MASTERCHEF 2014: Surpriză uriaşă, cine s-a calificat în FINALA MASTERCHEF

default

Dimensiune font:

| 25-11-2014 10:50

MASTERCHEF 2014: Anul acesta, la al cincilea sezon, producătorii show-ului culinar „MasterChef” de la PRO TV au luat măsuri extreme pentru a nu se afla cu mult timp înainte de difuzarea la tv a finalei cine este câştigătorul noii ediţii.
 

 

MASTERCHEF 2014: Dacă în anii trecuți „transpira” în presă numele câștigătorului MasterChef, de data aceasta vă putem anunța doar finaliștii. Click!a aflat în exclusivitate cine rămâne în picioare pentru bătălia finală din show-ul culinar de la PRO TV. Dar, ca să scape de teama că se va afla iarăși mai repede câștigătorul, producătorii au decis ca final competiției să fie difuzată în direct.

„Din cauza faptului că rezultatul ajunge mai devreme în presă, producătorii au decis ca finala să fie filmată chiar înainte de a fi difuzată sau să fie chiar transmisă în direct”, au spus, în exclusivitate pentru Click!, surse de pe platourile de filmare. Mai mult decât atât, am aflat şi cine ar fi ajuns până în finală: Ciprian Ogarcă (24 de ani) şi Odette Mîndruţă (23 de ani).

Sursele Click! au aflat și alte secrete din culisele show-ului. „S-au înfiripat ceva povești de amor la filmări, dr n-au rezistat mult, pentru că unii au ieșit repede din competiție”, a mai spus un membru al echipei de producție „MasterChef”. „Concurenții au avut mari nemulțumiri în acest nou sezon, pentru că filmările cu ei au fost montate în aşa fel încât unii dintre ei să fie puşi într-o lumină nu foarte plăcută. Pentru că unii mai sar calul şi se ceartă sau înjură, sunt taxaţi de juraţi imediat şi de multe ori ajung să fie eliminaţi poate pe nedrept, adică nu judecați doar din punct de vedere profesional”, povestește aceeași sursă.

MASTERCHEF 2014: Totul despre finaliști

Ciprian Ogarcă s-a născut într-o familie numeroasă, cu cinci frați, în Craiova. În prezent, Ciprian este agent de asigurări. A plecat în Italia pentru a munci, înainte de a începe facultatea, sperând, astfel, să-și poată ajuta familia. După trei luni, însă, a revenit în țară, pentru că a fost acceptat la facultate. Mai târziu, viața i s-a schimbat radical, din cauza unui accident de mașină în urma căruia a stat imobilizat la pat două luni.

Ciprian e pasionat de bucătărie încă din copilărie. Acasă, tatăl sau era cel care gătea și reușea mereu să strângă toată familia în jurul mesei. De la el a furat toate secretele de bază ale bucătăriei. Își folosește talentul culinar pentru a-și cuceri iubita. Când i-a gătit taglieatele cu somon și șofran a dat-o pe spate. Dar preparatul său favorit este piept de rață cu cuș cuș, stafide și ananas cu sos de soia. „Ambția de a-mi depăși limitele m-a adus la acest show. «MasterChef» pentru mine este cea mai mare provocare și merg pe premisa că, dacă nu încerc totul în viață, nu am de unde să știu dacă pierd chiar esențialul”, a spus Ciprian, la interviul de înscriere în competiția de la PRO TV.

Odette Mîndruță a reușit să-i cucerească pe jurații „MasterChef”, mai ales că este pasionată de bucătăria italienească, ațșa că a ajuns repede la inima lui Chef Patrizia Paglieri. De asemenea, Odette e pasionată și de bucătăria mediteraneeană, iar preparatul favorit este cheesecake. Deși este vegetariană, tânăra recunoaște că asta nu o împiedică să mănânce tot ce-i poftește inima. „Sunt o gurmansă”, a spus ea. Cum are o clipă liberă, Odette se documentează ce rețete noi au apărut sau se duce în bucătărie și improvizează ceva.

Odette își amintește că a gătit prima prajitură la 12 ani, după ce a văzut-o într-o revistă. Apoi, stătea mereu cu drag în bucătărie. „Primul fel de mâncare gătit a fost salată de boeuf, alături de bunica mea”, a spus ea, la înscrierea în competiția de la PRO TV.

MASTERCHEF 24 noiembrie 2014 ONLINE VIDEO LIVE, luni, la Pro Tv şi pe Voyo . Lupta in bucataria MasterChef a continuat si saptamana trecută cu două ediții: luni și marți. O noua runda de provocari ale celor trei chefi si un nou val de emotii vor cuprinde bucataria MasterChef. Probele din bucataria MasterChef devin din ce in ce mai aprige, gustul competitiei fiind din ce in ce mai intens.Emisiunea poate fi urmărită în direct pe ProTv şi pe net pe Voyo.ro, AICI. De asemenea, emisiunea poate fi urmărită online, gratuit, și AICI.

