VIDEO- Turcescu, ofiter acoperit Reactii din presa: Delir mistic, porc tupeist, jivina si sluga

default

Dimensiune font:

| 22-09-2014 13:20

Reactiile colegilor din presa la dezvaluirea de duminica a lui Robert Turcescu legat de faptul ca a fost ofiter acoperit al serviciului secret al Armatei sunt din cele mai diverse: de la acuzatii si violenta de limbaj, la circumspectie si asteptarea unei noi miscari, care sa probeze un dublu joc.

Cristoiu: Am ras. Turcescu o luase razna de tot

"Am ras, pentru ca ofiterii sub acoperire, daca vor sa se retraga, dispar din viata publica, nu scriu pe blog. (...) Toti cei care se indoiesc de adevarul momentului creat de Robert Turcescu invoca falsitatea documentelor reproduse. Un livret militar de rezervist, in conditiile in care si daca ar fi lucrat la DIA, Robert Turcescu n-ar fi avut drept legitimatie livretul de rezervist. Ca sa nu mai spun ca ofiterul acoperit nu merge la casieria unitatii pentru a primi bani salariul impreuna cu fluturasul, din simplul motiv ca s-ar trada fata de casiera!", scrie ironic Ion Cristoiu pe blog.

Jurnalistul relateaza ca a vazut emisiunea de duminica seara de la B1 TV in care Turcescu isi explica deconspirarea.

"Robert Turcescu, gazetarul care facea ca trenul cand interlocutorul batea cimpii si nu vorbea la obiect, o luase razna de tot. Fara a spune macar un lucru concret, cerinta minima - stie el ca ziarist - pentru orice afirmatie, inclusiv despre tine insuti, el a vorbit de marea eliberare pe care a trait-o azi, despre Dumnezeu, pe un ton exaltat, de personaj din Dostoievski si nu de ins real", scrie Cristoiu.

Cristoiu i-a fost coleg la B1 TV lui Turcescu, dar asta nu il impiedica sa il acuze ca joaca un rol.

"Daca nu-i o brusca imbolnavire (ceea ce nu cred, pentru ca n-a cazut in capcana de a spune ceva concret), Robert Turcescu face un joc operativ. Ca gazetar si nu ca ofiter sub acoperire, pentru ca un ofiter sub acoperire n-are crize de constiinta in direct la tv. Cred ca acest joc, de care-l cred in stare pe Robert Turcescu, e in stransa legatura cu mult discutata chestiune a ofiterului acoperit printre candidatii la prezidentiale", este ipoteza lansata de jurnalistul Ion Cristoiu.

Badea si Gadea ii sar la gat: Sa-l ia dracu! Porcul asta tupeist, impostor, sluga, escroc...


Nu este o noutate pentru nimeni ca Mircea Badea are o relatie extrem de tensionata cu Robert Turcescu, cu chemari in instanta si procese pierdute la activ. Asa incat nu e de mirare atacul pe care realizatorul TV de la Antena3 l-a lansat duminica seara referindu-se la recent deconspiratul Turcescu.

"Pe Robert Turcescu sa-l ia dracu! Sa-l ia dracu! Porcul asta tupeist este, asa cum am sustinut mereu, un impostor si un escroc (...) E limpede ca astia din servicii incep sa se mursece intre ei. Si sa se dea in gat. Porcul n-a mai avut incotro si a recunoscut. Astept aceleasi minunatii si in cazul japitelor din 'justita independenta", a scris pe Facebook Mircea Badea.

La randul sau, Mihai Gadea a spus la Antena 3 ca toata atitudinea lui Turcescu fata de Traian Basescu nu se poate explica decat prin faptul ca i-a fost sluga:

"Nu poti sa faci ce a facut colonelul, daca nu esti o sluga. Colonelul de-a lungul istoriei a facut atatea mizerii, incat inca una sa o mai scrii.... Acum comanda era sa scrie ca este Ponta ofiterul acoperit. Mizeria trage la mizerii. Tic tac, scria el despre timpul care se scurge pentru Ponta, ar fi trebuit sa foloseasca pentru gura ca miroase. Escrocii astia si-au batut joc de Romania si de dumneavoastra".

CTP: Delir mistic, prestatie TV stranie, daca nu aberanta

Mult mai circumspect si mai putin inclinat la acuzatii a fost Cristian Tudor Popescu.

"Trebuie o pozitie organelor, a institutiilor in cauza, a MApN, a serviciilui respectiv de informatii al Armatei", a explicat editorialistul pentru Digi24.

"Tot ce pot sa analizez e prestatia televizata a lui Robert Turcescu, pentru ca am vazut-o. E cel putin stranie, daca nu aberanta (...) Ne amintim povestea cu Oprea si cu acele liste de avansari, acum se afla in fata unei minciuni stridente pe care atunci a produs-o", a mentionat jurnalistul.

"Sunt uluit de acest delir mistic pe care l-a afisat in seara asta. Nu inteleg termenii pe care i-a folosit, in legatura cu ce? Impresia e ca cel putin sa fi omorat pe cineva ca sa folosesti genul asta de termeni dostoievskieni in mizerie, din astia cu eliberare, cu uitati-va in adancul vostru", a mai spus Cristian Tudor Popescu

CTP asteapta mai multe lamuriri de la Turcescu, despre care spune ca vorbeste de parca ar fi omorat pe cineva.

"El trebuia sa explice telespectatorilor, iata eu ce am a va spune, voi sunteti judecatorii mei. Ori acum a fost ceva de genul: nu vorbesc decat in fata Marii Adunari Nationale (...) Nu stiu cat de vinovat e Turcescu, ce a facut, pentru ce se pocaieste, se spovedeste, marturiseste in felul asta. Parca e un pastor de prin Noua Anglie", a

Tolontan: Ma deruteaza nonreactia Ministerului Apararii

Jurnalistul de la Gazeta Sportului Catalin Tolontan si-a exprimat surprinderea cand a aflat vestile despre "ofiterul" Turcescu, insa mai mult il deruteaza lipsa de reactie de la MApN.

"Sunt si eu uluit, desi n-am nicio certitudine daca este o farsa sau un lucru adevarat", a declarat pentru Pagina de Media Catalin Tolontan.

"Ce ma deruteaza este insa nonreactia Ministerului Apararii care, in mod normal, ar trebui sa spuna daca ar fi o farsa, ca jurnalistii sunt cu metaforele, iar ei cu operatiunile acoperite si sa nege orice legatura cu evenimentele acestea", a subliniat Tolontan.

Banciu: Astia care vorbim urat o sa ramanem singuri!

Colegul de la B1 TV al lui Turcescu, Radu Banciu, crede ca a fost vorba de un denunt fara onoare al unui om fara scrupule.

"Uite ca pana la urma, astia care vorbim urat o sa ramanem singuri! Daca vorbesti frumos, astia au ceva de ascuns. Un denunt fara onoare, un om fara scrupule, care si-a mintit familia, colegii ca isi facea meseria. In fiecare seara ne spunea la televizor ca el e jurnalist, ca isi face meseria. Am spus eu vreodata ca sunt coleg cu vreunul care face presa? Pentru ca nu am incredere in jurnalisti, nu am incredere in oameni. (...) Nu am fost inconjurat decat de lichele.

Exceptiile sunt nesemnificative. Turcescu a venit la televiziunea lui, dupa ce a fost santajat.... Dardaia, mi-au spus colegii. Turcescu a fost un fariseu si o jivina pana in ultima clipa. Faptul ca a tinut ascuns asta vreme de 10 ani, el a fost fortat, pentru ca altfel nu mai avea de trait. Mie mi-e teama ca si-a negociat aceasta iesire", a acuzat Radu Banciu, in emisiunea sa de la B1 TV.

Robert Turcescu a fost locotenent-colonel sub acoperire: Renunt la emisiune. Eram fariseu, un nimeni

Jurnalistul Robert Turcescu a dezvaluit ca a fost locotenent-colonel sub acoperire. Anuntul a fost facut intai pe blogul jurnalistului, insa au existat indoieli privind postarea, vehiculandu-se ideea ca ar fi fost victima hackerilor.

Ulterior, la B1 TV, postul la care, pana acum, Turcescu avea emisiune, acesta a confirmat ca el este cel care a postat informatia si documentele, ca si le asuma si ca regreta ceea ce a facut.

"Eu insumi le-am pus astazi pe blogul personal. Este vorba de o marturisire publica, la termenul spovedanie inca reflectez pentru ca spovedania nu se face in public. Dar in ceea ce priveste documentele, sunt dispus oricand sa le arat in fata judecatorului si sa spun adevarul, ceea ce stiu eu despre aceste lucruri. Mi le asum, eu le-am pus acolo, eu am scris textul acela", a spus Turcescu, la B1 TV.

El a mai adaugat ca nu va mai face emisiuni si nu va mai aparea in public. 

Avocatul Lucian Bolcaș a dezvăluit  la ce riscuri se supune Robert Turcescu, în două situații. 

 

"Dacă ar fi fost ofițer în acoperire și ar fi deconspirat această situație, el (n.r. Robert Turcescu) trebuie să fie supus rigorilor legii penale", a subliniat avocatul Lucian Bolcaș.

"Dacă n-a fost și face un simplu joc, în afară de această intoxicare de presă, este vorba și de un atentat la siguranța națională, pentru că nu te joci cu serviciile speciale. Decredibilizarea serviciilor de informații este începută de Traian Băsescu, cu celebra fumigenă aruncată împreună cu un candidat sau un ministru care ar fi ofițer sub acoperire. Este un joc, în primul rând, împotriva României și asta este foarte important", a explicat, pentru DC NEWS, Lucian Bolcaș.

"Serviciu făcut unor potențial inamici ai României"

Avocatul Lucian Bolcaș a continuat: "În cadrul Alianței Nord-Atlantice, din care facem parte, spionajul între țările alianței este înlocuit de cooperare. Deci, ofițerii sub acoperire își au locul de muncă îndreptat spre țări care nu fac din această alianță, spre Rusia, spre Ucraina, spre țările arabe. Deconspirarea unor asemenea situații ar reprezenta un serviciu făcut unor potențial inamici ai României. Lucrurile trebuie privite cu mult mai multă seriozitate decât le pot face un om de presă pentru care impactul publicitar poate să fie determinant, așa cum poate să fie determinantă și o situație reală, căreia îi dă curs ca urmare a unor slăbiciuni nervoase. Toate acestea trebuie, de urgență, clarificate, pentru că este în joc prestigiul unui serviciu de informații ce aparține unei țări  din NATO".

Trădare sau atentat?

"Cu asemenea lucruri nu ne putem juca. Robert Turcescu va suferi rigorile legii penale. Evident, nu putem lăsa nepedepsite asemenea situații. Dacă este adevărat, a săvârșit un act de trădare în calitate de ofițer a unui serviciu de informații. Dacă nu este adevărat, și-a bătut joc de serviciile de informații românești. Este un gest absolut incalificabil. În general, România, de la Mihai Caraman, care a rămas o legendă, are ofițeri de informații de bună calitate. Și a lovi România pe această cale este una dintre cele mai josnice atitudini", a conchis avocatul Lucian Bolcaș. 

Dezvăluirea vine după un scandal produs chiar în platoul B1 TV, general de apelativul "colonel" folosit de către vicepreședintele Comisiei de control SIE, Ilie Sârbu cu referire la Robert Turcescu. 


Presedintele Partidului Noua Republica, Mihail Neamtu, ofera citate din Evanghelie, pentru a vorbi despre dezvaluirea moderatorului B1 TV si face referire la cei care au vorbit despre colaborarea cu Securitatea.

"Putini sunt cei care, dupa decembrie 1989, au avut curajul sa isi marturiseasca pacatul colaborarii cu Securitatea. Printre ei, scriitorul Alexandru Paleologu si mitropolitul Nicolae Corneanu. Robert Turcescu este primul jurnalist care spune ca a fost ofiter sub acoperire si ofera exemplul personal pe care, speram, il vor urma si altii...

Este sansa presei, sa se elibereze, prin marturisire. Dupa cum scrie in Sfanta Evanghelie dupa Ioan: 'Si veti cunoaste adevarul, iar adevarul va va face liberi'", a scris pe Facebook Mihail Neamtu, luni dimineata.

Turcescu, ofiter acoperit Reactii din presa: Delir mistic, porc tupeist, jivina si sluga

Anterior, acesta a postat pe reteaua de socializare o reactie si duminica seara, afirmand ca dezvaluirea lui Robert Turcescu reprezinta "un gest de curaj", deoarece acesta "marturiseste ca a fost ofiter sub acoperire".

"Este primul astfel de caz dupa decembrie 1989, Turcescu este primul care are curajul sa spuna acest lucru. Consecintele vor fi inimaginabile. S-a facut politie politica in Romania? De ce au avut nevoie serviciile speciale de locotenent-colonelul Robert Turcescu? Trebuie sa aflam tot adevarul de la oficialii statului roman. Poate ca marturisirea dramatica a celui pe care eu il consider jurnalistul Turcescu va schimba ceva in bine in aceasta tara", a notat presedintele Noua Republica.

Robert Turcescu a fost locotenent-colonel sub acoperire: Renunt la emisiune. Eram fariseu, un nimeni

In schimb, fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu spune ca a mai aparut o "fumigena" - ca Robert Turcescu ar fi fost pus de servicii sa modereze dezbaterea dintre candidatii la prezidentiale din urma cu cinci ani.

"Am inteles ca a mai aparut o fumigena. Ca Turcescu a fost pus de servicii sa modereze dezbaterea dintre candidati din 2009. Mi se pare ca asta a fost ideea mea atunci. Asa imi amintesc. In orice caz, eu l-am sunat in 2009 si l-am intrebat daca e de acord.

Iar eu am facut armata la artilerie (nu mi gasesc acum livretul, dar pot dovedi) ", a scris pe Facebook Sebastian Lazaroiu.

Palada: Presa, singura care pierde de pe urma dezvaluirilor lui Turcescu

De asemenea, fostul purtator de cuvant al Guvernului Mirel Palada il numeste pe Robert Turcescu "jurnalistul preferat al lui Basescu", fiind de parere ca singura institutie care pierde de pe urma acestor dezvaluiri este presa.

"Din felul in care diverse persoane au zis zilele astea diverse chestii, incepind cu Melescanu si terminind cu Turcescu, e clar ca miscarile sint mai degraba anti-Basescu decit pro-Basescu.

Ce s-a intimplat in seara asta cu jurnalistul preferat al lui Basescu, cel care a moderat finala prezidentiala din 2009, este mai mult decit evident pentru cine stie sa citeasca scrisul de pe zid, dupa cum spunea si tizul meu, Mirel Curea, ori bunul meu prieten Costin Ciobanu. Vorba lui Mirel Curea: se rupe lantzul de iubire.

Dar pe linga pierderile punctuale, pe persoana fizica, gen 'Basescu pierde', 'Turcescu pierde', 'B1 TV pierde', sa vedem adevarata pierdere generala, principala institutie care pierde singe cu galeata din acest scandal. Nu serviciile. Nu presedintia. Nu guvernul. Nu clasa politica. Nici macar nasoii aia cu sondajele lor. Nu. Institutia care moare de cit singe pierde este presa", noteaza pe Facebook Mirel Palada.

Nu in ultimul rand, si deputatul Remus Cernea scrie pe reteaua de socializare despre dezvaluirea lui Turcescu.

"Astazi jurnalistul Robert Turcescu a publicat pe blogul personal o marturisire ca a fost ofiter (locotenet-colonel) sub acoperire al unui serviciu secret. Nu vreau sa il judec, dar informatia este, cred, una de interes public", nota pe Facebook Remus Cernea, duminica seara.

Jurnalistul Robert Turcescu a dezvaluit, duminica seara, ca a fost locotenent-colonel sub acoperire. Anuntul a fost facut intai pe blogul jurnalistului, insa au existat indoieli privind postarea, vehiculandu-se ideea ca ar fi fost victima hackerilor.

Ulterior, la B1 TV, postul la care, pana acum, Turcescu avea emisiune, acesta a spus ca el este cel care a postat informatia si documentele, ca si le asuma si ca regreta ceea ce a facut.
 

 

 

Robert Turcescu a cutremurat duminică presa autohtonă, când a dezvăluit că ar fi fost ofițer acoperit. Autodenunțul făcut duminică l-ar putea costa chiar ani de libertate pe jurnalist, pentru că legea prevede sancțiuni dure pentru persoanele care divulgă informații secrete sau nepublice.

 

"Mă supun judecătorilor adevărați care vor judeca cu dreaptă măsură ceea ce s-a întâmplat. (...) Voi spune tot ce știu. Voi spune tot, dar în fața unui judecător. El este singurul care poate să dea un verdict. Nici eu nu pot să îmi dau un verdict. Nu știu dacă sunt vinovat sau nu", a declarat Robert Turcescu, duminică seara, la B1 Tv.

 

 

Ce riscă ROBERT TURCESCU după ce a dezvăluit că a fost OFIȚER ACOPERIT  

Cine divulgă informații secrete sau nepublice riscă inchisoarea

Noul Cod Penal prevede, la capitolul care face referire la infracțiunile de serviciu, sancțiuni dure pentru persoanele care divulgă informații secrete sau nepublice:

Art. 303 - Divulgarea informaţiilor secrete de stat

(1) Divulgarea, fără drept, a unor informaţii secrete de stat, de către cel care le cunoaşte datorită atribuţiilor de serviciu, dacă prin aceasta sunt afectate interesele unei persoane juridice dintre cele prevăzute în art. 176, se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.

(2) Deţinerea, fără drept, în afara îndatoririlor de serviciu, a unui document ce conţine informaţii secrete de stat, dacă poate afecta activitatea uneia dintre persoanele juridice prevăzute în art. 176, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Art. 304 - Divulgarea informaţiilor secrete de serviciu sau nepublice

(1) Divulgarea, fără drept, a unor informaţii secrete de serviciu sau care nu sunt destinate publicităţii, de către cel care le cunoaşte datorită atribuţiilor de serviciu, dacă prin aceasta sunt afectate interesele sau activitatea unei persoane, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă.

(2) Divulgarea, fără drept, a unor informaţii secrete de serviciu sau care nu sunt destinate publicităţii, de către cel care ia cunoştinţă de acestea, se pedepseşte cu închisoare de la o lună la un an sau cu amendă.

(3) Dacă, urmare a faptei prevăzute în alin. (1) şi alin. (2), s-a săvârşit o infracţiune împotriva investigatorului sub acoperire, a martorului protejat sau a persoanei incluse în Programul de protecţie a martorilor, pedeapsa este închisoarea de la 2 la 7 ani, iar dacă s-a comis cu intenţie o infracţiune contra vieţii, pedeapsa este închisoarea de la 5 la 12 ani.

 

 

 

 

 VIDEO- Robert Turcescu, lt-colonel sub acoperire. Victor Ciutacu: E compromis  

 

 

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
Unde sunt banii Securitatii si cum scapa marii vinovati. Nu exista mare privatizare in Romania fara un securist in poveste
29/12/2019 05:53

 Dupa un scurt moment de recul in 1990, Securitatea s-a repliat si s-a salvat pe toate caile posibile: nu exista mare privatizare in Romania care sa nu aiba undeva in povestea ei o figura importanta din Se ...

VIDEO Au apărut imaginile cu momentul în care Klaus Iohannis e apostrofat, când depune o coroană, la Arcul de Triumf, de Ziua Națională: Nu vă mai bateți joc
03/12/2019 12:10

 Klaus Iohannis a fost tinta unor atacuri verbale, de Ziua Natională, la parada militară de la Arcul de Triumf din Bucuresti! În timp ce depunea o coroană in memoria eroilor, un bărbat a pro ...

Rezultate finale la alegerile prezidentiale: Iohannis - 66,09 %, Dancila - 33,91%
28/11/2019 14:32

 Purtatorul de cuvant al Biroului Electoral Central (BEC), Mircea Preotescu, a anuntat, joi la amiaza, rezultatul final al alegerilor prezidentiale. Astfel, Klaus Iohannis a obtinut 66,09 % din numarul ...

Peste 770.000 de ieşeni, aşteptaţi la vot
23/11/2019 00:00

  * peste 18 milioane de romani cu drept de vot sunt aşteptaţi, maine, la vot, la turul al doilea al alegerilor prezidenţiale * romanii au de ales intre Klaus Iohanis, actualul preşedinte al Romaniei, ...

Dan Lungu: „Voi vota împotriva reciclării analfabetei de tristă amintire”
09/11/2019 00:00

  Alianţa 2020 USR-PLUS locală a semnalat, printr-un eveniment electoral desfăşurat la Iaşi, importanţa participării comunităţii la vot, duminică. Membrii celor două filiale ieşene menţioneaz ...

Hai la vot!
09/11/2019 00:00

  * romanii merg duminică la vot, la alegeri prezidenţiale * in cazul in care niciunul dintre candidaţi nu adună jumătate plus 1 din voturi, raportat la totalul listelor, pe 24 noiembrie 2019 se va o ...

Şi deţinuţii se înghesuie să voteze
09/11/2019 00:00

  * 621 de deţinuţi din Penitenciarul Iaşi şi-au exprimat intenţia de a participa la vot, maine Astfel, duminică, in ziua votării, incepand cu ora 8, cate o echipă formată din cel puţin 2 membr ...

Păcatele candidaţilor la Preşedinţie
08/11/2019 00:00

  * după ce a fost analizată integritatea candidaţilor propuşi de principalele partide pentru alegerile prezidenţiale, s-a constatat că 7 dintre aceştia sunt in zona roşie * sunt prezentate inform ...

  Campania „candidaţilor laşi” /  Iohannis – Dăncilă, finala aşteptată de toată lumea!
07/11/2019 00:00

  * şeful statului se bucură de 38,9% din intenţiile de vot, fiind urmat de Viorica Dăncilă (PSD) - 22,6%, şi de candidatul USR-PLUS, Dan Barna, cu 19,1% Peste 18 milioane de romani sunt aşteptaţ ...

Maricel Popa: „Parlamentarii au trădat voinţa poporului”
06/11/2019 00:00

  * liderul social-democraţilor ieşeni consideră că, „pentru liberali, depesedizarea Romaniei inseamnă concedieri masive in intreg sistemul bugetar, in urma cărora sute de mii de romani şi-ar ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei