Rezultatele cautarii pentru "gastronomie"
Șofranul, aurul roșu al gastronomiei și farmacopeei mondiale

Sofranul, cunoscut stiintific sub numele de Crocus sativus, este o plantă perenă din familia Iridaceae, apreciată de milenii pentru florile sale de un violet intens si pentru stigmatele rosii strălucitoare, care sunt colectate cu grijă si folosite ...

Concurs studențesc de gastronomie, la Iași

Elevii şi studenţii pasionatii de gastronomie  isi vor demonstra talentul in cadrul Concursului National Studentesc „Tradiţie şi inovaţie in arta gastronomică”. Competiţia este organizată de Universitatea de Stiintele Vietii &b ...

 „Vin la Cultură

Succesul primelor editii ale evenimentului eno-gastronomic Vin la Cultură i-a determinat pe organizatori să anunte o nouă editie, imediat ce pandemia a luat sfarsit. În perioada 27-29 mai, la Hotel Unirea Iasi se vor reuni 32 de expozanti, cram ...

Perfecţiune într-un bob de orez. Pasiunea violonistului Alexandru Tomescu pentru gastronomie

  E călător, timp de cateva luni pe an, pasionat de cultura asiatică, vorbitor de limba coreeană, aspirant la o dietă raw, cititor de Dilema Veche, zambitor din fire. Iar, de ceva vreme, e intr-o relaţie fericită cu o vioară Stradivarius. ...

 Aurul - beneficii pentru sănătate, frumusețe și gastronomie

Dacă vrei să strălucesti precum o regină, ai la dispozitie un tratament cu produse pe bază de aur evident. Ce alt metal te poate face să strălucesti precum o zeită? Tratamentul incepe mereu cu o exfoliere corporală cu particule de aur, urmat ...

Ziua naţională a gastronomiei şi a vinului românesc

 În 2020, Ziua naţională a gastronomiei şi a vinului romanesc este sărbătorită, in Romania, in prima duminică a lunii octombrie, respectiv la 4 octombrie. Ziua naţională a gastronomiei şi a vinului romanesc a fost instituită pri ...

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:08

info icon Pentru articole pe aceasta tema publicate inainte de 2020 click aici.

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei