Alege mașina care protejează viitorul celor dragi!

Grija pentru mediu înseamnă și grija pentru viitorul celor dragi ție. Cu noul Volvo XC90 Plug-in Hybrid Electric te bucuri de călătorii confortabile, în siguranță, dar totodată protejezi mediul înconjurător.

The CleanZone air quality system

Asigură aer curat pentru tine și familia ta, chiar și în trafic intens.

Blind Spot Information System & City safety

Pune siguranța în prim plan cu sisteme care văd tot ce tu nu poți.  

Pure Eco Drive Mode

Protejează mediul înconjurător și viitorul celor dragi cu emisii 0 pe distanțe de până la 46 km. 

Apple CarPlay & Waze

Transformă fiecare călătorie într-o experiență de neuitat.

XC90 ÎN DETALII

Explorați caracteristicile

Mobilitate sustenabilă, inovație pentru tine
și respect pentru mediu.

+Inovăm încontinuu

Pentru noul Volvo XC90 am adăugat tehnologia mild hybrid si sistemul KERS, cu beneficii atât pentru tine, cât și pentru mediu. Cu un consum de carburant eficient și emisii scăzute, noul XC90 recuperează energia cinetică la frânare și o folosește pentru reîncărcarea bateriei. La fel cum tu conduci, te relaxezi și te reîncarci cu energie.

ALTTEXT

+Sistemul KERS

Kinetic Energy Recovery System folosește energia cinetică la frânare și o stochează într-o baterie de 48V, având ca efect imediat un consum eficient și emisii reduse.

+ Vezi detalii Sistemul KERS este o funcție a tehnologiei Mild Hybrid. KERS, un sistem des întâlnit la mașinile din Formula 1, recuperează energia care în mod normal se pierde la frânare și o folosește de cele mai multe ori la pornirea motorului, ușurând sarcina motorului termic. În momentul în care frâna este acționată, mașina este oprită în primă fază prin frână de motor, iar energia mecanică este transformată în energie electrică. Aceasta este stocată într-o baterie de 48V și poate fi apoi folosită în sens invers: se transformă în energie mecanică, micșorând astfel sarcina motorului termic. Efectele benefice sunt multiple: consum eficient de combustibil, emisii scăzute, accelerare mai rapidă.
ALTTEXT

+Tehnologia Mild Hybrid

Oferă o soluție eficientă, care reduce activ sarcina motorului, având ca efect imediat economia de combustibil, emisii reduse, accelerare mai bună dar și o pornire/oprire mai confortabilă.

+ Vezi detalii Mild Hybrid combină sistemul KERS (Kinetic Energy Recovery System), o baterie de 48V și un E-Starter. E-strater-ul acționează ca un demaror alimentat de bateria de 48V, pentru a micșora sarcina motorului. De asemenea, același E-Starter, funcționează ca un generator, colectând energia recuperată prin frânare, care este stocată în bateria de 48V.
ALTTEXT

+T8 Twin Engine

Noul Volvo XC90 T8 Twin Engine de 390CP vine cu autonomie în modul full electric cu 14% mai mare, timpi optimizați de încărcare și 0 emisii.

+ Vezi detalii Motorizarea Plug-in Hybrd T8 Twin Engine, oferă o autonomie în modul full electric cu până la 14% mai mare, ideală pentru deplasarea cu 0 emisii în oraș. O încărcare completă a bateriei durează doar 2 ore și 30 de minute la o stație de 16A și 230V. De asemenea autonomia în modul hybrid a crescut mulțumită noului rezervor de combustibil de 70 de litri. Pe langă toate acestea, accelerația de la 0 la 100 de km/h durează doar 5,8 secunde, mulțumită celor 390 de CP. O combinație fără compromis între puterea electrică a bateriei și un motor eficient pe benzină, oferă un sens nou cuvintelor flexibilitate și experiență de condus.
ALTTEXT

Repere Volvo XC90

Rafinament prin design

Eleganța designului scandinav și liniilor specifice Volvo Cars, inspiră rafinament și putere prin noul XC90.

Frumusețea spațiului

Habitaclul lui XC90 este proiectat pentru a-ți face viața mai ușoară. Pe lângă spațiul amplu pentru pasageri, ai parte de un portbagaj cu capacitate de până la 1868 litri, partajabil flexibil.

Confort maxim pentru până la șapte pasageri

XC90 este disponibil cu cinci sau șapte locuri, în funcție de echipare. Indiferent de versiunea pe care o alegi, fiecare scaun este proiectat astfel încât toată lumea să călătorească la cele mai înalte standarde de confort.

Bucură-te de putere în mod sustenabil

XC90 îți oferă echilibrul între putere și sustenabilitate. Gama de motoare electrificate include hibride ușoare și versiuni T8 Twin Engine capabile să circule fără emisii.

GALERIE XC90

Imaginea completă

Eficiență și eleganță: XC90 în imagini

Noua generație de XC90

La Volvo Cars, suntem dedicați mobilității sustenabile. Ne propunem să oferim o experiență a condusului eficientă și lină, combinată cu un consum redus de combustibil. De aceea am introdus o nouă generație de motoare conform strategiei noastre de electrificare, ce include noua tehnologie mild hybrid.