Mayweather il invinge pe Pacquiao in "lupta secolului"

default

Dimensiune font:

| 03-05-2015 09:27

 Floyd Mayweather jr. a castigat meciul care a fost supranumit "lupta secolului" cu filipinezul Manny Pacquiao in urma unei decizii unainime a celor trei arbitri judecatori.

Dupa 12 runde tensionate, americanul a iesit invingator la o diferenta destul de confortabila.

In fata a peste 16 mii de spectatori si a zeci de milioane de telespectatori, cei doi sportivi au oferit o lupta agreabila, dar nu iesita din comun. A fost un meci in care tactica a fost mai importanta decat spectacolul.

Mayweather a reusit sa se tina de strategia sa, eschivand, in multe momente fugind pur si simplu prin ring, si punctand mai ales pe contre, atunci cand Manny se lasa descoperit.

Americanul a profitat si de conditia fizica foarte buna, rezistand fara probleme putinelor serii de lovituri pe care Manny a reusit sa le trimita.

"Lupta secolului" s-a incheiat in cea mai previzibila maniera cu putinta, aproape toti specialistii sustinand ca Floyd va reusi sa se impuna la puncte, in urma unui meci in care va fugi de adversar.

Prestatia lui Pacquiao a fost una dezamagitoare, filipinezul neavand solutii pentru a contracara o strategie simpla, insa foarte eficienta. In plus, el s-a lasat angrenat intr-o lupta pe placul adversarului sau.

Intalnirea dintre Mayweather si Pacquiao a fost transmisa in direct pe site-ul Ziare.com, iar mai jos aveti rezumatul acesteia:

07:55 - Mayweather ramane neinvins in cariera profesionista si anunta ca revine in ring in luna septembrie, pentru ultima sa lupta.

07:50 - Avem decizia! Floyd Mayweather castiga prin decizie unainima la puncte. Primul arbitru a notat 118-110, iar ceilalti doi 116-112.

07:48 - Mayweather este euforic, se duce in coltul lui Pacquiao si il imbratiseaza pe acesta.

07:46 - Ambii sportivi ridica bratele dupa gongul final, Floyd se urca pe corzile ringului si sarbatoreste. Americanul va castiga foarte probabil aceasta lupta la puncte, cu un avantaj destul de confortabil chiar.

Runda 12

Ultima repriza a fost una de fuga pentru Mayweather, care simte ca a castigat! S-a terminat lupta secolului!

Runda 11

Pacquiao a fost pedepsit in aceasta repriza. Filipinezul s-a lasat descoperit atunci cand a atacat, iar Mayweather l-a lovit foarte bine. Manny trebuie sa atace ca in zilele lui bune in aceasta ultima repriza daca vrea sa paraseasca ringul in calitate de invingator.

Runda 10

Revine Manny dupa ce a pierdut runda precedenta. Pe final de repriza il inghesuie pe Floyd intr-unul dintre colturi, da drumul unei serii de lovituri, dupa care mai puncteaza razlet pana la final. Probabil e din nou egalitate la puncte, dupa 10 reprize!

Runda 9

Mayweather revine la stilul sau clasic, isi loveste adversarul pe contra si, desi a incasat si el pumni puternici, pare ca si-a adjudecat aceasta repriza si a intrat in avantaj in ultima treime a luptei.

Runda 8

O repriza mai cuminte, fara atacuri sau lovituri spectaculoase. Pacquiao a fost din nou mai insistent, insa Mayweather a punctat si el bine. Echilibrul se mentine.

Runda 7

Mayweather isi asculta oamenii din staff si incepe repriza atacand, insa Manny se apara bine. Filipinezul isi revine pe final de runda, pedepsindu-l pe american cu doua lovituri in figura.

Runda 6

Revine Manny! Il trimite in ring pe Floyd cu o directa de stanga, dupa care ii aplica o serie interminabila de lovituri. Americanul ii zambeste apoi sfidator si ii transmite ca nu l-a lovit. Filipinezul a punctat totusi bine, mai ales cu lovituri la corp.

Runda 5

Iese la atac Floyd, prinde dou-trei lovituri bune, dupa care fuge prin ring pana la final. Manny pare ca a fost scos din ritm in aceasta runda, fiind obligat practic sa-l alerge pe american.

Runda 4

Incepe! Manny a reusit sa il prinda pe Floyd in doua serii caracteristice. A lovit mai mult in garda, insa l-a atins bine pe american, mai ales la corp. Este repriza filipinezului, fara indoiala, acesta echilibrand meciul dupa prima runda.

Runda 3

O noua repriza echilibrata, cu Manny avand initiativa. Mayweather a eschivat bine si a reusit sa isi loveasca adversarul pe contra. Filipinezul pare intr-o usoara criza, negasind solutii pentru a trece de defensiva americanului.

Runda 2

Pacquiao a "explodat" in aceasta repriza, amintindu-ne de omul care a castigat titluri mondiale la opt categorii diferite. Floyd, in schimb, a eschivat bine si l-a lasat pe filipinez sa loveasca doar in garda.

Runda 1

Prima repriza i-a apartinut lui Mayweather, care a reusit sa il tempereze pe Pacquiao. Americanul a punctat foarte bine, pe contra, in timp ce filipinezul a fost neasteptat de "cuminte".

06:58 - INCEPE LUPTA SECOLULUI!

06:57 - "Este lupta pe care toata lumea a asteptat-o", le spune arbitrul de ring celor doi.

06:55 - Let's get ready to ruuumbleeeeee striga Michael Buffer, cel care il prezinta pe Pacquiao.

06:50 - Mayweather este mult mai concentrat. Americanul nu zambeste deloc si prefera sa priveasca mai mult in pamant. Floyd este intampinat din nou cu huiduieli, insa sunt mai putine decat la cantarul oficial.


Foto: Twitter/ Sky Sports

06:45 - Publicul este, evident, alaturi de Manny. Pacquiao intra in sala in ovatiile spectatorilor. Este extrem de zambitor acesta si pare foarte relaxat.


Foto: Twitter

06:38 - Se pare ca problemele au fost depasite, gala continua si ii asteptam pe cei doi in ring.

06:32 - Intarzie in continuare intrarea celor doi sportivi in sala, toata lumea ii asteapta.

06:21 - Din cate se pare, sunt probleme cu reteaua de cablu care transmite meciul in sistem pay-per-view in Statele Unite, motiv pentru care "lupta secolului" este intarziata.

06:16 - Meciul va mai intarzia cateva minute.

06:15 - Antrenorul lui Pacquiao si Bute, Freddie Roach, supervizeaza modul in care Mayweather isi pune manusile.

06:00 - Este intesata de superstaruri sala din Las Vegas. Primele randuri le apartin celebritatilor.

05:58 - Se incheie ultimul meci din gala, ne pregatim de "lupta secolului"!

INFO: Manny Pacquiao are 36 de ani, a disputat 64 de lupte la profesionisti, dintre care a castigat 57 (38 prin KO), a remizat doua si a pierdut 5. Este singurul pugilist din lume campion mondial la opt categorii.

INFO: Floyd Mayweather Jr. are 38 de ani si 47 de lupte la profesionisti, toate castigate, dintre care 26 inainte de limita. A castigat titluri mondiale la cinci categorii diferite.
 

INFO: "Lupta secolului" nu este doar cel mai asteptat meci de box, ci si cel mai banos din istorie, fiind puse in joc sute de milioane de dolari.

INFO: Pacquiao isi pune in joc titlul mondial WBO la categoria semimijlocie, in timp ce Mayweather pune la bataie centurile WBAWBC si Ring Magazine.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
Simona Halep se mărită - Când și unde va avea loc evenimentul
24/11/2019 07:45

Simona Halep (28 de ani, locul 4 WTA) si Toni Iuruc au stabilit in vacanta din Maldive toate planurile pentru nuntă, care se anuntă de pe acum evenimentul anului 2020. Nunta, cel mai probabil, va avea loc dup ...

VIDEO Rămâi cu gura căscată: Două jucătoare de tenis s-au luat la bătaie la finalul meciului!
10/11/2019 10:03

 Katherine Sebov Se spune că ce se intamplă in Vegas rămane in Vegas, dar deznodămantul unui meci din cadrul circuitul WTA din "capitala jocurilor de noroc" a făcut incojurul lumii.  & ...

Dora Ratjen, bărbatul care a concurat ca femeie la Olimpiada lui Hitler din 1936
07/08/2019 11:22

 Cazului „Dora Ratjen” a apărut pe fundalul unor puternice controverse si tulburări sociale. În 1936, Olimpiada de Vară s-a tinut la Berlin. Avea să rămană in istorie drept „O ...

VIDEO - Messi  lucrat in  Photoshop
27/06/2019 10:33
 Cu cuţitele pe masă! Începe etapa a XIV-a (play-out)
31/05/2019 00:00

  Aşa a fost să fie, ultima etapă a campionatului Ligii 1 de fotbal să programeze meciul decisiv, dar decisiv de tot, in care se hotărăşte a doua retrogradată şi echipa ce prinde locul de baraj. ...

TOPUL fotbaliştilor români DISTRUŞI de femei FOTO
15/11/2014 12:15

 Iată un top al jucătorilor a căror carieră a fost distrusă de femeile din viata lor. Adrian Cristea. Lansat de Politehnica Iaşi, Adrian Cristea a ajuns la Dinamo cu potentialul de a deveni unul din ...

SIMONA HALEP, prima reacţie după finala Turneului Campioanelor
26/10/2014 15:10

 Simona Halep a oferit prima reactie după finala pierdută cu Serena Williams, scor 3-6, 0-6. "Multumesc tuturor pentru ca m-au sustinut. O felicit pe Serena, e cea mai buna. Le multumesc c ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei