BANCUL ZILEI-Mamicilor, ati facut vreodata sex in grup?

default

Dimensiune font:

| 29-07-2014 14:50

 "Barbatul sortit mie poate fi casatorit cu alta?", "Am 40 de ani si mama nu ma lasa sa ma marit", "Ce sa mananci sa te ingrasi la fund", "Cum iti asiguri un venit de 1000 de euro pe luna" sunt doar cateva dintre cautarile acestei saptamani.

In fiecare saptamana Google Analytics ne dezvaluie cautari mai mult sau mai putin inspirate pe baza carora internautii ajung, din greseala, si pe site-ul nostru. Va impartasim o parte dintre aceste cautari alaturi de cateva raspunsuri, avand in vedere ca sunt sanse mari ca bietii oameni sa nu fi gasit solutiile cautate in cadrul articolelor noastre.

Intrebarile apar asa cum au fost introduse in motorul de cautare, fara modificari si/sau corecturi din partea redactiei.

Barbatul sortit mie poate fi casatorit cu alta?
R: Imposibil. Soarta nu incurca lucrurile. Barbatul sortit tie este frumos, destept, bogat si te asteapta. Pe tine si numai pe tine. Il vei recunoaste pentru ca aveti semne din nastere identice. Nu te opri din cautat.

De ce trebuie sa ai rabdare cu fetele
R: Eheee, de data asta intrebarea corecta este: "De ce ar trebui sa aiba vreo fata rabdare cu tine?"...

Am 40 de ani si mama nu ma lasa sa ma marit
R: Nu-mi spune... Te-a amenintat ca nu iti mai da desert o saptamana daca te mariti? Sau, mai rau, ca iti ascunde papusile Barbie?

Am 45 de ani si am un iubit de 24
R: Madonna, tu esti?!?

Am o aventura cu seful meu
R: Bravooo, in sfarsit ai descoperit pardoxul vietii: uneori nu te poti ridica (pe scara sociala) decat cazand intai (la pat).

Am voie sa stau langa puisori de gaina daca sunt insarcinata
R: Nu, puisorii de gaina simt sarcina si frica, ceea ce ii face sa atace cu ferocitate.

Cand esti gravida de ce cand mananci ti se mareste burtica apoi cand dormi scade este mai mica
R: Draga mea, mancarea se duce intai in burta, insa ea nu ramane acolo. Burta scade in dimensiuni pentru ca dupa ce mananci, sunt procesate substantele necesare tie si copilului. Iar surplusul se duce pe fund :)

Cand va fi o apocalipsa de zombie
R: In capusorul tau, scumpete, este deja.

Caut femei depatru zeci de ani casa mansor cu nr de telefon
R: Nu inteleg. Daca vrei sa te insori cu un numar de telefon, de ce ai pierdut 40 de ani cautand femei?

Cum naiba faci o casnicie sa mearga
R: In sfarsit, o intrebare de geniu!

Cum mananci din exterior catre interior
R: Minunea nu avea cum sa tina... ne-am intors la intrebarile aberante.

Ce alegi intre sotie si amanta
R: Ca sotie, as alege amanta, ca nu strica niciodata o mana de ajutor prin casa.

Ce este bine sa faci prima data in noaptea nuntii
R: Sa te asiguri ca soacra a plecat la casa ei.

Ce lucruri sa-i spui iubitei pentru a nu o pierde
R: PIN-ul cardului si parola de Facebook.

Ce pastile sa dai la nifomane sa le taie cheful d sex
R: No, lasa pastilele, trimite-le o poza de-a ta si s-ar putea sa le treaca de tot.

Ce să mănânci să te ingraşi la fund
R: Ce vrea sufletelul tau. Totul combinat. De 4-5 ori pe zi. Efect rapid, garantat si de durata.

Ce trebue sa visezi pentru a sti ca esti insarcinata
R: Daca visezi un cal verde, pe un perete mov, care molfaie o narcisa portocalie, atunci siiiguuuur esti insarcinata. Sau macar balonata!

Cum îţi asiguri un venit de 1000 de euro pe luna
R: Nu e greu, trebuie doar sa te asiguri ca te nasti intr-o familie instarita. Daca nu iti iese, mai ai sanse. Ai grija sa fii o blonda dotata la capitolul sani. Nici asta? Atunci macar fa si tu un efort sa ai minte, capacitate de munca si un dram de noroc. Daca nu ai nici parinti bogati, nici frumusete, nici minte, nici noroc, macar lasa naibii cautarile pe google si ia-ti o munca cinstita in alta tara.

Cum sa faci sa ti se intample lucruri bune
R: Pentru a te inconjura de lucruri bune, oameni frumosi si pentru a duce o viata implinita, trebuie sa respecti un ritual sacru, antic si de demult. In fiecare dimineata te trezesti cu fata spre nordul magnetic al Pamantului. Apoi spui de 10 ori intr-o oglinda indreptata spre tavan "Jag behover pengar!". Inainte sa iesi din casa arunci de trei ori sare peste umar si iei doua pastile de Xanax, iar ziua iti va fi minunata!

Cum sa inchei civilizat o mare iubire?
R: Comunicarea este cheia. Important este sa il faci sa inteleaga faptul ca l-ai iubit din tot sufletul, dar ca totul s-a terminat cand l-ai intalnit pe Ion. Desigur, despartirea nu are legatura cu Ion. Nici cu masinile, proprietatile si conturile lui. Explica-i ca l-ai iubit chiar daca i-ai detestat mama, casa si felul de a fi. Si ca vrei sa ramaneti prieteni (atata timp cat nu va mai vedeti niciodata). Pentru ca tu chiar l-ai iubit!

Cum sa tin un barbat destept langa mine
R: Cam greu. Daca e destept, probabil va fugi mancand pamantul.

Cum sa-ti faci intr-o fotografie sani mari?

         .

Daca crezi ceva cu adevarat chiar o sa se intample
R: Absolut. Putem avea mereu vara, politicieni cinstiti, apa din belsug in Sahara iar sanii cresc in doua saptamani. Trebuie doaaaar sa crezi.

De ce fetele frumoase nu au iubit ?
R: Nu-mi spune, pe o scara a frumusetii de la 1 la 10 esti sigura ca esti de 12 insa, cumva, toti barbatii din jurul tau au o nevoie acuta de ochelari.

In luna a 9 ce se intampla in mintea femeii?

              .

Mamicilor ati facut vreodata sex in grup
R: Aproape... esti prinsa intre alte trupuri care freamata, ridici ochii catre tavan in timp ce fierbinteala iti cuprinde corpul, transpiri, ti se intensifica respiratia si aproape te sufoci, pulsul iti creste... doar ca nu se numeste sex in grup ci lupta pentru depunerea dosarului la gradinita.

Melodii despre cand esti parasita fara nici o explicatie youtube

 

Nu am un chip frumos, dar am un suflet bun, iar asta mă face să fiu frumoasă
R: Asta asa este. Iar barbatii stiu asta. De asta se uita intai in zona pieptului si abia apoi ridica ochii catre chip. Pentru ca sufletul conteaza!!!

Poti sa fi geaman chiar daca te nasti in zile diferite?
R: Da, fratii gemeni pot fi nascuti chiar si in ani diferiti. Vezi Victor Ponta si Mickey Mouse!

Replici cu te iubesc pana la...
R: Te iubesc pana la moarte, pentru ca ma omori cu zile!

Sora mea de 40 ani e tratata de parinti ca un copil
R: Adica inca se roaga de ea sa isi faca ordine in camera si sa se spele pe dinti inainte de culcare?

Un bărbat care are mai multe amante iubeste vreuna
R: Le iubeste pe toate, profund si pe rand.

Parfumuri femei nu foarte dulci
R: Cum ar veni, parfumuri pentru femei acre???

Cateva intrebari la care nu am gasit raspuns si pentru elucidarea carora cerem ajutorul cititorilor:

  1. Mi.am prins sotul cu cea msi buna prietena in pat
  2. Poti fi inteligent fara sa stii amtematica bine?
  3. Cum sa scap de rautatea fostului sot
  4. Ce inseamna cand visezi ca soacra ii spune la alta femeie ca am pierdut 2 sarcini ma vorbea de rau
  5. Totul despre filmele cu femei de 40 ani amante

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
BANCUL ZILEI-Moș Crăciun
24/12/2021 05:12

Dacă mă răpeste Mos Crăciun, inseamnă că sunt sigur pe lista de dorinte a cuiva…    

BANCUL ZILEI - Sotul se intoarce de la vanatoare
26/06/2021 09:00

Sotul se intoarce de la vanatoare. - Ei, cum a fost vanatoarea, dragul meu? - Sa zicem asa: luna asta n-o sa mai cumparam carne! - Ai impuscat un cerb??? - Nu, am baut tot salariul. 

BANCUL ZILEI-Moș Crăciun
31/12/2019 05:12

Cu o săptămană inainte de revelion, sotia isi intreabă sotul: – Dragă, noi ce facem de revelion? Unde mergem? – Nu stiu, nevastă,& ...

BANCUL ZILEI-Domnule doctor
28/12/2019 14:19

 Un moş merge la doctor. Acesta il intreabă: -- Cum stai cu inima, cu plămanii? -- Foarte bine. -- Dar e ceva care te supără? -- Da, am o problemă: cand fac sex, aud fluierături in urechi. -- C ...

Tare! Au facut sex nebun o noapte intreaga, pana cand...
27/12/2019 10:40

 "Dupa o lunga si fierbinte noapte de sex nebun, el observa pe noptiera partenerei sale poza unui alt barbat si incepe sa puna intrebari: - Este sotul tau? intreaba el nervos - Nu, blegule, ii r ...

BANCUL ZILEI-Vasile
27/12/2019 05:57

1. Într-un apartament al unui bloc select de locuinţe locuieşte o fată bătrană. O vecină o intreabă mereu de ce nu se căsătoreşte, de ce nu-şi găseşte şi ea un bărbat cumsecade. - De ce? r ...

BANCUL ZILEI- Leul
26/12/2019 08:36

 Leul cheama toate animalele si le spune: - Cei frumosi in stanga, cei destepti in dreapta. Toate animalele se conformeaza, numai maimuta ramane pe loc. - Dar tu ce faci?, intreba leul. - Ce vr ...

BANCUL ZILEI-Care este cadoul ideal pentru femei
25/12/2019 12:41

1. I-am făcut cadou prietenei mele o geacă de piele mărimea 50. Nu a fost aşa de incantată aşa că o să fiu nevoit să o port eu.   2. Soţia ministrului discută cu o prietenă: – Nu ştiu ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei