« Inapoi

Mădălina Ghenea, răsfăţată de iubit. Matei i-a făcut o surpriză la primele ore ale dimineţii

Mădălina Ghenea, răsfăţată de iubit. Matei i-a făcut o surpriză la primele ore ale dimineţii#1
Mărime font - +

Matei Stratan i-a schimbat viaţa Mădălinei Ghenea. Frumoasa actriţă nu se gândea la faptul că va mai avea vreodată un copil, în afară de cel adoptat. Acum, vedeta se pregăteşte să devină mămică unei fetiţe. Sarcina se pare că merge bine şi frumoasa actriţă este mai răsfăţată ca niciodată.

 

 Mădălina Ghenea este fericită alături de Matei Stratan. Cei doi aşteaptă un copil şi asta nu poate decât să le umple sufletul de bucurie. Frumoasa noastră româncă este răsfăţată în fiecare zi de iubitul ei care nu mai ştie cum să-i dovedească actriţei că este înnebunit după ea. "Thank you, my love! Good morning!", a scris Mădălina lângă fotografia de mai jos.

 

Mădălina Ghenea a dezvăluit şi cum a cerut-o în căsătorie Matei Stratan."Am înţeles că el este alesul imediat. Primul lucru pe care mi l-a spus a fost: „Vreau să mă căsătoresc cu tine şi să devenim părinţi". Acum sunt fericită. Râd mereu", a povestit vedeta.

 

 

Data publicarii: 20/03/2017
loading...
Adauga comentariul tau
Nume:
E-mail:
Comentariu:
Security Code Imagine nouaAlte titluri din evenimentul > TABLOID

Ultima ora

CELE MAI CITITE STIRI

 

 

editia online din 25.06.2017 - 5:02

Copyright © SC Ziarul Evenimentul SRL Iasi. In varianta tiparita, cotidianul Evenimentul are o arie de distributie care cuprinde 6 judete: Iasi, Bacau, Botosani, Neamt, Suceava si Vaslui

Statistici T5

Tel - 0232246000 | Fax - 0232246002
Orange - 0752266266
E-mail - contact@evenimentul.ro

Link exchange