Ceaiul de ghimbir este o băutură cunoscută din antichitate pentru beneficiile sale pentru sănătate. Aceasta rădăcină aromată, care face parte din familia Zingiberaceae, a fost cultivată de mii de ani in tarile din Asia de Est si a fost folosit ...
Fructele de goji (Lycium barbarum) sunt originare din Asia. Acestea sunt utilizate pentru diverse remedii traditionale de mii de ani, fiind apreciate pentru proprietătile medicinale si pentru gustul dulce-acrisor. Goji sunt pline de vita ...
Biscuiţii cu ghimbir sunt perfecţi pentru orice perioadă a anului. Se fac foarte uşor şi sunt delicioşi. Ingrediente 4 căni de făină 1 lingură de praf de copt 2 lingurite de ghimbir măcinat 2 lingurite scortisoară măcinată 1 ca ...
Despre numeroasele beneficii ale ceaiului cu ghimbir se vorbeste de mult timp, insa cum a ajuns ghimbirul o planta atat de benefica? Ghimbirul este supranumit de catre practicantii medicinei Ayurvedice si “condimentul vindecator”. Ghimbirul ...
Dacă vreti să slăbiti, ghimbirul este ideal pentru că, printre altele, accelerează metabolismul, topeste grăsimile si scade nivelul de zahăr din sange. Iată 5 retete cu ghimbir ca să topesti kilogramele unul după altul. Ghimbirul, ca să enum ...
Studentii Universitătii de Stiinte Agricole si Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iasi (USAMV) testează reteta berii cu ghimbir in atelierul propriu de microproductie. Tinerii de la specializările ce apartin de ingineria ...
Ceaiul de lămaie si ghimbir este foarte comod de preparat. Preparăm o singură dată ingredientele, pe care le tinem in borcan, in frigider si tot ce mai avem de făcut este să fierbem apa pentru ceai. Ceaiul est ...