Intrebari si raspunsuri despre chirurgia plastica. Ce trebuie sa stii despre riscuri si nu numai

default

Dimensiune font:

| 23-01-2015 19:10

Febra chirurgiei cosmetice pare sa le fi cuprins pe femeile din toata lumea si in afara show bizului. Daca pana nu de mult acest tip de modelare plastica a infatisarii era apanajul strict al vedetelor hollywoodiene trecute de prima varsta, in zilele noastre femeile din toate categoriile sociale recurg la chirurgie pentru a se infrumuseta, cu precadere cele tinere, aproape jumatate dintre acestea situandu-se in ultima perioada in deceniul 3 de viata. Pentru a va lamuri cu privire la riscurile si avantajele chirurgiei plastice si pentru a va ajuta sa va faceti o idee care sunt implicatiile si in general cu ce “se mananca” o astfel de procedura, am pregatit pentru voi cateva intrebari generale si raspunsurile la acestea:

Intrebare. Pot sa ma ingras din nou dupa o liposuctie? Poate cineva care si-a facut o astfel de procedura sa nu fie slab? Si daca iti micsorezi stomacul se va acumula grasimea in alte parti ale corpului?

Raspunsul este da, la toate intrebarile de mai sus. Daca mananci mai multe calorii decat arzi, vei acumula grasime indiferent de procedura la care ai recurs pentru a slabi. Si da, aceasta se va acumula in alte parti decat cele in care ai facut liposuctia. Dupa adolescenta corpul nu mai produce celule grase astfel incat, in cazul in care le-ai eliminat dintr-o parte, ele se vor acumula in alta parte.

Intrebare. Dupa liposuctie isi va reveni pielea la forma sa originala?

Probabil ca da. Totul depinde de genele tale si de cat de elastica este pielea ta.

Intrebare. Daca barbatul strange cu putere de sani in timpul actului sexual exista riscul ca implanturile sa cedeze si sa se sparga sau ca sanii sa-si schimbe forma?

Raspuns: Imposibil. I-ar trebui barbatului puterea lui superman pentru a produce o ruptura si puteri divine pentru a le schimba forma. Cu alte cuvinte, in acest caz puteti sta linistite. Implanturile raman asa cum sunt ele.

Intrebare. Pot sanii micsorati sa devina asimetrici, in diferite forme si marimi?

Evident. Sanii micsorati isi pot pierde din simetrie in cazul in care doctorul care efectueaza procedura nu are un ochi estetic bine format, este neexperimentat sau, doi chirurgi diferiti lucreaza pe sani simultan.

Intrebare. Poti pierde senzitivitatea sanilor si a mameloanelor dupa implanturi?

Da si nu. Este putin probabil sa iti pierzi in totalitate senzitivitatea la nivelul sanilor. Cu toate acestea, un mic procent dintre femeile care si-au facut implanturi se plang de acest lucru. Se poate intampla atunci cand nervii sunt taiati sau distrusi in timpul operatiei.

Intrebare. Pot implanturile ingheta in cazul unor temperaturi extrem de scazute?

Nicidecum. Implanturile sunt acoperite de piele deci intr-un mediu permanent cald. Practic, ele preiau intotdeauna temperatura corpului.

Intrebare. Poate botoxul sa reduca senzatiile de la nivelul fetei?

Niciodata. Botoxul se implanteaza in muschi si nu afecteaza nervii, cei responsabili de senzatii.

Intrebare. Voi simti diferit un sarut dupa o injectie de ingrosare a buzelor?

Da. Buzele tale vor fi mai ferme, mai sensibile si va dura cel putin 2 saptamani pana te vei obisnui cu ele.

Intrebare. Pot barbatii sa-si dea seama ca am implanturi bazandu-se doar pe forma sanilor si pe felul in care ii simte la atingere?

De obicei, da. Sunt si cateva mici indicii care ii vor face sa-si dea seama: mameloanele care indica directii diferite si dispuse asimetric (desi acest lucru poate aparea si natural), o cicatrice, margini vizibile ale implanturilor. Mai mult, tesuturile de sub ambii sani se pot intari in cazul implanturilor, un indiciu extrem de simplu de descoperit de catre barbatul partener.

Intrebare. Poate botoxul migra dintr-o parte a corpului in alta?

E posibil. Botoxul poate aluneca inspre muschii din apropiere cauzand astfel neplaceri. Nu este insa o conditie absoluta.

Intrebare. Dupa un tratament cu botox, poate fata sa ramana inghetata intr-o expresie ciudata?

Nu. Botoxul induce relaxare musculara si niciodata contractie. Cu toate acestea, folosirea in exces a acestui tratament, iti poate lasa fruntea fara expresivitate iar daca o injectezi in locul nepotrivit, s-ar putea sa te impiedice in a zambi.

Intrebare. Se pot dizloca implanturile din obraji si aluneca in alta parte?

Absolut. Sunt predispusi acestor alunecari ba chiar pot sfarsi in gura. Nu vor aluneca insa mai jos de fata.

Intrebare. Daca imi fac o operatie de reducere a pleoapelor, poate doctorul gresi astfel incat sa nu imi mai pot inchide ochii?

Da. Si de asemenea astfel de operatii pot duce la ulceratii, infectii si chiar orbirea.

Intrebare. E posibil ca nasul sa cada dupa o operatie estetica asupra lui?

Foarte rar si doar in cazul in care ai facut destul de multe rinoplastii pentru a altera definitiv piramida nazala.

Intrebare. Este adevarat ca poti grefa pielea de pe fund pe fata pentru a parea mai tanara?

Acesta este un mit. Poti insa in urma liposuctiei sa folosesti excesul de grasime pentru a umple obrajii desi aceasta grasime poate cu timpul sa se lase si sa iti strice aspectul.

Intrebare. Poate labioplastia (reducerea marimii labiilor) sa faca sexul mai satisfacator?

In unele cazuri da, e posibil. Daca inainte de operatie acestea erau mai lungi decat normal. Mia mult, aceasta procedura te poate elibera de anumite complexe, sa-ti dea mai multa incredere in sine atunci cand te dezbraci deci, sa sporeasca gradul de satisfactie sexuala.

Intrebare. Pot implanturile de la fese sa explodeze atunci cand cad cu putere?

Nu.

Intrebare. Exista injectie pentru punctul G?

Da. Se poate injecta colagen care va ajuta la marirea acelei zone si sensibilizarea ei suplimentara. Se presupune ca Punctul G devine astfel mai proeminent, sporind astfel placerea sexuala. Nu exista insa dovezi stiintifice ca aceasta operatie ar si functiona.

Lyla.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
Cum să mănânci de toate de sărbatori fără să ajungi la urgență
19/12/2023 11:14

Medicii vă recomandă să consumati moderat alimente traditionale de sărbătorile de iarnă, să vă diversificati alimentatia si să nu uitati să faceti miscare. Mănanci, urgentă. Doctorii ii sfătuiesc ...

Câte chimicale conține o felie de tort de la cofetărie
24/12/2021 11:13

Asociatia Pro Consumatori a analizat oferta de dulciuri din 20 de cofetării, precum si compozitia mixurilor pentru prăjituri comercializate in structurile comerciale de tip hipermarket. Dacă tortul continu ...

Coada calului – tratamente naturiste coada calului – ceai coada calului
27/06/2021 13:12

Coada calului – tratamente naturiste coada calului – ceai coada calului       Denumire stiintifica Coada Calului: Equisetum arvense, fam. Equisetaceae Denumire populara Coad ...

 Ficatul si alcoolul
27/06/2021 12:47

 Ficatul si alcoolul       Este important de notat ca, din punctul de vedere al afectarii hepatice, tipul de bautura consumat nu prezinta importanta, berea fiind la fel de nociva pre ...

Mesteacan – tratamente naturiste mesteacan – ceai de mesteacan
25/06/2021 20:00

Mesteacan – tratamente naturiste mesteacan – ceai de mesteacan     Denumire stiintifica Mesteacan: Betula alba Denumire populara Mesteacan: mastacan, mesteacăn alb, mestecan. ...

Boala ascunsă sub degetul mare al mâinii
25/06/2021 18:55

  Tenosinovita de Quervaine este inflamatia dureroasa a doua tendoane ca­re asigura miscarile degetului mare de la mana (tendonul este o structura ce leaga muschiul de os). Aceasta se manifesta prin ...

Spanz – tratamente naturiste cu spanz
25/06/2021 18:50

Spanz – tratamente naturiste cu spanz     Denumire stiintifica spanz: Helleborus purpurascens Denumire populara spanz: barba-lupului, bojaţel, botăţel, coada-popii, cucurig, iarba ...

  La ce POATE duce abstinenţa SEXUALĂ  CONSECINŢE   FOTO
25/06/2021 16:35

 Specialiştii subliniază că sexul reprezintă o necesitate a corpului nostru, astfel incat, lipsa acestuia are unele repercursiuni, in ceea ce priveşte comportamentul. Studiile efectuate in acest se ...

Galbenelele, plantele medicinale cu proprietati minune
03/03/2021 14:11

Galbenelele, plantele medicinale cu proprietati minune           Galbenelele sunt plante recunoscute pentru frumoasa culoare galbena a florilor pe care acestea le produc. Galb ...

Cum sa scapam de tuse     Leacuri populare
01/03/2021 06:49

 O data cu vremea rece si umeda apare si tusea, ca prin simptom al unei raceli ce este pe cale sa se instaleze daca nu se iau din timp masurile necesare de prevenire. Aceasta boala este agasanta, supara ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei