Revine La Liga! Iata care sunt principalele favorite la titlu si statistici din sezonul anterior

default

Dimensiune font:

| 21-07-2017 14:45

 Revine La Liga! Iata care sunt principalele favorite la titlu si statistici din sezonul anterior



In curand revine unul din cele mai spectaculoase campionate inter-cluburi din Europa. Cele mai titrate echipe europene din ultimii ani reincep batalia pentru titlul din La Liga. Barcelona si Real Madrid sunt principalele favorite la titlu si in acest sezon. Desi nu au avut o perioada spectaculoasa pe piata transferurilor, cele doua formatii sunt in continuare favorite si in competitiile internationale.

Campionatul de fotbal spaniol este unul din cele mai spectaculoase deoarece aici in fiecare etapa aveti parte de spectacol si foarte multe goluri.

Doar in sezonul trecut s-au inscris nu mai putin de 1118 goluri in 380 de meciuri. Echipa cu cel mai bun atac din La Liga a fost Barcelona, formatie care a marcat 116 goluri pe parcursul campionatului. Este una din cele mai ofensive formatii europene, cu un trio in atac formidabil format din Messi-Suarez-Neymar. In La Liga s-au remarcat mai multe echipe de-a lungul sezonului trecut. De exemplu am putea sa aplaudam parcursul celor de la Alaves. Aceasta formatie a surprins de-a lungul sezonului reusind sa produca surpriza campionatului, invingand-o pe Barcelona chiar la ea acasa.

Cei de la Pariuri.com te asteapta si anul acesta cu o multime de sfaturi si ponturi castigatoare la meciurile din La Liga. Pentru a fi pregatit inainte de startul sezonului, tipsteri profesionisti au facut o analiza complexa a sezonului trecut si iti prezinta cele mai importante informatii. Tine cont de sfaturile specialistilor si castiga la pariurile sportive online.

Goluri marcate in perioada sezonului 2016-2017

In sezonul 2016-2017 s-au marcat 118 goluri in cele 380 de meciuri disputate in cadrul La Liga. Cea mai ofensiva formatie a ramas Barcelona cu peste 110 goluri marcate in 38 de meciuri. Chiar daca Barcelona este cea mai ofensiva echipa, Real Madrid a reusit sa marcheze in 2 de meciuri minim 3 goluri. Cea mai buna ofensiva in prima repriza ii revine formatiei din Madrid, echipa care a marcat nu mai putin de 54 de goluri in primele 45 minute de joc. Leganes a avut cea mai slaba ofensiva in primele minute de joc, cu doar 13 goluri inscrise in prima repriza. Cei de la Atletico Madrid au primit doar 9 goluri in prima repriza pe parcursul campionatului trecut. Osasuna este formatia cu cea mai slaba aparare din La Liga, cu 42 de goluri primite in primele 45 de minute. In total au fost marcate 281 de goluri in primele minute de joc, perioada cu cele mai multe goluri fiind intre minutele 31-45 (188 de goluri).

In repriza secunda Barcelona a avut o evolutie mai buna, marcand 72 de goluri dupa reluarea jocului. Tot Atletico Madrid a reusit sa inregistreze cele mai bune cifre in aparare, in timp ce Osasuna nu a reusit sa isi regleze problemele din aparare, ramanand formatia cu cele mai multe goluri primite. Intre minutele 75-90 s-au inscris cele mai multe goluri in sezonul trecut (257 de goluri). Aceste informatii iti pot fi de ajutor pentru noul sezon daca alegi sa pariezi pe goluri. Tine cont si de intervalele de timp in care se marcheaza multe goluri atunci cand urmeaza sa pariezi Live. Pe Pariuri.com iti vom pregati o multime de surprize si ponturi pe cote mari pe parcursul noului sezon La Liga.

Cartonase galbene si rosii

Barcelona este formatia care a primit cele mai putine cartonase galbene. De cealalta parte, jucatorii formatiei din Alaves au fost avertizati de 119 ori. Repriza secunda a fost cea in care s-au inregistrat cele mai multe avertizari cu cartonas galben. 1320 de cartonase galbene au fost aratate in total doar intre minutele 45’-90’. Cele mai dure echipe din La Liga au fost Malaga si Eibar, cu cate 7 jucatori eliminati pe parcursul sezonului. Barcelona a avut doar un jucator eliminat. Tot in repriza secunda au avut loc cele mai multe eliminari. Din 88 de cartonase rosii acordate pe parcursul sezonului, 73 de jucatori au fost scosi din joc intre minutele 45’-90’.

Meciuri cu multe goluri

Aproape in fiecare etapa meciurile celor de la Barcelona si Real Madrid au inregistrat minim 2,5 goluri. Real Madrid a marcat peste 2,5 goluri in 31 de meciuri iar Barcelona in 26 de partide. Echipe mai putin ofensive care s-au bazat foarte mult pe aparare in sezonul trecut au fost Atletico Madrid, cu 22 de meciuri sub 2,5 goluri marcate, impreuna cu Alavez, Vilareal si Leganes. Cele mai intalnite rezultate finale de-a lungul sezonului au fost 1:1 si 2:1.

In meciul dintre Sevilla si Espanyol s-au marcat 10 goluri, Sevilla castigand pe teren propriu cu scorul de 6-4. Barcelona si Atletico Madrid au inregistrat cele mai multe goluri marcate intr-un singur meci, in victoriile cu 7-1 impotriva celor de la Osasuna, respectiv Granada. Doar in 27 de partide din 380 nu s-a marcat.

Cornere

Barcelona este echipa cu cele mai multe cornere. Pe parcursul sezonului catalanii au primit 241 de cornere. Celta Vigo a avut cele mai putine cornere in timpul sezonului 2016-2017 (127 de cornere). Formatia impotriva careia s-au acordat cele mai multe cornere este Alaves (236 de cornere). Pariorii profesionisti te invita sa urmaresti ponturile propuse in sezonul urmator pe Pariuri.com. Urmareste cu atentie fiecare pronostic si alege sa pariezi inteligent impreuna cu cei mai buni tipsteri din Romania. Pariaza online legal si cu moderatie.

Pariuri de Top

Casele de pariuri online recomandate de Pariuri.com le dau favorite la titlu pe Real Madrid (1.86) si Barcelona (1.95). Topul este completat de Atletico Madrid cu o cota de 34.00 la Winmasters. Tot la acelasi operator de pariuri sportive, poti miza si pe formatiile care risca sa retrogradeze la finalul sezonului. Girona si Getafe sunt ~favorite~ pentru ultimele pozitii in La Liga, avand cote de 1.90, daca retrogradeaza la finalul sezonului. Lionel Messi este principalul favorit la casele de pariuri cand vine vorba de cel mai bun marcator. El este urmat de Cristiano Ronaldo si Suarez.  

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
Bancul Zilei

04:22

Simona Halep se mărită - Când și unde va avea loc evenimentul
24/11/2019 07:45

Simona Halep (28 de ani, locul 4 WTA) si Toni Iuruc au stabilit in vacanta din Maldive toate planurile pentru nuntă, care se anuntă de pe acum evenimentul anului 2020. Nunta, cel mai probabil, va avea loc dup ...

VIDEO Rămâi cu gura căscată: Două jucătoare de tenis s-au luat la bătaie la finalul meciului!
10/11/2019 10:03

 Katherine Sebov Se spune că ce se intamplă in Vegas rămane in Vegas, dar deznodămantul unui meci din cadrul circuitul WTA din "capitala jocurilor de noroc" a făcut incojurul lumii.  & ...

Dora Ratjen, bărbatul care a concurat ca femeie la Olimpiada lui Hitler din 1936
07/08/2019 11:22

 Cazului „Dora Ratjen” a apărut pe fundalul unor puternice controverse si tulburări sociale. În 1936, Olimpiada de Vară s-a tinut la Berlin. Avea să rămană in istorie drept „O ...

VIDEO - Messi  lucrat in  Photoshop
27/06/2019 10:33
 Cu cuţitele pe masă! Începe etapa a XIV-a (play-out)
31/05/2019 00:00

  Aşa a fost să fie, ultima etapă a campionatului Ligii 1 de fotbal să programeze meciul decisiv, dar decisiv de tot, in care se hotărăşte a doua retrogradată şi echipa ce prinde locul de baraj. ...

TOPUL fotbaliştilor români DISTRUŞI de femei FOTO
15/11/2014 12:15

 Iată un top al jucătorilor a căror carieră a fost distrusă de femeile din viata lor. Adrian Cristea. Lansat de Politehnica Iaşi, Adrian Cristea a ajuns la Dinamo cu potentialul de a deveni unul din ...

SIMONA HALEP, prima reacţie după finala Turneului Campioanelor
26/10/2014 15:10

 Simona Halep a oferit prima reactie după finala pierdută cu Serena Williams, scor 3-6, 0-6. "Multumesc tuturor pentru ca m-au sustinut. O felicit pe Serena, e cea mai buna. Le multumesc c ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei