« Inapoi

La spital, din cauza neatenţiei

La spital, din cauza neatenţiei#1
Mărime font - +

 Mai mulţi ieşeni au ajuns în weekend pe mâinile medicilor după ce au suferit diverse accidente pe fondul neatenţiei. Dacă unii s-au ales cu plăgi uşoare, alţii au avut nevoie de internare.

Un bărbat de 58 ani din localitatea ieşeană Poiana Mănăstirii s-a lovit accidental cu târnăcopul şi a ajuns la Urgenţe. Potrivit medicilor de la UPU „Sf. Spiridon”, acesta avea o plagă tăiată şi a fost internat la Clinica de Chirurgie a unităţii. Din păcate, se afla şi sub influenţa alcoolului, acesta fiind probabil şi unul din motivele pentru care a dat cu târnăcopul unde nu trebuia.

Tot la spital a rămas internat şi un bărbat de 48 de ani, din Cotnari, care s-a tăiat cu faiul din neatenţie. Acesta s-a ales cu mai multe plăgi la mâna dreaptă şi a rămas la Clinica de Chirurgie Plastică şi Reconstructivă a spitalului.

Dacă cei doi au scăpat destul de uşor, alţi doi ieşeni au ajuns la spital în stare mai gravă. Unul dintre ei, de 75 de ani, a fost lovit de calul din propria gospodărie, iar cel de-al doilea, de 50 de ani, a căzut de pe bicicletă. Primul dintre ei a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierdere de cunoştinţă şi o fractură de arcadă, fiind dirijat către Spitalul de Neurochirurgie, iar al doilea tot un traumatism cranio-cerebral cu pierdere de cunoştinţă, dar şi o contuzie toraco-abdominală şi o fractură la cotul stâng. În aceeaşi situaţie au fost, însă, mai mulţi, spun medicii, care s-au confruntat cu numeroase cazuri de pacienţi căzuţi din copac sau din căruţă. Spre exemplu, un bătrân a ajuns la spital după ce a căzut din cireş. În vârstă de 77 de ani, originar din localitatea Hândreşti, acesta a urcat în pom pentru a culege fructe, dar s-a dezechilibrat şi a căzut. A suferit multiple traumatisme şi a fost dirijat la Chirurgie Toracică. Roxana NĂSTASĂ

Data publicarii: 19/06/2017
loading...
Adauga comentariul tau
Nume:
E-mail:
Comentariu:
Security Code Imagine nouaAlte titluri din evenimentul > SANATATE > STIRILE ZILEI

Ultima ora

CELE MAI CITITE STIRI

Dolarul pierde patru bani, euro doar unul

Dolarul pierde patru bani, euro doar unul

Cursul euro a revenit spre pragul de 4,56 lei, el coborând de la 4,5733 la 4,5630(...)
Tabără pentru copiii cu diabet

Tabără pentru copiii cu diabet

Anul acesta, Lions Club Iaşi România 2000 a organizat prima ediţie a unei tabere(...)
Business şi performanţă

Business şi performanţă

Impresarul Arcadie Zaporojanu, reprezentantul firmei „Fotbal Hebdo”, care(...)

 

 

editia online din 28.06.2017 - 6:29

Copyright © SC Ziarul Evenimentul SRL Iasi. In varianta tiparita, cotidianul Evenimentul are o arie de distributie care cuprinde 6 judete: Iasi, Bacau, Botosani, Neamt, Suceava si Vaslui

Statistici T5

Tel - 0232246000 | Fax - 0232246002
Orange - 0752266266
E-mail - contact@evenimentul.ro

Link exchange