Reportaj - Cât costă virginitatea?

default

Dimensiune font:

| 22-01-2016 10:00

 * cu o asemenea ofertă, am aprins imaginaţia bărbaţilor * moldovenii s-au arătat gata să scoată bani din buzunar pentru astfel de plăceri şi chiar să-şi pună pirostriile! 

 

Preţ de secole, virginitatea a fost considerată darul cel mai preţios pe care o urmaşă a Evei îl poate oferi persoanei iubite. Pierderea ei fără a trece întâi pe la altar a devenit un stigmat, în vreme ce fluturarea cearşafului pătat cu sânge, după noaptea nunţii, s-a transformat în tradiţie în diverse zone ale globului. Şi pe plaiurile mioritice, dacă tinerilor li se mai permitea să calce strâmb, castitatea era o cerinţă obligatorie pentru fete. Azi însă, eleve de liceu renunţă fără regret sau teamă la nevinovăţie, eventual şi filmează totul pentru a posta pe YouTube! Virginitatea a devenit astfel chiar şi o... marfă, numai bună de neguţat pe site-urile de socializare.
Cum Apusul nu duce lipsă de astfel de exemple, am vrut să vedem dacă şi moldovenii sunt gata să scoată bani din buzunar pentru a deveni primul bărbat din viaţa unei tinere. Am postat deci un anunţ care nu lasă loc de îndoială, din partea unei ipotetice studente de 20 de ani, cu alte cuvinte destul de matură cât să ştie exact ce vrea. „Vreau să-mi scot virginitatea la licitaţie. Preţul e negociabil. Caut un bărbat serios, dispus să plătească”. Iar ofertele au început să curgă, deşi amatorii nu puteau vedea un portret al „virginei”, ci doar câteva detalii picante.
Negocieri aprinse
În Apus, fete focoase au câştigat chiar şi milioane de dolari oferindu-se pe net. Oameni mai necăjiţi, moldovenii au ajuns la sume mult mai mici. În plus, amatorii de dezvirginat studente nu s-au sfiit deloc să pună şi tot felul de condiţii. „Ciao! Sunt chiar curios să te cunosc. Oferta mea e de 500 de euro. Dar totul depinde şi cum eşti, cât de frumoasă, cât de sexy, cât de pricepută!”, a aruncat primul undiţa un internaut. Aceeaşi sumă a fost oferită de un tânăr ce a visat mereu la virgine, însă numai cu... patalama la mână: „Poţi dovedi cu acte medicale?”
Un altul a împins licitaţia cu un pas mai departe. „În principiu, între 300 şi 800 de euro, dar contează şi cum arăţi, şi ce facem împreună. Dacă eşti chiar virgină şi te descurci în pat, poate să fie şi 1.000 de euro!” Dispus să arunce pe loc cu banii, un ieşean a pus punctul pe i şi chiar ne-a chemat imediat la întâlnire: „1.000 euro pentru sex total. Dacă vii acum la o cafea, fac plata pe loc. Sex total însemnând oral, normal şi anal”.
 
„1.000 de euro pentru sex total” – internaut ieşean
 
„Vreau să te văd goală”
Dacă nu au cerut o întâlnire de „testare”, internauţii au dorit măcar poze cât mai revelatoare pentru nurii noştri. „Bună seara, dragă! Probabil că te-ai inspirat din Memoriile unei gheişe, nu? Mai e valabilă licitaţia? Dar virginitatea? Care este preţul de pornire?”, s-a interesat cineva. Aflând că s-a ajuns la 1.000 de euro, amorezul de ocazie a trecut la contraatac: „Nu supralicitez încă. Vreau să văd mai mult decât o cămaşă şi o bucată de sutien. Pare frumos, ce se ascunde între cupele lui arată natural, dar vreau să te văd toată goală. De unde ştiu că poza de profil e a ta? Trimite-mi alte fotografii şi după aceea trecem la negociere. Te pup peste tot!”
Potenţialii „clienţi” renunţând astfel la inhibiţii, licitaţia a mai făcut un salt: „E cea mai tare prezentare pe care am văzut-o pe site-ul ăsta! Să nu crezi că sunt disperat, am parte de destulă acţiune, dar tu eşti deosebită. Îmbrăcată cu gust, fotogenică, feminină, cu vino-ncoace, clar! Timiditatea ţi-e străină, iar limbajul trupului tău mă intrigă. Ce zici de 1.500 de euro? Dar înainte, trebuie să ne vedem. Să stăm de vorbă despre ce ne place, să mă laşi să te ating puţin...”
Cea mai tare ofertă a fost însă una cu implicaţii mergând dincolo de un transfer în cont: „Pot să-ţi ofer un sprijin material total, o viaţă fără griji. Însă nu depinde doar de mine, ci şi de tine. Cum arăţi, ce-ţi doreşti pentru viitor. De aceea ar trebui să mai vorbim. E ciudat să ne vedem şi să ajungem direct în aşternut. Apoi tu îţi iei banii şi pleci...”.
De la bonuri de masă, la inelul de logodnă
Nu au lipsit nici ofertele trăsnite. „Ce zici, accepţi bonuri de masă?”, s-a interesat un internaut. Altul a venit cu o variantă... reciproc avantajoasă: „Vrei să te plătesc în spermă? Facem sex fierbinte, ai să-l ţii minte toată viaţa. Nu uita, dezvirginarea poate fi o experienţă chinuitoare, dar nu şi cu mine!”„Dacă aveam 1.000 de euro, mă însuram. Ce zici, nu ieşi la un suc cu mine?”, a concluzionat un moldovean mai pragmatic.
 
„Te pot duce să lucrezi în Germania” – ofertă din cadrul licitaţiei
 
Dacă n-au bani, bărbaţii interesaţi de propunere sunt gata să-şi sacrifice... libertatea: „Virginitatea unei femei valorează foarte mult. Poate nu-mi permit cât ceri. Sau poate te iau de soţie. Oricum, aş vrea să te văd. Plus că, dacă tot e să scot bani din buzunar pentru asta, rămân în casă. Ce zici?” Un internaut care nu era dispus nici să plătească, nici să treacă pe la biserică a venit cu o propunere în spiritul vremii – între două sărutări, să... managerieze afacerea! „Caut o relaţie serioasă şi de lungă durată. Frumoşi sâni ai! Dacă vrei, te pot duce să lucrezi la un club din Germania sau pot să te ajut să-ţi vinzi virginitatea în străinătate, să câştigi bani mai mulţi”. Afacerea secolului ne-a fost însă propună de un alt internaut – „Te-ar interesa să-ţi vinzi lenjeria folosită?”
Doar dragostea...
Mai există totuşi şi romantici, care cred în virtuţile comunicării. „Probabil, mulţi ţi-au scris ca să te agaţe. Spre deosebire de alţii, mi-ar plăcea să stau de vorbă cu tine, să comunicam. Nu cred c-ar fi un timp pierdut, dimpotrivă!” Tot la un preţ spiritual se gândeşte şi posesorul unui... apetit sexual debordant: „Nu cred că ai vrea ca virginitatea ta să fie irosită cu un bădăran care habar nu are cum să trateze o femeie într-un moment delicat al vieţii, doar pentru că a venit din Italia şi e dispus să arunce în tine cu bani doar ca să facă sex cu o virgină, apoi să uite de tine. Te aştept să discutăm, dacă vrei să te bucuri de toate senzaţiile, să fii tratată după cum meriţi, de către cineva care să-ţi fie alături atunci când ai nevoie de ceva diferit de ce poţi găsi oriunde – mediocritate şi mitocănie”, a fost mesajul său.
Unul dintre ultimii pretendenţi la virginitatea noastră n-a pregetat să-şi critice confraţii pentru felul cum descifrează misterele feminităţii: „E trist când vezi cât misoginism şi perversitate infantilă sunt în jur. Noi, bărbaţii nu înţelegem deseori că organul sexual al femeii e creierul, nu partea ce ni se bălăngăne între picioare”.
... dar să nu uităm nici de plăcere!
Un alt internaut s-a gândit doar la confortul ambelor părţi implicate în tranzacţie: „Ce-ar fi să mergem la mare? După câteva zile, vedem dacă vrei sa te dezvirginez sau nu! Nu e nicio plăcere să dezvirginezi, e un chin pentru amândoi, mai ales dacă femeia nu-şi doreşte”.
Un suflet altruist ne-a promis, în schimb, un ocean de plăcere, fără răpirea nevinovăţiei. Lunga sa epistolă ne-a dovedit că, şi în materie de alegeri matrimoniale, autoreclama e sufletul comerţului: „Prinţeso, vrei să ne cunoaştem mai bine? Să vorbim pe messenger, să socializăm, să ne vedem, să ne jucăm, să ne simţim bine împreună? Vrei să fii răsfăţată? Să te sărut acolo, jos, până vei ţipa? Vei fi înnebunită de plăcere, vei tremura, fără să te poţi opri, să te poţi controla, plăcerea ta va fi enormă. Şi am să te rog să reţii că nu ţi-am cerut absolut nimic, nici măcar sex, aşa cum fac majoritatea bărbaţilor, ci m-am oferit să-ţi acord cele mai frumoase clipe din viaţa unei femei împlinite cu adevărat”.
Nu toţi internauţii au muşcat însă momeala. „Să te dezvirgineze persoana iubită e de nepreţuit. Dar anunţul tău e la vrăjeală, cred. Unde mai găseşti fete virgine la 20 de ani?”, ne-a scris un ieşean.
 
„Vei fi înnebunită de plăcere” – epistola unui internaut
 
După negocieri intense, am ajuns astfel la un preţ 1.500 de euro, dar şi la oferte care ne-ar fi putut schimba întreaga viaţă. Bineînţeles, fiindcă n-am dus jocul mai departe, n-am putut constata şi câte dintre promisiunile făcute erau doar vorbe goale. Totuşi, miile de mesaje, cereri de prietenie şi accesări ale contului inventat au dovedit că, pentru bărbaţii mioritici, virginitatea e încă la mare căutare. Aviz amatoarelor! (Dana Constantinescu)
Oferte din străinătate
Am primit şi oferte din străinătate. „Ce faci? Sunt din Turcia, am 34 de ani şi sunt singur. Caut o relaţie pe termen lung. Mi-ar plăcea să am grijă de femeia iubită, sub toate aspectele. Abia aştept răspunsul tău”, a fost una dintre ele. În schimb, un ieşean stabilit în Belgia, autocaracterizat drept „foarte fin şi romantic”, ne-a invitat în vacanţă la el. Motivul – „trebuie şi ceva timp pentru aşa o operaţie cu implicări sentimentale profunde”.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:08

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
 Anamaria Prodan i-a băgat pe bărbaţi în boală. Sexy impresara s-a afişat într-un costum de baie minuscul, în vacanţa din Turcia-FOTO
27/12/2019 10:14

Trup perfect, atitudine de divă şi bogăţie cat cuprinde! Am pus mana pe imagini de infarct cu Anamaria Prodan, in vacanţă! Impresara face ravagii, pe un iaht de lux! Atenţie, domnilor! Urmează filmări ...

Sexy gardiana, prinsă goală în aripa bărbaților din penitenciar. Galerie foto incendiară
27/12/2019 05:13

 Are 28 de ani iar in 2016 s-a angajat ca ofiţer de penitenciar. Sexy gardiana, prinsă goală. Shauna Cleary s-a angajat ca ofiţer de penitenciar la o inchisoare din Ţara Galilor si chiar dacă lucra ...

Dezvăluiri şocante: Donald Trump ar fi trimis publicațiilor de scandal fotografii cu soţia sa dezbrăcată
26/12/2019 17:12

Melania Trump il suspectează pe Roger Stone, un vechi aliat şi consilier al lui Donald Trump, că ar fi in spatele apariţiei in presă a fotografiilor in care ea apare goală, la ordinele soţului său, conf ...

Una dintre starletele Românei a fost șantajată cu poze nud de soțul ei și au divorțat înainte de Crăciun: 'A spart totul în casă'
25/12/2019 10:25

Bianca Rus si Antonio Luigi Gottschling au divortat oficial, inainte de Crăciun. Artista a mărturisit că a trăit un calvar alături de sotul ei, motiv pentru care a decis să divorteze. Bianca Rus a sustin ...

Fetișuri de vedete. Obiceiuri și fantezii sexuale mai puțin întâlnite
23/12/2019 08:51

  Aflate mereu in centrul atentiei, starurile de talie mondială au fost puse de-a lungul timpului in situatia usor ingrată de a-si recunoaste micile plăceri de ordin sexual.    ...

Cele mai spectaculoase accidente vestimentare din 2019. Ce vedete și-au expus trupul fără să vrea
14/12/2019 19:47

 Hainele ne joacă feste tuturor, dar vedetele oferă adesea subiecte de barfă care tin internautii in priză săptămani intregi. Iată mai jos cateva exemple! Phoebe Price Numele ei nu vă spune pre ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei