Astra Giurgiu obtine o calificare superba in primavara Europa League

default

Dimensiune font:

| 08-12-2016 21:58

 

90+5'
 
Din păcate fanii nu au văzut foarte multe momente interesante, au fost doar câteva faze importante. Controlul jocului aparţine de oaspeţi. Gazdele au încercat să surprindă adversarii și să lovească pe contraatac. Oaspeții au ținut de minge și au căutat pasa decisivă.
90+5'
 
Arbitrul fluieră finalul meciului de azi.
90+5'
 
Acest cartonaş galben a fost bine meritat. Faultul lui Boubacar Mansaly (FC Astra) a fost destul de dur şi Huseyin Gocek nu a ezitat să-i arate un cartonaş galben.
90+3'
 
Juan Iturbe (AS Roma) primeşte balonul în careul de pedeapsă şi imediat bombează un şut din prima. Însă direcţionează şutul cu mult peste bara transversală.
90+1'
 
Arbitrul asistent ridică fanionul. Edin Dzeko (AS Roma) este prins în ofsaid.
90'
 
Vor fi minim 4 de minute de prelungiri.
90'
 
Schimbare. Daniel Niculae (FC Astra) primeşte acceptul din partea arbitrului şi acum poate să intre pe teren după ce Denis Alibec a ieşit.
89'
 
Luciano Spalletti a decis să introducă forţe proaspete și îl înlocuiește pe Emerson cu Riccardo Marchizza (AS Roma) .
88'
 
Boubacar Mansaly (FC Astra) intră în joc ca rezervă înlocuindu-l pe Constantin Budescu.
87'
 
Juan Iturbe trimite o centrare frumoasă din corner spre Edin Dzeko (AS Roma), a cărui lovitură cu capul din apropiere trece puțin peste poartă.
87'
 
Juan Iturbe (AS Roma) merge să centreze balonul în careu.
87'
 
Juan Iturbe (AS Roma) trimite o diagonală în careu care este respinsă de către un adversar. AS Roma primeşte o lovitură de la colţul terenului.
85'
 
Radja Nainggolan (AS Roma) are o intrare tare și Huseyin Gocek fluieră pentru fault.
83'
 
AS Roma menţine posesia mingii cu pase scurte, așteptând să greșească defensiva adversă pentru a înscrie.
81'
 
Juan Iturbe (AS Roma) centrează în careu, dar Silviu Lung Jr. e aproape și reține.
80'
 
Francesco Totti (AS Roma) a executat o lovitură liberă şi a încercat să-l găsească pe unul dintre coechipierii săi, dar mingea găseşte numai capul unui jucător din echipa adversă, care respinge balonul.
79'
 
Huseyin Gocek întrerupe jocul. A fost un fault tactic comis de Florin Lovin (FC Astra). AS Roma primeşte o lovitură liberă.
76'
 
Denis Alibec (FC Astra) are o mică accidentare, dar se pare că el va putea continua meciul.
74'
 
Denis Alibec (FC Astra) cere îngrijire medicală. El trebuie să iasă de pe teren iar echipa lui va juca cu 10 jucători până când el va relua jocul.
73'
 
Daniel Florea (FC Astra) primeşte o pasă şi şutează de la o distanţă destul de mare. Şutul său trece departe pe lângă bara din partea stângă.
72'
 
Marius Sumudica a decis sa-l schimbe pe Fabricio cu Daniel Florea (FC Astra).
71'
 
Radja Nainggolan (AS Roma) a primit o pasă, a făcut o atingere bună din prima şi a şutat de la aproximativ 23 metri. A fost o încercare promiţătoare, dar mingea s-a dus puţin pe lângă bara dreaptă.
70'
 
Luciano Spalletti decide sa invioreze jocul echipei sale.Face o schimbare.Stephan El Shaarawy iese de pe teren și intra Edin Dzeko (AS Roma).
70'
 
Kevin Strootman iese şi intră Radja Nainggolan (AS Roma) în locul lui.
69'
 
Stephan El Shaarawy (AS Roma) a luat-o pe cont propriu dar nu reușește sa creeze o ocazie deoarece este oprit de un adversar.
68'
 
Filipe Teixeira (FC Astra) decide să-şi încerce norocul cu o bombă de la distanţă după ce a primit o pasă precisă. Şutul său pe jos a fost bine direcţionat pe centrul porţii. Însă, Alisson are o vizibilitate bună şi apără comod.
65'
 
Takayuki Seto (FC Astra) preia o pasă la marginea zonei de pedeapsă şi finalizează la bara stângă. El nu a pus destulă putere în încercare şi portarul reuşeşte o apărare uşoară.
65'
 
Moustapha Seck (AS Roma) trage tricoul unui jucător advers, şi Huseyin Gocek fluieră pentru fault.
62'
 
Bruno Peres (AS Roma) trimite o centrare lobată frumoasă în interiorul careului mic dar mingea este respinsă de un adversar.
60'
 
Francesco Totti (AS Roma) trimite mingea în careu dar Silviu Lung Jr. iese și reține mingea.
57'
 
Francesco Totti (AS Roma) preia o pasă dintr-un lob primită de la coechipierul său şi de la marginea careului trimite un voleu care trece peste transversală.
56'
 
Fără ezitare arbitrul arată cartonaşul galben pentru fault lui Denis Alibec (FC Astra).
54'
 
Jucătorii echipei Astra Giurgiu schimbă câteva pase scurte.
52'
 
Francesco Totti (AS Roma) este prins în ofsaid!
50'
 
Gol! Însă nu. Golul lui Denis Alibec (FC Astra) e anulat pentru fault.
50'
 
Francesco Totti (AS Roma) trimite o centrare dintr-un corner, dar Silviu Lung Jr. este bine pregătit şi boxează mingea departe.
49'
 
Francesco Totti (AS Roma) încearcă să îl găsească pe coechipierul său cu o pasă din afara careului, dar defensiva adversă reacţionează rapid şi respinge atacul. Mingea a ieşit în afara terenului de joc. AS Roma va avea şansa de a înscrie dintr-un corner.
48'
 
Gerson (AS Roma) comite un fault dur. Huseyin Gocek opreşte jocul şi ia o decizie.
46'
 
Arbitrul fluieră începutul reprizei a doua.
45+2'
 
Majoritatea fanilor care au venit la stadion probabil acum regretă că au făcut acest lucru. Banii aruncaţi pe fereastră pentru un meci atât de plictisitor. Sperăm că vom vedea o repriză mai bună după pauză. Ambele echipe încearcă să controleze jocul dar nu au succes. Performanţele sunt destul de echilibrate. Partea gazdă depinde de şanse de a crea şanse mai ales din contraatacuri, opusul echipei oaspete care pasează foarte mult şi încearcă şi ţine posesia balonului.
45+2'
 
Atâta pentru prima repriză. Arbitrul fluieră şi jucătorii se îndreaptă spre vestiare.
45+2'
 
Juan Iturbe (AS Roma) poziţionează mingea pentru a executa o lovitură de la colţ. El trimite balonul în interiorul careului de penalti, dar un jucător advers evită pericolul.
45+1'
 
Pasa lui Gerson (AS Roma) spre careu a fost blocată. Mingea a părăsit suprafaţa de joc. AS Roma câştigă o lovitură de colţ.
45+1'
 
Se vor juca 1 de minute de prelungiri.
44'
 
Arbitrul asistent semnalizează poziţie neregulamentară de joc şi arbitrul principal confirmă decizia. Takayuki Seto (FC Astra) este cel care a fost prins în ofsaid.
44'
 
Denis Alibec (FC Astra) preia o pasă la marginea zonei de pedeapsă şi finalizează la colţul drept de jos. El nu a pus destulă putere în încercare şi portarul reuşeşte o apărare uşoară.
42'
 
Emerson (AS Roma) execută un corner scurt.
42'
 
Juan Jesus (AS Roma) încearcă să trimită o pasă diagonală, dar defensiva joacă bine pentru a intercepta mingea. AS Roma forţează un corner. Membrii echipei sunt trimişi în careu.
40'
 
Francesco Totti (AS Roma) trimite o centrare, dar unul dintre jucătorii fundaşi intervine şi interceptează.
39'
 
Centrarea lui Francesco Totti (AS Roma) dintr-o lovitură liberă este interceptată cu succes de fundaşul advers. Joc bun de la echipa AS Roma cum ei câştigă un corner.
39'
 
Lovitura liberă este acordată echipei AS Roma. Ei poate să se apropie de poartă.
38'
 
Arbitrul Huseyin Gocek decide să-l noteze pe foaia de arbitraj pe Florin Lovin (FC Astra) pentru o intrare dură.
35'
 
Jocul este întrerupt. Stephan El Shaarawy (AS Roma) a încălcat regulile fotbalului în lupta pentru balon. Fără proteste sau gesticulări deoarece el ştie foarte bine ce a făcut.
33'
 
Juan Iturbe (AS Roma) primeşte o pasă de calitate şi trimite o un şut puternic de la distanţă. Din păcate pentru el, balonul trece puţin pe lângă bara din partea stângă. Probabil portarul nu ar fi salvat acest şut.
30'
 
AS Roma controlează ritmul jocului schimbând câteva pase scurte şi precise.
27'
 
Filipe Teixeira (FC Astra) a jucat prea dur şi face ca Huseyin Gocek să oprească meciul pentru un fault.
25'
 
Alexandru Stan (FC Astra) s-a ţinut clar de jucătorul advers şi arbitrul fluieră pentru un fault.
23'
 
Bruno Peres (AS Roma) comite un fault după un joc periculos.
20'
 
Jucătorii echipei AS Roma combină cu pase scurte pentru a construi un nou atac.
17'
 
Francesco Totti (AS Roma) execută cornerul dar mingea este respinsă de defensiva adversă.
16'
 
O pasă frumoasă trimisă pe jos este primită de Juan Iturbe (AS Roma) care aşteaptă o șansă. Însă defensiva adversă este atentă şi respinge balonul. AS Roma primeşte o lovitură de la colţul terenului. Arbitrul principal şi unul dintre asistenţi arată spre steagul de corner.
15'
 
Francesco Totti (AS Roma) execută o lovitură liberă de la aproximativ 25 metri şi prinde mingea foarte bine. Spre uşurarea portarului, balonul trece doar peste bara transversală.
15'
 
Este clar că Cristian Daniel Oros (FC Astra) nu urmăreşte Regula de Aur: „Tratează pe alţii cum vrei să fii tratat.” El întârzie cu atacul, şi Huseyin Gocek nu are altă opţiune decât să fluieră pentru un fault. AS Roma câştigă o lovitură liberă.
13'</

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
Bancul Zilei

04:22

Simona Halep se mărită - Când și unde va avea loc evenimentul
24/11/2019 07:45

Simona Halep (28 de ani, locul 4 WTA) si Toni Iuruc au stabilit in vacanta din Maldive toate planurile pentru nuntă, care se anuntă de pe acum evenimentul anului 2020. Nunta, cel mai probabil, va avea loc dup ...

VIDEO Rămâi cu gura căscată: Două jucătoare de tenis s-au luat la bătaie la finalul meciului!
10/11/2019 10:03

 Katherine Sebov Se spune că ce se intamplă in Vegas rămane in Vegas, dar deznodămantul unui meci din cadrul circuitul WTA din "capitala jocurilor de noroc" a făcut incojurul lumii.  & ...

Dora Ratjen, bărbatul care a concurat ca femeie la Olimpiada lui Hitler din 1936
07/08/2019 11:22

 Cazului „Dora Ratjen” a apărut pe fundalul unor puternice controverse si tulburări sociale. În 1936, Olimpiada de Vară s-a tinut la Berlin. Avea să rămană in istorie drept „O ...

VIDEO - Messi  lucrat in  Photoshop
27/06/2019 10:33
 Cu cuţitele pe masă! Începe etapa a XIV-a (play-out)
31/05/2019 00:00

  Aşa a fost să fie, ultima etapă a campionatului Ligii 1 de fotbal să programeze meciul decisiv, dar decisiv de tot, in care se hotărăşte a doua retrogradată şi echipa ce prinde locul de baraj. ...

TOPUL fotbaliştilor români DISTRUŞI de femei FOTO
15/11/2014 12:15

 Iată un top al jucătorilor a căror carieră a fost distrusă de femeile din viata lor. Adrian Cristea. Lansat de Politehnica Iaşi, Adrian Cristea a ajuns la Dinamo cu potentialul de a deveni unul din ...

SIMONA HALEP, prima reacţie după finala Turneului Campioanelor
26/10/2014 15:10

 Simona Halep a oferit prima reactie după finala pierdută cu Serena Williams, scor 3-6, 0-6. "Multumesc tuturor pentru ca m-au sustinut. O felicit pe Serena, e cea mai buna. Le multumesc c ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei