Andreea Mantea explica de ce insala barbatii

default

Dimensiune font:

| 30-07-2014 16:05

 Andreea Mantea, o prezenta constanta in televiziune in ultimii ani, in prezent Burlacita la Antena 1, isi doreste langa ea un barbat care sa n-o minta, sa o respecte si langa care sa poata construi ceva.

Desi admite ca a fost inselata, merge cu incredere inainte, experienta de viata invatand-o si de ce barbatii calca pe alaturi uneori. Intr-un interviuZiare.com, frumoasa bruneta ne-a spus de ce procedeaza astfel barbatii, dar a tinut sa dea si femeilor cateva sfaturi de viata.

Ne-a povestit si cum s-a schimbat din perioada in care participa la Miss Playboy, dar si pe cine admira cel mai mult dintre persoanele publice din Romania. Intamplator sau nu, acea persoana este si cea care i-a dat si cele mai bune sfaturi legate de cariera, la inceput de drum.



Ce spune familia despre aceasta emisiune? Are un preferat?

Parintii imi sunt alaturi si ma sustin indiferent ce decizii iau. Chiar sunt norocoasa si le multumesc foarte mult. Mama mi-a spus odata ca are un preferat, dar nu vi-l dezvalui acum. In orice caz, nu pot sa spun ca i-am ascultat foarte mult sugestiile, pentru ca mama vedea lucrurile din afara, ea nu era acolo ca sa-i cunoasca personal pe baieti. Oricum, parerile ei nu mi-au ramas indiferente.

Ti s-a intamplat sa te opreasca oamenii pe strada sa-si dea cu parerea legat de pretendentii din emisiune?

 
 



Da, mi se intampla frecvent sa ma opreasca oamenii cand ma duc la piata sau cand sunt la benzinarie. Primesc mesaje si pe Facebook de la telespectatori si marturisesc ca ma bucura foarte mult, pentru ca in felul acesta imi dau seama cum vad ei lucrurile si recunosc ca ma ajuta asta.

Ce poate fi mai frumos decat sa ai atatia oameni care-ti sunt alaturi si care vor sa te ajute, sa-ti dea un sfat legat de alegerile pe care le faci? Poate multi si-ar dori sa aiba persoane de la care sa primeasca sfaturi si imprejurarile nu le permit asta.

Ai avut vreun moment in care ai dorit sa renunti la emisiune, dezamagita de barbati?

Acest show mi-a oferit experiente foarte frumoase, dar au existat momente in care am simtit ca nu sunt inteleasa si m-am gandit sa renunt. Eu am stiut de la inceput ce implica acest show, dar se pare ca unii concurenti nu au inteles si m-au judecat. Am vrut sa renunt, dar a fost o iesire de moment, din fericire.

De cate ori ai regretat sincer o eliminare facuta?

La inceput au fost cateva eliminari pe care le-am regretat, pe altele, in schimb, abia le-am asteptat, pentru ca au fost cativa baieti care m-au dezamagit si mi-am dat seama ca nu aveam nimic in comun, iar scopul lor la "Burlacita" era altul.

Primele eliminari au fost cele mai grele, pentru ca nu-i cunosteam foarte bine pe baieti, nu am avut timpul necesar sa o fac. Am stiut de la inceput ce inseamna toata implicarea mea in acest reality show si am sperat ca voi simti ceea ce trebuie sa fac. Poate am gresit, poate nu, dar n-o sa stiu asta niciodata.

Crezi ca esti pregatita sa devii sotie? Ce criterii indeplinesti deja?

Nu stiu daca se poate spune ca esti pregatit pentru casatorie. Cred ca toata treaba asta cu maritisul se simte si se stabileste de comun acord. Eu spun ca simti cand persoana de langa tine este aleasa si cand decizi ca este timpul pentru casatorie.

Ce i-ai gati proaspatului sot la o cina romantica, aniversara?

Cred ca mi-ar fi teama sa nu dau gres si as alege sa nu gatesc, ci sa comand ceva. Poate pentru ca vreau ca totul sa fie perfect.

Ce simti ca s-a schimbat la tine din vremea in care participai la Miss Playboy?

Foarte multe, nu multe, ci foarte foarte multe. Atunci eram o simpla copila care s-a lasat dusa de val si de mirajul showbiz-ului, dar incet-incet am realizat ca toata acea vraja ascundea, de fapt, foarte multe lucruri frumoase, dar si urate.

De atunci, m-am maturizat, mi-am dat seama ca nu toti oamenii sunt sinceri si nu sunt ceea ce pretind. Am invatat ce inseamna seriozitatea, responsabilitatea si ca pentru a munci in televiziune nu este suficient doar sa fii frumoasa. Mi-am dorit foarte mult sa fac televiziune, mi-am pus sufletul pe tava si se pare ca am reusit.

Care e cea mai haioasa amintire din vremea cand erai vecina matinalilor Razvan si Dani?

Au fost foarte multe momente amuzante. Tin minte ca Vladut avea minunatele lui retete pe care trebuia sa le pregateasca in fiecare dimineata. Din pacate pentru el, nu avea loc din cauza mea, pentru ca ma duceam peste el in bucatarie si mancam din ingrediente. Uneori ii era greu sa duca la bun sfarsit o reteta.

Ce placere vinovata ai in materie de mancare?

Nu am un preparat preferat, nu sunt o persoana mofturoasa. De obicei, cand poftesc ceva, imi cumpar sau imi gatesc.

Nu esti timida in ceea ce priveste corpul tau. Cum a fost prima oara cand l-ai expus pentru fani? Ai primit si critici?

Eram mult prea imatura atunci ca sa inteleg ce implica expunerea mea. Imi aduc aminte ca nu am primit bine nici laudele, nici criticile, pur si simplu m-am lasat dusa de val.

Care a fost cel mai bun sfat legat de cariera pe care l-ai primit vreodata?

Fiind la inceput de cariera, de la Mircea Radu am primit foarte multe sfaturi de care am tinut cont de-a lungul timpului. Le-am apreciat si am incercat pe cat posibil sa le aplic.

Unul dintre cele mai bune sfaturi pe care le-am primit a fost ca trebuie sa fii sincer si cat mai natural, pentru ca oamenii simt.

N-o sa te vedem niciodata...

... facand lucruri pe care nu as vrea sa le fac sau in care nu cred.

O femeie frumoasa stie...

... cum sa se mentina frumoasa.

Ai declarat ca ai fost inselata. De ce crezi ca barbatii calca pe alaturi?

Nu cred ca este in totalitate vina lor. Ei insala, pentru ca nu mai primesc acasa ceea ce-si doresc si cauta in alta parte. Vina lui este ca nu-i spune partenerei sale problemele si nemultumirile vizavi de relatie. Deci, cumva, vina este a amandurora.

Stefan Stan, despre presa, implantul de par si Andreea Mantea Interviu

Din fostele relatii ai invatat mai cu seama ca...

... trebuie sa ierti.

Cum este omul Andreea Mantea?

La fel ca cea pe care o vedeti la "Burlacita" in fiecare joi seara, de la 20:30, la Antena 1.

Ce sfat de viata ai da femeilor?

Sa multumeasca pentru ceea ce au si sa-si doreasca mereu tot mai multe de la ele si de la viata. Sa se bucure de lucrurile marunte si sa spere doar la lucruri frumoase, pentru ca intotdeauna dorintele se indeplinesc.

Ce barbat public de la noi admiri?

Foarte mult timp l-am admirat pe Mircea Radu, pentru ca, dupa cum spuneam, mi-a fost alaturi la inceputul carierei si m-a invatat foarte multe lucruri.

Ce cauti la barbatul pe care l-ai lua de sot?

Sa nu ma minta, sa ma respecte, sa ma iubeasca si sa vrea sa construim lucruri frumoase impreuna.

Andreea Mantea poate fi urmarita la "Burlacita", in fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
5 lucruri pe care să nu le cauți pe Google
24/12/2021 11:31

 Pe Internet poti găsi orice, de la lucruri fascinante, la retete de prăjituri si pană la sfaturi despre cum să construiesti o casă. Asadar, cand ai nevoie de o informatie, Google e cel mai la in ...

Cum putem creste si recolta rodii?
25/06/2021 17:20

Cum putem creste si recolta rodii? Rodiul, Punica Granatum, este un arbust, copac de talie mica fructiver cu frunze cazatoare care creste pana la 8 metri inaltime. El este nativ platoului Iranian, Himalaya ...

Cea mai mare sticlă de whisky din lume, vândută la prețul unei garsoniere
03/03/2021 10:15

 Sticla de whisky single malt cea mai mare din lume, care conţine 105,3 litri din această băutură, s-a vandut duminică in Scoţia pentru suma de 15.000 de lire (20.000 de dolari), potrivit casei de li ...

Cum să scapi de mirosul de tutun din casă. Cele mai simple trucuri
01/03/2021 11:57

Există cateva trucuri care vă pot ajuta să scăpaţi rapid de mirosul de tutun din casă. Pune intr-un vas 250 de mililitri de apă şi cinci linguri cu oţet, după care pune vasul pe foc. După ce se i ...

9 arme devastatoare care au fost interzise în război
13/12/2019 12:13

 Acestea sunt cele mai oribile instrumente cauzatoare de moarte si suferintă, arme pe care s-ar putea să nu le mai vedem folosite in conflicte deoarece sunt interzise chiar si in caz de război. Ideea d ...

VIDEO Surpriză neplăcută pentru un cuplu din Constanța care a cumpărat un bichon. Cățelul a fost vopsit
12/12/2019 17:27

 Un cuplu din Constanta care a cumpărat un bichon maro a avut o surpriză neplăcută la prima baie. Sub dus, blana bichonului a devenit albă, ceea ce inseamnă că a fost vopsită in asa fel incat caine ...

Cele mai ciudate locuri de pe Terra: 10 regiuni cu aspect „extraterestru”
12/12/2019 11:36

 Care crezi că sunt cele mai ciudate locuri de pe planeta Pămant? Ne intrebăm cum arată corpurile cosmice indepărtate, dar insăsi planeta noastră ne oferă niste locuri atat de iesite din comun, inc ...

Diamantul blestemat. O poveste fascinantă
12/12/2019 10:26

 De secole, diamantul Hope, cea mai celebră piatră pretioasă din istorie, suscită teamă si fascinatie. Povestea lui incepe la inceputul secolului 20, cand magazinul din New York al casei de bijuterii ...

Jocul amoros periculos ce i-a înnebunit pe români! O femeie din Botoșani a ajuns la spital cu dureri cumplite. A fost operată de urgență
08/12/2019 08:00

Un nou joc amoros face victime in Romania. O femeie in varstă de 28 de ani din Botosani a ajuns la spital cu o problemă neobisnuită. Speriată, tanăra a sunat la Ambulantă, din cauza unei sangerări la ni ...

VIDEO-UBER ÎN SAT #3Chestii
03/12/2019 11:04

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei