Dustin Hoffman este acuzat din nou de abuzuri sexuale: Se intampla la fiecare spectacol pe Broadway

default

Dimensiune font:

| 09-12-2017 13:05

Dustin Hoffman a fost acuzat vineri ca ar fi molestat de mai multe ori o actrita care a lucrat cu el in 1980, aceasta fiind a treia invinuire care il vizeaza pe legendarul actor si cea mai recenta din seria privind abuzurile sexuale impotriva barbatilor puternici de la Hollywood.
 

Kathryn Rossetter, care a lucrat cu actorul, dublu premiat cu Oscar, la productia din 1985 de pe Broadway "Death of a Salesman" (Moartea unui comis-voiajor).

Totul a inceput, a scris Rossetter, dupa ce Hoffman a ajutat-o sa obtina rolul, primul ei rol pe Broadway.

Hoffman i-a prezentat-o chiar sotiei sale, potrivit lui Kathryn Rossetter.

Insa lucrurile au luat o intorsatura transformandu-se intr-o "oribila, dezamagitoare si abuziva experienta cu unul dintre idolii mei".

Odata, in timpul unui spectacol la Chicago, "am simtit mana lui sub lenjerie, intre coapse", "abuz care s-a intamplat la fiecare spectacol", a spus ea.

"A continuat si a devenit din ce in ce mai agresiv", povesteste actrita. "Noapte de noapte mergeam acasa si plangeam".

Rossetter a spus ca ar fi raportat abuzul lui Hoffman la Uniunea Actorilor dar a fost descurajata de altii care i-au sugerat ca probabil isi va pierde slujba si sperantele ei la o cariera in film.

Actrita a aparut mai tarziu in versiunea pentru televiziune din 1985 a spectacolului "Death of a Salesman", in care a jucat si Hoffman.

Scenarista si producatoarea Wendy Riss Gatsiounis sustine ca actorul i-a facut avansuri in timpul unei intalniri profesionale care a avut loc in 1991, informeaza The Guardian. Wendy Riss Gatsiounis a declarat pentru Variety ca intalnirea a fost stabilita initial cu Hoffman si Murray Schisgal, scenaristul filmului "Tootsie", pentru a discuta o eventuala adaptare pentru ecran a piesei ei, "A Darker Purpose". Femeia sustine ca la inceputul intalnirii, Dustin Hoffman a intrebat-o atunci, cand ea avea peste 20 de ani, daca a intretinut vreodata relatii sexuale cu un barbat in varsta de peste 40 de ani.

Si Anna Graham Hunter a sustinut ca Dustin Hoffman i-a cerut sa ii faca un masaj la talpi, in prima ei zi petrecuta pe platoul de filmare. Ea a povestit ca i-a facut masajul actorului, desi a incercat sa il refuze, si a adaugat ca Dustin Hoffman a flirtat cu ea si cu alte femei, i-a atins fundul si i-a vorbit despre relatii sexuale.

Contactat de The Hollywood Reporter, Dustin Hoffman a declarat ca respecta femeile si ca ii pare rau ca ar fi avut un comportament care i-ar fi produs disconfort Annei Graham Hunter.

"Le port un respect deosebit femeilor si ma simt ingrozitor pentru faptul ca as fi facut ceva ce ar fi pus-o intr-o situatie incomoda. Imi pare rau. Acest lucru nu ma reprezinta", a spus Dustin Hoffman.

Acuzatiile la adresa lui Dustin Hoffman au aparut in contextul unui scandal sexual la Hollywood, in care au fost lansate acuzatii la adresa mai multor personalitati din industrie, incepand cu producatorul Harvey Weinstein, regizorul James Toback, actorul Kevin Spacey si cineastul Brett Ratner.

Dustin Hoffman, nascut pe 8 august 1937, este un actor american care a devenit cunoscut in 1967, gratie rolului Benjamin Braddock, personajul principal pe care l-a interpretat in filmul "Absolventul/ The Graduate". Considerat unul dintre cei mai talentati actori ai generatiei sale, Dustin Hoffman a jucat in principal roluri pentru marele ecran si, sporadic, in teatru. Dustin Hoffman a primit sapte nominalizari la Oscar si a castigat de doua ori acest trofeu - la categoria "cel mai bun actor in rol principal" - gratie evolutiilor sale din filmele "Kramer contra Kramer" (1979) si ""Rain Man" (1988). 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
Bancul Zilei

04:22

 Anamaria Prodan i-a băgat pe bărbaţi în boală. Sexy impresara s-a afişat într-un costum de baie minuscul, în vacanţa din Turcia-FOTO
27/12/2019 10:14

Trup perfect, atitudine de divă şi bogăţie cat cuprinde! Am pus mana pe imagini de infarct cu Anamaria Prodan, in vacanţă! Impresara face ravagii, pe un iaht de lux! Atenţie, domnilor! Urmează filmări ...

Sexy gardiana, prinsă goală în aripa bărbaților din penitenciar. Galerie foto incendiară
27/12/2019 05:13

 Are 28 de ani iar in 2016 s-a angajat ca ofiţer de penitenciar. Sexy gardiana, prinsă goală. Shauna Cleary s-a angajat ca ofiţer de penitenciar la o inchisoare din Ţara Galilor si chiar dacă lucra ...

Dezvăluiri şocante: Donald Trump ar fi trimis publicațiilor de scandal fotografii cu soţia sa dezbrăcată
26/12/2019 17:12

Melania Trump il suspectează pe Roger Stone, un vechi aliat şi consilier al lui Donald Trump, că ar fi in spatele apariţiei in presă a fotografiilor in care ea apare goală, la ordinele soţului său, conf ...

Una dintre starletele Românei a fost șantajată cu poze nud de soțul ei și au divorțat înainte de Crăciun: 'A spart totul în casă'
25/12/2019 10:25

Bianca Rus si Antonio Luigi Gottschling au divortat oficial, inainte de Crăciun. Artista a mărturisit că a trăit un calvar alături de sotul ei, motiv pentru care a decis să divorteze. Bianca Rus a sustin ...

Fetișuri de vedete. Obiceiuri și fantezii sexuale mai puțin întâlnite
23/12/2019 08:51

  Aflate mereu in centrul atentiei, starurile de talie mondială au fost puse de-a lungul timpului in situatia usor ingrată de a-si recunoaste micile plăceri de ordin sexual.    ...

Cele mai spectaculoase accidente vestimentare din 2019. Ce vedete și-au expus trupul fără să vrea
14/12/2019 19:47

 Hainele ne joacă feste tuturor, dar vedetele oferă adesea subiecte de barfă care tin internautii in priză săptămani intregi. Iată mai jos cateva exemple! Phoebe Price Numele ei nu vă spune pre ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei