Circuitul de tenis feminin profesionist, WTA, va fi condusă, începând cu 30 noiembrie, de Steve Simon, șeful turneului Indian Wells. El o urmează la vârful WTA pe Stacey Allaster, care și-a dat demisia în urmă cu două săptămâni.

Steve Simon este unul dintre cei mai cunoscuți directori de turnee de tenis din lume. El conduce competiția de la Indian Wells din 2004, iar între timp turneul, care ajunsese la un pas de a fi mutat în altă parte sau chiar desființat, a devenit cunoscut drept "al cincilea Grand Slam", având cel mai numeros public din toate competițiile din circuitele WTA sau ATP.

"Sunt onorat și în același timp încântat pentru această oportunitate care mi-a fost oferită. Mă voi concentra să construiesc pe platforma solidă a predecesorilor mei, Stacey Allaster și Larry Scott, cu un singur scop, de a crea excelență și de a produce o experiență premium pentru fani", a declarat Simon.

Allaster și-a dat demisia din motive personale. Canadianca de 52 de ani a avut un rol major în obținerea de premii egale c