1 generica
1angela zarojanu
1cristina bleortu
1daniela suteu
1mirabela miron
1oana tomescu
1raluca zaharia

Dimensiune font:

Scurt tratat de împlinire a viselor

| 05-03-2017 12:42

Crede cu tărie în ceea ce faci, iubeşte fiecare secundă oferită unui proiect şi nu vei simţi că munceşti niciodată * aţi auzit de multe ori acest îndemn, poate l-aţi şi urmat, poate aţi avut şi rezultatele aşteptate, adică succes deplin * secretul succesului este dorinţa şi încrederea că niciun vis nu rămâne neîndeplinit dacă îl slujim cu adevărat

 

 

Există multe momente în care simţim că doar Cerul ne este limita şi este bine să ne bucurăm din plin de orice reuşită, fără a uita însă şi cât de mult am muncit. O femeie are simultan mai multe locuri de muncă, toate cerând iubire şi atenţie. Este poate şi mamă, şi soţie, şi fiică, şi angajat ori antreprenor, iar valoarea muncii este greu de cuantificat. Nimic nu se compară cu sentimentul că munca nu a fost în zadar, că în urmă au rămas construcţii solide ori s-au deschis căi ce altădată păreau de neatins.

Pasiune şi dăruire, un secret la îndemâna oricui

Au schimbat destine, au condus afaceri, au crescut şi au învăţat copiii, au salvat vieţi, s-au luptat pentru visele lor şi ale altora, au muncit, au iubit, au suferit şi au fost răsplătite prin dragul de oameni. Angela Zarojanu, antreprenor şi consilier local la Suceava, crede că în viaţă avem o datorie faţă de visele şi aspiraţiile noastre. „Ca să le îndeplineşti, trebuie să studiezi temeinic, să munceşti enorm, să depui pasiune în tot ceea ce faci şi să gândeşti pozitiv. Prin tot ceea ce fac îmi doresc tare mult să fiu de folos celor din jurul meu. Aceste lucruri mă încarcă de energie şi entuziasm şi îmi dau forţa necesară de a merge mai departe”, a spus Angela Zarojanu. Ea recunoaşte că a avut în viaţă foarte multe momente în care a simţit satisfacţia lucrului bine făcut, bucuria de a dărui şi a trăi frumos. Cât despre preţul succesului, nu vorbeşte niciodată, fiind bucuroasă cu tot ceea ce a obţinut.

Uneori se întâmplă ca succesul profesional să-l depăşească pe cel familial, dar pentru ca fericirea să fie deplină balanţa trebuie echilibrată rapid. „Nicio reuşită nu s-a ridicat peste trăirile produse de o realizare în familie. Un moment emoţionant a fost în toamna lui 2014, când mi-a reuşit extinderea seminariilor deschise cu studenţii într-un moment de cotitură al vieţii mele. A urmat un alt moment marcant al activităţii profesionale, când am înţeles ce tot ce am făcut în ultimii 25 de ani s-a compus din două etape, la o distanţă de un an: susţinerea prelegerii publice pentru acordarea conducerii de doctorat şi etapa a doua, reprezentată de prelegerea publică pentru ocuparea postului de profesor universitar”, ne-a mărturisit Daniela Şuteu, profesor universitar la Facultatea de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului Iaşi. La ce a renunţat pentru a ajunge aici? „La a fi mamă şi soţie cu normă întreagă. Dacă ar fi să reformulez cei 25 de ani , aş acorda atenţie mai multă vieţii de lângă mine pentru că, odată trecut, timpul (cu mine, cu familia) nu-l mai pot întoarce. Şi acest timp doare mai tare decât orice altceva”, a recunoscut Daniela Şuteu.

Cristina Bleorţu, din Dărmăneşti (Suceava) a câştigat recent Marele Premiu pentru cel mai bun student român din străinătate. Emoţia trăită a fost de nedescris. „Când urcam pe scenă întrevedeam abia, într-un joc tainic şi greu descifrabil de amintiri care se topeau una într-alta, ciudata activitate din anul universitar trecut care m-a împins la dobândirea acestui premiu. Şi mă gândeam că nu merit această onoare, că nu mă pot compara cu alţi studenţi merituoşi, dar priveam această distincţie drept ceva îmbucurător, firesc, care venea de la sine, pe un drum în care surprizele ţineau de cât de mult am crescut în plan personal”, a recunoscut Cristina.

Mulţi dintre noi suntem norocoşi atunci când ne dăm seama ce ne-a ţinut pe loc la un moment dat, aşa cum recunoaşte şi Raluca Zaharia, dirijorul Corului „Juniorii” al Operei Naţionale Române Iaşi. „Sunt o persoană care se implică 100% în reuşita unui proiect. Trebuie doar să cred în ideile proiectului şi să mă regăsesc. O dată cu venirea mea la Opera Naţională Română din Iaşi am renunţat brusc la activităţile studenţeşti, care îmi ocupau foarte mult din timpul liber. Îmi place foarte mult să mă simt în largul meu, oriunde, în orice circumstanţe. Dacă trebuie să mă înfrânez, înseamnă că nu am ce căuta alături de acele persoane. Deci, am sacrificat timpul petrecut cu «prietenii», dar a meritat pentru că mi-am găsit oamenii pe care mă pot bizui”, spune Raluca. În familia ei, fiecare are un program foarte încărcat, dar se susţin reciproc. „Victor (soţul ei – n.r.) este în acelaşi domeniu de activitate, ne întâlnim pe holurile Operei, ne îmbrăţişăm repede şi fiecare pleacă în sala lui de repetiţie. Ne înţelegem din priviri şi asta mă ajută enorm. Ştiu că sună himeric, dar chiar am reuşit să nu aducem Opera în casa noastră, ci să aducem aportul nostru în Operă. Îi mulţumesc Bunului Dumnezeu că cel mai frumos moment din viaţa mea se prelungeşte cu fiecare apariţie în public a corului de copii, pe care îl conduc”, a zâmbit Raluca, a cărei privire a mângâiat-o blând pe Eva, copila ei superbă, minunea din viaţa ei şi a lui Victor.

Succesul apare atunci când suntem împăcaţi cu noi înşine”

Când vine vorba despre antreprenoriat lucrurile pot părea foarte dure, jocul afacerilor nefiind unul foarte lejer. Cu toate acestea, multe femei se descurcă bine şi reuşesc să păstreze un echilibru în viaţa privată şi cea de la birou. „Ca om de afaceri, este greu să identific un eveniment singular care defineşte cel mai frumos moment sau cea mai fulminantă ascensiune din viaţa mea, ca femeie de afaceri. Antreprenoriatul este un proces continuu, iar asta înseamnă că în fiecare zi eşti dator faţă de tine şi faţă de echipa pe care o coordonezi, să depăşiţi împreună noi obstacole, să stabiliţi noi limite şi să găsiţi puterea de a crea momente frumoase, chiar şi atunci când incertitudinile planează”, a recunoscut Mirabela Miron, vicepreşedintele CECCAR Iaşi. Pentru ea, antreprenoriatul este o alegere pro-activă în care renunţarea nu este o opţiune. „Nu poţi să faci afaceri fără compromis, însă nu putem confunda compromisul cu a te compromite. Nu cred că antreprenoriatul sau succesul în afaceri înseamnă renunţarea la timpul personal dedicat sieşi sau familiei. Dimpotrivă, succesul apare atunci când suntem împăcaţi cu noi înşine, când ştim care ne sunt limitele şi identificăm cu celeritate pârghiile pentru a le depăşi”, ne-a mărturisit Mirabela Miron. De altfel, de unde ar avea curajul, tăria şi puterea de a înfrunta toate provocările dacă nu din zâmbetul fiicelor ei şi din căldura familiei care o susţine şi alături de care nici Cerul nu mai este o limită?

Afacerile înseamnă şi dezvoltare personală, dar şi construcţie şi planuri pe termen lung, aşa cum a fost pentru Oana Tomescu, creatoarea brandului „Bentiţe de fiţe pentru fetiţe”, din Piatra Neamţ. Ideea afacerii s-a născut imediat ce a apărut pe lume prima ei fiică, Sofia, şi pentru care a creat primele accesorii. Nu s-a gândit nicio clipă că ar putea să-şi dezvolte o carieră în acest domeniu. A creat o bentiţă care a fost foarte apreciată, apoi a realizat cât mai multe modele, iar comenzile au început să apară imediat. „Acest lucru mi-a dat curaj şi am continuat să-mi dezvolt pasiunea până a ajuns la nivel de business. Am realizat sute de bentiţe, toate modelele pentru diferite ocazii, am trecut la turbane accesorizate cu flori, fundiţe, apoi la rochiţe. Toată munca a fost răsplătită şi mă bucur enorm că am ajuns să accesorizez sute de fetiţe frumoase şi fiţoase, cum îmi place să le spune”, a zâmbit Oana. Multă lume a întrebat-o cum a reuşit să facă atât de multe lucruri, iar răspunsul este foarte simplu: „Cu o bună organizare, ajutoare şi fără a pierde timpul deloc. Când am câteva clipe libere le petrec cu familia, cu cele două fetiţe, şi cu prietenii”.

Femei care au scris istoria

Preţul succesului are multe unităţi de măsură, depinde de fiecare la ce ne raportăm. Uneori cariera poate să o ia înaintea familiei, alteori timpul alocat afacerilor poate fi cu mult mai generos decât cel pentru propria persoană, însă finalul este frumos. Dovadă sunt şi realizările multe femei care au făcut istorie. De pildă, Luiza Zavloschi, prima femeie ajunsă învăţător în ţară. „Din toată România, tocmai în fundul judeţului Vaslui s-au găsit nişte ţărani luminaţi care să îşi atribuie un rol atât de progresist cum a însemnat alegerea unei femei în fruntea comunităţii»”, a spus etnologul Dan Ravaru. De numele regretatei Iulia Hălăucescu se leagă deschiderea Muzeului de la Tarcău, dar şi Muzeul de Artă din Piatra Neamţ, iar de cel al Sofiei Ionescu Ogrezeanu începuturile neurochirurgiei. Sofia venea din Fălticeni, un orăşel din Moldova, dar asta nu a împiedicat-o să facă istorie în medicină şi să fie recunoscute drept prima femeie neurochirurg din sud-estul Europei. Felicia Ţigănescu este o altă doamnă pentru care doar Cerul a fost limita. Venită din Horodnicul de Jos (Suceava), a zburat alături de păsări şi le-a demonstrat femeilor că brevetul de pilot nu este doar un document purtat de bărbaţi. „Când învăţam despre păsări, mergeam să le recunoaştem prin pădurile din împrejurimi. Le zburătăceam de prin cuiburi şi ele se ridicau în văzduh. Aripile le străluceau ca fuselajul planorului. De-atunci a-ncolţit în mine dorul de zbor”, spunea Felicia Ţigănescu. Ea a zburat pentru ultima oară atunci când avea aproape 90 de ani.

Cartea viselor rămâne deschisă pentru fiecare dintre noi şi suntem singurii responsabili de cât de multe lucruri ne vom aminti peste ani. Singurul sfat pe care îl poate oferi orice femeie de succes este să nu lăsăm timpul să ne ascundă dorinţele.

Maura ANGHEL

 

Fiecare femeie ar trebui să se folosească de ce a primit de la Mama Natură înainte ca Tatăl Timp să i le ceară înapoi” – Laurence J. Peter

 

Comentarii

asociatia seva

Mar 04, 2017

o primavara minunata ! multumim pentru articol, draga doamna maura anghel sa nu lasati pe nimeni, in lumea asta sa va franga aripile !

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

 

ULTIMA ORA

 

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., cu sediul în mun. Iaşi, Aleea Nicolina nr. 82, jud. Iaşi, în calitate de lichidator judiciar al debitorului S.C. Prislact S.R.L. Flămânzi - Botoşani, cu sediul în oraș Flămânzi, jud. Botoşani, C.U.I. RO17029800, J07/660/2004, potrivit Încheierii nr. 28/22.01.2015, pronunţată de Tribunalul Botoşani, Secția a II-a Civilă, de Contencios Administrativ şi Fiscal în dosarul nr. 2773/40/2012, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică la data de 07.11.2017, 23.11.2017, respectiv 12.12.2017, ora 12.00, a activelor S.C. Prislact S.R.L. Flămânzi - Botoşani, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași: Nr. activ – Denumire şi descriere activ – Valoare de evaluare (pret fără T.V.A.*) – Valoare de pornire a licitaţiei (pret fără T.V.A.*) UTILAJE / ECHIPAMENTE HORECA UTILIZATE IN INDUSTRIA ALIMENTARA (PATISERIE/COFETARIE) SI MOBILIER Activ 1 – CUPTOR PIZZA TKA 21, MARCA ITALFORNI (Cuptor 4+4 pizza electric TKA-2I ITALFORNI; Sistem de control mechanic; Exterior din otel inoxidabil; Interior din aluminiu placat cu otel; Lumina interioara; Control al temperaturii prin thermostat; Camere izolate termic; 2 camere; 2 tavi (600x400 mm);Capacitate: 4+4 pizza (330 mm); Dimensiune camera coacere(mm): L660xl660xH150; Consum mediu: 4500 W; Alimentare: 400V/50-60Hz/3 N), nr. inv. 582 – MASA DE PIZZA CU CASEROLE, MARCA FORCAR, MODEL S903 PZ, NR. IDENTIFICARE 718980, TEMPERATURA +2° /+8°, GREUTATEA NETA 170 KG, DATA FABRICATIEI 08.2007 (masa cu blat din granit), nr. inv. 583 – APARAT KEBAB CU PALETA SI LOPATA, MARCA CB ITALIA, MODEL IR 6140, NR. IDENTIFICARE 00508, AN FABRICATIE 2008, nr. inv. 585 – HOTA CU VARIATOR (hota inox profesionala cu ventilator centrifugal), nr. inv. 586 – CUPTOR PATISERIE, MARCA BEST FOR, FABRICAT IN ITALIA, MODEL BISTROT 1064, COD 825813020, NR. IDENTIFICARE 09072148 (Cuptor patiserie cu capacitate 10 tavi + bonus suport de metal si 2 sisteme de inchidere usa de rezerva; Cuptorul bake for italia model bistrot 1064; -3 motoare, 3 rezistente, 3 ventilatoare cu putere totala de 15 kw; - coace perfect; - vata minerala ignifuga cu rezistenta constanta la 600 de grade; -dimensiunea tavilor este de 60cm x40 cm), nr. inv. 587 – DOSPITOR CU DEDURIZATOR, MARCA BEST FOR, FABRICAT IN ITALIA, MODEL LIEVI 16T 4060, COD PRODUS 847474030, NR. IDENTIFICARE 06071248 (alimentare 230 V putere 1,6 kW temperatura maxima 60°C dimensiuni 850x870x880 mm greutate 56 kg, 16 tavi), nr. inv. 588 – MIXER PLANETAR, MARCA FIMAR, FABRICAT IN ITALIA, MODEL PLIP 1040050T, NR. IDENTIFICARE 8030028, AN FABRICATIE 2008, MASA PROPRIE 74,20 KG, nr. inv. 589 – MASINA DE SPALAT CU MASA SI DEDURIZATOR, MARCA DIHR, FABRICAT IN ITALIA, COD PRODUS DW009M, MODEL GS50 UGOLINI PS DDE 380-400/3N/50, TIP DWA1011344, AN FABRICATIE 2006, nr. inv. 591 – DULAP SUSPENDAT CU RASTEL DE SCURGERE, nr. inv. 592 – VITRINA INGHETATA, MARCA ISA SpA, FABRICAT IN ITALIA, COD PRODUS 1960263, TIP GEL ECO, MODEL SAMOA, ARTICOL SAMOA 7COL, NR. IDENTIFICARE 1080320791, DATA FABRICATIEI 25.03.2008, nr. inv. 593 – MASA CALDA BAIN MARIE, MARCA SCAIOLA, nr. inv. 594 – EXPRESOR CAFEA CU RASNITA (ROWENTA), nr. inv. 595 – MASINA GATIT CU 4 PLITE SI CUPTOR, MARCA BERTO'S, MODEL E7P4 FE1, DIAMETRU PLITA 220 MM, CUPTOR ELECTRIC 3,5 KW, DIMENSIUNI 700*800*900 (l*L*h), MASA PROPRIE 83 KG, nr. inv. 596 – VITRINA ROTATIVA, MARCA SCAIOLA, FABRICATA IN ITALIA, SERIE P/I, MODEL 400ERG, NR. IDENTIFICARE 100229, CLASA 4, nr. inv. 597 – MASINA FOIETAJ EASY, MARCA XTS, FABRICATA IN ITALIA, MODEL 500/1000 2V, NR. IDENTIFICARE 08072, GREUTATE PROPRIE 160 KG, AN FABRICATIE 2008, nr. inv. 598 COMODA TV CU SERTARE (nr. inv. - ) COMODA 4 SERTARE (nr. inv. - ) COMODA 4 SERTARE (nr. inv. - 568-569) MASUTA (nr. inv. - ) MASCA CHIUVETA CU BLAT (nr. inv. - ) CORPURI DÉCOR SUSPENDATE (nr. inv. -560-567 ) VESTIAR ANGAJAT I (nr. inv. - 561-565) VESTIAR ANGAJATI II (nr. inv. -566-569 ) RAFTURI EXPUNERE CU OGLINDA (nr. inv. -570-571 ) CORP CU OGLINDA CASA MARCAT (nr. inv. - 572) CUIER PERETE (nr. inv. - 573-574) DULAP CU 2 USI PENTRU IGIENA (nr. inv. -575 ) MASA SIMPLA CHIUVETA (nr. inv. -576-577 ) MOBILIER MAGAZIN (nr. inv. - ) 26.480,00 lei – 23.832,00 lei Pentru bunurile mobile se percepe T.V.A. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 06.11.2017, 22.11.2017, respectiv 11.12.2017, ora 12.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, C.P. 700221, jud. Iaşi. Poate participa la licitaţie orice persoană fizică sau juridică care depune până la data de 06.11.2017, 22.11.2017, respectiv 11.12.2017, ora 12.00, la sediul lichidatorului judiciar mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, documentele prevăzute în caietul de sarcini, care se poate procura de la sediul lichidatorului judiciar, în fiecare zi de luni până vineri, orele 08.00 – 16.00. Relaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul www.insolventa.ro si la numerele de telefon: 0232/243864, 0757544544. Lichidator judiciar, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L Practician în insolvență, Lucian Andronic
S.C. Ledim Com S.R.L. Piatra Neamţ, prin lichidator judiciar Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., anunţă scoaterea la vânzare prin licitație publică cu strigare în data de 08.11.2017, ora 15.00, a activelor: Nr. activ – Denumire activ – Valoare de evaluare(lei) – Preţ de pornire (lei)* Activul 2 – TEREN INTRAVILAN, CURTI CONSTRUCTII CU SUPRAFATA DE 6.774,45 MP, pe care se află construcţiile: CORP C1 - REZERVOR APA CU SUPRAFATA CONSTRUITA DE 50 MP (structura din beton armat supraterana), CORP C2-STATIE DEDURIZARE APA CU SUPRAFATA CONSTRUITA DE 56 MP (dezfectata), CORP C3 -COPERTINA CU SUPRAFATA CONSTRUITA DE 10 MP (la data inspectiei copertina avea pereti de inchidere din zidarie, avand utilizare de birouri), CORP C4 - CAMERA DE COMANDA CU SUPRAFATA CONSTRUITA DE 85 MP (adaposteste tabloul electric), CORP C5 - CENTRALA TERMICA CU SUPRAFATA CONSTRUITA DE 161,17 MP CU CAZAN DE ABUR, CORP C6 - ANEXA CENTRALA TERMICA CU SUPAFATA CONSTRUITA DE 46,80 MP, CORP C7- DEPOZIT DE COMBUSTIBIL CU SUPRAFATA CONSTRUITA DE 41,23 MP. – 350.500,00 – 245.350,00 Activul 3 – MASINI DE SPALAT RUFE CU BARIERA SANITARA-MEDICALE DANUBE INTERNATIONAL, TIP ASEP II49, NR. SERIE 41752, AN FABRICATIE 2011, CU UN DEBIT DE 40 KG/H - 1 BUC – 106.000,00 – 37.100,00 Activul 4 – USCATOR DE RUFE ROTATIV GIRBAU seria STI 23 ST-V - 2BUC – 33.200,00 – 11.620,00 Activul 5 – CALANDRU CU USCARE MURAL GIRBAU SERIA PS 5132 - 1 BUC – 46.700,00 – 16.345,00 Activul 6 – PRESA PNEUMATICA UNIVERSALA BATTISTELLA MARTE -1 BUC – 28.800,00 – 10.080,00 Activul 7 – Mobilier rafturi metalice folosite la spalare/uscare - 4 BUC – 800,00 – 280,00 Activul 8 – Mobilier mese cu schelet metalic folosite la spalare/uscare - 7 BUC – 1.050,00 – 367,50 Activul 9 – MANECHIN PENTRU CALCAT SACOURI, PALTOANE, ETC. BATTISTELLA ZEUS - 1 BUC – 10.300,00 – 3.605,00 * Preţul de pornire al licitaţiei este de 70% din valoarea de evaluare pentru bunurile imobile şi de 50% din preţul de pornire la licitaţia din data de 18.09.2017 pentru bunurile mobile şi nu cuprinde TVA. Bunurile mobile se valorifică conform prevederilor Codului de procedură civilă. Înscrierile se fac până pe data de 07.11.2017, ora 12.00, la sediul procesual ales al lichidatorului judiciar din mun. Piatra Neamţ, str. Alexandru cel Bun, nr. 28, etaj 2, jud. Neamţ. Relaţii suplimentare la 0232/243864, 0757545545 sau www.insolventa.ro.
PUBLICAȚIE DE VÂNZARE Subscrisa Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L. în calitate de lichidator judiciar al S.C. Camy Lact S.R.L. cu sediul social în mun. Vatra Dornei, str. George Coșbuc, nr. 1, jud. Suceava, J33/1373/1991, C.U.I. RO742611, numită conform Încheierii din data de 14.01.2014 pronunţată de către Tribunal Suceava în dosarul nr. 8613/86/2009**, anunţă scoaterea la vânzare, prin licitaţie publică cu strigare, la data de 08.11.2017, orele 14.00, a activelor S.C. Camy Lact S.R.L.: Nr. crt. – Active – Valoare de evaluare (fără T.V.A.) – Valoare de pornire a licitației (fără T.V.A.) 1. – Proprietate imobiliară industrial-comercială-Secţie producţie brânzeturi- Pensiune**, amplasată în com. Panaci, jud. Suceava. – 980.650 lei – 441.292,50 lei 3. – Proprietate imobiliara funciară- teren cu exploatație forestieră(fără vegetație), cu suprafața totală de 47.009 mp, aflat în amenajamentul silvic al Ocolului Silvic Broșteni-extravilan Panaci – 30.600 lei - 21.420 lei 4. – Autoutilitara N2 Iveco, caroserie BA Frigorifica, tip 65C157/Daily, nr. de identificare: ROSV55M3310002, an fabricaţie: 2005, nr. de înmatriculare: SV-07-ZCI. – 15.100 lei – 4.530 lei Poate participa la licitație orice persoană fizică sau juridică care depune până la data de 07.11.2017, orele 12.00 la sediul lichidatorului judiciar toate documentele prevăzute în caietele de sarcini care se pot procura de la sediul din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași în fiecare zi de luni până vineri, orele 09.00–16.00. Accesul direct la activul oferit la vânzare se face cu programare şi este condiţionat de semnarea unui Protocol de vizitare care cuprinde clauze de confidenţialitate. Pentru programare ofertanţii trebuie să-şi anunţe prin e-mail vânzări@insolventa.ro intenţia de vizitare. Relaţii suplimentare se pot obţine la telefoanele: 0755132476; 0757545545.. Lichidator judiciar, Management Reorganizare Lichidare Iasi S.P.R.L. Practician în insolvență, Baciu Patricia
PUBLICAȚIE DE VÂNZARE S.C. Util Store S.R.L., C.U.I. 26185417, prin lichidator judiciar Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L.-Filiala Suceava, numit conform Sentinței nr. 309/03.04.2015, pronunţată de Tribunalul Suceava în dosarul nr. 3845/86/2014*, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2006 și ale H.A.C. din 23.10.2015 si respectiv 29.07.2016, anunţă scoaterea la vânzare, prin licitaţie publică cu strigare, la data de 07.11.2017, orele 12.00, a activului: Restaurant si pensiune Luxor***, Sc 309 mp, suprafata desfasurata 716 mp, amplasate pe un teren intravilan curti constructii 418 mp, la iesirea din com. Marginea spre Sucevita, jud. Suceava, vis-a-vis de Muzeul de ceramica neagra Marginea. Proprietatea imobiliara este de tip P+1E+M, cu finisaje de inalta calitate, mobilier, aer conditionat si sistem de ventilatie a aerului. Restaurantul are o capacitate de 300 locuri, mobilier si echipament profesional pentru bucatarie. Spatiul de cazare este la mezanin, format din 2 apartamente si o camera dubla fiecare cu baie proprie. Proprietatea dispune de retea alimentare apa si canalizare in regie proprie, retea energie electrica de la retea locala, doua boilere electrice, centrala termica si are o deschidere frontala la DN 17A de 16 mp. Valoare de pornire a licitatiei (fără T.V.A.)- 491.100,00 lei Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 06.11.2017, ora 12.00, la sediul procesual ales al lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina nr. 82, jud. Iași. Poate participa la licitație orice persoană fizică sau juridică care depune până la data de 06.11.2017, orele 12.00, toate documentele prevăzute în caietele de sarcini care se pot procura de la sediul procesual ales al lichidatorului judiciar în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 06.11.2017, ora 12.00. Relaţii suplimentare se pot obţine: - Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L. la telefoanele: 0755132476; 0757544544. Lichidator judiciar, Management Reorganizare Lichidare Iasi S.P.R.L.-Filiala Suceava Asociat coordonator, Craciunas Liliana
 
Mărturia trecerii pe la cei 20 de stâlpi dinaintea Sfintei Parascheva
15/10/2017 11:45

Zilele lui octombrie n-au fost vreodată mai călduroase ori mai senine ca cea de-a douăsprezecea de anul acesta. După-amiaza şi seara zilei de 12 octombrie este aceea in care toate puterile m-au purtat pe s ...

Tânărul nevăzător care cântă la 10 instrumente
07/10/2017 05:00

 Eusebiu Toma este un tanăr botoşănean care te poate face lesne să plangi in momentul in care-i afli povestea. Din cauza unor probleme medicale, acesta şi-a pierdut, cu mulţi ani in urmă, vederea. N ...

Monument de valoare națională și universală, în ruină Casa „Vasile Alecsandri” stă să se prăbușească în fiecare minut
30/09/2017 04:30

 Casa „Vasile Alecsandri” din municipiul Bacău se află in stare avansată de degradare. Clădirea ce datează de la sfarşitul secolului al XVIII-lea a fost inclusă in grupa A pe Lista Monum ...

Poveştile inginerilor care au pus bazele industriei chimice -- FOTO/VIDEO
24/09/2017 10:59

 Emoţiile nu le-au tulburat cu nimic bucuria revederii foştilor absolvenţi ai promoţiei 1957 „Prof. dr. Gheorghe Alexa”, de la Facultatea de Chimie Industrială (actualmente Facultatea de I ...

Pasajele nimănui! FOTO/ VIDEO
17/09/2017 12:40

În următorii ani, nu mai puţin de patru pasaje ar putea fi realizate in diferite zone din oraş, uşurand  viaţa şoferilor, sufocaţi zilnic de traficul infernal. Lăudabilă, fireşte, iniţiati ...

Un puzzle care continuă să fascineze umanitatea: Civilizaţia Cucuteni
09/09/2017 05:30

Moldova şi-a caştigat de-a lungul timpului renumele de loc incărcat de istorie, artă şi frumos, insă puţine sunt momentele in care specialiştii au avut ocazia să-şi indrepte privirile spre bogăţiile ...

Maestrul fotograf Romeo Mărăndici, din Bacău: „Ochiul este calea de ieşire a sufletului” FOTO
03/09/2017 15:00

Dacă un fierar-betonist ia bisturiul şi se pune la masa de operaţii, nu a devenit din start neurochirurg; şi nici nu are impresia. O gorilă dacă se pune la manşa unui Boeing nu a devenit pilot. Iar un St ...

Preţul studenţiei
20/08/2017 12:00

 Cu o ofertă universitară bogată şi diversificată, dar şi cu multe alte oportunităţi, Iaşul găzduieşte anual zeci de mii de studenţi veniţi de prin toate părţile ţării, dar mai ales din ju ...

Pledoaria unui avocat pentru artă FOTO
13/08/2017 12:40

 Aţi intalnit, pe culoarele instanţelor, avocaţi in varstă mergand greoi ori in baston, cărand o servietă veche, tocită, din piele, aţi văzut ce lucire au in priviri? Li s-a strans acolo, in ochi, ...

Un surâs în plină vară, la Mălini FOTO
07/08/2017 12:10

Drumul Talienilor, de la Regele Carol I la Vitoria Lipan Satele comunei Mălini, Iesle, Paraie, Poiana Mărului şi Văleni-Stanişoara, se intind pe circa treizeci de kilometri de-a lungul şoselei, cunoscu ...

 

 

 

Viva FM Iași

 

 

 

 

Viva FM Iași