MASTERCHEF 24 noiembrie 2014 ONLINE VIDEO LIVE – Potrivit site-ului oficial al emisiunii, emisiunea promite să aducă probe noi concurenților, care vor avea de gătit ceva special.

MASTERCHEF 24 noiembrie 2014 ONLINE VIDEO LIVE – În ediția precedentă, proba Cutia misterelor, a reprezentat cea mai mare surpriza de pana acum pentru toti concurentii. Ingredientele de baza ale acestei probe au fost amintirile. Acestia au primit scrisori de la persoanele dragi, le-au citit in gand, dar si in fata chefilor si au fost coplesiti de emotii si dor.

MASTERCHEF 24 noiembrie 2014 ONLINE VIDEO LIVE – Urmareste MasterChef, competitia in care doar cei mai buni rezista probelor de foc la care sunt supusi si reusesc sa atinga standardele impuse de cei trei chefi si <<<AICI>>>

MASTERCHEF 24 noiembrie 2014 ONLINE VIDEO LIVE – Dupa momentul emotionant in care fiecare dintre ei si-a dorit sa poata fi macar pentru cateva minute in preajma familiei, a venit momentul in care competitia a inceput. Au fost nevoiti sa gateasca pentru persoanele de la care au primit scrisorile, un preparat la alegere care sa surprinda atat prin continut, cat si prin plating. In urma primei probe juriul a decis, nominalizand cele mai neinspirate farfurii cele ale lui Ciprian, Silviu si Isadora.

MASTERCHEF 24 noiembrie 2014 ONLINE VIDEO LIVE – La polul opus cu cele mai bune trei farfurii au fost Odette, Siserman si Tudor, insa Odette a fost cea care a impresionat chefii cu cele doua preparate ale sale, unul pentru mama ei, iar celalalt pentru sora sa. Astfel, ea a castigat imunitate si a avut avantajul de a decide ce vor gati colegii sai in urmatoarea proba.

MASTERCHEF 24 noiembrie 2014 ONLINE VIDEO LIVE – Concurentii au primit de la Odette cate un sortiment de bere blonda, bruna, nefiltrata sau aramie si au fost nevoiti sa gateasca cate un fel de mancare care sa se potriveasca cu gustul berii alese.

MASTERCHEF 24 noiembrie 2014 ONLINE VIDEO LIVE – In urma jurizarii probei in care berea a fost vedeta, Silviu, Siserman si Andreea au intrat la testul sub presiune, deoarece preparatele lor nu au convins de data aceasta.

MASTERCHEF 24 noiembrie 2014 ONLINE VIDEO LIVE – Siserman si Andreea au reusit sa treaca de acest test, insa Silviu nu a reusit de aceasta data sa demonstreze ca merita sa mearga mai departe, parasind competitia.

MASTERCHEF 24 noiembrie 2014 ONLINE VIDEO LIVE – Editia difuzata lunea trecută a inregistrat 10,5 puncte de rating si 23,2% cota de piata in intervalul de difuzare 20:31 – 22:26, pe publicul comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani. Urmatorul post clasat a obtinut 5,2 puncte de rating si 11,6 % share pe aceasta categorie.

MasterChef – Prinde gustul competitiei, la PRO TV şi pe Voyo.ro
MASTERCHEF 24 NOIEMBRIE 2014 ONLINE VIDEO LIVE

MASTERCHEF 24 noiembrie 2014 – Cel mai vizionat show culinar, a revenit in aceasta toamna cu un nou sezon, plin de surprize, gata sa puna pe jar chiar si cele mai alese gusturi. Iar juriul format din CHEFII Patrizia Paglieri, Adrian Hădean şi Florin Scripcă (FOA) își va aduce din plin contribuția la cel mai exploziv show culinar.

MASTERCHEF 24 noiembrie 2014 ONLINE VIDEO LIVE MASTERCHEF 2014 – Cine sunt noii jurați de la MasterChef 2014: Patrizia Paglieri, Adrian Hadean și Florin Scripca – JURIU MASTERCHEF 2014 Show-ul are din sezonul 2014 un nou juriu, după ce foștii masterchefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Sărlătescu, au părăsit trustul Pro pentru o emisiune la Antena 1. Astfel, noii jurați sunt Patrizia Paglieri, Adrian Hădean şi Florin Scripcă.

MASTERCHEF 24 noiembrie 2014 ONLINE VIDEO LIVE Patrizia Paglieri . JURIU MASTERCHEF 2014Patrizia Paglieri – JURIU MASTERCHEF 2014: Patrizia Paglieri, de origine italiana, din San Remo, este supranumita si Liza Minnelli, datorita asemanarii cu faimoasa diva. Cu o personalitate carismatica si plina de viata, Patrizia este insa dura in bucatarie, ridicand foarte sus standardele de calitate ale restaurantelor pe care le conduce. Ea a ajuns in Romȃnia in anul 1999, impreuna cu parintii, cand au fondat primul restaurant de familie in Buftea. Acum, declara ca in Romania se simte acasa, iar in Italia calatoreste doar o data pe an.

MASTERCHEF 24 noiembrie 2014 ONLINE VIDEO LIVE Adrian Hadean – juriu Masterchef 2014 Adrian Hadean – juriu Masterchef 2014: Adrian Hadean lucreaza de peste 15 ani in arta culinara si a fost gazda mai multor emisiuni TV de profil, difuzate pe posturi locale si nationale. In 2003 publica prima sa carte gastronomica, “Sare si piper”, iar din 2004 incepe mai multe stagii de pregatire profesionala in bucatarii din Europa (Spania, Franta, Germania) si din Asia (Singapore, Malaezia, Thailanda). In 2011, a propus si implementat programul de responsabilitate sociala “Farfurii curate”, care promoveaza alimentatia sanatoasa in gradinitele din Cluj-Napoca.

MASTERCHEF 24 noiembrie 2014 ONLINE VIDEO LIVE Florin Scripca juriu Masterchef 2014Florin Scripca juriu Masterchef 2014: Florin Scripca face parte din celebra echipa Flavours si, in prezent, coordoneaza bucatariile unora dintre cele mai apreciate locuri din Bucuresti: Biutiful, Fratelli, Le Bistro sau Willbrook Platinum Center. Florin impresioneaza prin dedicare si seriozitate, dar si prin carisma si simt al umorului. In ultimii 10 ani, a urmat mai multe cursuri de perfectionare in Marea Britanie, la Londra, in Oxfordshire, in cadrul companiei de catering “Jamie Oliver’s Fabulous Feasts” si in Exeter, la ferma bio de carne “Pipers Farm”, si in Franta, la “Cantine du Faubourg” din Paris.

rtv.net

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
 Anamaria Prodan i-a băgat pe bărbaţi în boală. Sexy impresara s-a afişat într-un costum de baie minuscul, în vacanţa din Turcia-FOTO
27/12/2019 10:14

Trup perfect, atitudine de divă şi bogăţie cat cuprinde! Am pus mana pe imagini de infarct cu Anamaria Prodan, in vacanţă! Impresara face ravagii, pe un iaht de lux! Atenţie, domnilor! Urmează filmări ...

Sexy gardiana, prinsă goală în aripa bărbaților din penitenciar. Galerie foto incendiară
27/12/2019 05:13

 Are 28 de ani iar in 2016 s-a angajat ca ofiţer de penitenciar. Sexy gardiana, prinsă goală. Shauna Cleary s-a angajat ca ofiţer de penitenciar la o inchisoare din Ţara Galilor si chiar dacă lucra ...

Dezvăluiri şocante: Donald Trump ar fi trimis publicațiilor de scandal fotografii cu soţia sa dezbrăcată
26/12/2019 17:12

Melania Trump il suspectează pe Roger Stone, un vechi aliat şi consilier al lui Donald Trump, că ar fi in spatele apariţiei in presă a fotografiilor in care ea apare goală, la ordinele soţului său, conf ...

Una dintre starletele Românei a fost șantajată cu poze nud de soțul ei și au divorțat înainte de Crăciun: 'A spart totul în casă'
25/12/2019 10:25

Bianca Rus si Antonio Luigi Gottschling au divortat oficial, inainte de Crăciun. Artista a mărturisit că a trăit un calvar alături de sotul ei, motiv pentru care a decis să divorteze. Bianca Rus a sustin ...

Fetișuri de vedete. Obiceiuri și fantezii sexuale mai puțin întâlnite
23/12/2019 08:51

  Aflate mereu in centrul atentiei, starurile de talie mondială au fost puse de-a lungul timpului in situatia usor ingrată de a-si recunoaste micile plăceri de ordin sexual.    ...

Cele mai spectaculoase accidente vestimentare din 2019. Ce vedete și-au expus trupul fără să vrea
14/12/2019 19:47

 Hainele ne joacă feste tuturor, dar vedetele oferă adesea subiecte de barfă care tin internautii in priză săptămani intregi. Iată mai jos cateva exemple! Phoebe Price Numele ei nu vă spune pre ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei