Specialiştii in nutriţie explică de ce este foarte greu să te opreşti după ce consumi un pahar sau două de alcool dar şi, pe de altă parte, de ce este preferabil consumul moderat in locul abstinenţei totale. Potrivit profesorului David Nutt, ...
”Ultima masa a zilei trebuie să fie la ora 18”. ”Nu trebuie să iei cina cu mai putin de două ore inainte de culcare”. ”Poti să mănanci de seara la orice oră vrei, doar să alegi ceva usor”. Cati dintre voi nu ati auzit aceste afirmat ...
Varza murată si zeama sa, castraveţii, conopida, gogonele, sunt alimente bogate in bacterii probiotice, vitamine si minerale. In procesul de fermentaţie se nasc bacterii care, impreună cu flora din organism, au efect benefic asupra sănătătii, ...
Cheagurile de sange reprezintă un factor care poate genera probleme de sănătate, iar un nutritionist avertizează că uleiurile de gătit pot favoriza aparitia acestor cheaguri, conform EVZ. Rory Batt este nutritionist la Marvin’s Den si precize ...
Te-ai săturat să tii diete si să nu ai niciun rezultat? Mănanci tot mai putin dar cantarul arată aceleasi multe kilograme? Este clar că ceva nu este in regulă. Iată ce poti face in zece pasi astfel incat să schimbi situatia. & ...
Cercetătorii arată, prin intermediul unui studiu realizat recent, că alimentele ultra-procesate pe care le găsim pe rafturile magazinelor ne fac să simtim nevoia de a manca din ce in ce mai mult. În consecintă, apar kilogramele in plus. Maj ...