Europa League: CS U Craiova vs AC Milan 0-1/ Invinsi

default

Dimensiune font:

| 27-07-2017 23:20

 AC Milan a castigat la limita duelul cu CS U Craiova, scor 1-0, in prima mansa a turului trei preliminar al Europa League. Echipa pregatita de italianul Devis Mangia a abordat cu mult curaj partida de pe "Stadionul Municipal" din Drobeta-Turnu Severin, reusind sa ii puna de multe ori in dificultate pe milanezi. Diferenta dintre olteni si rossoneri a fost facuta de golul inscris din lovitura libera de Ricardo Rodriguez, in minutul 44.


Ce spune antrenorul lui AC Milan:

"A fost un meci foarte greu, intens, Craiova ne-a pus probleme, dar rezultatul este bun si ma bucur pentru jucatorii mei. Craiova are jucatori rapizi, care ne-au pus in dificultate, ne asteptam la o evolutie buna a lor. Nu putem subestima adversarul, dar avem un rezultat foarte bun pentru retur. Vom avea stadionul plin la Milano. Nu pot sa spun care sunt jucatorii de la Craiova pe care i-as transfera, nu ii cunosc, am zece jucatori noi la Milan si inca trebuie sa-i invat pe ei", a spus Vincenzo  Montella.

PUBLICITATE
 
Cele mai importante momente ale partidei:

Final de meci. CS U Craiova - AC Milan 0-1

90+2' Briceag primeste cartonasul galben

90' Partida este prelungita cu trei minute

87' Baluta suteaza slab de la marginea careului, Donnarumma prinde fara nicio emotie

77' Kessie primeste primul cartonas galben al partidei, dupa un duel cu Zlatinski

65' Calancea iese gresit la o centrare din corner, iar Cutrone nu reuseste sa reia cu capul din apropiere

64' Actiune rapida de atac a oltenilor, dar Baluta nu ajunge la timp pentru a impinge mingea in plasa

INFO: 
Astra Giurgiu a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, joi, pe teren propriu, cu echipa ucraineana FC Oleksandria, din mansa I a turului al treilea preliminar al Europa League.

61' Baluta incearca un sut de la distanta, dar mingea se duce mult peste poarta

60' Donnarumma respinge defectuos o centrare dintr-o lovitura libera de pe partea dreapta, mingea ajunge la Mitrita, dar sutul acestuia de la aproximativ 20 de metri trece pe langa poarta

50' Niang suteaza din nou periculos. Calancea intervine de data aceasta si trimite mingea in corner

49' Mitrita cere lovitura de la 11 metri la un duel in careu cu Musacchio, dar arbitrul lasa jocul sa continue

46' "Diavolii" incep in forta repriza a doua. Niang ia o actiune pe cont propiu si finalizeaza cu un sut puternic din coltul careului. Mingea a trecut putin peste poarta lui Calancea

46' Halis Ozkahya fluiera startul reprizei secunde

S-a incheiat prima repriza. CS U Craiova este condusa cu 1-0 de AC Milan, dupa ce a irosit o sansa uriasa de a deschide scorul in minutul 22, prin Mitrita.

44' Gool AC Milan! Bancu il faulteaza inutil pe Borini, intr-o faza care nu anunta nimic. Ricardo Rodriguez executa perfect o lovitura libera de pe partea dreapta si deschide scorul la Severin. CS U Craiova - AC Milan 0-1

41' Ricardo Rodriguez patrunde in careu, dar Spahija sta bine pe picioare si reuseste sa indeparteze pericolul din careul lui Calancea

36' Corner executat de pe partea dreapta de italieni. Crutone se inalta si trimite cu capul, insa mingea se duce peste poarta

34' Baluta centreaza in careu, insa Ricardo Rodriguez intervine si indeparteaza pericolul. Jucatorul Craiovei fusese semnalizat in ofsaid la aceasta faza

26' Vine si replica celor de la AC Milan. Cutrone scapa singur pe partea dreapta, trimite pe poarta, din unghi, iar Calancea respinge in bara. Oltenii scapa fara gol la aceasta faza

22' Cea mai mare ocazie de pana acum a partidei le apartine oltenilor. Mitrita scapa singur spre poarta milanezilor, insa parada lui Donnarumma face ca tabela sa ramana neschimbata

20' Primul sut pe spatiul portii este trimis de AC Milan. Niang suteaza puternic din afara careului, dar Calancea retine fara probleme

INFO: 
Astra Giurgiu se afla la egalitate, scor 0-0, cu echipa ucraineana FC Oleksandria, dupa prima repriza a partidei din mansa I a turului al treilea preliminar al Europa League.

16' Lovitura libera pentru CS U Craiova. Gustavo executa insa direct in bratele lui Donnarumma

15' Inceput curajos pentru olteni. Jocul este echilibrat pana in acest moment, fara nicio ocazie importanta pentru vreuna dintre cele doua formatii.

7' Cutrone centreaza periculos in careu, dar Spahija intervine si trimite balonul in afara terenului

2' Baluta incearca o centrare in careu, dar fundasii lui AC Milan indeparteaza rapid mingea

A inceput partida de la Drobeta-Turunu Severin. Lovitura de start le-a apartinut oaspetilor.

Echipele de start:


CS U Craiova: Calancea - Dimitrov, Spahija, Kelic, Briceag - Zlatinski - Gustavo, Mitrita, F. Rossi, Bancu - Baluta; Antrenor: Devis Mangia.

Rezerve: Mitrovic - Tiago Ferreira, Screciu, Mateiu, Mihai Roman, Barbut, Barthe.

AC Milan:
 Donnarumma - Abate, Zapata, Musacchio, R. Rodriguez - Kessie, Montolivo, Bonaventura - Borini, Cutrone, Niang;Antrenor: Vincenzo Montella.

Rezerve: Storari - Mauri, Andre Silva, Conti, G. Gomez, Antonelli, Locatelli.

Arbitru: Halis Ozkahya (Turcia), ajutat de asistentii Cem Satman si Kerem Ersoy. Al patrulea oficial: Yasar Kemal Ugurlu (Turcia).

De stiut despre cele doua echipe:

CS U Craiova


Oltenii au terminat pe locul al cincilea in editia precedenta a Ligii 1, calificandu-se astfel in turul al treilea al preliminariilor Europa League. 

In cele doua etape disputate pana acum in Liga 1, echipa antrenata de italianul Devis Mangia a reusit o victorie cu Poli Iasi (scor 2-0 ) si a remizat cu Concordia Chiajna (scor 1-1). Omul acestui inceput de sezon pentru Craiova este Alexandru Baluta, care pana acum si-a trecut in cont doua goluri si o pasa de gol.

Atuurile oltenilor pentru partida cu AC Milan ar putea fi reprezentate de cei 20.000 de suporteri care vor umple tribunele stadionului din Drobeta-Turnu Severin, dar si de prezenta italianului Devis Mangia pe banca tehnica. Fost antrenor la Palermo, Mangia a mai infruntat-o pe AC Milan in 2011.

AC Milan

Echipa AC Milan a fost infiintata in anul 1899 si are in palmares 18 titluri de campioana (ultimul in 2011), cinci Cupe ale Italiei (ultima in 2003) si sapte Supercupe ale Italiei. Rossonerii au castigat de sapte ori Cupa Campionilor Europeni/Liga Campionilor (1963, 1969, 1989, 1990, 1994, 2003 si 2007). In vitrina clubului se mai afla doua Cupe ale Cupelor (1968 si 1973), cinci Supercupe ale Europei, trei Cupe Intercontinentale si un Mondial al Cluburilor (2008).

"Diavolii" au terminat pe pozitia a sasea in editia precedenta a campionatului din Italia, revenind astfel in cupele europene dupa o pauza de trei ani. Ultimul meci disputat de AC Milan dateaza din sezonul 2013-2014 al Champions League, cand a fost invinsa de Atletico Madrid, scor 4-1 in mansa retur din optimile competitiei (5-1 la general).

AC Milan a disputat trei partide de pregatire in luna iulie. Echipa pregatita de Vincenzo Montella a pierdut in fata celor de la Borussia Dortmund, scor 1-3, dar a invins-o pe Bayern Munchen, campioana Germaniei, scor 4-0, in cele doua meciuri de la International Champions Cup. In alta partida, AC Milan a castigat cu 4-0 in fata celor de la Lugano (Elvetia).

Milanezii au investit peste 200 de milioane de euro in transferurile realizate in aceasta vara. Jucatori precum Leonardo Bonucci (de la Juventus, 42 milioane de euro), Andre Silva (FC Porto, 38 milioane de euro), Andrea Conti (Atalanta, 25 milioane de euro), Hakan Calhanoglu (Bayer Leverkusen, 22 milioane de euro), Ricardo Rodriguez (Wolfsburg, 18 milioane de euro), Mateo Musacchio (Villarreal, 18 milioane de euro), Lucas Biglia (Lazio, 17 milioane de euro), Franck Kessie (Atalanta), Antonio Donnarumma (Asteras Tripoli) si Fabio Borini (Sunderland) s-au alaturat echipei.

Pentru partida cu CS U Craiova, Vincenzo Montella nu ii va avea la dispozitie pe Lucas Biglia si Leonardo Bonucci, neinclusi pe lista UEFA, dar nici pe Suso, Sosa, Paletta, Calhanoglu, Romagnoli sau Bacca.

Ultimul meci oficial al lui AC Milan impotriva unei echipe romanesti dateaza din 1989, cand "diavolii" o invingeau cu 4-0 pe Steaua Bucuresti in finala Cupei Campionilor. Golurile milanezilor au fost inscrise atunci de Gullit (18', 39')si Van Basten (27', 47'). Partida s-a jucat pe Camp Nou, in fata a 97.000 de spectatori.
 
 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
Simona Halep se mărită - Când și unde va avea loc evenimentul
24/11/2019 07:45

Simona Halep (28 de ani, locul 4 WTA) si Toni Iuruc au stabilit in vacanta din Maldive toate planurile pentru nuntă, care se anuntă de pe acum evenimentul anului 2020. Nunta, cel mai probabil, va avea loc dup ...

VIDEO Rămâi cu gura căscată: Două jucătoare de tenis s-au luat la bătaie la finalul meciului!
10/11/2019 10:03

 Katherine Sebov Se spune că ce se intamplă in Vegas rămane in Vegas, dar deznodămantul unui meci din cadrul circuitul WTA din "capitala jocurilor de noroc" a făcut incojurul lumii.  & ...

Dora Ratjen, bărbatul care a concurat ca femeie la Olimpiada lui Hitler din 1936
07/08/2019 11:22

 Cazului „Dora Ratjen” a apărut pe fundalul unor puternice controverse si tulburări sociale. În 1936, Olimpiada de Vară s-a tinut la Berlin. Avea să rămană in istorie drept „O ...

VIDEO - Messi  lucrat in  Photoshop
27/06/2019 10:33
 Cu cuţitele pe masă! Începe etapa a XIV-a (play-out)
31/05/2019 00:00

  Aşa a fost să fie, ultima etapă a campionatului Ligii 1 de fotbal să programeze meciul decisiv, dar decisiv de tot, in care se hotărăşte a doua retrogradată şi echipa ce prinde locul de baraj. ...

TOPUL fotbaliştilor români DISTRUŞI de femei FOTO
15/11/2014 12:15

 Iată un top al jucătorilor a căror carieră a fost distrusă de femeile din viata lor. Adrian Cristea. Lansat de Politehnica Iaşi, Adrian Cristea a ajuns la Dinamo cu potentialul de a deveni unul din ...

SIMONA HALEP, prima reacţie după finala Turneului Campioanelor
26/10/2014 15:10

 Simona Halep a oferit prima reactie după finala pierdută cu Serena Williams, scor 3-6, 0-6. "Multumesc tuturor pentru ca m-au sustinut. O felicit pe Serena, e cea mai buna. Le multumesc c ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei