10 festivaluri cu tenta erotica din intreaga lume

default

Dimensiune font:

| 24-11-2012 00:00

Cuvantul „sexy” poate avea intelesuri diferite pentru oameni, dar cu toate astea, uneori nu exista dispute asupra semnificatiei sale. De la trupuri goale acoperite cu vopsea pana la spectacole de cabaret cu dansatoare sumar imbracate si reprezentatii erotice, trebuie sa existe undeva un festival care sa-ti satisfaca fanteziile pe care ti le trezeste in minte cuvantul „sexy”.

 

Festivalul burlesc din New Orleans – New Orleans, Louisiana

 


Cei care iubesc burlescul se vor regasi in elementul lor in New Orleans

 

Festivalul burlesc din New Orleans are loc in fiecare an, la jumatatea lunii septembrie. Timp de trei zile, oaspetii sunt rasfatati cu numere de striptease, petreceri deocheate si, desigur, tone de numere sexy de cabaret, in stil burlesc.  Iar daca nu vrei doar sa privesti tot ce se intampla aici, ajungi pana la urma sa inveti si tu, intrucat in cadrul festivalului se organizeaza o serie de cursuri, cum ar fi cel care te invata cum sa te dezbraci cat mai senzual, sau cel unde poti invata miscari fierbinti de dans.

 

German Fetish Ball Weekend – Berlin, Germania

 


Fetisistii iau drumul Berlinului

 

In fiecare an, German Fetish Ball Weekend cucereste Germania in calitatea sa de cea mai mare gala de gen din Europa. Weekendul abunda in evenimente X-rate cum ar fi parade de moda, spectacole bondage si petreceri la care tinuta obligatorie este pielea, latexul sau…nimic. Anul acesta, evenimentul va avea loc intre 25-28 mai.

 

Festivalul mondial de pictura pe corp – Kärnten, Austria

 

 

 


Bodypainting fabulos la Karnten

 

Festivalul mondial de pictura pe corp este un festival cu multe efecte speciale, care se desfasoara in fiecare an in Austria. Acest eveniment erotic include reprezentatii artistice, parade de moda, muzica, distractie si petreceri animate de DJ „imbracati” doar in vopsea si iti ofera sansa de a deprinde tainele acestei arte unice. Ai o poza reusita de acest gen? O poti trimite pentru a castiga premiul Fotografia de body painting a anului.

 

Festivalul international de film erotic – Melbourne, Australia

 


Filmul erotic are festivalul sau, la Melbourne

 

In fiecare an, in luna noiembrie, in Melbourne are loc Festivalul international de film erotic, in cadrul carora au loc proiectii ale evenimentelor similare din Perth, Paris, Londra, New York, Los Angeles si San Francisco. In cadrul evenimentului sunt prezentate filme din intreaga lume, cu tematica legata de dragoste, relatii si, bineinteles, sex. Asteapta-te sa vezi multa lenjerie intima, nuditate si titluri precum „Fabrica de dame”, „Natura cu adulti”, „Visul umed al bunicului” sau „Sex alb si negru”. Rezervarile pentru festivalul din 2012 se pot face incepand cu luna martie. Informatii despre procurarea biletelor, gasesti aici.

 

Balul si expozitia de arta erotica exotica – San Francisco, California

 


La festivalul Exotic Erotic se poarta din plin nuditatea

 

Anul trecut, acest eveniment nu a avut loc, dar el se intoarce in 2012. Festivalul se organizeaza de mai bine de 30 de ani si este un omagiu adus sexualitatii si libertatii de exprimare, prin muzica live, dansuri exotice, baluri mascate, reprezentatii erotice si jocuri sexy precum „Primul sarut al lesbienelor”. Si daca asta nu e de ajuns, dupa eveniment are loc o petrecere salbatica care te va tine treaz toata noaptea.

 

Kinky Salon – in toata lumea

 


Cu siguranta ca saloanele kinky nu duc lipsa de imaginatie erotica

 

In timp ce majoritatea au aflat despre Kinky Salon, cu ocazia evenimentului anual organizat in Copenhaga, compania cu sediul in San Francisco gazduieste evenimente organizate in intreaga lume si care sunt dedicate „explorarii sigure si de comun acord a unei atitudini pozitive fata de sex”. Participantii la aceste evenimente se pot astepta la petreceri cu tenta erotica, exhibitionism si multa nuditate. Poti arunca o privire si asupra evenimentelor  Kinky Salon Amsterdam, New York si Londra.

 

Concursul si festivalul Nudes-A-Poppin – Roselawn, Indiana

 

 

 


Nudistii au parte in Indiana de cel mai mare festival din lume dedicat... nudului

 

Nudes-A-Poppin’ este cel mai mare concurs de nudism din lume. Incepand din anul 1976, acest eveniment a inclus reprezentatii de cabaret, lupte „uleioase” si concursuri de imitare a orgasmului, competitia avand drept premii titluri precum  „Ms. Nude Entertainer”, „Mr. Nude North America” si  „Ms. Nude Rising Star”. Evenimentul de anul acesta va avea loc in luna iulie, in zilele de 21 si 22.

 

Carnavalul de la Rio – Rio de Janeiro, Brazilia

 


Carnavalul de la Rio e incarcat de erotism

 

Atunci cand te gandesti la festivaluri cu tenta sexuala, Carnavalul de la Rio este de obicei primul eveniment de acest fel care iti vine in minte. Este adevarat ca latura erotica a manifestarii nu este atat de evidenta ca in cazul festivalurilor mentionate mai sus, dar miscarile sexy de samba, costumele de cabaret si dansurile in pielea goala fac din acest carnaval un adevarat deliciu carnal. In plus, datorita lui, braziliencele sunt considerate unele dintre cele mai sexy femei de pe planeta. Evenimentul de anul acesta va avea loc intre 18-21 februarie.

 

Festivalul de arta erotica din Seattle – Seattle, Washington

 

 

 


Arta erotica in Seattle

 

Festivalul de arta erotica din Seattle a fost infiintat in anul 2002, de catre Centrul comunitar Sex Positive (in prezent Foundation for Sex Positive Culture). Prin arta, acest eveniment isi propune sa promoveze libertatea de expresie si aprecierea pozitiva a sexului de catre comunitate. Participantii au sansa de a asista la reprezentatii erotice, proiectii de filme cu tematica sexuala, de a participa la diferite grupuri de lucru si la petreceri after-hours. Anul acesta, festivalul se va desfasura intre 16-17 iunie si 22-24 iunie.

 

Festivalul falusului – Tyrnavos, Grecia

 


Falusul are si in Europa un festival, la Tyrnavos

 

In timp ce multe dintre manifestarile enumerate aici au tendinta de a se concentra pe omagiul adus formelor feminine, Festivalul falusului din Grecia are in centrul atentiei organul sexual masculin. El semnaleaza inceputul postului si il preaslaveste pe zeul grec al vinului, nebuniei si extazului, Dionisios. Cei care participa la acest festival vor avea sansa sa se delecteze cu mancaruri in forma de penis, sa stea pe piese de  mobilier in forma de penis, sa sarute ceramica in forma de penis (care uneori poate fi pusa intre picioare), sa admire arta in forma de penis si sa poarte accesorii pentru penis. Un festival similar are loc in fiecare an in Kawasaki, Japonia.

 

Sursa: tuktuk.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
Bancul Zilei

06:21

BANCUL ZILEI

04:39

VANZARE TEREN SI CONSTRUCTII PIATA NEAMT str. Piata Garii, nr.7, loc. Piatra Neamt, jud. Neamt. Subscrisa BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L. desemnata in calitate de administrator judiciar al debitoarei PERLA INVEST S.R.L., in reorganizare, prin Incheierea de sedinta nr. 236 din data de 19.04.2016, pronuntata in Dosarul nr. 2699/103/2015/a4, de Tribunalul Neamt – Sectia a II-a Civila, de Contencios Administrativ si Fiscal, organizeaza in datele de 12.10.2022 si 26.10.2022, ora 13:00, la sediul BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., din Bucuresti, Str. Invingatorilor nr. 24, Victory Business Center, Et. 4, Sector 3, sedinta de licitatie publica cu strigare pentru vanzarea, in bloc, a proprietatii imobiliare compuse din: -teren intravilan, in suprafata de 1.000 mp, inscris in CF nr.54618 a Mun.Piatra Neamt, avand nr. cadastral 54618; -constructie in suprafata utila de 567,46 mp, inscrisa in CF nr.54618-C1-U1 a Mun. Piatra Neamt, avand nr. cadastral 54618-C1-U1; -constructie in suprafata utila de 1.707,65 mp, inscrisa in CF nr.54618-C1-U2 a Mun. Piatra Neamt, avand nr.cadastral 54618-C1-U2 situate in Mun. Patra Neamt, str. Piata Garii, nr.7, jud. Neamt. Pretul de pornire al sedintei de licitatie 1.379.000 EUR, exclusiv TVA. Detalierea componentei celor blocuri de active poate fi solicitata administratorului judiciar la adresa de e-mail business.restructuring@bdo.ro. Ofertantii care doresc sa participe la licitatie trebuie sa depuna la sediul BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., cel tarziu cu o zi lucratoare inaintea sedintei de licitatie publica la care doresc sa participe, personal sau prin curier, ora 17:00, toate documentele specificate in cuprinsul Caietului de sarcini, ce poate fi achizitionat de la sediul BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L. pentru suma de 1.000 Lei, exclusiv TVA. Plata Caietului de sarcini se va realiza prin transfer bancar in contul unic de insolventa al societatii PERLA INVEST S.R.L., pe baza facturii comunicate de catre administratorul judiciar. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la numarul 021.319.94.76 sau e-mail business.restructuring@bdo.ro.
Manastirea Bucium – Iasi
25/06/2021 19:04

Manastirea Bucium din Iasi este o manastire de calugari crestin-ortodocsi, cu hramul Duminica Tuturor Sfintilor Atonului. Lacasul a fost construit in anul 1863, ca metoh al schitului romanesc Prodromul de la ...

Cele mai sigure destinaţii de călătorie în 2020
25/11/2019 13:48

    Danemarca, Finlanda, Groenlanda, Islanda, Norvegia, Luxemburg, Elveţia şi Slovenia sunt cele mai sigure locuri pentru călătorii in 2020, potrivit unei hărţi a riscurilor, aflată la a 11-a ...

VIDEO   Lucruri mai puțin știute despre Cișmigiu
24/11/2019 09:27

 Cel mai vechi parc din Bucuresti are o poveste care a inceput acum 200 de ani. Grădina a apărut după decizia marelui cismigiu de a construi o ”cismea pentru norod”, pentru că, la acea vrem ...

Încă o capitală europeană s-a săturat de turiști. Rezidenții părăsesc orașul, prețul locuințelor a explodat
15/11/2019 22:44

  Praga Într-un moment in care cehii se pregătesc să aniverseze 30 de ani de la Revoluţia de Catifea, care a pus capăt comunismului şi a declanşat o explozie a turismului şi a veniturilo ...

Caz halucinant: Un bărbat i-a turnat soției acid sulfuric în ochi, iar apoi a obligat-o să intrețină relații sexuale cu fiul ei
08/11/2019 06:08

Un bărbat de 72 de ani din Arizona riscă să-si petreacă toată viata in inchisoare, după ce i-a turnat acid de baterie in ochi sotiei sale, inainte de a o obliga să intretină relatii sexuale cu fiul ei d ...

Pentru cei carora le place iarna
21/12/2018 12:00

Stockholm, Suedia Pamantul Vikingilor, in anotimpul iernii are un aer magic. Poti face o plimbare romantica cu barca impreuna cu prietenul tau pentru a viz ...

Rezervaţia de zimbri „Neagra”
22/05/2018 14:39

 Satul Bucşani din comuna omonimă, judeţul Damboviţa, adăposteşte una dintre cele mai frumoase Rezervaţii de zimbri din ţară, dar şi din Europa. Prima atestare documentară a satului datează din ...

Muzeul de Artă Piatra-Neamţ
18/01/2016 16:00

Piatra Neamţ , reşedinţa de judeţ, este unul dintre principalele puncte de pornire intr-o excursie prin acest ţinut moldovan. Ajunşi aici, veţi vedea că oraşul are o aşezare pitorească in zona de ...

Complexul Green Village – Sfantu Gheorghe
05/01/2016 15:38

Localizat in Sfantu Gheorghe, locul unde Dunarea intalneste Marea Neagra, Complexul Green Village inseamna deopotriva o vacanta pe litoral si o evadare in inima Deltei. Descriere Complexul Green Village &nda ...

Vila Luminiş - Muzeul „George Enescu” Sinaia
26/11/2015 12:13

 Vila Luminiş a constituit loc de inspiraţie pentru George Enescu, dar şi loc de relaxare după concerte. Clădirea este realizată intr-un mod autentic romanesc, regăsind in faţada acesteia stilul cu ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei