10 pozitii ideale pentru sex oral!

default

Dimensiune font:

| 12-11-2012 10:00

 

Inainte de a afla care sunt cele mai bune pozitii pentru sex oral, atat pentru tine cat si pentru partener, iata principalele lucruri pe care trebuie sa le stii despre acest tip de sex:

- sexul oral consta in toate activitatile sexuale care implica folosirea buzelor, limbii, gatului si dintilor pentru a stimula zona genitala a partenerului;
- sexul oral pentru el (facut de o femeie pentru un barbat) se mai numeste felatie si blow job;
- sexul oral pentru ea (facut de un barbat pentru o femeie) se mai numeste cunilingus;
- exista si o forma de stimulare orala a anusului, numita analingus;
- sexul oral poate fi preludiul unei partide de sex normale sau poate fi o partida de sex in sine;
- nu este recomandat sa faci sex oral unui partener sexual pe care nu il cunosti, daca relatia voastra a inceput de putin timp sau daca partenerul nu are analize de sange recent facute, pentru a evita transmiterea unei BTS.

Acum, cand instructajul este gata, ce-ar fi sa trecem la ceva si mai interesant? 10 pozitii ideale pentru sex oral: 5 pozitii pentru cunilingus si 5 pozitii pentru blow job, toate in ordinea dificultatii, si o pozitie bonus, pentru sex oral reciproc!

 

5 pozitii pentru sex oral oferit ei (cunilingus)

O performanta buna a partenerului este extrem de placuta nu doar pentru tine, ci si pentru el. Daca isi va face bine temele, va citi articolul nostru si va fi atent la semnalele pe care i le transmiti, este imposibil sa nu te aduca pe culmile placerii!

Esarfa

In pozitia Esarfa, partenera sta intinsa pe spate cu o perna moale sub cap si cu picioarele pe langa capul partenerului dar incrucisate pe spatele lui, exact ca o esarfa. Aceasta pozitie are un mare plus pentru confort si versatilitate: el isi poate misca picioarele si mainile cum vrea, iar tu esti libera sa faci acelasi lucru. In plus, va puteti tine si astfel, tu poti impune ritmul sau ii poti transmite semne de placere prin strangerea mainilor. Puteti incerca pozitia Esarfa atat pe pat pe pardoseala sau pe canapea, cu partenerul ingenunchind la marginea piesei de mobilier.

cunilingus

Pe dedesubt

Pozitia Pe dedesubt este perfecta daca iti place gimnastica si, mai ales, exercitiul in pozitia lumanare. Trebuie sa stai intinsa pe spate cu o perna sub cap si cu picioarele ridicate ca o lumanare sau usor inclinate. Pentru a evita disconfortul, iti poti tine picioarele cu mainile sau, le poti tine cu o singura mana in timp ce cu cealalta poti impune ritmul prin mangaierea capului partenerului. Mangaie-l pe ceafa si trage-l usor de par, s-ar putea sa ii placa la nebunie!

Unghiul de actiune al partenerului depinde de flexibilitatea ta: cu cat iti poti tine picioarele mai intinse, cu atat el poate stimula o zona mai mare. Mai mult, cu o mana poate stimula mai bine clitorisul si/sau vaginul, sau se poate juca cu sanii tai. Pentru a diminua disconfortul, in cazul in care nu esti "o sportiva", partenerul isi poate folosi bratele pentru a-ti inconjura si sutine coapsele.

pozitie sexuala

Pozitia 68

Pozitia 69, dar pe jumatate - pentru tine, poarta numele de pozitia 68. Partenerul sta intins pe spate, cu o perna moale sub gat si cap, in timp ce tu te intinzi pe el, cu picioarele indoite de-o parte si de cealalta a capului sau. Pozitia este perfecta atat pentru cunilingus cat si pentru analingus, daca vreti sa sexperimentati. Mai mult decat atat, partenerul are libertatea miscarii mainilor oriunde pe corpul tau: iti poate mangaia sanii sau iti poate stimula mai bine clitorisul. Poti alege si tu sa faci ce vrei cu mainile, iar daca vrei sa te intorci, pe burta, vei intitia pozitia originala 69.

sex oral

Placerea superioara

Pozitia Placere superioara este numita astfel datorita pozitiei tale superioare in care placerea este maxima. In varianta engleza, pozitia se numeste "Zbor dedesubtul unui cuib de cuci".

Pozitia Placere superioara este una dintre cele mai dominatoare pozitii pentru cunilingus. Poate trezi pofte carnale in oricine are chef de o partida de sex oral ca la carte, deoarece chiar si partenerul este foarte excitat in timpul unei astfel de pozitii pentru cunilingus. Cu un picior ridicat pe pat, pe canapea sau pe un scaun, partenera primeste stimulare orala totala de la partenerul care sta fie in pozitia sezand, fie ingenunchind. Mainile lui sunt libere sa mangaie spatele si soldurile partenerei.

cunilingus

Placerea nordului

Una dintre cele mai sexy pozitii pentru cunilingus, Placerea nordului presupune ca partenerul sa stea intins pe pat sau pe podea, cu o perna sub cap, in timp ce tu te asezi pe pieptul lui ingenunchind si concentrandu-ti greutatea mai mult in maini, pentru a nu-i provoca lui disconfort.

Aceasta pozitie este foarte indragita de femeile carora le place sa primeasca un cadou sexual de la partenerul lor: poti mentine controlul, poti impune ritmul si, cu o mana, poti stimula penisul partenerului pentru a continua partida de sex cu performanta ta. In acelasi timp, partenerul iti poate stimula clitorisul sau te poate mangaia pe sani si coapse.

sex oral


5 pozitii pentru sex oral oferit lui (blow job sau felatie)

Spune-i cum vrei: sex oral pentru el, blow job, felatie... Pentru un barbat, este una dintre cele mai placute si mai intense activitati sexuale, fie ca tine locul preludiului, fie ca este principala activitate sexuala a serii sau doar un cadou sexual de la tine, partenera pusa pe fapte mari!

Daca stii "notiunile de baza" ale blow jobului, este timpul sa iei 5 lectii ceva mai avansate si, bineinteles, mai excitante!

Relaxata

Pozitia Relaxata este intr-adevar o pozitie in care ambii parteneri stau in pozitii cat se poate de confortabile. Nu este nevoie de niciun element de sustinere sau sprijin: partenerul sta intins pe-o parte, la fel si partenera in timp ce ii stimuleaza oral penisul si testiculele, care se bucura de o pozitie foarte buna pentru stimulare.

Este o pozitie pe cat de sexy, pe atat de intima si tandra, deoarece partenerii se pot mangaia, se pot imbratisa sau pot face schimb de roluri (partenera se opreste iar partenerul se intinde si incepe stimularea orala - cunilingus).

sex oral

Subalterna

Extrem de permisiva din punct de vedere al locatiei, pozitia Subalternei este o placere pentru orice Sef al unei partide de sex! Partenerul sta in picioare sau sprijinit de perete in timp ce partenera ii stimuleaza oral penisul si scrotul, chiar si anusul (doar daca partenerul este de acord cu o astfel de stimulare).

Jocul stimularii orale poate continua in aceasta pozitie oricat va place sau este necesar. Pentru un plus de confort, partenera isi poate pune sub genunchi o perna.

blow job

Terapia Orala

Daca barbatii ar putea sa aleaga cum sa isi petreaca restul vietii, aceasta pozitie ar fi cu siguranta pe unul din locurile fruntase. Pozitia Terapiei Orale combina doua metode de relaxare garantata pentru barbati: pozitia intins pe canapea/pat si sex oral.

Intr-adevar, este o pozitie mai putin intima si mai mult concentrata pe placerea primita de partener. Este o pozitie pentru o femeie care stie ce vrea si mai ales, care stie ca o sa isi primeasca rasplata cuvenita! Daca nu iti place sa iti impuna ritmul punandu-si mana pe capul tau, sugereaza-i asta mutandu-i mana pe sanii tai sau pe spate!

sex oral blow job


Conducatorul

Pozitia pentru blow job Conducatorul formeaza litera L, cu partenerul stand intins pe o parte si partenera intinsa cu capul intre picioarele lui, formand parca un unghi de 90 de grade. 90 de grade s-ar putea sa simtiti ca este si temperatura corpului vostru, deoarece este o pozitie excitanta pentru ambii parteneri.

Esti libera sa iei cate pauze (mici) vrei, sa iti folosesti si mainile pentru stimularea sau mangaierea zonei genitale, in timp ce partenerul iti poate mangaia sanii sau capul impunand/regland in acelasi timp ritmul stimularii orale.

 felatie

Face2Fuck

Cea mai indrazneata pozitie de blow job! Am putea spune despre aceasta pozitie ca este varianta "penetratoare" a blow jobului, o pozitie de sex normal adaptata pentru sex oral. Poate jenanta pentru incepatoare, dar cu siguranta extrem de excitanta pentru partenerele indraznete, pozitia Face2Fuck presupune ca partenera sa stea intinsa cu o perna mare sub cap, iar partenerul sa ingenuncheze deasupra sanilor ei. De cele mai multe ori, partenerul isi va tine mainile pe capul partenerei pentru a impune ritmul dar mai ales, pentru a spori sentimentul de placere si dominare/supunere.

Din cand in cand, partenerul poate lua o mica pauza pentru a-ti saruta si mangaia corpul. Partenera va putea sa isi miste mainile pe corpul partenerului in timp ce ii ofera stimulare orala, iar acesta va trebui sa aiba grija cata presiune pune asupra fetei partenerei, deoarece exista pericolul ca aceasta sa se innece sau sa se sufoce. Este bine sa stabiliti niste limite inaintea practicarii unei astfel de pozitii.

pozitie sexuala

Pozitia Bonus - 69 inversat (placere pentru amandoi)

Pozitia 69 inversat este pozitia bonus, pentru sex oral reciproc! Este pozitia perfecta: va bucurati de beneficiile pozitiei 69 fara ca niciunul dintre voi sa simta presiunea corpului partenerului care sta deasupra. In plus, se elimina presiunea care poate aparea in zona gatului si spatelui.

 

 

http://www.divahair.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
Forţa care îţi conduce viaţa, în funcţie de tipul de personalitate
26/12/2022 17:12

Dacă ai fost vreodată curioasă să afli ce fel de personalitate ai şi ţi-ai făcut testul Myers - Briggs, ştii deja ce tipologie (MBTI) te caracterizează şi iţi va fi foarte uşor să afli in cele ce u ...

Studiu: munca în exces îți afectează frumusețea! Cum îți distrug fizicul orele suplimentare
26/12/2022 12:51

Stii deja că statul prea mult pe scaun, implicit lucrul la birou cauzează probleme la nivelul coloanei vertebrale, coloanei cervicale, dureri de cap, de oase, afectiuni la nivelul picioarelor si circulatiei v ...

Cum să ai sărbători fără stres. Patru recomandări ale psihologului
26/12/2022 12:44

Pentru cei pentru care goana după cumpărături si cadouri, curătenia si pregătirea bucatelor de sărbători este un stres urias, psihologii oferă cateva recomandări. Sărbători, stres. Neda Gould, psiho ...

Pomul minune. Produce 40 de tipuri de fructe
26/12/2022 12:14

Pomul poate să producă 40 de soiuri de fructe. Este o minunătie de privit mai ales primăvară, atunci cand infloreste! În intreagă lume mai există doar alte cateva exemplare ale acestui copac uimit ...

Hidratarea, la fel de importantă și iarna, ca și vara
26/12/2022 11:35

Hidratarea este la fel de importantă si iarna, ca si vara. Diferenta este că vara e mai usor să ne dăm seama că trebuie să bem lichide, din cauza temperaturilor ridicate. În timpul verii, cand temp ...

Fructul care te poate ucide! Toți românii îl au în case
26/12/2022 11:00

Este fabulos de bun, uneori, o dietă pe bază de grapefruit te poate ajuta, fără mare efort, să pierzi cateva kilograme bune. Însă, pe cat de multe beneficii are acest fruct magic, poate fi si extre ...

Top 7 cele mai placute pozitii sexuale
04/08/2022 12:48

 Expertii spun ca anumite pozitii sexuale va ajuta sa aveti parte de momente intense si excitante, in timp ce alte pozitii sunt grozave pentru a va manifesta romantismul si dragostea. Incearca 7 dintre ma ...

Retete cu legume si carne pentru masa de Craciun
24/12/2021 12:21

Retete cu legume si carne pentru masa de Craciun Masa de Craciun trebuie pregatita ca la carte, cu retete traditionale si preparate culinare specifice acestei sarbatori. Sarmalele, carnatii de porc sau calt ...

Masa de Craciun : mancaruri traditionale, retete culinare de Craciun
23/12/2021 18:12

Masa de Craciun : mancaruri traditionale, retete culinare de Craciun Craciunul, marea zi a nasterii lui Iisus Hristos, este sarbatorita de toti romanii cu traditiile specifice ei. Brazi sclipitori, colinde, ...

 Niciuna dintre aceste imagini nu e ceea ce pare la prima vedere! Vezi cele mai bizare iluzii optice - Galerie FOTO
25/06/2021 16:50

Ce au in comun toate cele 10 imagini din GALERIA FOTO de mai jos - niciuna dintre ele nu este ceea ce pare la prima vedere! :) vezi AICI mai multe FOTO

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei