Adopta noile tendinte in machiaj potrivite culorii tale de par!

default

Dimensiune font:

| 15-11-2012 00:00

Adopta noile tendinte in machiaj potrivite culorii tale de par!

 

In ultimele saptamani am revizuit tendintele in machiajul tenului, al ochilor si al buzelor. Citeste Toamna 2010: Noile tendinte in machiajul ochilor si Afla totul despre machiajul ochilor si al buzelor in noul sezon  

Totusi, care sunt tendintele care iti flateaza cel mai mult trasaturile? Sa aflam impreuna!

Pentru blonde

Tendinta: Machiajul nude

Chiar si in colectiile designerilor, machiajul nude a fost cel mai adesea exemplificat pe modele cu parul blond. Un astfel de machiaj iese cel mai bine in evidenta in cazul persoanelor cu par blond, in special deoarece atentia nu este captata de o culoare intensa a parului care ar putea da senzatia de machiaj sters.

 

Cum il adopta vedetele?

Machiajul preferat de Jennifer Aniston pleaca de la o baza impecabil aplicata: concealer, iluminator, fond de ten, pudra. Pentru machiajul ochilor, un fard bej cu o textura mata aplicat pe pleoapa superioara este foarte discret evidentiat cu ajutorul unui eyeliner sau al unui dermatograf moale aplicat foarte aproape de linia genelor superioare. Daca ai ochii mari, poti aplica creionul dermatograf si pe mucoasa interna.

Pentru buze si pometi, limiteaza-te la nuante naturale de piersica care iti scot in evidenta trasaturile fara a da impresia unui machiaj elaborat.

Jennifer Aniston

Doutzen Kroes

Tendinta: fardul gri

Griul este o nuanta care flateaza parul blond. Orienteaza-te in special catre griul perlat sau mat si ia in considerare un machiaj smoky bazat pe tonuri de gri. Combina-l intotdeauna cu un ruj rose si cu pometi trandafirii, precum in show-ul Rodarte.

 

Cum il adopta vedetele?


Kristin Cavallari alege un fard gri intens pentru premiera Salt, pe care alege sa il evidentieze cu ajutorul unui khol negru, aplicat atat pe mucoasa interna cat pe pleoapa superioara si inferioara. Un machiaj statement, completat de buzele roz glossy, de asemenea in tendinte.

 

Kristin Cavallari

   Carrie Underwood

 

Tendinta: rujul rosu

Rosul intens este nuanta blondelor, in special a posesoarelor de blond platinat. Este suficient sa ne gandim la Gwen Stefani sau la Marylin Monroe ca sa intelegem de ce designerii prefera modele blonde pentru a propune aceasta nuanta puternica de lipstick.

 

Cum o poarta vedetele?


January Jones si Cameron Diaz aleg nuante puternice de rosu. Ce este de retinut este faptul ca aceasta combinatie de altfel hot (par blond si buze rosii) solicita un machiaj al ochilor complet nude. In afara de mascara, poti opta doar pentru un fard crem sau bej. Iti recomand sa aplici un creion alb pe mucoasa interna a ochilor pentru a da senzatia de ochi mai mari, echilibrand astfel intensitatea rujului.

January Jones

Cameron Diaz


Pentru roscate

Tendinta: Rujul visiniu

Rujul visiniu a fost atractia Proenza Schouler din colectia de toamna 2010. O nuanta deosebit de puternica si in aceeasi masura pretentioasa, visiniul poate fi purtat cu nonsalanta de roscate. Spre deosebire de blonde, este indicat ca roscatele sa opteze pentru un contur cu tus al ochilor.

 

Cum il adopta vedetele?


Cheia o constituie, ca si in cazul rujului rosu, un machiaj discret al ochilor: limiteaza-te la o linie de tus si alungeste ochiul cu ajutorul unor codite. In ceea ce priveste blush-ul, poti renunta la el, insa daca vrei sa iti accentuezi pometii opteaza intotdeauna pentru nuantele neutre de piersica. Evita nuantele trandafirii si rose.
Cele mai bune accesorii pentru aceasta culoare raman zambetul si atitudinea.


Christina Hendricks

Tendinta: Fardul aramiu

Fardul aramiu a fost prezent intr-un numar impresionant de colectii. Statutul sau de culoare-emblema a toamnei il propulseaza in topul tendintelor, iar fetele roscate ar trebui sa ia in considerare aceasta tendinta care le flateaza culoarea parului.
 

 

Cum il poarta vedetele?


Miley Cyrus alege fardul aramiu pentru pliul pleoapei si jumatate din arcada, o tusa finala pentru un machiaj ce mizeaza pe ochi puternic conturati cu ajutorul eyelinerul. Retinem de la Miley o alta culoare ideala pentru roscate in combinatie cu fardul aramiu: nuantele de auriu aplicate in coltul intern al ochilor.  

Miley Cyrus

Ashlee Simpson

Tendinta: Eyelinerul negru

Cea mai impresionanta revenire a sezonului a fost reprezentata de eyelinerul negru, fie ca a fost vorba despre dermatograf in show-ul Gucci sau despre clasicul tus in show-ul Giambattista Valli. Eyelinerul negru evidentiaza parul roscat intr-un contrast de nuante clasic si interesant.

 

Cum il poarta vedetele?

Debra Messing si Isla Fisher se numara printre vedetele pentru care eyelinerul negru reprezinta un accesoriu obligatoriu in cadrul oricarui eveniment de covorul rosu. Poti folosi eyelinerul negru pentru a realiza un machiaj al ochilor indraznet, care ii contureaza si ii scoate in evidenta. De altfel, cele doua vedete nu apeleaza la alte produse de cosmetizare: un blush discret si un gloss roz permit ochilor sa se bucure de toata atentia noastra.

Debra Messing

Isla Fisher

Pentru satene

Fardul portocaliu

Alaturi de fardul aramiu, fardul portocaliu a jucat acelasi rol important pe podium. Este ideal pentru parul saten si il poti purta lejer in combinatie cu un fard ciocolatiu si chiar auriu.

 

Cum il poarta vedetele?

Jessica Alba opteaza pentru un adevarat machiaj de diva, combinand un fard portocaliu discret cu o linie groasa de tus si cu un ruj rosu burgund ideal pentru culoarea ei de par. Christina Ricci mizeaza pe fardul portocaliu intr-o combinatie mai putin excentrica, insa in egala masura in tendinte. Combinatia de fard portocaliu (aplicat pe ambele pleoape) si ciocolatiu sau kaki si ruj fructat asigura un look de podium readaptat pentru stilul urban.        

Jessica Alba

Christina Ricci

Tendinta: Rujul burgund

Satenele se inteleg foarte bine cu rujul burgund, vedeta colectiei Nanette Lepore. O data cu sezonul rece, rujurile si culorile de oja tind sa devina mai reci. Daca esti satena, opteaza cu incredere pentru rujul rosu burgund.

 

Cum il poarta vedetele?

Leigton Meester si Keira Knigtley ne invata ca rujul intens Burgundia este pus in evidenta de farduri din gama neutrelor: bejurile, ciocolatiul sau griurile sunt ideale pentru a echilibra proportiile cromatice ale fetei fara a estompa efectul rujului. Contureaza cu un eyeliner mucoasa interna a pleoapei inferioare pentru un plus de efect.

Leighton Meester

Keira Knightley

Fardul albastru

Favorit in colectia Derek Lam, fardul albastru se regaseste cu siguranta si in trusa ta de make-up. In noul sezon, te poti indeparta de look-ul cvasigotic a la Derek Lam si opta pentru diverse combinatii de tonuri sau pentru texturi mai soft care iti vor scoate cu siguranta ochii in evidenta.

 

Cum il poarta vedetele?

Jessica Alba realizeaza o combinatie interesanta de galben-auriu si albastru. Eyelinerul joaca de asemenea un rol important in machiaj, insa coditele pentru alungirea pleoapei le poti realiza cu ajutorul fardului albastru. Tyler alege o textura metalica de fard si il combina cu un gri sobolan. Nu te teme sa aplici o culoare intensa si sub genele inferioare, insa iti recomand ca atunci cand optezi pentru aceasta nuanta sa completezi machiajul cu tonuri de roz pastel, atat in ceea ce priveste pometii cat si buzele.  

Jessica Alba

Aisha Tyler

Pentru brunete

Tendinta: Pometii trandafirii

Pometii trandafirii vor reliefa cu siguranta o culoare de par atat de puternica precum brunetul. O tendinta intens promovata pe catwalk-ul toamna-iarna, pometii trandafirii traduc acea imbujorare specifica sezonului rece.

 

Cum il poarta vedetele?

Kim Kardashian realizeaza o combinatie in tendinte: smoky gri si pometi rose. Pometii trandafirii sunt ideali pentru a insoti un machiaj smoky eyes, insa versatilitatea lor ii face compatibili si cu un machiaj discret de zi sau cu rujuri intens colorate. Mandy Moore alege de exemplu sa isi accentueze simplu ochii si sa aplice mai mult blush pentru a isi evidentia pometii de altfel conturati.   

Kim Kardashian

Mandy Moore

Tendinta: Smoky maro

Ciocolatiul a fost o culoare-vedeta a sezonului. Revenirea maroului a fost dictata probabil si de multitudinea de tonuri de ciocolatiu de pe podium. Te surprinde asocierea maroului cu parul brunet? Dimpotriva, este o alegere inspirata si un hit al sezonului.

 

 

Cum il poarta vedetele?

Vanessa Hudgens mizeaza pe un smoky maro impecabil realizat. Proportiile negru-maro sunt perfect alese, iar buzele roz completeaza look-ul frumoasei brunete. Pentru un look smoky reusit, sterge colturile fardului cu o pensula unghiulara sau cu varful degetului. Selene Gomez amesteca tonuri de maro printre creionul negru, dermatograf, folosit cu abundenta. Pe langa maroul aplicat in pliu si pe arcada, vedeta alege si auriu. Combinatia este de efect.

Vanessa Hudgens

Selena Gomez

Tendinta: Rujul corai

Vorbeam saptamana trecuta despre diversele tonuri de rosu prezente pe podium in acest an. Rujul corai a fost unul dintre acestea si, daca te numeri printre posesoarele unui par brunet, aceasta nuanta nu trebuie sa iti lipseasca din portfard.

 

Cum il poarta vedetele?

Megan Fox este o aparitie senzuala, cum ne-a obisnuit, alegand un ruj corai ce ii pune in valoare buzele pline. Ochii sunt conturati cu ajutorul unui khol, iar efectul de lumini si umbre este realizat cu ajutorul combinatiei alb perlat-ciocolatiu. Selena Gomez poarta rujul corai in combinatie cu un smoky nu foarte dramatic, temperat de tonuri subtile de maro. Un blush discret trandafiriu completeaza acest machiaj.                                 

Megan Fox

Selena Gomez

http://www.divahair.ro

 

 

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
Bancul Zilei

05:36

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Gura Vaii, cu sediul social in comuna Gura Vaii, satul Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau, cod postal 607220, telefon 0371/407.500, fax 0372/002.112, e-mail: primariaguravaii@yahoo.com, cod fiscal 4278108. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie vandut: - teren in suprafata de 316 mp, situat in intravilanul comunei Gura Vaii, satului Rotunda, nr. Cadastral 62185, CF 62185, apartinand domeniului privat al Comunei Gura Vaii, conform H.C.L. Comunei Gura Vaii nr. 09/22.01.2024, caietului de sarcini si temeiului legal: O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul institutiei, Compartimentul Achizitii Publice sau se poate consulta pe site-ul: www.uatcomuna guravaii.ro, sectiunea -Anunturi. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul vanzatorului, de la care pot obtine un exemplar din documentatia de atribuire: de la Compartimentul Achizitii Publice, din cadrul Comunei Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei/exemplar, ce se achita numerar la Casieria institutiei, sau in contul de trezorerie RO17 TREZ 0625 006X XX00 0079, deschis la Trezoreria Onesti, cod fiscal: 4278108. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 27.03.2024, ora 12.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 04.04.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura Comunei Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa oferta: intr-un singur exemplar, intr-un plic sigilat. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 05.04.2024, ora 09.00, Comuna Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Judecatoria Onesti, cu sediul in municipiul Onesti, Str. Tineretului nr. 1, judetul Bacau, telefon 0234/311.913, fax 0234/326.170, e-mail: jud-onesti-reg@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 08.03.2024.
ANUNȚ DE LICITAȚIE. Primăria Comunei Valea Lupului, jud. Iași, cu sediul în Com. Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, CUI 16384625, tel 0232/272590, e-mail: primaria_valealupului@yahoo.com, patrimoniu@comuna-valealupului.ro, organizează în data de 29.03.2024, licitație în vederea vânzării terenului intravilan în suprafață de 16.000,00 mp, nr. cadastral 96128, CF nr. 96128, zona Dedeman. 1. Informaţii generale privind concedentul, în special denumirea, codul fiscal, adresa, numărul de telefon, telefax şi/sau adresa de e-mail a persoanei de contact etc: UAT Comuna Valea Lupului, jud. Iași, cu sediul în Com. Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, CIF 16384625, tel 0232/272590, e-mail: primaria_valealupului@yahoo.com, patrimoniu@comuna-valealupului.ro 2. Informații generale privind obiectul procedurii de licitație publică, în special descrierea și identificarea bunului care urmează să fie vândut: teren intravilan în suprafață de 16.000 mp, situat în Sat Uricani, Comuna Miroslava, județul Iași, zona Dedeman, nr. cadastral 96128, CF nr. 96128, teren proprietate privată a Comunei Valea Lupului 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini 3.1 Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la cerere, de la sediul autorității sau de pe site-ul autorității wwww.comuna-valealupului.ro 3.2 Denumirea și datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul vânzătorului, de la care pot obține un exemplar din documentația de atribuire: de la Registratura primăriei, Aleea Irisului nr. 8, sat Valea Lupului, Comuna Valea Lupului, județul Iași sau de pe site-ul autorității: www.comuna-valealupului.ro 3.3 Costul și condițiile de plată pentru obținerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: gratuit 3.4 Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 20.03.2024, orele 16.00 4. Informații privind ofertele: se regasesc în caietul de sarcini 4.1 Data-limită de depunere a ofertelor: 29.03.2024, orele 09.00 4.2 Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, Județul Iași 4.3 Numărul de exemplare în care trebuie depusă oferta: un singur exemplar original 5. Data și locul la care se va desfașura ședința publică de deschidere a ofertelor: 29.03.2024, orele 11.00, Primăria Comunei Valea Lupului - Sala de consiliu, Aleea Irisului nr. 8, Comuna Valea Lupului, Județul Iași 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon și/sau adresa de e-mail ale instanței competente în soluționarea litigiilor apărute și termenele pentru sesizarea instanței: Tribunalul Iași, Strada Elena Doamna nr. 1A, telefon: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, Fax: 0332.435.700, e-mail: tr-iasi-reg@just.ro PRIMAR, Florin-Liviu DULGHERU
Cum să mănânci de toate de sărbatori fără să ajungi la urgență
19/12/2023 11:14

Medicii vă recomandă să consumati moderat alimente traditionale de sărbătorile de iarnă, să vă diversificati alimentatia si să nu uitati să faceti miscare. Mănanci, urgentă. Doctorii ii sfătuiesc ...

Câte chimicale conține o felie de tort de la cofetărie
24/12/2021 11:13

Asociatia Pro Consumatori a analizat oferta de dulciuri din 20 de cofetării, precum si compozitia mixurilor pentru prăjituri comercializate in structurile comerciale de tip hipermarket. Dacă tortul continu ...

Coada calului – tratamente naturiste coada calului – ceai coada calului
27/06/2021 13:12

Coada calului – tratamente naturiste coada calului – ceai coada calului       Denumire stiintifica Coada Calului: Equisetum arvense, fam. Equisetaceae Denumire populara Coad ...

 Ficatul si alcoolul
27/06/2021 12:47

 Ficatul si alcoolul       Este important de notat ca, din punctul de vedere al afectarii hepatice, tipul de bautura consumat nu prezinta importanta, berea fiind la fel de nociva pre ...

Mesteacan – tratamente naturiste mesteacan – ceai de mesteacan
25/06/2021 20:00

Mesteacan – tratamente naturiste mesteacan – ceai de mesteacan     Denumire stiintifica Mesteacan: Betula alba Denumire populara Mesteacan: mastacan, mesteacăn alb, mestecan. ...

Boala ascunsă sub degetul mare al mâinii
25/06/2021 18:55

  Tenosinovita de Quervaine este inflamatia dureroasa a doua tendoane ca­re asigura miscarile degetului mare de la mana (tendonul este o structura ce leaga muschiul de os). Aceasta se manifesta prin ...

Spanz – tratamente naturiste cu spanz
25/06/2021 18:50

Spanz – tratamente naturiste cu spanz     Denumire stiintifica spanz: Helleborus purpurascens Denumire populara spanz: barba-lupului, bojaţel, botăţel, coada-popii, cucurig, iarba ...

  La ce POATE duce abstinenţa SEXUALĂ  CONSECINŢE   FOTO
25/06/2021 16:35

 Specialiştii subliniază că sexul reprezintă o necesitate a corpului nostru, astfel incat, lipsa acestuia are unele repercursiuni, in ceea ce priveşte comportamentul. Studiile efectuate in acest se ...

Galbenelele, plantele medicinale cu proprietati minune
03/03/2021 14:11

Galbenelele, plantele medicinale cu proprietati minune           Galbenelele sunt plante recunoscute pentru frumoasa culoare galbena a florilor pe care acestea le produc. Galb ...

Cum sa scapam de tuse     Leacuri populare
01/03/2021 06:49

 O data cu vremea rece si umeda apare si tusea, ca prin simptom al unei raceli ce este pe cale sa se instaleze daca nu se iau din timp masurile necesare de prevenire. Aceasta boala este agasanta, supara ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei