« Inapoi

Desfigurată în urma unei infecţii la stomatolog

Desfigurată în urma unei infecţii la stomatolog#1
Mărime font - +

Ghinion crunt pentru o femeie de 48 de ani din Dorohoi. Aceasta a ajuns pe mâinile medicilor ieşeni după ce a dezvoltat o infecţie în urma unei intervenţii stomatologice.
Acum, aceasta va trebui să fie supusă unei intevenţii chirurgicale, având nevoie de multe zile de tratament.
Potrivit medicilor, femeia a mers, zilele trecute, la stomatolog pentru o mică intervenţie chirurgicală. Fiind diagnosticată cu diabet însă, reprezenta un risc mai mare decât celelalte tipuri de pacienţi şi necesita mai multă atenţie, motiv pentru care, deşi intervenţia a decurs bine, stomatologul a prescris un antibiotic. Cu toate acestea, femeia a dezvoltat o infecţie, umflându-i-se gura şi faţa până s-a desfigurat. Speriată, după trei zile, aceasta a mers la spitalul din Dorohoi, medicii realizând că are o infecţie gravă. Existând riscul ca infecţia să ajungă în sânge, la Dorohoi a fost trimis echipajul de terapie intensivă al SMURD Botoşani, care a transportat-o pe pacientă la Spitalul Judeţean Botoşani, iar de acolo la Clinica de Chirurgie Buco-Maxilo-Facială (BMF) de la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iaşi. Potrivit medicilor, aceasta avea abces maxilar latero-cervical stâng, cu stare de sepsis, urmând a fi supusă unei intervenţii chirurgicale. 

Data publicarii: 11/07/2017
loading...
Adauga comentariul tau
Nume:
E-mail:
Comentariu:
Security Code Imagine nouaAlte titluri din evenimentul > SANATATE > STIRILE ZILEI

Ultima ora

CELE MAI CITITE STIRI

S-a aflat în sfârșit adevărul: ce a declanșat INCENDIUL de la Bamboo

S-a aflat în sfârșit adevărul: ce a declanșat INCENDIUL de la Bamboo

 După tragedia din Clubul Colectiv, istoria era pe punctul să se repete în(...)

 

 

editia online din 22.07.2017 - 1:45

Copyright © SC Ziarul Evenimentul SRL Iasi. In varianta tiparita, cotidianul Evenimentul are o arie de distributie care cuprinde 6 judete: Iasi, Bacau, Botosani, Neamt, Suceava si Vaslui

Statistici T5

Tel - 0232246000 | Fax - 0232246002
Orange - 0752266266
E-mail - contact@evenimentul.ro

Link exchange