LogoBricoCUSlogan-NET

Dimensiune font:

Brico Depôt Iaşi te aşteaptă cu două magazine şi soluţii complete de îmbunătăţire a locuinţei

| 28-05-2019 19:30

 

Probabil ai aflat deja că din 15 martie magazinele Brico Depôt din Șoseaua Păcurari și Bulevardul Tudor Vladimirescu și-au deschis porțile pentru clienții săi. Ne-am făcut timp și le-am vizitat, pentru a vedea cum arată și care sunt ofertele de produse și servicii.

Am fost plăcut surprinși de varietatea gamelor de produse pe care retailerul le pune la dispoziția clienților, de inovațiile aduse, dar și de prețurile foarte atrăgătoare și competitive.                                    

Am descoperit, de asemenea, spații inspiraționale, precum showroom-uri de baie, în care poți testa și vedea cum ar arăta noua ta baie. Pe scurt, o experiență de cumpărare excepțională, adaptată modului în care ne planificăm proiectele de renovare, de suprafețe și de buget.

 Așadar, dacă ai planuri de reamenajare anul acesta sau te-ai gândit la mici proiecte de îmbunătățire a locuinței fă o vizită în magazinele Brico Depôt. Vei găsi game noi și inovatoare de mobilier de baie sau bucătărie, mai multă inspirație, dar și uneltele potrivite pentru orice proiect.

 

Gama Erbauer – uneltele electrice pe care te poți baza în proiectele tale

Fiecare proiect de amenajare a locuinței e diferit și are nevoie de unelte pe măsură, de aceea gama Erbauer EXT a fost concepută nu doar pentru profesioniști, ci pentru toți cei care vor să-și îmbunătățească locuința și vor să obțină rezultate profesionale ușor și sigur.

Pentru întreaga gamă Erbauer EXT poți utiliza un singur acumulator, iar tehnologia inovatoare Keep Cool menține celulele  acestuia reci, astfel încât să nu se supraîncălzească. Beneficiezi de mai multă libertate de mișcare, uneltele electrice Erbauer fiind ușor de utilizat. Iar dacă ai grădină, uneltele electrice fără fir Erbauer folosesc aceeaşi platformă de acumulator litiu-ion EXT şi te ajută să-ţi întreţii uşor grădina, chiar dacă ești departe de o sursă de energie.  

În plus, cu gama de echipamente de lucru Site - îmbrăcăminte, încălțăminte și mănuși - creată special pentru activitățile de construcții, renovare sau amenajare, ești mereu protejat.

 Soluții eficiente pentru baie și bucătăriei

De cele mai multe ori, lipsa spațiului este principala problemă în amenajarea băii. Putem avea mai multe zone de depozitare, chiar dacă baia noastră e mică?

Mobilierul de baie Imandra a fost conceput pentru a ne ajuta să profităm la maximum de spaţiul redus din baie, soluțiile propuse acoperind inteligent întreaga suprafață, de la podea până la tavan. Este o gamă complet modulară, produsele putând fi combinate în funcție de spațiu și preferințe.  

Gama Ladoga vine cu funcționalități îmbunătățite: uși cu închidere lentă, rafturi reglabile, coloană pentru rufe cu coș integrat. Mobilierul este modular, iar corpurile înguste, dar spațioase, astfel încât sunt ușor de integrat în orice baie. 

Posibilităţile de depozitare sunt diverse și în gama Adriska: un sertar frontal care ascunde un sertar intern adânc pentru prosoape şi un al doilea pentru accesorii de îngrijire, dar și soluții pentru mascarea ţevilor de apă. 

Curățenia în baie e mereu o provocare? Vasele de toaletă Cavally cu tehnologie rimless - fără margine sunt mult mai ușor de curățat decât modelele cu margini închise, tradiţionale.

Iar dacă nu ai un spațiu generos în bucătărie, gama de chiuvete Romesco te ajută să creezi o zonă de lucru multifuncțională și include accesorii care nu trebuie să lipsească din bucătărie: tocător, strecurătoare, suport de tacâmuri și uscător de vase.

 

 

Prețuri mici zilnic și soluții flexibile de plată 

Dacă ți-am stârnit interesul, află că acestea reprezintă doar o mică parte din noile game de produse pe care le vei găsi la Brico Depôt în acest an.

Mai mult decât atât, la Brico Depôt ai prețuri mici în fiecare zi, astfel că nu e nevoie să aștepți perioada promoțiilor și să-ți amâni proiecte importante de reamenajare.  

 Te invităm să descoperi și catalogul „Idei pentru grădină și balcon”,  inspirat din poveștile a șapte clienți cu provocări diferite de reamenajare a grădinii sau balconului, valabil până în 30 iunie 2019. Poți găsi inspirație pentru noi proiecte, dar și soluții inteligente și idei de amenajare, astfel încât să obții spații funcționale și de efect, indiferent de suprafața și bugetul pe care le ai la dispoziție.

 Nu uita să-ți descarci și aplicația gratuită Brico Depôt. Afli primul noutățile despre gamele noi de produse și ai acces la câteva unelte digitale foarte utile în proiectele tale: detector de metale, nivelă sau calculator de suprafețe.

 

Mai multe informații despre noile game Brico Depôt sunt disponibile pe website, la adresa www.bricodepot.ro

 

Adresele magazinelor Brico Depôt Iași: 

Iași 1 – Păcurari: Șoseaua Păcurari nr. 121, Iași 700545 

Iași 2 – Tudor Vladimirescu: Bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 121, Iași 700291 

 

 

 

 

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

 

 

ULTIMA ORA

 

 

 

 

 

ANUNŢ DE VÂNZARE Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., cu sediul în mun. Iaşi, şos. Aleea Nicolina, nr, 82, jud. Iaşi, tel: 0232/243864; fax: 0232/212231, e-mail: iasi@insolventa.ro, prin asociat coordonator Mititelu Corneliu, în calitate de lichidator judiciar al debitorului S.C. Com-Beton S.A. Iaşi, cu sediul social în mun. Iaşi, B-dul Chimiei nr. 14, jud. Iaşi, C.U.I. RO5551582, nr. de înregistrare la O.R.C. J22/189/1994, numită potrivit Încheierii nr. 349/2017 din data de 15 martie 2017, pronunţată de Tribunalul Iaşi, Secţia II Civilă - Faliment, în dosarul nr. 8380/99/2014, anunţă în data de 27.09.2019, ora 12.00, scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, la sediul lichidatorului judiciar din mun, Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iaşi, a următoarelor active: Nr. activ - Denumire şi descriere active - Valoare de pornire la licitaţie* (lei, fără T.V.A.) Activ 3 - PROPRIETATEA IMOBILIARĂ FUNCIARĂ amplasată în extravilan com. Vîrfu Cîmpului, jud. Botoşani, compusă din: - teren arabil neproductiv (cu destinaţie Staţie sortare pentru balastieră), în suprafaţă de 5.000 mp, cu număr cadastral 39, C.F. 9/N (nr. cds. nou 39 al C.F. 50595/com. Vîrfu Cîmpului). Imobilul se află în zona periferică a comunei, ocupată preponderent de terenuri virane şi agricole, amplasamentul nu dispune de utilităţi, iar accesul la proprietate se face pe drum pietruit. Imobilul a fost dobândit conform Contractului de vânzare-cumpărare autentificat sub nr. 2939/07.10.2004 de B.N.P. Elena Roman. - 325.000,00 lei Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data 26.09.2019, ora 12.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, C.P. 700221, jud. Iaşi. Licitaţia se va organiza în contul S.C. MINERAL COM S.R.L. care a adjudecat activul 3 în cadrul licitaţiei publice din data de 17.07.2019, ora 12.00 la preţul de 325.000,00 lei. S.C. MINERAL COM S.R.L. va putea să achite la termenul de licitaţie preţul oferit iniţial, caz în care va fi obligat numai la plata cheltuielilor cauzate de noua licitaţie. Bunurile se vând libere de sarcini. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare, precum şi condiţiile de participare (inclusiv condiţia prezentării dovezii de depunere a garanţiei de participare în valoare de 10% din valoarea de pornire a licitaţiei), sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, C.P. 700221, jud. Iaşi, în fiecare zi de luni până vineri, orele 09.00–16.00, până pe data de 26.09.2019, ora 12.00, în baza unei cereri prealabile (24 de ore). Relaţii suplimentare se pot obţine la: tel. 0232/243864, 0755132473, 0758049904, fax: 0232/212231 email: secretariat@insolventa.ro Lichidator judiciar, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L.
AnsambluL rezidențial HIMSON
15/10/2019 11:32

  HIMSON- este un ansamblu rezidential unic, modern si minimalist cu dotări si finisaje de exceptie, pentru ca tu să te bucuri de un confort absolut. Apartamentele noi din cadrul HIMSON- sunt inteligent ...

Aproape 350 de firme ieșene clasate în Topul Național al Firmelor, realizat de Camera de Comerț
15/10/2019 09:32

 COMUNICAT DE PRESĂ   Aproape 350 de firme iesene clasate in Topul National al Firmelor, realizat de Camera de Comert   Camera de Comert si Industrie Iasi a publicat lista firmelor din I ...

O nouă apreciere a leului  - Piaţa valutară îşi pune speranţele în viitorul cabinet
14/10/2019 18:34

Moneda naţională a avut ieri o evoluţie apreciativă faţă de cea europeană şi americană, piaţa valutară punandu-şi speranţe in viitorul cabinet care se va forma după căderea celui PSD. Cursul eur ...

 Arhivarea electronică garantează securitatea documentelor
14/10/2019 17:18

Companiile sunt obligate să păstreze in arhive, conform legii, anumite documente. Însă „arhivarea fizică” se face cu costuri destul de mari, de bani si de spatiu. Firmele pot face economii ...

Voucherele de vacanţă nu vor mai putea fi folosite ca până acum. Noile reguli privind valoarea şi perioadele pentru care se vor acorda
14/10/2019 12:04

 Angajaţii pot primi o singură categorie de vouchere de vacanţă şi nu pot schimba alegerea făcută LISTA completă a sancţiunilor care se vor aplica dacă vor fi incălcate noile reguli p ...

Leul a rezistat la cutremurul politic
13/10/2019 18:53

Moneda naţională a avut o evoluţie calmă la sfarşitul săptămanii trecute, in ciuda votării moţiunii de cenzură care a adus căderea guvernului Dăncilă. Cursul euro s-a mişcat intr-un culoar ingust ...

Vântul şi insectele reglează preţurile!  Preţul de vânzare a lemnului a scăzut cu 25% faţă de anul trecut!
13/10/2019 18:51

* preţul final de achiziţie a scăzut de la 226 de lei/mc anul trecut, la 169 de lei/mc in acest an * scăderea are la bază volumul de masă lemnoasă in exces din Europa, provenit din rupturi şi doboraturi ...

LOCURI DE MUNCĂ STRĂINĂTATE  -  12  OCTOMBRIE   2019
12/10/2019 11:33

  Dacă reprezinţi o agenţie de recrutare, poţi obţine mai multe informaţii despre publicarea anunţurilor contactand Departamentul de Publicitate al Ziarului EVENIMENTUL REGIONAL ...

Piața RCA, în echilibru
10/10/2019 16:37

Autoritatea de Supraveghere Financiară a publicat tarifele de referintă pentru politele RCA. Cu această ocazie, vicepresedintele ASF, domnul Cristian Rosu, a declarat:   “Tarifele de referi ...