15 lucruri pe care ar trebui sa le faci atunci cand ai 20 de ani

default

Dimensiune font:

| 28-06-2016 14:49

Cand suntem tinere avem impresia ca micile greseli pot fi reparate odata cu trecerea timpului. Insa, de multe ori ne dam seama prea tarziu ca timpul trece prea repede si ajungem sa regretam alegerile facute la 20 de ani.

Pentru a evita sa ai regrete mai tarziu, iata cele 15 lucruri pe care sa le faci la 20 de ani:

1. Nu tine cont de rigorile societatii
Societatea ne impune anumite criterii si reguli pe care, daca nu le respectam, avem impresia ca dam gres. Uite de rigorile sociale si traieste asa cum vrei, fara sa iti pese prea mult de ce cred cei din jur.

2. Invata ce inseamna compromisul
Dupa perioada de rasfat din copilarie si adolescenta, la 20 de ani este momentul sa invatam sa traim in comuniune cu cei din jur. Invata sa comunici si sa faci compromisuri atunci cand este nevoie, pentru a stabili relatii solide si de durata.

3. Nu renunta la visurile tale
Dupa 20 de ani vei intalni o multime de piedici in calea ta, in special in ceea ce priveste cariera. Nu te da batuta si continua sa lupti pentru pasiunea ta, indiferent de cat de greu pare totul intr-un anumit moment.

4. Descopera-ti talentul
Fiecare dintre noi are un talent ascuns, chiar daca uneori pare dificil sa il descoperim. Nu este vorba neaparat de ceva ce tine de domeniul artistic, ci de o calitate speciala care ne distinge de restul persoanelor. Investeste mai mult timp in tine si descopera-ti talentul, pentru a avea succes in viata profesionala.

5. Traieste pentru tine
Evita sa urmezi un anumit drum doar pentru ca parintii tai te-au indemnat sau pentru a-ti urma prietenii. Trebuie sa ai propriul drum chiar daca asta inseamna uneori sa fii departe de cei dragi.

6. Fii sincera!
Nu incerca sa pari ceea ce nu esti, in special pe site-urile de socializare. Invata sa iti iubesti viata reala, cu bune si rele, pentru ca in final vei fi mult mai impacata cu tine.

7. Fa-te respectata
Daca esti o persoana buna si mereu draguta cu ceilalti, este posibil ca unii sa nu iti ofere respectul necesar. Invata sa te faci respectata, dar in acelasi timp ramai politicoasa si indeparteaza-te de persoanele care nu te apreciaza.

8. Pastreaza-ti curiozitatea
Nu iti pierde curiozitatea caracteristica perioadei copilariei. Mentine-ti atentia asupra lucrurilor noi care se intampla in jur, citeste mai mult, calatoreste si imbogateste-te personal in fiecare zi.

9. Exploreaza!
Tineretea este momentul in care ai ocazia sa descoperi, sa explorezi, sa calatoresti. Stai o perioada in alt oras sau chiar alta tara, pleaca in vacante cat de des ai ocazia si incearca mai multe domenii pana iti gasesti jobul ideal.

10. Multa activitate
Este cel mai important moment din viata ta, cand trebuie sa dai tot ce ai mai bun, sa muncesti din greu. Nu vei mai avea niciodata energia de acum, asa ca profita de fiecare zi in parte, pentru ca timpul se scurge mai repede decat ai crede.

11. Mentine un stil de viata sanatos
Stilul de viata se formeaza din tinerete, asa ca mananca sanatos si fa mult sport, iar beneficiile nu vor intarzia sa apara. Daca dieta sanatoasa va fi parte din viata ta la 20 de ani, cu siguranta o vei mentine toata viata.

12. Renunta la tehnologie pentru o zi
Macar o zi pe luna renunta la telefon si laptop si incearca sa te relaxezi undeva departe de aglomeratia urbana, unde sa te incarci cu energie pozitiva si sa uiti de grijile cotidiene.

13. Ridica-te!
Un job la birou poate avea un mare impact asupra sanatatii si a siluetei tale. La fiecare 15 minute ridica-te de pe scaun si fa o mica plimbare, macar pana la toaleta sau pana afara.

14. Gaseste-ti un doctor bun
Este important sa iti gasesti un medic bun, in care sa ai incredere inca din tinerete, pentru ca mai apoi sa poti impartasi cu el toate problemele si experientele mai putin placute.

15. Profita de soare
Este demonstrat ca soarele ne ofera o stare de bine, pe langa alte efecte benefice asupra sanatatii. Asa ca profita de soare intotdeauna pentru un psihic cat mai sanatos. 

 

VEZI IN ZIARUL EVENIMENTUL LOCURI DE MUNCA IN CONSTRUCII 

 

VEZI- ANUNTURI IN ZIARUL EVENIMENTUL LOCURI DE MUNCA IN COMERT

 

 

VEZI TOATE ANUNTURILE DIN ZIARUL EVENIMENTULZI- ANUNTURI

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
5 lucruri pe care să nu le cauți pe Google
24/12/2021 11:31

 Pe Internet poti găsi orice, de la lucruri fascinante, la retete de prăjituri si pană la sfaturi despre cum să construiesti o casă. Asadar, cand ai nevoie de o informatie, Google e cel mai la in ...

Cum putem creste si recolta rodii?
25/06/2021 17:20

Cum putem creste si recolta rodii? Rodiul, Punica Granatum, este un arbust, copac de talie mica fructiver cu frunze cazatoare care creste pana la 8 metri inaltime. El este nativ platoului Iranian, Himalaya ...

Cea mai mare sticlă de whisky din lume, vândută la prețul unei garsoniere
03/03/2021 10:15

 Sticla de whisky single malt cea mai mare din lume, care conţine 105,3 litri din această băutură, s-a vandut duminică in Scoţia pentru suma de 15.000 de lire (20.000 de dolari), potrivit casei de li ...

Cum să scapi de mirosul de tutun din casă. Cele mai simple trucuri
01/03/2021 11:57

Există cateva trucuri care vă pot ajuta să scăpaţi rapid de mirosul de tutun din casă. Pune intr-un vas 250 de mililitri de apă şi cinci linguri cu oţet, după care pune vasul pe foc. După ce se i ...

9 arme devastatoare care au fost interzise în război
13/12/2019 12:13

 Acestea sunt cele mai oribile instrumente cauzatoare de moarte si suferintă, arme pe care s-ar putea să nu le mai vedem folosite in conflicte deoarece sunt interzise chiar si in caz de război. Ideea d ...

VIDEO Surpriză neplăcută pentru un cuplu din Constanța care a cumpărat un bichon. Cățelul a fost vopsit
12/12/2019 17:27

 Un cuplu din Constanta care a cumpărat un bichon maro a avut o surpriză neplăcută la prima baie. Sub dus, blana bichonului a devenit albă, ceea ce inseamnă că a fost vopsită in asa fel incat caine ...

Cele mai ciudate locuri de pe Terra: 10 regiuni cu aspect „extraterestru”
12/12/2019 11:36

 Care crezi că sunt cele mai ciudate locuri de pe planeta Pămant? Ne intrebăm cum arată corpurile cosmice indepărtate, dar insăsi planeta noastră ne oferă niste locuri atat de iesite din comun, inc ...

Diamantul blestemat. O poveste fascinantă
12/12/2019 10:26

 De secole, diamantul Hope, cea mai celebră piatră pretioasă din istorie, suscită teamă si fascinatie. Povestea lui incepe la inceputul secolului 20, cand magazinul din New York al casei de bijuterii ...

Jocul amoros periculos ce i-a înnebunit pe români! O femeie din Botoșani a ajuns la spital cu dureri cumplite. A fost operată de urgență
08/12/2019 08:00

Un nou joc amoros face victime in Romania. O femeie in varstă de 28 de ani din Botosani a ajuns la spital cu o problemă neobisnuită. Speriată, tanăra a sunat la Ambulantă, din cauza unei sangerări la ni ...

VIDEO-UBER ÎN SAT #3Chestii
03/12/2019 11:04

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei