector deschis pe numele debitoarei la Piraeus Bank; - actele de identificare a persoanei juridice/fizice, împuternicire pentru persoana care reprezintă societatea cu menţiunea că are mandat de a licita indiferent de sumă, ştampila. Taxa de participare și contravaloarea caietului de sarcini se vor achita în contul lichidatorului judiciar decshis la Piraeus Bank Iaşi. În cazul în care creditorul garantat Piraeus Bank România SA îşi exprimă intenția de a adjudeca în contul creanţei bunul imobil, acesta va putea participa la licitaţiile organizate fără alte cheltuieli (taxă de participare la licitație, caiet de sarcini, cauţiunea de 10% etc.) şi fără a fi necesar a prezenta documentele de participare. Creditorul garantat poate adjudeca în contul creanţei bunul asupra căruia poartă garanţia sa la un preţ care se încadrează în strategia de valorificare aprobată de către creditori. Ofertele se vor depune la biroul lichidatorului judiciar din Mun. Iași, str. Sf. Lazăr, nr. 4, bl. Penes Curcanul, TR. 5, Etaj 1, Cabinet nr. 13, Jud. Iași, cel târziu cu 1 zi lucrătoare înainte de ziua licitaţiei, până la ora 16.00. Ofertanţii care se înscriu la licitaţie, dar nu participă, pierd toate sumele avansate în vederea participării la licitaţie. Neplata preţului în termenul stabilit de 30 zile calendaristice de la data licitaţiei, duce la pierderea sumelor avansate pentru achiziţionarea bunurilor, care vor fi scoase din nou la vânzare în sarcina cumpărătorului. Oricine pretinde vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, sub sancţiunea decăderii, se va adresa lichidatorului judiciar şi va face dovada până în ziua licitaţei. Informaţii suplimentare la biroul lichidatorului judiciar sau tel: 0744520508, 0744994490; fax: 0332/814773, e-mail: alfa.omega.insolv@gmail.com.
ANUNŢ Privind organizarea, la data de 11.07.2018 ora 11, a selecţiei de oferte în vederea desemnării unor evaluatori în vederea efectuării rapoartelor de evaluare a bunurilor imobile şi mobile ale debitoarei Subscrisa CASA DE INSOLVENŢĂ A&B SPRL, în calitate de lichidator judiciar al SC OPEN SERVICE SA IAŞI, anunţă organizarea, la data de 11.07.2018 ora 11 a selectie de oferte în vederea desemnării a 2 evaluatori (unul pentru evaluarea bunurilor imobile şi unul pentru evaluarea bunurilor mobile ale debitoarei) care să efectueze rapoartele de evaluare a bunurilor imobile şi mobile ale debitoarei. Bunurile imobile constau în teren şi cladiri situate în Iaşi, Calea Chişinăului nr. 45 iar bunurile mobile constau în utilaje, autoturisme şi stoc de marfă (piese auto). Ofertele vor fi depuse în plic la sediul lichidatorului judiciar în Iaşi, str. A. Panu nr. 13-15 mezanin sau trimise prin fax la nr. 0232/211090 cel mai târziu până la data de 10.07.2018 ora 16. În ofertă se va menţiona onorariul solicitat de evaluator şi perioada de execuţie a lucrării. Desemnerea ofertei câştigătoare va avea loc la data de 11.07.2018 ora 11 la sediul lichidatorului. Criteriile de desemnare a ofertelor câştigătoare atât pentru evaluarea bunurilor imobile cât şi pentru evaluarea bunurilor mobile sunt: onorariul cel mai mic solicitat de evaluator – 20 de puncte maxim şi perioada ce mai scurtă de execuţie a lucrărilor – 10 puncte maxim. Lichidator Judiciar, Casa de Insolvenţă A&B SPRL.
ANUNȚ SELECȚIE FIRMĂ SPECIALIZATĂ ÎN SERVICIUL ARHIVISTIC Subscrisa EuroBusiness LRJ S.P.R.L., cu sediul în Iași, str. Zorilor nr. 11, jud. Iași, înregistrată în Registrul Societăţilor Profesionale de Practicieni în Insolvenţă sub nr. RFO II 0022/2006, Cod de Identificare Fiscală 16605670, în calitate de lichidator judiciar al debitoarei S.C. GARDIAN PRIVAT SECURITY S.R.L, cu sediul social în: Iași, Calea Chișinăului nr. 33, bl. Constr. C1, ap. birouri, jud. Iași, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerţului Iaşi sub nr. J22/108/2006, Cod de Identificare Fiscală 18291905, astfel desemnat prin Sentinţa Civilă nr. 62 din data de 30.01.2018 pronunţată de Tribunalul Iaşi, secţia II Civilă-Faliment, în dosarul nr. 4062/99/2014 (format vechi: 285/2014) primește oferte, pe suport de hârtie, în plic sigilat la sediul lichidatorului judiciar, până la data de 20.08.2018, orele 13.00, pentru angajarea unei firme specializate în serviciul arhivistic pentru prelucrarea arhivistică (servicii de organizare a fondului arhivistic) și de păstrare și conservare (depozitare) a fondului arhivistic. Deschiderea ofertelor se va face la data de 20.08.2018, orele 14.00. Plata se va face după valorificarea bunurilor din patrimoniul debitoarei. Oferta trebuie să conțină următoarele elemente obligatorii: structura prețului pentru fiecare serviciu, prețul pentru perioada de depozitare legală, precum și pentru un metru liniar de documente, modalități și termene de plată. Oferta va fi însoțită de copiile certificatelor de conformitate, a actului constitutiv al persoanei juridice, a certificatelor de inregistrare la Registrul Comertului, a autorizației de funcționare pentru serviciile arhivistice menționate, inclusiv de păstrare și conservare a documentelor de arhivă cu valoare practică, eliberată de Arhivele Naționale, precum și de proiectul contractului în care să se regăsească și clauzele privind transferul acestor documente, conform Ordinului MAI nr. 137/27.09.2013 și a art. 18 indice 4, din Legea nr. 138/2013. Documentele de arhivă cuprind documente contabile, acte de personal etc. ale societăţii falite S.C. GARDIAN PRIVAT SECURITY S.R.L, cu sediul social în Iași, Calea Chișinăului, nr. 33, bl. Constr. C1, ap. birouri, jud. Iași – în cantitate de aproximativ 8 m.l. Criteriul aplicat pentru stabilirea ofertei câștigătoare este prețul cel mai mic oferit. Ofertele ce urmează a fi primite vor fi supuse atenţiei Comitetului Creditorilor debitoarei GARDIAN PRIVAT SECURITY S.R.L. - in faliment. Desemnarea ofertantului câştigător al selecţiei de oferte va fi făcută în conformitate cu decizia Comitetului Creditorilor. Relații suplimentare la tel./fax 0232/220777, mail: office.is@lrj.ro, www.lrj.ro.
Plângere penală împotriva lui Dragnea pentru abuz în serviciu
21/08/2018 00:00

Deputatul PNL, Dan Vilceanu, a declarat ieri  că in cazul in care preşedintele Camerei Deputaţilor Liviu Dragnea nu convoacă sesiunea extraordinară, cerută de aleşii PNL, USR şi PMP, atunci l ...

Iaşul a pierdut preşedinţia Euroregiunii Siret – Prut – Nistru
17/08/2018 17:44

* „Partenerii de peste Prut au decis să renunţe la o cutumă stabilită incă de la fondarea AESPN, aceea ca Iaşul să deţină funcţia de preşedinte, şi au propus Prahovei să preia acest rol. Mari ...

Scandal politic de la Siret până la Nistru
16/08/2018 00:00

Zilele trecute, liderul social-democraţilor ieşeni, Maricel Popa, in calitate de membru al Asociaţia Euroregiunea Siret – Prut - Nistru (AESPN), dar şi in calitate de conducător al unei instituţii p ...

„Pluton de execuţie” pentru trei consilieri locali
15/08/2018 00:00

Consilierii locali PSD Paul Boişteanu, Mihail Pintilei şi Daniela Tăutu au ajuns in faţa „plutonului de execuţie”. Deranjaţi de atitudinea acestora din ultima perioadă, in cadrul Consiliului ...

 

Stagiul militar redevine obligatoriu . Ministrul Apărării:
14/08/2018 19:44

  Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, a anunţat că despre reintroducerea stagiului militar obligatoriu s-a discutat de mai multe ori la nivelul ministerului, insă nu şi la nivelul Guvernul ...

Ieşenii, chemaţi la urne!
14/08/2018 00:00

* in toamnă vom avea alegeri pentru funcţia de primar in trei comune şi un oraş din judeţul Iaşi * este vorba despre comunele Lungani, Dumeşti, Sireţel şi oraşul Targu Frumos * deşi localităţile in ...

Îmbătrânesc funcţionarii publici!
14/08/2018 00:00

* doar 3 din 100 de funcţionari publici au sub 30 ani, in timp ce procentul celor care au depăşit varsta de 50 de ani este de 41,7% * „Este important să analizăm, cat mai repede posibil, oportunită ...

LIVETEXT VIDEO Protest pentru a patra zi consecutiv. Aproximativ 500 de persoane scandează mesaje antiguvernamentale
13/08/2018 21:00

 Un nou protest are loc luni, in Piata Victoriei, pentru a patra zi consecutiv, după mitingul diasporei din 10 august, cand jandarmii au actionat violent asupra manifestantilor. Oamenii au pancarte c ...

VIDEO FOTO Mitingul Diasporei. Îmbrânceli între protestatari și jandarmii care au folosit gaze lacrimogene
10/08/2018 23:00

Peste 80.000 de persoane protestează in Piata Victoriei la Mitingul Diasporei. În cursul serii in zonă au avut confruntări violente intre protestatari si jandarmii care au folosit masiv gazele lacrimog ...

Iaşul va putea fi cunoscut ca „un oraş business-friendly”
07/08/2018 00:00

Apărut relativ recent, Biroul de Cooperare Economică şi Turism din cadrul Primăriei Iaşi se ocupă cu asigurarea legăturilor cu mediul de afaceri local şi din exterior, asigură şi sprijină colaborări ...