Meniu special pentru bolnavii de la Spitalul „Sf. Spiridon”
Dimensiune font:
Cei 800 de bolnavi rămaşi internaţi la Spitalul „Sf. Spiridon” vor avea parte de un meniu mai special de Paşte. În prima zi de Paşte pacienţii vor servi la micul dejun o cană de lapte cu cozonac şi ou roşu. La prânz, meniul este alcătuit din supă de pasăre dreasă cu smântână, chifteluţe din carne de vită cu orez şi sărmăluţe cu smântână. Seara bolnavii vor servi ficăţei de pasăre, telemea de vaci cu mămăliguţă şi eugenii. A doua zi de Paşte, bolnavii vor avea la micul dejun lapte cu pâine cu unt şi caşcaval, iar, la prânz vor servi ciorbă de perişoare, şniţel de pasăre cu piure şi sfeclă roşie, ruladă de piept de pui cu piure de cartofi. La cină, bolnavii vor servi budincă de paste cu brânză de vaci şi compot de piersici. A treia zi de Paşte, la micul dejun bolnavii vor servi lapte cu pâine şi unt şi şuncă presată de pasăre. La prânz bolnavii vor avea supă de pasăre cu tăieţei, cartofi nature cu pulpe de pui la tavă. La cină pacienţii vor avea în meniu brânză de vaci cu mămăliguţă. Cristina MIHĂILĂ
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau