Prajitura cu Cirese si Visine
Dimensiune font:
Ingrediente:
6 oua
6oo g faina
12 lg ulei
300 g zahar
225 ml lapte
1 plic zahar vanilat
2 plicuri praf de copt
coaja rasa de lamaie
500g cirese
500 g visine
Preparare:
Ouale se bat bine cu zaharul si zaharul vanilat, apoi se adauga uleiul si se continua baterea pana ce compozitia devine cremoasa. Se adauga 1/2 din cantitatea de lapte, se omogenizeaza apoi se cerne jumatate din faina care a fost amestecata cu praful de copt, dupa care se pune si restul de lapte si cealalta parte de faina.
Compozitia omogenizata bine se rastoarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se aseaza deasupra ciresele si visinile desamburite (pot fi folosite si alte fructe) si se coace la foc potrivit.
Se serveste rece pudrata cu zahar.
Timp Preparare: nementionat
Complexitate: redusa
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau