Bucătăriile de la „Socola” au fost modernizate
Dimensiune font:
Blocul alimentar de la Institutul de Psihiatrie „Socola” este în proces de modernizare, bucătăriile din sediul central şi din secţiile exterioare fiind dotate cu aparatură nouă. Astfel, deja au fost cumpărate plite, cuptoare, echipamente specifice bucătăriei, mixere, maşini de tocat carne şi de curăţat cartofi.
Pe lângă investiţiile realizate la bucătărie, au fost refăcute circuitele pentru siguranţa alimentelor. Investiţia de 170.000 de lei vine după ce, în luna august a acestui an, meniul pacienţilor a fost unul diversificat şi îmbunătăţit. „Interesul echipei manageriale este de a creşte calitatea serviciilor pe care le oferim pacienţilor, iar un rol important îl reprezintă alimentaţia, mai ales în cazul bolnavilor cu afecţiuni psihice. De curând, Institutul a obţinut certificatul ISO 9001 privind certificarea managementului calităţii şi intenţionăm ca în următoarea perioadă să obţinem şi Certificatul European de Siguranţa Alimentului, astfel, încât serviciile pe care le oferim să fie la cel mai înalt nivel”, a declarat dr. Gabriel Oprişanu, managerul Institutului de Psihiatrie „Socola” Iaşi.
În acest sens, urmează să mai fie făcute o serie de investiţii într-un sistem de tubulatură privind ventilaţia şi dezumidificarea tuturor spaţiilor din blocul alimentar. Mădălina OLARIU
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau