« Inapoi

Facebook îi avertizează pe cei care CUMPĂRĂ like-uri. Ce măsuri DRASTICE va lua

Facebook îi avertizează pe cei care CUMPĂRĂ like-uri. Ce măsuri DRASTICE va lua#1
Mărime font - +

 Rețeaua socială online Facebook a anunțat vineri că și-a înăsprit lupta împotriva celor care stimulează cu mijloace financiare numărul de "Like-uri" date pe un cont, avertizând contra unor astfel de practici, anunță Agerpres.

 


Follow us: @realitatea on Twitter

 Pe blogul oficial Facebook, a fost postat un mesaj în care s-a anunțat că au fost obținute condamnări în instanță pentru astfel de acțiuni de aproape 2 miliarde de dolari. 

Aceste proceduri judiciare vizează printre altele cumpărarea de clickuri masive pe butonul "Like" /"Îmi place"/ caracteristic Facebook, pentru a apărea mai populare în rețeaua de pagini consacrate de exemplu unor personalități politice sau mărci.

O industrie paralelă s-a creat ce poate promite de exemplu adăugarea a "10.000 de Like-uri" pe o pagină în schimbul unei plăți.

"Noi stabilim regulile și mașinile sunt gata să recunoască comportamentele suspecte", a scris un inginer de la Facebook, Matt Jones, pe blog.

 

 Mai multe pe Agerpres

Data publicarii: 04/10/2014
loading...
Adauga comentariul tau
Nume:
E-mail:
Comentariu:
Security Code Imagine nouaAlte titluri din evenimentul > STIINTA SI TEHNICA > IT

Ultima ora

CELE MAI CITITE STIRI

 

 

editia online din 21.07.2017 - 1:49

Copyright © SC Ziarul Evenimentul SRL Iasi. In varianta tiparita, cotidianul Evenimentul are o arie de distributie care cuprinde 6 judete: Iasi, Bacau, Botosani, Neamt, Suceava si Vaslui

Statistici T5

Tel - 0232246000 | Fax - 0232246002
Orange - 0752266266
E-mail - contact@evenimentul.ro

Link exchange