Meniu special de Paşte pentru cei internaţi în spital
Dimensiune font:
Pacienţii care vor petrece sărbătorile de Paşte în spital vor avea parte de un meniu special, cu bucate tradiţionale. Deşi nimic nu se compară cu sărbătorile de acasă, conducerile spitalelor ieşene vor încerca să-i facă pe cei bolnavi să simtă măcar puţin din gustul acestora. „Pacienţii vor beneficia de produse tradiţionale de Paşte, ca la fiecare sărbătoare. Vor primi ciorbă de perişoare, friptură, cozonac”, a declarat dr. Carmen Dorobăţ, managerul Spitalului de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva” din Iaşi. La Spitalul „Sf. Spiridon”, pacienţii vor avea la meniu duminică ouă roşii, cozonac şi friptură, iar luni şi marţi, grătar de pui, supă cu găluşte şi lactate. De meniu de sărbătoare vor avea parte însă pacienţii tuturor spitalelor. Numai cei care suferă de boli ce nu le permit să mănânce orice, vor primi mâncare de regim. Roxana NĂSTASĂ
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau