Studio20, cel mai mare studio de videochat din Romania, si-a deschis usile si pentru tine. Succesul si castigurile impresionante nu mai sunt accesibile doar tinerelor din Bucuresti, ci este la un click distanta si pentru tinerele din Iasi. Acum, ai posibilitatea de a deveni model online in cel mai modern si sigur studio de videochat din Iasi, marca Studio20.

Studio20 a devenit etalon in domeniul videochatului in lumea intreaga datorita profesionalismului si experientei pe care si le-a confirmat de-a lungul celor peste 20 de ani de existenta pe aceasta piata. Munca si profesionalismul echipei au dus la rezultate recunoscute la nivel international in cadrul festivalurilor internationale. Spre exemplu, in anii 2015 si 2016, Studio20 a obtinut la festivalul din Las Vegas titlul de „Studio of the year”. Festivalurile din Praga si Mamaia sunt alte doua locuri in care Studio20 si-a confirmat valoarea in domeniul videochatului. Ne mandrim cu modele ce reusesc sa castige sume impresionante care depasesc 10.000 $ / luna. Acum, si tu ai posibilitatea de a deveni model de videochat si reprezentant al unei companii cu traditie. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de angajari videochat Iasi!

De-a lungul celor peste 20 de ani de activitate, am continuat sa ne dezvoltam si sa ne extindem, in Bucuresti, in tara, cat si in strainatate. In anul 2020, in plina pandemie, am ajuns sa inauguram un studio de videochat si in Iasi. Amplasat strategic, acest studio de videochat asigura accesul modelelor si membrilor la orice ora.

Acest studio de videochat din Iasi este locul in care reprezentantele sexului frumos din oras, cat si din imprejurimi pot sa gaseasca intelegere, ghidare si rezolvare la problemele financiare. In acest studio de videochat din Iasi poti beneficia nu doar de suport pentru desfasurarea si dezvoltarea activitatii de model online, ci si cazare pe termen nelimitat.

De ce sa te alaturi echipei acestui studio de videochat din Iasi?

Motivele pentru care merita sa te alaturi echipei acestui studio de videochat din Iasi, parte a grupului Studio 20, sunt nenumarate. Dincolo de castigurile impresionante si siguranta, unul dintre cele mai importante motive ar fi legalitatea. In cadrul acestui studio de videochat, modelele online au siguranta ca isi desfasoara activitatea 100% legal. Inca din prima zi, vei semna un contract de colaborare de artist – interpret, pentru munca pe care urmeaza sa o prestezi in calitate de model online Studio 20.

Designul modern al acestui studio de videochat din Iasi este un alt motiv pentru care merita sa nu mai amani gandul si sa-ti asculti instinctul care-ti spune sa completezi formularul de angajari videochat Iasi. Odata intrata in echipa studio de videochat Iasi, vei avea acces la un spatiu de lucru modern, luxos, care va depasi cu usurinta imaginea preconceputa. Fiecare camera a acestui studio de videochat din Iasi are o tematica speciala, unica. Designul locatiei a fost gandit astfel incat sa ofere posibilitatea transpunerii in realitate a fanteziilor membrilor, indiferent de cat de indraznete sau originale ar putea fi acestea.

Totodata, spatiul acestui studio de videochat din Iasi a fost conceput astfel incat sa compuna un spatiu de munca relaxant, confortabil, in care modelele de videochat sa se simta in siguranta si sa isi poata explora creativitatea fara limite.

 

studio videochat iasi

Ce se intampla dupa ce completez formularul de angajari videochat Iasi?

Distanta dintre dorinta si realitate este la doar un click distanta! Nu te mai lasa prinsa in vartejul intrebarilor si asculta-ti instinctul! Completeaza formularul de angajari videochat (Iasi) disponibil in site si hai sa faci parte din echipa Studio 20 Iasi! La scurt timp dupa ce vei trimite formularul completat, un membru al echipei noastre te va contacta si vei demara procedurile de colaborare. Dupa semnarea contractului de colaborare artist – interpret, vei beneficia de:

  • training profesional;
  • suport permanent;
  • sedinte gratuite de make-up;
  • cursuri gratuite de hair style;
  • cursuri de limba engleza etc.

Trainerii studioului de videochat din Iasi iti vor oferi consiliere si ghidare pentru a te transforma si a reusi sa devii cea mai buna varianta a ta. De asemenea, vei beneficia si de sustinere in tot ce ai nevoie, astfel incat munca ta sa fie o activitate placuta, care sa-ti ofere rezultate financiare peste asteptari. In plus, membrii echipei acestui studio de videochat din Iasi se vor ocupa indeaproape de portofoliul tau, gratuit. In consecinta, vei beneficia de sedinte foto profesionale, care sa te ajute sa iti pui in valoare atuurile si sa iti cresti comunitatea de membri.

Cati bani poti castiga ca model online incepator intr-un studio de videochat din Iasi?

In calitate de model de videochat Studio 20, veniturile tale in primele trei luni sunt garantate. Sumele incasate pleaca de la minim 2.000 $ (10.000 de lei), astfel incat sa reusesti sa gusti din beneficiile acestei activitati inca din primele zile. Nu trebuie sa astepti ani de zile pana sa iti transformi visurile in realitate! Echipa Studio 20 te sustine inca din prima zi si te ajuta sa iti gasesti echilibrul financiar, astfel incat sa poti, apoi, sa iti canalizezi toate resursele pe dezvoltarea activitatii in cadrul acestui studio de videochat din Iasi.

Modelele online de sex feminin din cadrul acestui studio de videochat din Iasi vor beneficia de un venit in valoare de 2.000 $ (10.000 de lei) indiferent de performantele lor online din primele trei luni de activitate. Bineninteles, venitul minim nu va mai fi un reper in momentul in care activitatea ta va deveni consistenta si vei incepe sa ai castiguri care depasesc aceasta suma.

Avantajul colaborarii cu acest studio de videochat din Iasi il reprezinta faptul ca te poti bucura de castiguri impresionante, fara a fi nevoita sa parasesti locurile natale si sa te muti la Bucuresti. Indiferent de studioul in care iti vei desfasura activitatea (Iasi, Bucuresti sau oriunde in lume), trebuie sa stii ca modelele online Studio 20 sunt eligibile pentru bonusuri cumulative la care se adauga comisionului standard brut de 50%.

Care sunt bonusurile pe care le poti primi in calitate de model online intr-un studio de videochat din Iasi?

Bonusurile cumulative care se adauga comisionului brut de 50% pe care le poti castiga chiar din prima zi in care ai semnat contractul de colaborare artist – interpret si ai depasit toate formalitatile de angajari videochat (Iasi) sunt:

comision de baza 50% – acesta este comisionul cu care debutezi in activitatea de model online. El iti va fi acordat inca din prima zi de activitate in cadrul acestui studio de videochat din Iasi;

bonus de 5% – suma aceasta se acorda pentru 100 de ore pe perioada (inclusiv streaming si apeluri video, ceea ce-l face un comision usor de obtinut). In acest fel, vei sti ca timpul petrecut online este calculat nu doar in functie de orele pe care le petreci in studio, ci si cu 5% mai mult, pe masura ce confirmi ca esti un model dedicat activitatii sale;

comision de 5% – se acorda odata ce reusesti sa depasesti pragul de 15.000 $ castigati pe perioada. Acest bonus se „traduce” simplu, astfel: cu cat castigi mai mult, cu cat creste valoarea procentului pe care il obtii din incasari;

5% bonus pentru o rata de conversie buna (acest comision il primesti pentru membrii care se inscriu din camera ta de chat);

5% comision acordat pentru un comportament online ireprosabil;

bonus 5% pentru colaborare indelungata. Acest comision reprezinta o recunoastere prin care echipa Studio 20 sarbatoreste parteneriatul, prietenia si increderea de lunga durata. Acest bonus se acorda in luna iunie a fiecarui an pentru tot anul precedent de activitate. De exemplu, in luna iunie 2023 s-a platit acest comision tuturor modelelor care au inceput colaborarea cu Studio 20 de la 1 ianuarie 2022 pana la 31 decembrie 2022.

Cum faci rost de trafic in calitate de model de videochat incepator?

Castigurile impresionante vehiculate nu sunt vorbe-n vant, ci au un fundament solid: traficul! In calitate de model de videochat Iasi vei avea asigurat un trafic foarte mare oferit de site-urile partenere. Studio 20 asigura modelelor sale mai mult de 300.000 de vizitatori pe zi, datorita unui buget de marketing ce depaseste suma de 100.000 $ / lunar. In acest fel, Studio 20 se asigura ca ofera modelelor de videochat un flux constant de admiratori, care sa le solicite prezenta si compania online. Sesiunile online constante si abilitatile de femme fatale ale fetelor  sunt secretul care sta la baza castigurilor impresionante fara echivoc. Bineninteles, nimic nu ar fi posibil fara implicarea si devotamentul modelelor! In consecinta, cu cat vei acorda mai mult interes fata de activitatea desfasurata in cadrul acestui studio de videochat din Iasi, cu atat vei incasa sume mai mari.

Studio 20 se numara printre putinele studiouri – angajari videochat in Iasi – care te pot ajuta sa castigi pana la 25.000 $ / luna. Castigurile unor modele de videochat precum DeviousAngell, SashaRed sau RaquelleDiva sunt doar cateva dintre dovezile ca activitatea de model de videochat Iasi poate fi solutia pentru atingerea obiectivelor tale financiare, indiferent de cat de indraznete ar fi acestea.

Activitatea de model videochat Iasi este legala?

Legalitatea si corectitudinea sunt doua principii de baza in acest studio de videochat din Iasi. Din acest motiv, la scurt timp dupa ce vei completa formularul de angajari videochat (Iasi), un membru al echipei Studio 20 te va contacta si vei fi chemata sa demarezi procedurile de incheiere a colaborarii. In acest sens, primul pas va fi semnarea unui contract de artist – interpret. Acest contract va fi semnat in doua exemplare; unul va ramane in baza noastra de date, iar pe unul il vei primi tu, pe loc. Ulterior, de doua ori pe luna, in momentul in care vei incasa banii, vei semna un act aditional in care vor fi detaliate toate informatiile legate de suma de bani incasata: 

• cat s-a incasat pentru tine de la fiecare site in parte;

• suma bruta incasata;

• comisionul incasat;

• taxele si impozitele platite (CAS, CASS, impozit pe venit);

• suma neta incasata care va fi transferata in contul tau bancar din Romania, ca urmare a angajarii tale in cadrul acestui studio de videochat din Iasi.

videochat iasi

Beneficii suplimentare in calitate de model videochat Iasi

In calitate de model de videochat Iasi, vei avea oportunitatea de a deveni parte a unei echipe orientate spre dezvoltare profesionala si personala. In consecinta, dincolo de asigurarea echipamentului tehnic performant, vei putea beneficia de:

trainer personal – timp de 5 zile, acesta se va ocupa de tine si te va invata tot ce ai nevoie pentru a te descurca in fata camerei video. In cazul in care vei avea nevoie de mai mult timp pentru a te simti pregatita sa apari in fata camerei, vei putea solicita acest lucru si perioada de training se va extinde fara nicio problema;

suport permanent – trainerii, cat si modelele de videochat cu experienta, iti vor fi alaturi si iti vor oferi sustinerea de care ai nevoie pentru a prinde incredere in abilitatile tale pe care sa le poti folosi in interactiunile cu admiratorii, pentru sesiuni online interminabile;

prestigiu in lumea intreaga – odata ce vei completa formularul de angajari videochat Iasi si vei semna contractul de colaborare cu acest studio de videochat Iasi, vei putea participa la festivaluri internationale si vei putea castiga premii numeroase. De-a lungul timpului, modelele Studio20 au primit titluri precum: „Best Model”, „Best Emerging Model”, „Best Smile”, „Best Non-Adult Model”, „Best Fetish Model”, „Best Entertainer” etc.

Cum sunt protejate modelele de videochat Iasi?

Modelele de videochat Iasi beneficiaza de confidentialitate 100% a datelor personale. Pe de alta parte, daca nu ai nicio problema in a-ti asuma aceasta activitate, echipa Studio 20 te poate ajuta sa devii faimoasa. Echipa Studio 20 iti ofera sustinere prin campanii de marketing si promovare, mai mult trafic, notorietate si, implicit, mai multi bani.

Studio videochat Iasi glamour (non-adult)

La Studio 20 ai posibilitatea sa practici videochat glamour. Ca model de videochat in Iasi ai posibilitatea de a face videochat non-adult, adica iti vei putea pastra hainele pe tine, facand apel doar la inteligenta pentru a seduce membrii site-urilor de videochat.

Studio 20 este locul in care te vei putea dezvolta si vei avea posibilitatea sa cunosti implinirea materiala si personala. Echipa noastra te va sustine cu tot ce ai nevoie pentru a te cunoaste si pentru a te descoperi, astfel incat atunci cand ajungi in fata camerei, in interactiunile cu membrii, sa le prezinti acestora cea mai buna varianta a ta.

Iti doresti sa devii o femeie de succes, independenta financiar si sigura pe ea? Daca raspunsul este „DA”, atunci nu mai amana! Completeaza formularul angajari videochat Iasi si trimite-l! Nu mai tanji dupa o viata de lux, in care sa-ti permiti orice extravaganta. Traieste-o! Studio 20 este locul in care iti poti descoperi resursele de care ai nevoie pentru a-ti indeplini toate dorintele. Studioul de angajari videochat din Iasi aduce acum mai aproape de tine toate beneficiile activitatii de model online.

Galerie cu imagini de la Studio 20 Videochat Iasi

Locatie Studio 20 Videochat Iasi

Adresa: Șoseaua Sărărie nr 2, Iași 700452, Romania

Telefon: 0748 80 20 20

Email: angajari.iasi@studio20.co