Tenis * Begu, eliminată

default

Dimensiune font:

| 29-11-2012 09:28

 

Irina Begu a fost învinsă surprinzător de chinezoaica Zhou Yi-Miao, cu un categoric 2-6, 1-6, ieri, în optimile de finală ale turneului ITF de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 75.000 de dolari. (I.Târnoveanu)
Fotbal * Eşec fără Marica
Schalke 04, cu atacantul Ciprian Marica doar pe banca de rezerve, a fost învinsă în deplasare, cu scorul de 3-1, de SV Hamburg, într-o partidă din etapa a XIV-a a campionatului Germaniei. Golurile au fost marcate de Beister (’52), Rudnevs (’65) şi Badelj (’90 penalty), respectiv Huntelaar (’80), după ce portarul a respins penaltyul executat de olandez.
(I.Târnoveanu)
Fotbal * Nicoliţă în semifinale
Saint-Etienne, echipa lui Bănel Nicoliţă, s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii franceze, învingând-o cu scorul de 5-3, după executarea loviturilor de departajare, pe Paris Saint-Germain, liderul din Ligue 1. La finalul timpului regulamentar de joc şi al prelungirilor, scorul rămăsese egal, 0-0. Ex-stelistul Nicoliţă este accidentat şi nu fost convocat pentru acest meci.
(I.Târnoveanu)
Fotbal * Şt.Radu, integralist
Lazio Roma, cu fundaşul Ştefan Radu prezent pe teren întreg meciul, a învins-o pe teren propriu, cu 3-0, pe Udinese, în ultimul meci al etapei XIV-a a campionatului Italiei. Golurile întâlnirii de pe „Stadio Olimpico” au fost marcate de Gonzalez (’17), Klose (’31) şi Hernanes (’59).
(I.Târnoveanu)

Fotbal * Thereau, dorit de Fiorentina

Fostul jucător al Stelei, Cyril Thereau (29 de ani) a fost contactat de Fiorentina, echipa italiană dorindu-şi-l în lot din 2013. Atacantul francez care evoluează acum la Chievo Verona, autor a trei goluri în acest sezon de Serie A, a precizat că este prea devreme pentru a se vorbi de un eventual transfer: „Îmi mai rămân doi ani de contract cu Chievo şi traversăm un moment dificil în campionat (n.r. -- locul 17), iar deocamdată nu mă gândesc decât la ieşirea din impas”. Thereau a evoluat în sezonul 2006-2007 în Liga I, la Steaua Bucureşti. (I.Târnoveanu)

Fotbal * Almeyda, demis

Clubul argentinian River Plate l-a demis pe antrenorul Matias Almeyda după 60 de meciuri conduse, în care a obţinut 29 de victorii. Aflat în funcţie din august 2011, fostul mijlocaş de 38 de ani ar putea fi înlocuit de Ramon Diaz, Marcelo Gallardo sau Ricardo Gareca. Almeyda, fost jucător la River, a promovat echipa în prima ligă, după singura retrogradare a acesteia din istorie. (I.Târnoveanu)
Fotbal * Farina la Sydney
Fostul selecţioner al Australiei, Frank Farina, va antrena echipa FC Sydney, la care evoluează starul italian Alessandro Del Piero. Farina, care a pregătit naţionala „cangurilor” între 1998 şi 2005, a semnat un contract până la finalul acestui sezon cu gruparea de la Antipozi, ce se despărţise la începutul lunii de antrenorul Ian Crook, din cauza rezultatelor sub aşteptări.
(I.Târnoveanu)

Fotbal * Mourinho a plâns după Inter

Portughezul Jose Mourinho a dezvăluit că Inter Milano este clubul la care s-a simţit cel mai bine ca antrenor, iar despărţirea de gruparea italiană a fost una dureroasă pentru el. „Inter este clubul la care mi-a plăcut cel mai mult să lucrez. Nici un alt loc nu mi-a oferit aceeaşi bucurie. Inter este o familie, iar eu voi aparţine mereu familiei nerazzurra. Când am plecat de acolo, am plâns, şi nu o singură dată. Am trăit într-o atmosferă fantastică, de la Pinetina, unde se antrenează echipa, la San Siro”, a declarat cel supranumit „The Special One”. Jose Mourinho a reuşit un sezon 2009/2010 de-a dreptul fantastic cu Inter Milano, Cristian Chivu şi colegii săi realizând o triplă istorică sub comanda reputatului tehnician lusitan: campionat, Cupa Italiei şi Liga Campionilor. (I.Târnoveanu)
Fotbal * Out de la Levante
Internaţionalul grec Theofanis Gekas şi-a reziliat contractul cu echipa spaniolă Levante.
(I.Târnoveanu)
Fotbal * Impresie bună
Secretarul general al FIFA, Jerome Vlacke, a vizitat oraşul brazilian Curitiba şi stadionul său „Arena da Baixada”, care va găzdui meciuri din cadrul CM 2014, declarându-se impresionat de cele văzute. Oficialul forului internaţional a lăudat iniţiativele ecologice ale autorităţilor din oraş, în care autobuzele din transportul public sunt dotate cu motoare electrice sau funcţionează pe bază de biocarburanţi. Valcke a fost plăcut surprins şi de arena locală, una dintre cele mai moderne şi mai compacte din Brazilia.
(I.Târnoveanu)
Fotbal * Trei pentru un premiu
Portarul belgian Thibaut Courtois (Atletico Madrid), mijlocaşul spaniol Francisco Roman Alarcon Suarez (Malaga) şi atacantul italian de origine egipteană Stephan El Shaarawy (AC Milan) sunt finaliştii „Golden Boy 2012”, a anunţat promotorul acestui premiu, care recompensează anual cel mai bun tânăr jucător sub 21 ani din fotbalul european.
(I.Târnoveanu)
Fotbal * A fi sau a nu fi
Michel Platini, preşedintele Uniunii Europene de Fotbal, un adversar al oricărui ajutor tehnologic pentru arbitraj, a declarat ieri că arbitrajul video poate fi util pentru aprecierea ofsaidului, fără însă a exista convingerea implementării sale.
(I.Târnoveanu)
Fotbal * Pleacă Zico
Antrenorul brazilian Zico a demisionat de la cârma naţionalei Irakului, la un an şi ceva de când o preluase, după ce a anunţat că forul de la Bagdad nu şi-a îndeplinit termenii stabiliţi prin contract. Fostul mare fotbalist brazilian a părăsit naţionala Irakului într-un moment în care aceasta se află încă în luptă pentru calificarea la CM 2014, ce va fi găzduită de Brazilia.
(I.Târnoveanu)
Fotbal * Reformă
Uniunea Europeană de Fotbal (UEFA) analizează o posibilă reformă a competiţiilor europene pentru 2015, a anunţat ieri preşedintele forului continental, Michel Platini, fără a exclude ideea de a desfiinţa Europa League şi de a lărgi formatul Ligii Campionilor.
(I.Târnoveanu)

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
Simona Halep se mărită - Când și unde va avea loc evenimentul
24/11/2019 07:45

Simona Halep (28 de ani, locul 4 WTA) si Toni Iuruc au stabilit in vacanta din Maldive toate planurile pentru nuntă, care se anuntă de pe acum evenimentul anului 2020. Nunta, cel mai probabil, va avea loc dup ...

VIDEO Rămâi cu gura căscată: Două jucătoare de tenis s-au luat la bătaie la finalul meciului!
10/11/2019 10:03

 Katherine Sebov Se spune că ce se intamplă in Vegas rămane in Vegas, dar deznodămantul unui meci din cadrul circuitul WTA din "capitala jocurilor de noroc" a făcut incojurul lumii.  & ...

Dora Ratjen, bărbatul care a concurat ca femeie la Olimpiada lui Hitler din 1936
07/08/2019 11:22

 Cazului „Dora Ratjen” a apărut pe fundalul unor puternice controverse si tulburări sociale. În 1936, Olimpiada de Vară s-a tinut la Berlin. Avea să rămană in istorie drept „O ...

VIDEO - Messi  lucrat in  Photoshop
27/06/2019 10:33
 Cu cuţitele pe masă! Începe etapa a XIV-a (play-out)
31/05/2019 00:00

  Aşa a fost să fie, ultima etapă a campionatului Ligii 1 de fotbal să programeze meciul decisiv, dar decisiv de tot, in care se hotărăşte a doua retrogradată şi echipa ce prinde locul de baraj. ...

TOPUL fotbaliştilor români DISTRUŞI de femei FOTO
15/11/2014 12:15

 Iată un top al jucătorilor a căror carieră a fost distrusă de femeile din viata lor. Adrian Cristea. Lansat de Politehnica Iaşi, Adrian Cristea a ajuns la Dinamo cu potentialul de a deveni unul din ...

SIMONA HALEP, prima reacţie după finala Turneului Campioanelor
26/10/2014 15:10

 Simona Halep a oferit prima reactie după finala pierdută cu Serena Williams, scor 3-6, 0-6. "Multumesc tuturor pentru ca m-au sustinut. O felicit pe Serena, e cea mai buna. Le multumesc c ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei