Cele mai populare modele de MACHIAJ cu TUȘ de ochi

default

Dimensiune font:

| 05-05-2016 17:32

 Desi tendintele in materie de machiaj variaza de la an la an, exista un anumit stil care revine in forta sezon dupa sezon. Este vorba despre machiajul cu tus de ochi, foarte la moda in anii '60, dar care este din nou in tendinte, mai popular si mai indraznet ca niciodata.

Tusul de ochi ofera privirii un farmec irezistibil datorita faptului ca te ajuta sa definesti forma ochilor si sa scoti in evidenta culoare acestora. In plus, tusul completeaza perfect orice tip de machiaj, rezultatele fiind de-a dreptul spectaculoase. 

Descopera cele mai interesante modele de machiaj cu tus de ochi, potrivite pentru orice fel de ocazie, cu ajutorul carora te vei putea bucura de o privire seducatoare si misterioasa. 

Cum trasam corect linia tusului?

Spre deosebire de alte produsele de machiaj, tusul de ochi are nevoie de o foarte mare precizie in aplicare, de aceea trebuie sa te inarmezi cu rabdare, mai ales daca esti incepatoare in arta machiajului cu tus. Insa cum nimic nu se poate realiza fara perseverenta, daca iti doresti un machiaj impecabil, este foarte important sa nu te descurajezi si sa sa repeti oricat de mult este nevoie pentru a deveni o adevarata profesionista. 

Inainte sa te apuci de treaba incearca sa iti gasesti un punct de sprijin pentru bratul cu care urmeaza sa trasezi linia si pastreaz-o pe cealalta libera pentru manipularea pleoapei. De asemenea, este bine sa ai la indemana cateva betisoare de ureche imbibate in demachiant, pentru a corecta eventualele greseli. 

tutorial tus
Trasarea liniei de tus se face intotdeauna de la mijlocul ochiului, prin miscari scurte, cat mai aproape de radacina genelor pentru a nu crea goluri vizibile intre gene si tus. Atunci cand ajungi cu pensula spre interiorul ochiului, linia trasata trebuie sa fie foarte subtire. Trasarea cozii este pasul care ne da cele mai mari batai de cap. De aceea, pentru o obtine codite perfecte, te poti ajuta de dermatograf. Incearca sa trasezi o linie subtire, de la capatul ochiului spre arcada, de-a lungul liniei imaginare care uneste genele de jos cu partea exterioara a sprancenei. Dupa ce ai obtinut rezultatul dorit, poti trece la folosirea tusului. 

In functie de grosimea liniei de tus, poti realiza machiaje si efecte diferite. O linie de subtire va avea un efect natural, care va conferi intensitate privire, in timp ce o linie mai groasa va oferi profunzime si senzualitate privirii.

1. Machiaj natural cu tus

Linia de tus subtire este ideala pentru serviciu sau pentru scoala, dar si pentru alte activitati din timpul zilei. Cu ajutorul acestui machiaj genele vor parea mai dese, iar culoarea ochilor va fi scoasa in evidenta. Daca ai ochii mari, incearca sa conturezi intreaga pleoapa superioara, pentru a-i alungi. In schimb, daca ai ochii mici sau apropiati, contureaza doar extremitatea ploapei. 

 nateye  nateye2
 nat1  linie subtire2

 

2. Machiaj cu linie de tus groasa

Unul dintre cele mai in voga look-uri din acest sezon, ce aminteste de divele hollywoodiene ale anilor '60, presupune trasarea unei linii foarte groase de tus, care sa iti ofere o privire plina de senzualitate si sa te transforme intr-o adevarata femme fatale. In plus, acest machiaj va crea impresia unor gene foarte dese si intense.  

 

 tus dramatic1
tus2

 tus gros2

 tus gros4

3. Machiaj cu tus, de tip cat-eye

Machiajul cu tus de tipul cat-eye reprezinta probabil unul dintre cele mai sexy machiaje, care iti ofera un look irezistibil, extrem de senzual. Tusul trebuie folosit atat pe pleoapa superioara, cat si pe cea inferioara. Este important ca linia trasata sub gene sa fie cat mai subtire si sa o unesti cu codita, care la randul ei trebuie sa fie cat mai lunga si bine definita. Daca ai ochii mai mici si iti este teama ca acest tip de machiaj va accentua acest lucru, incearca sa nu conturezi toata pleoapa inferioara, ci sa te pierzi in conturul genelor odata ajunsa in dreptul irisului.

 

 cat eye  cat eye2
 cateye1  cateye2

 

4. Machiaj cu tus, de tip coada de randunica


Acest tip de machiaj cu tus este foarte asemanator cu cel cat-eye, diferenta constand in lungimea cozii, care trebuie extinsa in asa fel incat sa depaseasca linia pliului si sa sublinieze tot coltul ochiului. In plus, linia de pe pleoapa inferioara poate lipsi sau poate fi trasata doar partial. Daca ti se pare ca linia coada de randunica este greu de trasat, poti sa incerci sa conturezi ochii mai intai cu un creion khol, dupa care poti folosi tusul pentru o definire dramatica a look-ului. Acest machiaj este ideal pentru ochii apropiati. 

 cdr1
tcr2
 cdr3
tcr4

 

5. Machiaj dramatic cu tus

Machiajul dramatic cu tus presupune trasarea unei linii foarte groase, care se indeparteaza de linia genelor si urmareste pliul pleoapei. Acest tip de machiaj iti ofera un look extravagant, de diva a showurilor de cabaret, perfect pentru petreceri. In plus, ochii tai vor parea mai mari si mai expresivi.   

 

 dramatic1  tus dramatic 2

machiaj dramatic tus
 

6. Machiaj retro cu tus

Daca iti doresti un machiaj seducator, asemanator cu cel al divelor din perioada de aur a Hollywood-ului, atunci trebuie sa incerci machiajul retro cu tus. Tot ce trebuie sa faci este sa folosesti un fard de pleoape deschis la culoare, bej sau piersica si sa trasezi pe pleoapa superioara o linie subtire, cu o codita alungita. Nu uita de rujul rosu pentru un look plin de glamour.  

 

 tus retro  tus retro2
 tus retro3  tus retro4

 

7. Machiajul cu tus colorat

Daca vrei sa obtii un machiaj vesel si jucaus, inlocuieste tusul clasic, de culoare neagra, cu unul verde, albastru, mov, roz sau galben. Poti sa folosesti o singura culoare sau poti sa trasezi mai multe linii in culori diferite, pentru a-ti accentua si mai mult privirea. De asemenea, poti colora atat pleoapa superioara, cat si pe cea inferioara. 

 

 tus colorat  tus colorat2

tus colorat4

Pentru o privire seducatoare si irezistibila, machiajul cu tus este de multe ori alegerea perfecta, mai ales ca acum exista atat de multe stiluri dintre care poti alege. Desi ai nevoie de indemanare si rabdare pentru realizarea unui look impecabil, rezultatul poate fi cu adevarat unul fermector. 

Truc!

In cazul unui machiaj cu tus de ochi colorat, asorteaza nuanta tusului la culoarea gentii. Vei obtine un look foarte chic!

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
5 lucruri pe care să nu le cauți pe Google
24/12/2021 11:31

 Pe Internet poti găsi orice, de la lucruri fascinante, la retete de prăjituri si pană la sfaturi despre cum să construiesti o casă. Asadar, cand ai nevoie de o informatie, Google e cel mai la in ...

Cum putem creste si recolta rodii?
25/06/2021 17:20

Cum putem creste si recolta rodii? Rodiul, Punica Granatum, este un arbust, copac de talie mica fructiver cu frunze cazatoare care creste pana la 8 metri inaltime. El este nativ platoului Iranian, Himalaya ...

Cea mai mare sticlă de whisky din lume, vândută la prețul unei garsoniere
03/03/2021 10:15

 Sticla de whisky single malt cea mai mare din lume, care conţine 105,3 litri din această băutură, s-a vandut duminică in Scoţia pentru suma de 15.000 de lire (20.000 de dolari), potrivit casei de li ...

Cum să scapi de mirosul de tutun din casă. Cele mai simple trucuri
01/03/2021 11:57

Există cateva trucuri care vă pot ajuta să scăpaţi rapid de mirosul de tutun din casă. Pune intr-un vas 250 de mililitri de apă şi cinci linguri cu oţet, după care pune vasul pe foc. După ce se i ...

9 arme devastatoare care au fost interzise în război
13/12/2019 12:13

 Acestea sunt cele mai oribile instrumente cauzatoare de moarte si suferintă, arme pe care s-ar putea să nu le mai vedem folosite in conflicte deoarece sunt interzise chiar si in caz de război. Ideea d ...

VIDEO Surpriză neplăcută pentru un cuplu din Constanța care a cumpărat un bichon. Cățelul a fost vopsit
12/12/2019 17:27

 Un cuplu din Constanta care a cumpărat un bichon maro a avut o surpriză neplăcută la prima baie. Sub dus, blana bichonului a devenit albă, ceea ce inseamnă că a fost vopsită in asa fel incat caine ...

Cele mai ciudate locuri de pe Terra: 10 regiuni cu aspect „extraterestru”
12/12/2019 11:36

 Care crezi că sunt cele mai ciudate locuri de pe planeta Pămant? Ne intrebăm cum arată corpurile cosmice indepărtate, dar insăsi planeta noastră ne oferă niste locuri atat de iesite din comun, inc ...

Diamantul blestemat. O poveste fascinantă
12/12/2019 10:26

 De secole, diamantul Hope, cea mai celebră piatră pretioasă din istorie, suscită teamă si fascinatie. Povestea lui incepe la inceputul secolului 20, cand magazinul din New York al casei de bijuterii ...

Jocul amoros periculos ce i-a înnebunit pe români! O femeie din Botoșani a ajuns la spital cu dureri cumplite. A fost operată de urgență
08/12/2019 08:00

Un nou joc amoros face victime in Romania. O femeie in varstă de 28 de ani din Botosani a ajuns la spital cu o problemă neobisnuită. Speriată, tanăra a sunat la Ambulantă, din cauza unei sangerări la ni ...

VIDEO-UBER ÎN SAT #3Chestii
03/12/2019 11:04

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei