NOUA TERAPIE care promite să te scape de kilogramele în plus

default

Dimensiune font:

| 08-06-2014 09:42

Uitaţi de diete, medicamente şi leacuri băbeşti pentru slăbit, stres, depresie, imunitate ş.a.m.d. Terapia viitorului se găseşte la Intrafit, prima - şi, deocamdată, şi singura - clinică de detoxifiere din ţară. Şi nu are efecte secundare.



Fundal: Stai întins pe un fel de „pat high-tech“ şi încerci să nu te gândeşti la nimic, să te deconectezi de griji. Lumina roşie şi albastră, muzica şi masajul te relaxează total, timp de 35 de minute. După câteva astfel de şedinţe, dispar ca prin minune stresul, anxietatea, insomnia, chiar şi depresiile uşoare. Sună a scenariu SF? Nu şi pentru Raluca Iliescu, CEO şi fondator Intrafit, care a adus în România Biodream sau aşa-numita „joy machine“ - „un Rolls-Royce tehnologic al reglării psihosomatice prin terapia luminii“, pentru a păstra o formulare care-i aparţine proprietarei. Strict tehnic, aparatul cu pricina promite „să îmbunătățească performanța sportivă, reflexele și nivelul de atenție, oxigenează țesuturile pielii, elimină retenția de apă, echilibrează starea emoțională, consolidează vitalitatea mentală și fizică, îmbunătățește somnul și îndepărtează simptomele stresului“, intră ea în detalii. Iar Biodream nu este singurul echipament sofisticat din dotarea Intrafit – clinica este distribuitor exclusiv şi al francizei InfrafitX (o „bicicletă-capsulă“ care accelerează arderea grăsimilor şi creşte de 10 ori consumul caloric fără să fie nevoie de dietă), dar şi al celui mai performant sistem medical de hidrocolonoterapie din lume - Angel of Water. În plus, Infrafit poate face analiza BEV (Bio-Electronica Vincent - cea mai avansată metodă de prevenţie la ora actuală; depistează boli precum cancer, HIV-SIDA, diabet, disfuncţii cardiovasculare), şi foloseşte şi o licenţă de detoxifiere prin hrană lichidă (Clean Up Your Life - un program care costă între 500 şi 1.500 de euro şi care include şapte zile de pre-detox prin nutriţie raw-vegana, şapte zile de hrană lichidă-juicy detox, şi încă şapte zile de post-detox prin alimentaţie raw- vegană).

Cum a ajuns Raluca Iliescu să aducă în România toate aceste tehnologii revoluţionare, ce „purifică“ mintea şi corpul, dând organismului un respiro binemeritat pentru a reuşi să se regenereze? „Acum câţiva ani, m-am confruntat cu un diagnostic medical terifiant, acela de cancer, care mi-a schimbat viaţa, priorităţile şi viziunea asupra sănătăţii. A fost o răscruce care m-a pus în ipostaza de a allege, iar eu am ales sănătatea în toate formele şi abordările ei“, povesteşte antreprenoarea. O alegere care s-a extins treptat, şi Raluca Iliescu a decis să renunţe la 11 ani de carieră corporatistă în industria tutunului şi să se dedice “clean businessului“ pe care l-a fondat. „Cred că ar trebui să oferim cu toţii mai multă atenţie sănătăţii prin metode de prevenţie care să ne ferească de ipostaze mai puţin fericite. Spre exemplu, primul meu contact cu un centru detox a avut loc la îndrumarea acelor medici din Chicago şi Milano care mă aveau sub supraveghere“, mărturiseşte antreprenoarea, cu precizarea că „am realizat atunci că detoxifierea regulată a organismului nu este o «fiţă» sau un «trend», nu se face nici pentru a pierde în greutate, ci este un proces complex şi serios, care se urmează sub supraveghere de specialitate şi care aduce beneficii extraordinare sănătăţii prin eliminarea toxinelor din organism şi sânge şi înlocuirea lor cu nutrienţi, vitamine, antioxidanţi”.

În ţările dezvoltate, a urma astfel de programe de detoxifiere e o rutină, în România însă ele au devenit accesibile oricui abia din ianuarie anul acesta, odată cu lansarea Intrafit, o investiţie care depăşeşte jumătate de milion de euro. Şi sunt deja 60-70 de clienţi, care au început terapii de sănătate şi programe de detoxifiere, şi trec, săptămânal, pragul clinicii. Iar Raluca Iliescu vrea să speculeze din plin avantajul primului venit: „Până la sfârşitul anului vrem să mergem în două oraşe din ţară, iar, la începutul lui 2015 intrăm în încă două oraşe. Pe termen lung, vom extinde această franciză şi în afara ţării“.

Logica pieţei spune că pionierii unui domeniu de business au un mare avantaj şi un mare dezavantaj. Avantajul e că nu au concurenţă. Dezavantajul e că trebuie să educe piaţa. Dar Raluca Iliescu e optimistă şi crede că nu va avea prea mult de lucru. „Românii sunt de foarte mult timp şi amatori, şi cunoscători ai unor astfel de sevicii, doar că nu aveau posibilitatea să le urmeze la ei în ţară“, motivează ea. Majoritatea, continuă Raluca, sunt conştienți că stilul lor de viaţă nu foarte ordonat, alimentaţia care include un procent semnificativ de proteină animală, dulciurile, dar şi alcoolul, ţigările, stressul şi lipsa somnului conduc, în timp, la incapacitatea organismului de a se autodetoxifia prin metodele naturale. Astfel, clinica ei vine cu soluţii de eliminare a toxinelor, care sunt stocate şi păstrate în organism ani de zile, şi generează, în timp, acidoză în sânge precum şi un teren biologic propice dezvoltării bolilor. În altă ordine de idei, conchide CEO-ul Intrafit, „încă nu există o piaţă detox în România, ci doar clienţi ai acestor servicii care, datorită faptului că au frecventat centre din străinătate în acest domeniu, sunt extrem de bine informaţi şi avizaţi“.

Până la sfârşitul anului vrem să mergem în două oraşe din ţară, iar la începutul lui 2015 intrăm în încă două oraşe. Pe termen lung, vom extinde această franciză şi în afara ţării. Raluca Iliescu, CEO şi fondator Intrafit 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
Bancul Zilei

05:36

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Gura Vaii, cu sediul social in comuna Gura Vaii, satul Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau, cod postal 607220, telefon 0371/407.500, fax 0372/002.112, e-mail: primariaguravaii@yahoo.com, cod fiscal 4278108. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie vandut: - teren in suprafata de 316 mp, situat in intravilanul comunei Gura Vaii, satului Rotunda, nr. Cadastral 62185, CF 62185, apartinand domeniului privat al Comunei Gura Vaii, conform H.C.L. Comunei Gura Vaii nr. 09/22.01.2024, caietului de sarcini si temeiului legal: O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul institutiei, Compartimentul Achizitii Publice sau se poate consulta pe site-ul: www.uatcomuna guravaii.ro, sectiunea -Anunturi. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul vanzatorului, de la care pot obtine un exemplar din documentatia de atribuire: de la Compartimentul Achizitii Publice, din cadrul Comunei Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei/exemplar, ce se achita numerar la Casieria institutiei, sau in contul de trezorerie RO17 TREZ 0625 006X XX00 0079, deschis la Trezoreria Onesti, cod fiscal: 4278108. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 27.03.2024, ora 12.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 04.04.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura Comunei Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa oferta: intr-un singur exemplar, intr-un plic sigilat. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 05.04.2024, ora 09.00, Comuna Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Judecatoria Onesti, cu sediul in municipiul Onesti, Str. Tineretului nr. 1, judetul Bacau, telefon 0234/311.913, fax 0234/326.170, e-mail: jud-onesti-reg@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 08.03.2024.
ANUNȚ DE LICITAȚIE. Primăria Comunei Valea Lupului, jud. Iași, cu sediul în Com. Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, CUI 16384625, tel 0232/272590, e-mail: primaria_valealupului@yahoo.com, patrimoniu@comuna-valealupului.ro, organizează în data de 29.03.2024, licitație în vederea vânzării terenului intravilan în suprafață de 16.000,00 mp, nr. cadastral 96128, CF nr. 96128, zona Dedeman. 1. Informaţii generale privind concedentul, în special denumirea, codul fiscal, adresa, numărul de telefon, telefax şi/sau adresa de e-mail a persoanei de contact etc: UAT Comuna Valea Lupului, jud. Iași, cu sediul în Com. Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, CIF 16384625, tel 0232/272590, e-mail: primaria_valealupului@yahoo.com, patrimoniu@comuna-valealupului.ro 2. Informații generale privind obiectul procedurii de licitație publică, în special descrierea și identificarea bunului care urmează să fie vândut: teren intravilan în suprafață de 16.000 mp, situat în Sat Uricani, Comuna Miroslava, județul Iași, zona Dedeman, nr. cadastral 96128, CF nr. 96128, teren proprietate privată a Comunei Valea Lupului 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini 3.1 Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la cerere, de la sediul autorității sau de pe site-ul autorității wwww.comuna-valealupului.ro 3.2 Denumirea și datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul vânzătorului, de la care pot obține un exemplar din documentația de atribuire: de la Registratura primăriei, Aleea Irisului nr. 8, sat Valea Lupului, Comuna Valea Lupului, județul Iași sau de pe site-ul autorității: www.comuna-valealupului.ro 3.3 Costul și condițiile de plată pentru obținerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: gratuit 3.4 Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 20.03.2024, orele 16.00 4. Informații privind ofertele: se regasesc în caietul de sarcini 4.1 Data-limită de depunere a ofertelor: 29.03.2024, orele 09.00 4.2 Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, Județul Iași 4.3 Numărul de exemplare în care trebuie depusă oferta: un singur exemplar original 5. Data și locul la care se va desfașura ședința publică de deschidere a ofertelor: 29.03.2024, orele 11.00, Primăria Comunei Valea Lupului - Sala de consiliu, Aleea Irisului nr. 8, Comuna Valea Lupului, Județul Iași 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon și/sau adresa de e-mail ale instanței competente în soluționarea litigiilor apărute și termenele pentru sesizarea instanței: Tribunalul Iași, Strada Elena Doamna nr. 1A, telefon: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, Fax: 0332.435.700, e-mail: tr-iasi-reg@just.ro PRIMAR, Florin-Liviu DULGHERU
Cum să mănânci de toate de sărbatori fără să ajungi la urgență
19/12/2023 11:14

Medicii vă recomandă să consumati moderat alimente traditionale de sărbătorile de iarnă, să vă diversificati alimentatia si să nu uitati să faceti miscare. Mănanci, urgentă. Doctorii ii sfătuiesc ...

Câte chimicale conține o felie de tort de la cofetărie
24/12/2021 11:13

Asociatia Pro Consumatori a analizat oferta de dulciuri din 20 de cofetării, precum si compozitia mixurilor pentru prăjituri comercializate in structurile comerciale de tip hipermarket. Dacă tortul continu ...

Coada calului – tratamente naturiste coada calului – ceai coada calului
27/06/2021 13:12

Coada calului – tratamente naturiste coada calului – ceai coada calului       Denumire stiintifica Coada Calului: Equisetum arvense, fam. Equisetaceae Denumire populara Coad ...

 Ficatul si alcoolul
27/06/2021 12:47

 Ficatul si alcoolul       Este important de notat ca, din punctul de vedere al afectarii hepatice, tipul de bautura consumat nu prezinta importanta, berea fiind la fel de nociva pre ...

Mesteacan – tratamente naturiste mesteacan – ceai de mesteacan
25/06/2021 20:00

Mesteacan – tratamente naturiste mesteacan – ceai de mesteacan     Denumire stiintifica Mesteacan: Betula alba Denumire populara Mesteacan: mastacan, mesteacăn alb, mestecan. ...

Boala ascunsă sub degetul mare al mâinii
25/06/2021 18:55

  Tenosinovita de Quervaine este inflamatia dureroasa a doua tendoane ca­re asigura miscarile degetului mare de la mana (tendonul este o structura ce leaga muschiul de os). Aceasta se manifesta prin ...

Spanz – tratamente naturiste cu spanz
25/06/2021 18:50

Spanz – tratamente naturiste cu spanz     Denumire stiintifica spanz: Helleborus purpurascens Denumire populara spanz: barba-lupului, bojaţel, botăţel, coada-popii, cucurig, iarba ...

  La ce POATE duce abstinenţa SEXUALĂ  CONSECINŢE   FOTO
25/06/2021 16:35

 Specialiştii subliniază că sexul reprezintă o necesitate a corpului nostru, astfel incat, lipsa acestuia are unele repercursiuni, in ceea ce priveşte comportamentul. Studiile efectuate in acest se ...

Galbenelele, plantele medicinale cu proprietati minune
03/03/2021 14:11

Galbenelele, plantele medicinale cu proprietati minune           Galbenelele sunt plante recunoscute pentru frumoasa culoare galbena a florilor pe care acestea le produc. Galb ...

Cum sa scapam de tuse     Leacuri populare
01/03/2021 06:49

 O data cu vremea rece si umeda apare si tusea, ca prin simptom al unei raceli ce este pe cale sa se instaleze daca nu se iau din timp masurile necesare de prevenire. Aceasta boala este agasanta, supara ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei