Întrebare ce interesează toți bărbații si femeile

default

Dimensiune font:

| 10-02-2016 14:09

 Fiecare dintre noi, bărbații s-a gândit măcar o dată la faptul că ”bărbăția” nu este veșnică și undeva ne este frică de momentul când vom avea probleme cu erecția. Desigur, dorim să negăm și să evităm acest lucru, dar ești sigur că vei reuși? Vrei să știi cum poți rămâne pentru totdeauna la înălțime, fără să ai shutdown-uri neașteptate exact în cele mai nepotrivite momente? Atunci acest articol devine una dintre lecturile obligatorii

Drept imbold pentru scrierea acestui articol, ne-a servit istoria unuia dintre cititorii noștri - Andrei P.

«Eram destul de tânăr când am observat pentru prima dată că am probleme cu erecția. Prima oară nu i-am acordat atenție, a doua oară, m-am mirat - eram mult prea tânăr pentru astfel de probleme. Dar după câteva săptămâni, începi să îți faci griji cu adevărat. Eram panicat, deoarece erecția mea dura 1 minut, iar după asta aveam nevoie neapărat de stimulare manuală…penibil»

 
 

Citind scrisoarea lui, ne-am gândit dacă există în lume careva preparate - soluții, pentru a evita astfel de fenomene? Am descoperit că în ajutor bărbatului vin doar reclamele ieftine din ziar a unor medicamente și suplimente alimentare scumpe.

Alexandu N. a explicat clar de ce noi ar trebui sa ne abținem de la procurarea acestor produse.

Cele 4 pastile cumpărate au costat XXX lei, o sumă imensă, dar ce nu faci pentru a-ți recăpăta virilitatea de odinioară. O singură pastilă îmi garanta că îmi soluționează toate problemele din viața sexuală - tratarea impotenței prelungirea orgasmului până la 12 secunde, a actului sexual până la 180 minute, mărirea penisului cu 3 cm în lună și chiar victoria asupra îmbătrânirii. Pastila, după cum scria în prospect, trebuia administrată cu 4 ore înainte de actul sexual, încă pe când eram la serviciu. Imediat am simțit un val de „puteri noi” ce mi-a dictat faptul că nu voi putea să mă scol de la masă până la sfârșitul zilei lucrătoare, pentru a nu-mi speria colegele.

 
 

Ăsta nu e cel mai teribil lucru care s-a întâmplat. Peste 15 minute doream să merg la toaletă atât de tare, încât credeam că o fac chiar acolo, sub masă! Nu țin minte cum a stat până la sfârșit la serviciu, dar aveam senzația că sunt sub efectul unor tranchilizante - tot ce era mai jos de brâu era tare ca piatra, scotea foc de la irigarea intensă cu sânge, dar cu toate astea, nu simțeam absolut nimic…

Văzându-mă în starea în care eram, soția mea s-a aprins, dar nu de dorința de a rupe hainele de pe mine, dar de nervi și griji pentru sănătatea mea. Mai departe, totul ca în ceață - ambulanța, salonul din spital…

În general, eșecurile bărbaților în pat sunt cauzate înainte de toate de factori banali ca stresul, oboseala, lipsa unui regim alimentar, insomnii etc.

Este clar un lucru - oricâte pastile nu ai bea, indiferent la ce te-ai gândi în timpul sexului, CAUZA PROBLEMEi NU VA FI ÎNSTRĂINATĂ.

 
 

Dar, de curând, bărbații din toată lumea se vor putea bucura de un lucru inovativ și revoluționar. Un grup de cercetători din SUA au patentat o nouă metodă de a spori forța, virilitatea bărbaților. Această nouă minune a lumii, care ni se arată sub formă de o brățară masculină și stilată este Pulse of Life.

Brățara se deosebește prin faptul că prezintă incluziuni DE PARTICULE DE TURMALINĂ - un mineral care GENEREAZĂ IONI NEGATIVI. Aceste particule sunt speciale, deoarece reușesc să lupte contra influenței negative a mediului asupra organismului. Anume lipsa ionilor în organism cauzează simtome ca oboseala, slăbirea imunității, scaderea libido-ului și a atracției sexuale. Toată teoria științifică în amănunte o puteți găsi pe site-ul DEALER-ULUI OFICIAL Pulse of Life în România.

 
Acest accesoriu util a făcut revoluție!

Numeroși cercetători independenți au confirmat faptul că bărbații ce poartă brățara prezintă următoarele rezultate:

  • în 93% s-a observat mărirea duratei acului sexual
  • În 96% din cazuri, bărbații cu disfuncții permanente sau periodice ce țin de erecție, au tratat problemele
  • 85 % dintre respondenți au evidențiat faptul că organul sexual a devenit mult mai sensibil, iar orgasmele sunt mult mai puternice și de lungă durată
  • Din cauza intensificării irigării cu sânge de 9 ori, s-a micșorat riscul patologiilor andrologice
  • starea de sănătate s-a îmbunătățit cu 76 %
  • 83 % din respondenți subliniază creșterea forței de muncă, a randamentului și a rezistenței
  • Mai mult de 95% prezintă creșterea imunității
  • Pe lângă acestea, au fost sesizate și alte efecte- îmbunătățirea somnuli, regularea masei corporale și altele. Sună incredibil, nu-i așa?

Acum poți face cu ea tot ce îți dorești!

 

Noi toți am decis să ne adresăm specialistului principal a Laboratorului de cercetare nr. 3 Oradea în medicină fundamentală și fiziologie, domnul Radu Croitoru

 

Părerea expertului:

«Medicina recunoaște tratarea diverselor boli cu ajutorul ionilor negativi de mai bine de 80 de ani. În România sunt utilizate pe larg diverse produse cu efect de ionizare în scopul îmbunătățirii mediului din apartamente, birouri, deoarece cu toții știm că ecologia în țara noastră lasă de dorit. Anume acțiunea acesteia afectează diverse procese a organismului uman, printre care și problemele sexuale la bărbați.

Pulse of Life este un dispozitiv unic. În această brățară mică sunt incluși practic niște generatori de ioni negativi, care au un efect benefic, ba mai mult, terapeutic și profilactic asupra organismului nostru. Ei regulează toate procesele interne și reacțiile organismului, ajută la oxigenarea sângelui, care mărește și mai mult efectul aceste brățări. Corpul Dumneavoastră va începe să funcționeze exact ca un ceas elvețian. Veți deveni plin de energie, puternic, iar calitatea vieții și starea de spirit vor întrece așteptările Dumneavoastră! În calitate de expert independent, pun nota maximă acestui dispozitiv și îl recomand spre utilizare.»

Este inutil să combați opinia expertului, așa că noi am decis să creăm propriul nostrutest- Drive Pulse of Life! Prima persoană supusă testului a fost chiar redactorul nostru – Maximilian L

 
 

«Sunt un sceptic de neclintit. Rareori cineva reușește să mă uimească cu ceva. Am un orar nebun la serviciu, mă trezesc cu cocoșii, lucrez câte 10- 12 ore, apoi fac sală, iar acasă vin ca o lămâie stoarsă, adorm din picioare, chiar din pragul casei. De cum mi-am pus brățara am și uitat de ea, nu mă așteptam la mare lucru, dar deja la a doua zi am observat că deși dormisem doar 6 ore, somnul mi-a fost revigorant și pentru prima dată după mult timp trezirea a fost generată de organism, nu de deșteptător.

Ziua nu mai eram tentat de ideea unui pui de somn, mă simțeam mai treaz și fresh decât de obicei. De la serviciu mergeam țopăind la sala de forță, iar acolo aveam un randament nebun. După o săptămână de antrenamente cu brățara am observat că indicatorii de forță crescuseră, iar silueta căpăta formele atletice sperate ( aflasem deja mai târziu că brățara Pulse of Life este adorată de starurile sportului mondial)

 
 

Nu eram răpus de oboseală nici după antrenamente, iar acasă mă simțeam la fel de energic, soția mea fiind cea care profita din plin de forțele mele și apetitul meu sexual. Statistica noastră personală arată faptul că activitatea noastră nocturnă s-a mărit de 8 ori, dacă înainte sexul era programat pentru duminică dimineața, acum aventurile noastre înainte de somn sunt la fel de obligatorii ca și povestea de seară pentru copilul nostru!

La final, vreau să vă spun un lucru - nu știu ce funcționează cu adevărat - ionii, anionii, efectul placebo, e vre-un miracol, dar pot să vă spun cu mirare și multă bucurie concluzia mea - Viața a devenit mult mai activă, interesantă, doar după 2 săptămâni de purtat brățara Pulse of Life! Am resurse energice de nesecat, starea mea de spirit este extraordinară, viața mea sexuală este perfectă - ce pot să îmi mai doresc?! Să vedeți privirea pătimașă ce mi-o aruncă soția când vin acasă… Arrr- în sfârșit știu ce înseamnă să fii un BĂRBAT ADEVĂRAT!!!

 
 

Așa deci, Pulse of Life a trecut drive-testul și sunt fericit că nu s-a transformat într-un crash test. Acum cred că îl voi purta întotdeauna!»

Redacția noastră recomandă cu încredere să procurați brățările Pulse of Life doar pe site-ul DEALER-ULUI OFICIAL. Așa veți fi protejat de produse contrafăcute și vă veți putea schimba viața!

 
 
Comentarii
 
Alexandru (București) 16.07.2014 - 16:16

Hmm…interesant articol. Băieți, cine a încercat? Cum e?

Max (Tîrgu Jiu) 17.07.2014 - 05:30

Am văzut dispozitivul acesta la un prieten din SUA. L-am întrebat ce reprezintă, dar nu prea intrase în detalii, mi-a zis doar că are o acțiune benefică a organismului. Acum, că știu mai multe detalii, chiar cred ca merită să îl cumpăr.

Ion (Hunedoara) 17.07.2014 - 21:15

Am primit-o cadou de la un prieten din America. Nu știam că se vând deja și în România. Mie mi-a plăcut mult efectul drăcoveniei, chiar așa și funcționează. Mă simt mult mai bine acum, iar energie am cât încape!

Despre partea cu sexul nu pot să vă spun nimic, nu am avut niciodată probleme. Inițial am luat brățara pentru a mări efectul antrenamentelor, dar cred că dacă pe mine m-a ajutat cu sala de forță, și pe cei cu disfuncții sexuale îi poate ajuta. Apropo, iată cum arată brățara mea, exact ca pe site.
 

Marian (Buzău) 18.07.2014 - 15:39

Aaaa, iată pentru ce sunt ele. Deja de 3 ori le-am văzut , dar nu am îndraznit să întreb pentru ce le poartă. Scrieți mai mult feedback, chiar e interesant.

Claudiu Stefan (Bacău) 19.07.2014 - 12:48

O lună în urmă mi-am comandat, în pofida scepticismului meu. Știți, chiar sunt satisfăcut! Așa și mă simt cum e descris în articol, parcă este ceva în organismul meu care mă umple de energie . Înainte eram mereu somnoros, adormeam oriunde vă puteți imagina, puteam consuma și un litru de cafea pe zi fără efect, iar acum sunt cu totul alt om!

Organismul meu lucrează ca o mașină. Ba mai mult, eu sincer cred că am lăsat fumatul numai datorită acestei brățări. Nu mai vreau să îmi stric sănătatea. Viața personală a intrat pe făgașul său, mă întâlneam cu prietena o dată în săptămână, iar acum ne vedem în fiece noapte!

Bogdan (Teleorman) 20.07.2014 - 12:48

Soția mea mi-a dăruit brățara Pulse of Life. Inițial m-am gândit ce prostie, eu nu cred în așa minuni. Dar ea m-a obligat să o port, doar e un cadou. Ce pot să vă spun acum, cred că soția mea știa ce îmi dăruiește Ș))) Spre noapte explodez de energie și nu o las să doarmă. Dacă înainte țineam piept 20 de minute, acum nu mă poate opri nici după 2 ore.

Ea deja se plânge că nu reușește să se odihnească suficient, iar eu îi răspund că și-a făcut-o cu mâna ei :D Eu nu mai scot brățara, eu cred că încălzește motorașul și la pensionari ☺)))

Augustin (Iași) 21.07.2014 - 15:47

Am 55 de ani, nu sunt un moșneag, dar cu problema asta mă lupt deseori. Am încercat și pastile și terapie manuală - nu mă ajută, 5 minute și la revedere. Nu mai știu - să cred sau nu acestui articol. Pe site parcă e destul de convingător. Spuneți-mi, merită?

Lucian (Бургас) 22.07.2014 - 21:49

 

Iubita mea mi-a propus să port brățara Pulse of Life. După o săptămână am avut senzația de o putere lăuntrică incredibilă. Simțeam chiar că și corpul meu se schimbase - mușchii au început să se mărească, viața amoroasă cu iubirea mea atingea un nou apogeu, putem noaptea întreagă să nu dormim, iar dimineața suntem proaspeți ca niciodată. Nu știu cum se simt alții dar eu sunt mai mult decât satisfăcut. Hey, mulți dintre voi se pot lăuda cu așa SMS? 

 

 

Sebi (Craiova) 24.07.2014 - 07:03

Daa, am încercat brățara Pulse of Life - e tare cool, mereu o port.Sunt înnotător, iar după 6 ore de antrenamente, îmi doresc doar 2 lucruri - să dorm și să mănânc. După trei antrenamente cu brățara pe mână, pentru prima dată am venit acasă și am simțit că nu vreau să dorm, pentru că aveam încă atâta energie! Oboseală - zero! Acum depun de 2 ori mai mult efort, iar corpul meu lucrat atrage din ce în ce mai multe domnișoare!

Damian (Constanța) 25.07.2014 - 19:34

 

Nici nu știu cum să descriu această senzație plăcută… radiez energie pură. Somnul meu este mult mai reconfortant - 8 ore sunt mai mult decât suficiente, pe când până acum nu îmi ajungeau nici 12… organismul meu se simțea pe ultima sută de metri! Nici măcar nu aveam o relație, cu lucrul meu, nu mai aveam eu timp și puteri pentru o domnișoară.

Cu Power Balance, eu și după schimbul de noapte de 10 ore, sunt ca o baterie încărcată la maximum. A apărut în sfârșit posibilitatea și mai ales dorința de a mă distra, să ies la petreceri, să fac cunoștință cu fetele. Pot convinge orice domniță să își facă de cap toată noaptea fără să mă tem de careva situații penibile. Sunt fericit! 

 

Laurențiu (Oradea) 27.07.2014 - 11:30

Voi îmi spuneți de somn, erecții , dar eu am simțit un fenomen și mai ciudat- Am abdomen în pătrățele! În 3 luni de antrenamente nu am reușit nici să îl tonifiez, iar acum m-am urcat pe cântar și am dat jos 7 kg!!! Sunt în al 9lea cer! Brățara asta chiar lucrează - mă încarcă permanent cu energie pozitivă! 

 

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
Bancul Zilei

05:36

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Gura Vaii, cu sediul social in comuna Gura Vaii, satul Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau, cod postal 607220, telefon 0371/407.500, fax 0372/002.112, e-mail: primariaguravaii@yahoo.com, cod fiscal 4278108. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie vandut: - teren in suprafata de 316 mp, situat in intravilanul comunei Gura Vaii, satului Rotunda, nr. Cadastral 62185, CF 62185, apartinand domeniului privat al Comunei Gura Vaii, conform H.C.L. Comunei Gura Vaii nr. 09/22.01.2024, caietului de sarcini si temeiului legal: O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul institutiei, Compartimentul Achizitii Publice sau se poate consulta pe site-ul: www.uatcomuna guravaii.ro, sectiunea -Anunturi. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul vanzatorului, de la care pot obtine un exemplar din documentatia de atribuire: de la Compartimentul Achizitii Publice, din cadrul Comunei Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei/exemplar, ce se achita numerar la Casieria institutiei, sau in contul de trezorerie RO17 TREZ 0625 006X XX00 0079, deschis la Trezoreria Onesti, cod fiscal: 4278108. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 27.03.2024, ora 12.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 04.04.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura Comunei Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa oferta: intr-un singur exemplar, intr-un plic sigilat. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 05.04.2024, ora 09.00, Comuna Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Judecatoria Onesti, cu sediul in municipiul Onesti, Str. Tineretului nr. 1, judetul Bacau, telefon 0234/311.913, fax 0234/326.170, e-mail: jud-onesti-reg@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 08.03.2024.
ANUNȚ DE LICITAȚIE. Primăria Comunei Valea Lupului, jud. Iași, cu sediul în Com. Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, CUI 16384625, tel 0232/272590, e-mail: primaria_valealupului@yahoo.com, patrimoniu@comuna-valealupului.ro, organizează în data de 29.03.2024, licitație în vederea vânzării terenului intravilan în suprafață de 16.000,00 mp, nr. cadastral 96128, CF nr. 96128, zona Dedeman. 1. Informaţii generale privind concedentul, în special denumirea, codul fiscal, adresa, numărul de telefon, telefax şi/sau adresa de e-mail a persoanei de contact etc: UAT Comuna Valea Lupului, jud. Iași, cu sediul în Com. Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, CIF 16384625, tel 0232/272590, e-mail: primaria_valealupului@yahoo.com, patrimoniu@comuna-valealupului.ro 2. Informații generale privind obiectul procedurii de licitație publică, în special descrierea și identificarea bunului care urmează să fie vândut: teren intravilan în suprafață de 16.000 mp, situat în Sat Uricani, Comuna Miroslava, județul Iași, zona Dedeman, nr. cadastral 96128, CF nr. 96128, teren proprietate privată a Comunei Valea Lupului 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini 3.1 Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la cerere, de la sediul autorității sau de pe site-ul autorității wwww.comuna-valealupului.ro 3.2 Denumirea și datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul vânzătorului, de la care pot obține un exemplar din documentația de atribuire: de la Registratura primăriei, Aleea Irisului nr. 8, sat Valea Lupului, Comuna Valea Lupului, județul Iași sau de pe site-ul autorității: www.comuna-valealupului.ro 3.3 Costul și condițiile de plată pentru obținerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: gratuit 3.4 Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 20.03.2024, orele 16.00 4. Informații privind ofertele: se regasesc în caietul de sarcini 4.1 Data-limită de depunere a ofertelor: 29.03.2024, orele 09.00 4.2 Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, Județul Iași 4.3 Numărul de exemplare în care trebuie depusă oferta: un singur exemplar original 5. Data și locul la care se va desfașura ședința publică de deschidere a ofertelor: 29.03.2024, orele 11.00, Primăria Comunei Valea Lupului - Sala de consiliu, Aleea Irisului nr. 8, Comuna Valea Lupului, Județul Iași 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon și/sau adresa de e-mail ale instanței competente în soluționarea litigiilor apărute și termenele pentru sesizarea instanței: Tribunalul Iași, Strada Elena Doamna nr. 1A, telefon: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, Fax: 0332.435.700, e-mail: tr-iasi-reg@just.ro PRIMAR, Florin-Liviu DULGHERU
5 lucruri pe care să nu le cauți pe Google
24/12/2021 11:31

 Pe Internet poti găsi orice, de la lucruri fascinante, la retete de prăjituri si pană la sfaturi despre cum să construiesti o casă. Asadar, cand ai nevoie de o informatie, Google e cel mai la in ...

Cum putem creste si recolta rodii?
25/06/2021 17:20

Cum putem creste si recolta rodii? Rodiul, Punica Granatum, este un arbust, copac de talie mica fructiver cu frunze cazatoare care creste pana la 8 metri inaltime. El este nativ platoului Iranian, Himalaya ...

Cea mai mare sticlă de whisky din lume, vândută la prețul unei garsoniere
03/03/2021 10:15

 Sticla de whisky single malt cea mai mare din lume, care conţine 105,3 litri din această băutură, s-a vandut duminică in Scoţia pentru suma de 15.000 de lire (20.000 de dolari), potrivit casei de li ...

Cum să scapi de mirosul de tutun din casă. Cele mai simple trucuri
01/03/2021 11:57

Există cateva trucuri care vă pot ajuta să scăpaţi rapid de mirosul de tutun din casă. Pune intr-un vas 250 de mililitri de apă şi cinci linguri cu oţet, după care pune vasul pe foc. După ce se i ...

9 arme devastatoare care au fost interzise în război
13/12/2019 12:13

 Acestea sunt cele mai oribile instrumente cauzatoare de moarte si suferintă, arme pe care s-ar putea să nu le mai vedem folosite in conflicte deoarece sunt interzise chiar si in caz de război. Ideea d ...

VIDEO Surpriză neplăcută pentru un cuplu din Constanța care a cumpărat un bichon. Cățelul a fost vopsit
12/12/2019 17:27

 Un cuplu din Constanta care a cumpărat un bichon maro a avut o surpriză neplăcută la prima baie. Sub dus, blana bichonului a devenit albă, ceea ce inseamnă că a fost vopsită in asa fel incat caine ...

Cele mai ciudate locuri de pe Terra: 10 regiuni cu aspect „extraterestru”
12/12/2019 11:36

 Care crezi că sunt cele mai ciudate locuri de pe planeta Pămant? Ne intrebăm cum arată corpurile cosmice indepărtate, dar insăsi planeta noastră ne oferă niste locuri atat de iesite din comun, inc ...

Diamantul blestemat. O poveste fascinantă
12/12/2019 10:26

 De secole, diamantul Hope, cea mai celebră piatră pretioasă din istorie, suscită teamă si fascinatie. Povestea lui incepe la inceputul secolului 20, cand magazinul din New York al casei de bijuterii ...

Jocul amoros periculos ce i-a înnebunit pe români! O femeie din Botoșani a ajuns la spital cu dureri cumplite. A fost operată de urgență
08/12/2019 08:00

Un nou joc amoros face victime in Romania. O femeie in varstă de 28 de ani din Botosani a ajuns la spital cu o problemă neobisnuită. Speriată, tanăra a sunat la Ambulantă, din cauza unei sangerări la ni ...

VIDEO-UBER ÎN SAT #3Chestii
03/12/2019 11:04

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei