Bonus special pentru Simon Halep: Sportiva noastra are o miza in plus la US Open

default

Dimensiune font:

| 27-08-2016 23:58

 Simona Halep are o miza financiara suplimentara la turneul de la US Open, datorita participarii si rezultatelor inregistrate la turneele de laMontreal si Cincinnati.

Jucatoarea noastra a facut astfel parte din US Open Series, un campionat al turneelor din America de Nord, in urma caruia se alcatuieste un clasament pe baza caruia jucatoarele de pe primele trei locuri obtin bonusuri la US Open, in functie de fazele pe care le ating.

Astfel, clasarea pe locul 3 in clasamentul US Open Series ii asigura lui Halep un bonus de 250.000 de dolari daca va castiga Grand Slam-ul, 125.000 de dolari daca va fi invinsa in finala, 62.500 de dolari daca va fi invinsa in semifinale si 31.250 de dolari, daca va fi invinsa in sferturi.

Daca va fi eliminata in optimi, Halep va primi un bonus de 17.500 de dolari, iar pentru o eliminare in turul trei va primi inca 10.000 de dolari fata de celelate jucatoare ajunse in aceast faza.

Simona a castigat turneul de la Montreal, unde a invins-o in finala pe Madison Keys, dupa ce a trecut in semifinale de Angelique Kerber. La Connecticut, in schimb, a fost invinsa tot in semifinale de jucatoarea din Germania.

Johanna Konta ocupa primul loc in acest clasament al turneelor americane, in timp ce Agnieszka Radwanska este pe doi. Ocupanta primei pozitii in US Open Series va avea bonusuri de patru ori mai mari decat Halep, in timp ce ocupanta locului doi va avea bonusuri de doua ori mai mari.

 

 

US Open: Simona Halep, cotata cu sanse foarte mari la castigarea turneului - cu cine ar juca finala

 

Simona Halep are un traseu dificil in drumul spre finala turneului de Grand Slam de la US Open, putand sa o intalneasca pe Serena Williams in sferturi, insa chiar si asa e cotata cu sanse foarte mari la castigarea ultimului turneu major al anului.

Astfel, potrivit site-ului american de analiza sportiva 
Bleacher Report, Simona are a doua sansa la castigarea US Open, la egalitate cu Angelique Kerber si Garbine Muguruza.

Avand in vedere, insa, ca romanca o poate intalni pe Serena inca din sferturi, putem considera ca are un usor avantaj in fata numerelor 2 si 3 mondial.

De altfel, cele trei sunt vazute drept principalele adversare ale Serenei Williams in drumul sau spre un nou titlu de Grand Slam.

Sursa citata prezice o finala intre Simona Halep si Angelique Kerber.

"Umarul este o problema pentru  
Serena Williams, insa nu se va resimti in primele tururi. Oricum, cand va ajunge in sferturi, disconfortul va fi prea mare pentru ea si va pierde. Asteptati-va la Kerber sa confirme anul foarte bun si sa castige turneului, invingand-o pe Halep in finala", noteaza Bleacher Report.

Site-ul aminteste si performantele lui Kerber, Muguruza si Halep in acest an. Astfel, Kerber are 47 de victorii si 14 infrangeri si peste 5 milioane de dolari castigati. Muguruza are 28 de victorii si 13 infrangeri, cu 2,8 milioane castigate, iar Halep are 36 de victorii si 13 infrangeri, cu 2,7 milioane de dolari castiguri in acest an.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
Bancul Zilei

04:22

Simona Halep se mărită - Când și unde va avea loc evenimentul
24/11/2019 07:45

Simona Halep (28 de ani, locul 4 WTA) si Toni Iuruc au stabilit in vacanta din Maldive toate planurile pentru nuntă, care se anuntă de pe acum evenimentul anului 2020. Nunta, cel mai probabil, va avea loc dup ...

VIDEO Rămâi cu gura căscată: Două jucătoare de tenis s-au luat la bătaie la finalul meciului!
10/11/2019 10:03

 Katherine Sebov Se spune că ce se intamplă in Vegas rămane in Vegas, dar deznodămantul unui meci din cadrul circuitul WTA din "capitala jocurilor de noroc" a făcut incojurul lumii.  & ...

Dora Ratjen, bărbatul care a concurat ca femeie la Olimpiada lui Hitler din 1936
07/08/2019 11:22

 Cazului „Dora Ratjen” a apărut pe fundalul unor puternice controverse si tulburări sociale. În 1936, Olimpiada de Vară s-a tinut la Berlin. Avea să rămană in istorie drept „O ...

VIDEO - Messi  lucrat in  Photoshop
27/06/2019 10:33
 Cu cuţitele pe masă! Începe etapa a XIV-a (play-out)
31/05/2019 00:00

  Aşa a fost să fie, ultima etapă a campionatului Ligii 1 de fotbal să programeze meciul decisiv, dar decisiv de tot, in care se hotărăşte a doua retrogradată şi echipa ce prinde locul de baraj. ...

TOPUL fotbaliştilor români DISTRUŞI de femei FOTO
15/11/2014 12:15

 Iată un top al jucătorilor a căror carieră a fost distrusă de femeile din viata lor. Adrian Cristea. Lansat de Politehnica Iaşi, Adrian Cristea a ajuns la Dinamo cu potentialul de a deveni unul din ...

SIMONA HALEP, prima reacţie după finala Turneului Campioanelor
26/10/2014 15:10

 Simona Halep a oferit prima reactie după finala pierdută cu Serena Williams, scor 3-6, 0-6. "Multumesc tuturor pentru ca m-au sustinut. O felicit pe Serena, e cea mai buna. Le multumesc c ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei