10 intrebari curajoase despre Dragoste si Sex si 10 raspunsuri date de barbati celebri

default

Dimensiune font:

| 28-10-2013 15:41

Exista cateva intrebari aparent simple la care femeile se chinuie sa le afle raspunsul. Intrebari de genul: De ce nu m-a sunat cand mi-a spus ca va suna? Oare ce crede cu adevarat despre mine? Este aceasta relatie buna pentru mine? Va invita sa aflam impreuna cele mai comune dileme dintr-o relatie, luandu-le in ordine descrescatoare iar raspunsul e dat de barbati celebri ...

 

10. Cum pot face trecerea de la prietenie la o relatie?

Raspuns: Adam Christofer, autor si scriitot de sex pentru Vogue

Seduceti-ne! Nu este dificil. Insa deja aud obiectii: "Cum imi pot da seama daca este cu adevarat interesat de mine?", "Cum ramane cu prietenia?". Daca obisnuiti sa aveti discutii serioase, daca iti face complimente si daca insisita sa iti plateasca consumatia, atunci este interesat. Iar daca vrei cu adevarat o relatie, sa nu te pacalesti cu "Orice ar fi, vom ramane prieteni". Asuma-ti riscul, imbraca-te cu ceva sexy, pana la urma tot barbati suntem.

9. Cum imi pot da seama daca este un fustangiu?

Raspuns: Grub Smith, colaborator permanent al rubricii de sex al revistei Arena.

Pune-ti urmatoarea intrebare: cand ati facut prima data sex a fost cu adevarat obraznic? Spre deosebire de fustangii...baietii draguti nu vor sa duca lucrurile prea departe de la inceput.

Al doilea semn: A ramas langa tine dupa ce ati facut sex? Daca ai primit doar 5 minute de imbratisari inainte sa cheme un taxi, e mai bine sa nu iti faci planuri prea mari.

Si ultimul semn: face planuri? Ca de exemplu: "Hai sa mergem la petrecerea amicilor mei vinerea viitoare" sau iti spune ceva romantic dar vag, ca "Ar trebui sa mergem in Maldive intr-o zi"? Daca este asa, atunci se pare ca te considera doar un bun partener de sex, ceea ce poate fi distractiv uneori.


8. Care este cea mai buna metoda de a sfarsi o relatie?

Raspuns: Dan Hipgrave, muzician si fost sot al lui Gail Porter.

Barbatii nu vor sa primeasca mesaje incurcate din partea ta. Sau esti pro sau esti contra. Insa cum iti dai seama cand s-a terminat cu adevarat? Exista trei semne.

Primul semn: cand iesi cu prietenii iti doresti ca partenerul sa nu te insoteasca.
Al doilea semn: nu mai simtiti nevoia de a face sex.
Al treilea semn: nu mai comunicati intre voi. Daca aceste semne ti se par cunoscute, atunci vei sti ca relatia voastra este ca si sfarsita. Iar cea mai buna metoda de a da aceasta veste este: fata in fata, fara texte, mesaje sau mai stiu eu ce ghicitori. Cel mai important este sa nu spui "Pur si simplu nu mai merge", explica care sunt motivele pentru care aceasta relatie nu mai poate continua.

7. Imi iubesc partenerul insa gasesc atragator pe altcineva. Ma aflu in relatia gresita?

Raspuns: Andrew G. Marshall, expert in relatii si autorul "I Love You But I'm Not In Love With You".

Nu. De fapt, 50% din femeile care au o relatie, au fantezii cu alti barbati. Nu este o crima sa gasim pe altcineva atragator, ba dimpotriva, poti folosi sentimentele pentru aceasta persoana in ati imbunatati propria relatie. Daca acest lucru te sperie, atunci ar trebui sa faceti o mica pauza, iar dupa un scurt timp vei observa ca sentimentele vor reinvia.


6. Cum vorbesc cu barbatii?

Raspuns: Neil Strauss, autorul "The Game: Penetrating The Secret Society Of Pickup Artists".

Cand te apropii de un barbat trebuie sa stii cum sa ii atragi atentia, dar in acelasi timp sa nu pari prea disponibila. Fa-l sa iti aprecieze felul de a gandi, cere-i un sfat. Iar dupa 5 minute de conversatie, spune-i ca ar trebui sa te reintorci la grupul tau de prieteni. In acest fel va intelege ca mai are putin de lucrat in a te tine langa el.


5. De ce nu a sunat cand mi-a spus ca va suna?

Raspuns: Dylan Jones, editor la GQ si autorul "Mr. Jones' Rules For The Modern Man".

Daca nu a sunat, nici nu va suna. Desigur, tu ii poti da un telefon, dar sa stii ca din acel moment nu te va lasa sa uiti ca tu ai fost cea care a pus mana pe telefon. Sfatul meu este: asteapta sa te sune, iar daca acest lucru nu se intampla, uita de el; dar daca te suna, fa-l sa te mai sune de 3 ori inainte de a o face tu.
 

4. Ma inseala?

Raspuns: David Miller, director la website-ul extra-marital Lovinglinks.co.uk.

Brusc se intampla sa aiba noi opinii. Poate merge mai des la sala, isi cumpara haine noi sau se tunde regulat. Fii atenta la banii din portofel, cel care inseala stie sa nu lase ca dovada urma unui credit-card. De asemenea isi poate schimba rutina, avand desigur motive foarte intemeiate pentru care intarzie seara.

3. Cum fac un barbat sa ma invite undeva?

Raspuns: Christian O'Connell, transmitator la Virgin Radio.

Barbatii sunt mult mai simpli decat credeti voi. Daca vreti sa va invitam undeva trebuie sa ne dati cateva semne evidente. Stabiliti in primul rand o legatura comuna. Apoi, complimentele: intreaba-l daca merge la sala, chiar daca arata ca Johnny Vegas, se va simti flatat. La final? Mentioneaza printre randuri ca esti singura, si lasa-l pe el sa te invite la o intalnire. Cu siguranta o va face.


2. Cum il impresionez la prima intalnire?

Raspuns: Steve Hedger, Autorul "Catch (Me If You Can)".

Adica, cum poti garanta o a doua intalnire? Fii putin misterioasa, nu-l lasa sa creada ca stie totul despre tine si masoara-l incet cu privirea. Uita-te in ochii lui apoi zambeste si departeaza-ti privirea. Cand te ridici de la masa fa-o incet si paseste seducator, insa cu grija sa nu te impiedici. De ce toate aceste lucruri? Pentru ca orice barbat la prima intalnire se gandeste doar la cat de buna vei fi in pat.


1. Cum imi iert partenerul daca a avut o aventura?

Raspuns: Tess Stimson, autorul "The Adultery Club", si un supravietuitor al infidelitatii.

Aceasta intrebare este cea mai comuna. Multi spun ca nu si-ar ierta partenerul dupa o asemenea intamplare, insa dupa ce fapta este consumata, nu mai zic acelasi lucru. Totul depinde de tine: cat esti de disponibila sa ierti, si crezi ca poti reconstrui increderea pierduta? Daca decizi sa-i mai acorzi o sansa, incepe de aici:

1 - incearca si intelege de ce s-a intamplat acest lucru, iar pentru a trece peste acest hop partenerul va trebui sa iti raspunda sincer la toate intrebarile;
2 - trebuie sa realizezi ca si relatiile de succes mai au zile grele. Adu-ti aminte ziua in care v-ati cunoscut, daca zambesti, atunci relatia merita inca salvata. Faceti-va timp pentru voi, reluati intalnirile romantice si nu discutati despre infidelitate;
3 - fa alegerea de a avea din nou incredere, nu continua sa il controlezi, ai incredere in el. Cand ar trebui sa renunti? Daca te-a inselat o data este greseala lui, a doua oara este a ta.

Sursa: desprecopii.com

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:08

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
Forţa care îţi conduce viaţa, în funcţie de tipul de personalitate
26/12/2022 17:12

Dacă ai fost vreodată curioasă să afli ce fel de personalitate ai şi ţi-ai făcut testul Myers - Briggs, ştii deja ce tipologie (MBTI) te caracterizează şi iţi va fi foarte uşor să afli in cele ce u ...

Studiu: munca în exces îți afectează frumusețea! Cum îți distrug fizicul orele suplimentare
26/12/2022 12:51

Stii deja că statul prea mult pe scaun, implicit lucrul la birou cauzează probleme la nivelul coloanei vertebrale, coloanei cervicale, dureri de cap, de oase, afectiuni la nivelul picioarelor si circulatiei v ...

Cum să ai sărbători fără stres. Patru recomandări ale psihologului
26/12/2022 12:44

Pentru cei pentru care goana după cumpărături si cadouri, curătenia si pregătirea bucatelor de sărbători este un stres urias, psihologii oferă cateva recomandări. Sărbători, stres. Neda Gould, psiho ...

Pomul minune. Produce 40 de tipuri de fructe
26/12/2022 12:14

Pomul poate să producă 40 de soiuri de fructe. Este o minunătie de privit mai ales primăvară, atunci cand infloreste! În intreagă lume mai există doar alte cateva exemplare ale acestui copac uimit ...

Hidratarea, la fel de importantă și iarna, ca și vara
26/12/2022 11:35

Hidratarea este la fel de importantă si iarna, ca si vara. Diferenta este că vara e mai usor să ne dăm seama că trebuie să bem lichide, din cauza temperaturilor ridicate. În timpul verii, cand temp ...

Fructul care te poate ucide! Toți românii îl au în case
26/12/2022 11:00

Este fabulos de bun, uneori, o dietă pe bază de grapefruit te poate ajuta, fără mare efort, să pierzi cateva kilograme bune. Însă, pe cat de multe beneficii are acest fruct magic, poate fi si extre ...

Top 7 cele mai placute pozitii sexuale
04/08/2022 12:48

 Expertii spun ca anumite pozitii sexuale va ajuta sa aveti parte de momente intense si excitante, in timp ce alte pozitii sunt grozave pentru a va manifesta romantismul si dragostea. Incearca 7 dintre ma ...

Retete cu legume si carne pentru masa de Craciun
24/12/2021 12:21

Retete cu legume si carne pentru masa de Craciun Masa de Craciun trebuie pregatita ca la carte, cu retete traditionale si preparate culinare specifice acestei sarbatori. Sarmalele, carnatii de porc sau calt ...

Masa de Craciun : mancaruri traditionale, retete culinare de Craciun
23/12/2021 18:12

Masa de Craciun : mancaruri traditionale, retete culinare de Craciun Craciunul, marea zi a nasterii lui Iisus Hristos, este sarbatorita de toti romanii cu traditiile specifice ei. Brazi sclipitori, colinde, ...

 Niciuna dintre aceste imagini nu e ceea ce pare la prima vedere! Vezi cele mai bizare iluzii optice - Galerie FOTO
25/06/2021 16:50

Ce au in comun toate cele 10 imagini din GALERIA FOTO de mai jos - niciuna dintre ele nu este ceea ce pare la prima vedere! :) vezi AICI mai multe FOTO

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei