Sorin Ovidiu Vântu cutremură iar scena politică: Dezvăluiri bombă despre liderii României

default

Dimensiune font:

| 01-07-2015 20:33

 

sorin-ovidiu-vintu1

Sorin Ovidiu Vântu cutremură iar scena politică și face dezvăluiri bombă despre liderii României! SOV îi ia la rând pe Victor Ponta și Sebastian Ghiță și ajunge la UNPR, partid pe care îl cataloghează drept aripa politică a SRI. Despre Băsescu spune că ”e un bețiv tâmpit și un sclav al americanilor”.

”Un fost presedinte, actualul premier si deputatul “Tigaie”, cei trei fatalai ai mafiei autohtone, zbiara la unison ca sunt abuzati de “ofiterii Coldea” si niste “javre” din parchete. Evident “Tigaie” si premierul, de catre cei din DNA, iar ex-ul de cei de la DIICOT (asa cum stabilisera impartirea celor doua structuri de forta, la data numirii sefilor acestora).

Scenarii halucinante sunt puse pe “piata” de catre cei trei, analistii cu fruntile incruntate le legitimeaza, jurnalistii jubileaza, o paine de mancat este pentru toata lumea, mai putin pentru cei trei fatalai. Unul isi ineaca amarul in whisky, altul sta cuprins de spleen pe malurile Bosforului, iar cel de-al treilea ameninta ca-si va da foc (Nu, sa nu faci asta Ghita, te implor !). In timpul asta UNPR-ul (un fel de Sinn Fein al SRI-ului) a ajuns sa conduca in mod total nelegitim Romania, noul PNL foloseste ia pe post de agent electoral (urmeaza Blaga in bundita, opinci si itari), iar PSD-ul se invarte ca o curca beata in propria ei ograda, Iohannis, ca de obicei, in vilegiatura. Asa arata in acest an de gratie, tarisoara voastra, o tara in care toate institutiile si puterile statului sunt facute muci, o tara in care toate centrele de putere au fost anihilate, o tara a paradoxurilor, care, chiar daca se afla sub o dictatura militara, este in plin haos, o tara in care nimeni nu gandeste, nimeni nu decide si toata lumea fugareste pe toata lumea, o tara a incertitudinilor fara perspectiva si fara ganditori, o tara in care fuga de catuse a devenit sport national, practicantii acestui sport fiind aproape toti cetatenii Romaniei.

Aceasta este adevarata mostenire lasata natiei sale de Basescu. El este cel care a construit intreaga masinarie a represiunii la ordinele stapanilor lui de peste ocean. Acest individ a fost cea mai ticaloasa sluga pe care americanii o puteau gasi si pune in fruntea tarii, sluga care acum, cu o ipocrizie grobiana se face ca nu intelege ce se intampla in Romania.

Un betiv tampit, o curva tupeista si o gasca de emasculati, au transformat Romania intr-o colonie autentica, plina de puscariasi si pulime voiasa.

Faptul ca acum stapanii lor au decis sa se descotoroseasca de ei, oferindu-i multimii in semn de compensatie, nu ajuta la nimic. Raul a fost facut.

Ati trecut vreodata prin Viena, Londra, Paris, Moscova, Washington sau alte capitale de foste si actuale imperii? Ati vazut cata bogatie, cat fast gazduiesc acestea? De unde credeti ca provin banii care au dat nastere unor asemenea grandori? De ce credeti ca salariile voastre sunt de rahat?De ce credeti ca spitalele voastre arata mai rau ca puscariile? Pentru ca grosul bogatiilor sunt aspirate de stapanii vostri. Ceea ce fura afaceristii si politicienii romani reprezinta doar o mica parte a jafului urias care se petrece. Ceea ce nu s-a inteles in Romania si celelalte tari comuniste, este faptul ca nu doar URSS-ul a pierdut “razboiul rece”, ci si noi. Occidentul nu ne-a eliberat, ci ne-a cucerit si toate costurile pe care acesta le-a avut sunt platite acum de fiecare dintre noi, dincolo de lozincile sforaitoare ale celor de la Bruxelles si Washington despre democratie si libertate, acolo unde au gasit indivizi de teapa lui Basescu, nu s-au multumit doar cu spolierea fara mila a acelei tari, ci au si colonizat-o. Banii ciorditi de micii pungasi locali ai acestor colonii s-au transformat astfel in pierderi de neconceput din propriile lor buzunare.

Daca ati citit materialele pe care le-am postat in cele sase luni de cand am inceput acest blog, ati vazut ca Basescu, Ponta, “Tigaie” si altii reproduc fragmente intregi sau doar ideile pe care le-am expus fara sa aiba bunul simt sa ma citeze. Obisnuiti cu furtul sau plagiatul, tipii astia nu simt nevoia sa gandeasca singuri (chiar daca unii au cu ce) ci, aflandu-se la putere, cred ca totul li se cuvine, ca totul le apartine, ca ei se afla undeva deaspura tuturor, ca legile umane sau sociale nu le sunt opozabile. Acesta este motivul pentru care, atunci cand sunt tratati ca niste oameni obisnuiti, chemati de catre un procuror sa dea explicatii, incep sa urle ca din gura de sarpe, ca sunt terorizati de adversarii politici, ca democratia este calcata in picioare si, pe chestia asta, biata tarisoara este intr-un pericol urias. Amaratii aia care au avut curajul sa cerceteze o furaciune facuta de fatalaii astia sunt calcati in picioare de falangele media ale pungasilor.

Nimeni n-ar trebui sa dea doi bani pe lamentarile astora sau pe injuraturile extensiilor lor media. Lasati-i pe acesti ticalosi sa fie devorati de propria lor creatie.

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:08

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
Unde sunt banii Securitatii si cum scapa marii vinovati. Nu exista mare privatizare in Romania fara un securist in poveste
29/12/2019 05:53

 Dupa un scurt moment de recul in 1990, Securitatea s-a repliat si s-a salvat pe toate caile posibile: nu exista mare privatizare in Romania care sa nu aiba undeva in povestea ei o figura importanta din Se ...

VIDEO Au apărut imaginile cu momentul în care Klaus Iohannis e apostrofat, când depune o coroană, la Arcul de Triumf, de Ziua Națională: Nu vă mai bateți joc
03/12/2019 12:10

 Klaus Iohannis a fost tinta unor atacuri verbale, de Ziua Natională, la parada militară de la Arcul de Triumf din Bucuresti! În timp ce depunea o coroană in memoria eroilor, un bărbat a pro ...

Rezultate finale la alegerile prezidentiale: Iohannis - 66,09 %, Dancila - 33,91%
28/11/2019 14:32

 Purtatorul de cuvant al Biroului Electoral Central (BEC), Mircea Preotescu, a anuntat, joi la amiaza, rezultatul final al alegerilor prezidentiale. Astfel, Klaus Iohannis a obtinut 66,09 % din numarul ...

Peste 770.000 de ieşeni, aşteptaţi la vot
23/11/2019 00:00

  * peste 18 milioane de romani cu drept de vot sunt aşteptaţi, maine, la vot, la turul al doilea al alegerilor prezidenţiale * romanii au de ales intre Klaus Iohanis, actualul preşedinte al Romaniei, ...

Dan Lungu: „Voi vota împotriva reciclării analfabetei de tristă amintire”
09/11/2019 00:00

  Alianţa 2020 USR-PLUS locală a semnalat, printr-un eveniment electoral desfăşurat la Iaşi, importanţa participării comunităţii la vot, duminică. Membrii celor două filiale ieşene menţioneaz ...

Hai la vot!
09/11/2019 00:00

  * romanii merg duminică la vot, la alegeri prezidenţiale * in cazul in care niciunul dintre candidaţi nu adună jumătate plus 1 din voturi, raportat la totalul listelor, pe 24 noiembrie 2019 se va o ...

Şi deţinuţii se înghesuie să voteze
09/11/2019 00:00

  * 621 de deţinuţi din Penitenciarul Iaşi şi-au exprimat intenţia de a participa la vot, maine Astfel, duminică, in ziua votării, incepand cu ora 8, cate o echipă formată din cel puţin 2 membr ...

Păcatele candidaţilor la Preşedinţie
08/11/2019 00:00

  * după ce a fost analizată integritatea candidaţilor propuşi de principalele partide pentru alegerile prezidenţiale, s-a constatat că 7 dintre aceştia sunt in zona roşie * sunt prezentate inform ...

  Campania „candidaţilor laşi” /  Iohannis – Dăncilă, finala aşteptată de toată lumea!
07/11/2019 00:00

  * şeful statului se bucură de 38,9% din intenţiile de vot, fiind urmat de Viorica Dăncilă (PSD) - 22,6%, şi de candidatul USR-PLUS, Dan Barna, cu 19,1% Peste 18 milioane de romani sunt aşteptaţ ...

Maricel Popa: „Parlamentarii au trădat voinţa poporului”
06/11/2019 00:00

  * liderul social-democraţilor ieşeni consideră că, „pentru liberali, depesedizarea Romaniei inseamnă concedieri masive in intreg sistemul bugetar, in urma cărora sute de mii de romani şi-ar ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei