Ultimele investiții ale lui Becali au surprins experții în bănci și au îngrozit băncile mari

000000   media-1447

Dimensiune font:

| 27-10-2020 11:42

 

George Becali iese cu o investiție secretă nouă care face ca sute de oameni din România să fie foarte bogați

(România) - Antreprenorul și filantropul român George Becali și-a făcut un nume ca un simplu om de vorbă dreaptă, căruia nu-i pasă să fie sincer despre cum își face banii.

Săptămâna trecută, el a apărut la Știrile PROTV și a anunțat o nouă „lacună de avere” despre care spune că poate transforma pe oricine într-un milionar în 3-4 luni. George Becali i-a îndemnat pe toți românii să sară pe această oportunitate uimitoare înainte ca băncile mari să o închidă pe bune.

Și destul de sigur, la câteva minute după terminarea interviului, BNR a sunat să oprească interviul lui George Becali să fie difuzat - era deja prea târziu.

Iată exact ce s-a întâmplat:

Lavinia Petrea și co-gazda Mihai Dedu de la Știrile PROTV l-au invitat pe George Becali la emisiune să împărtășească orice sfaturi pe care le-ar avea în ceea ce privește construirea averii, iar antreprenorul și filantropul român a aruncat o bombă:

"Ceea ce m-a făcut să reușesc este sări repede în noi oportunități - fără nicio ezitare. Și acum, producătorul meu de bani numărul 1 este un nou program de tranzacționare automată a criptomonedelor numit Bitcoin Loophole. Este singura și cea mai mare oportunitate pe care am văzut-o în întreaga viață pentru a construi o mică avere rapidă. Îi îndemn pe toți să verifice asta înainte ca băncile să o închidă."

Co-gazda Lavinia Petrea de la Știrile PROTV a fost lăsat în neîncredere în timp ce George Becali și-a scos telefonul și le-a arătat telespectatorilor câți bani câștigă prin acest nou program de luare de bani care acum îi șoptește pe toți în România.

 

Segmentul a rămas fără timp înainte ca George Becali să poată elabora, așa că am obținut un interviu exclusiv cu bărbatul însuși, pentru a afla mai multe despre această oportunitate controversată.

EXCLUSIV ÎN ROMÂNIA CU GEORGE BECALI

"Este posibil să fi auzit despre această nouă platformă de investiții în cryptomonede, numită Bitcoin Loophole , care ajută oamenii obișnuiți din America de Sud, Australia, Asia și America de Nord să construiască averi peste noapte. S-ar putea să fiți sceptici, deoarece sună prea bine pentru a fi adevărat."

George Becali continuă:

“Am obținut asta pentru că m-am gândit același lucru când un prieten de încredere mi-a spus despre asta. Dar, după ce am văzut cu proprii mei ochi câți bani câștiga, a trebuit să-l încerc singur.

Mă bucur că am încercat-o pentru că a fost unul dintre cei mai mari și mai ușori bani pe care i-am făcut vreodată. Vorbesc milioane de lei pe zi cu pilot automat, este literalmente cea mai rapidă modalitate de a face o cădere de numerar chiar acum. Și nu va dura mult mai mult când tot mai mulți oameni vor afla despre asta. Sau când băncile îl închid în bine. ”

 

CE ESTE EXACT BITCOIN LOOPHOLE MAI EXACT ȘI CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Ideea din spatele lui Bitcoin Loophole este simplă: să permită persoanei obișnuite să încaseze în boomul cryptomonedelor, care este încă cea mai profitabilă investiție a secolului XXI, în ciuda a ceea ce cred majoritatea oamenilor.

Deși prețul Bitcoin a scăzut de la cel mai mare nivel de 20.000 $ pe Bitcoin, comercianții continuă să se omoare. De ce? Deoarece există mii de criptomonede în afară de Bitcoin, care sunt tranzacționate zilnic pentru profituri uriașe.

Unele dintre aceste cryptomonede includ Ripple, Ethereum, Monero, Zcash și Ripple și mai fac profituri de peste 10.000% și mai mari pentru oamenii obișnuiți din România.

Bitcoin Loophole vă permite să profitați de toate aceste criptomonede, chiar și pe o piață de urs. Folosește inteligența artificială (AI) pentru a gestiona automat vânzarea lungă și scurtă pentru tine, astfel încât să poți câștiga bani în permanență, chiar și în timp ce dormi.

Bitcoin Loophole este susținut de unele dintre cele mai inteligente minți tehnologice care au existat vreodată. Richard Branson, Elon Musk și Bill Gates doar pentru a numi câțiva.

Bill Gates și Richard Branson discută Bitcoin Loophole la CES 2019.

 

Aceste genii tehnologice au construit companii de mai multe miliarde pentru soluționarea problemelor complexe precum plățile online, calcularea și transportul. Acum, abordează problema globală a inegalității bogăției, lăsând pe oricine - indiferent cât de bogat sau sărac este - să câștige suficienți bani pentru a se bucura de o viață fericită și plină de satisfacție.

SECRETELE LUCRATIVE DE FĂCUT BANI PE CARE BĂNCILE MARI NU VOR SĂ LE ȘTIȚI

George Becali continuă,

"Vedem vremuri economice grele, și aceasta este soluția pe care oamenii o așteptau. Niciodată în istorie nu am avut o ocazie atât de uimitoare încât oamenii obișnuiți pot profita cu ușurință pentru a genera bogăție extraordinară într-un timp atât de scurt.

Unii oameni ezită să încerce acest lucru, deoarece este atât de diferit. Și asta pentru că marile bănci încearcă să acopere asta!Marile bănci creează în mod activ propagandă și numesc criptomonede și platformă precum Bitcoin Loophole o înșelătorie. De ce? Sunt îngrijorați că profiturile lor corporative se vor micsora odată ce clienții lor vor ști să creeze singuri averea masivă.

Adevărul este că cryptomonede este revoluția vieții noastre și lipsește oricine nu sare pe această oportunitate. Am primit deja apeluri și amenințări furioase din partea marilor corporații financiare, deoarece aduc această tehnologie în atenția oamenilor. Dar înșurubați-le. Oamenii din România încep deja să știe adevărul și este doar o chestiune de timp înainte de a face tot mai mulți.

Îl împărtășesc pentru că am primit și sute de e-mailuri de la oameni care îmi mulțumesc că am împărtășit acest secret. Favoritul meu este de la un tânăr care a cumpărat fratelui său mașina de vis un Ferrari 488 Pista folosind banii pe care i-a făcut de la Bitcoin Loophole . Această platformă îmbunătățește cu adevărat viața tuturor celor din lume.”

Ștefan Cojocaru a folosit profiturile pe care le-a obținut de la Bitcoin Loophole pentru a cumpăra fratelui său mașina de vis. Ce mod inspirat de a folosi bogăția pentru bine!

FUNCȚIONEAZĂ BITCOIN LOOPHOLE CU ADEVĂRAT? L-AM ÎNCERCAT CHIAR NOI

Redactorii noștri nu ne-ar lăsa să publicăm interviul cu George Becali până nu am verificat că Bitcoin Loophole este o oportunitate legitimă de a face bani de acasă. Conducerea noastră corporativă nu a dorit ca noi să lansăm informații care ar putea determina cetățenii României să-și piardă banii câștigați cu greu.

Așa că echipa noastră editorială a testat Bitcoin Loophole pentru a se asigura că funcționează de fapt așa cum a descris George Becali. Unul dintre editorii noștri online, Marian Dobrea, s-a oferit voluntar pentru a-și risca banii și pentru a testa Bitcoin Loophole.

Marian este un tată de 53 de ani al 2 fete a căror soție și-a pierdut locul de muncă anul trecut din cauza bolilor. El a recunoscut că se luptă financiar și că această oportunitate de investiții ar putea fi răspunsul.

 

Familia lui Marian s-a străduit să ajungă la capăt și a sperat că Bitcoin Loophole îi poate scuti de presiunea financiară, așa că au decis să testeze sistemul și să-i raporteze rezultatele.

Marian raportează:

"La început, când am auzit interviul cu George Becali, m-am gândit că glumește. A câștiga bani de acasă este doar un vis. Am decis să îl încerc oricum, având în vedere circumstanțele mele financiare - și de dragul unui jurnalism bun.

Am vizionat un videoclip introductiv despre platformă și apoi m-am înscris. Videoclipul părea a fi prea promițător, dar mi-am dat scepticismul deoparte. În câteva ore, am primit un apel de la investitorul meu personal. Mi-a răspuns la toate întrebările și îndoielile pe care le-am avut și m-a asigurat că voi face bani. Punct.

Investitorul meu personal chiar a promis că, dacă pierd chiar și un singur ban, el îmi va rambursa imediat depozitul de 1000 de lei. Atât de încrezător era că asta îmi va schimba viața. Acum, acesta este serviciul pentru clienți dincolo de orice am văzut și nu este de mirare că băncile sunt speriați.

Odată ce am primit acces la platformă, am depus investiția mea inițială de 1000 RON. Asta înseamnă că familia mea cheltuie lunar pentru mâncare, așa că am decis să nu ne mai ducem la fast-food pentru o lună. Acum putem fi sănătoși, plus că avem ocazia să ne îmbogățim.

Sistemul Bitcoin Loophole în sine este o platformă de tranzacționare automată a criptomonedelor. Software-ul folosește algoritmi AI avansați și învățare automată pentru a prezice exact când vor apărea criptomonedele în sus și în jos. Apoi va cumpăra și vinde automat pentru tine în permanență. Tehnologia ne-a făcut viața mai ușoară în toate modurile posibile, așa că de ce să nu o folosim pentru a câștiga mai mulți bani?"

REZULTATELE ÎN TIMP REAL ALE LUI MARIAN

"În termen de o oră de la depunerea a 1000 de lei, software-ul a început să tranzacționeze pentru mine. Sincer, eram nervos că va pierde toți banii. Și destul de sigur, prima mea tranzacție a fost o pierdere de 72 de lei!

Mi-am simțit sfârșitul aproape. Am crezut că am fost înșelat. Eram chiar pregătit să-mi sun investitorul personal și să-mi cer banii înapoi. Dar apoi mi-am amintit ce mi-a spus mai devreme în apelul nostru: Algoritmul are dreptate de aproximativ 80-89% din timp. Nu veți câștiga TOTUL, dar veți câștiga suficient și veți fi profitabil în general.

Prin urmare, am lăsat software-ul să tranzacționeze pentru mine și l-am urmărit îndeaproape. Următorul comerț a fost profitabil! Doar 55 RON, dar tot a fost ceva. Apoi, următoarea tranzacție a fost de 148 RON profit Apoi, profitul de 63 RON, obținând un profit total de 266 RON. iar acesta a fost sub 5 minute!

Curând am început să scot bani ca înghețata și nu mi-am putut crede ochilor. De fiecare dată când am reîmprospătat ecranul, profiturile mele au crescut din ce în ce mai mari. M-am simțit de parcă am luat droguri pentru că a fost așa o creștere interesantă.

De fiecare dată când mi-am reîmprospătat tabloul de bord de tranzacționare, profiturile mele au crescut din ce în ce mai mult. A fost o creștere atât de interesantă!

Acum știu de ce George Becali are o bună dispoziție tot timpul. Și de ce marile bănci nu doresc oameni în apropierea acestei lacune de avere. Până la sfârșitul zilei, câștigam peste 2100 RON în profit, nu este rău dintr-o investiție inițială de 1000 RON! Am fost atât de emoționată încât abia am dormit.

A doua zi a fost marți și a trebuit să mă întorc la muncă. Ca să fiu sincer (și să nu-i spun șefului meu asta), a fost greu să mă concentrez pe jobul meu știind că software-ul îmi făcea bani.

M-am aruncat de câteva ori la baie pentru a-mi verifica profiturile și au continuat să stiveze (cu o mică pierdere aici și acolo). La sfârșitul zilei, înainte de a-mi pune copiii să doarmă, soldul contului meu a fost de 3921 RON. Acest lucru este mai mult decât câștig într-o săptămână la locul de muncă obișnuit!

Până la sfârșitul săptămânii, am făcut un total de 15.547 RON. Am retras exact 10.000 RON și am reinvestit restul. În 2 zile am primit primul meu control la poștă - exact 10.000 RON. Nu-mi venea să cred că asta era viața reală!"

 

Marian a primit un cec pentru 10.000 RON pentru primele două săptămâni de utilizare Bitcoin Loophole

Marian continuă,

"Acum, fac constant un supliment de 2000 RON la 4500 RON pe zi datorită Bitcoin Loophole . Acum, banii sunt doar depuși în contul meu bancar la fiecare câteva zile. Doar câteva clicuri și am primit fondurile mele în 24-48. ore. De fiecare dată când transferul îmi lovește contul de verificare, trebuie să mă ciudesc pentru a mă asigura că nu visam.

Din fericire, îmi ador locul de muncă aici pentru că ajung să aduc oamenilor știri importante (ca aceasta) altfel aș fi renunțat până acum. Totuși, mi-am planificat o vacanță pentru familia mea în Bali România, pentru a sărbători că nu am datoriile și, în sfârșit, am avut finanțele familiei mele pe drum!

Acest lucru nu ar fi posibil fără generozitatea domnului George Becali și fără să-i împărtășim secretul în direct la televizor. Și sunt fericit că mi-am asumat riscul de a încerca Bitcoin Loophole chiar eu. Soția mea este mai fericită ca niciodată, iar dulapul cu jucării al copiilor mei este bine aprovizionat.

Colegii mei dau cu piciorul, nu s-au înscris acum două săptămâni, așa cum am făcut-o eu. Dar în curând, întregul nostru birou s-a înscris (inclusiv șeful meu) și ei mă numesc „erou” pentru încercarea asta."

 

CUM ÎNCEPEȚI CU BITCOIN LOOPHOLE (LOCURI LIMITATE)

Pentru a începe, aveți nevoie doar de computer, smartphone sau tabletă cu acces la internet. Nu aveți nevoie de alte abilități specifice, în afară de a ști cum să folosiți un computer și să navigați pe internet. Nu aveți nevoie de nicio tehnologie sau experiență de criptomonede, deoarece software-ul și investitorul dvs. personal vă garantează că veți face profit.

Un alt avantaj al acestui program este să începeți când doriți. Puteți să vă faceți propriul program - fie că este vorba de 5 ore pe săptămână sau 50 de ore pe săptămână. Începeți doar software-ul de tranzacționare automată atunci când doriți și puteți face o pauză ori de câte ori doriți (nu știu de ce vreți vreodată).

Pentru a economisi timpul cititorului nostru și a verifica dublu funcționalitatea funcționalității, România a creat cu bunăvoință un ghid pentru a începe sistemul.

AICI ESTE TUTORIALUL MEU PAS CU PAS:

Primul lucru pe care îl vedeți este un videoclip care arată puterea Bitcoin Loophole. Publicitatea este mare și îndrăzneață și în fața ta, dar este un produs american și așa fac lucrurile. Oricum, pur și simplu trimiteți numele și adresa de e-mail de lângă videoclip pentru a începe imediat.

(Sfat: Chiar dacă nu decideți să investiți bani, vă recomand să vă înscrieți acum, deoarece este gratuit, iar înregistrările pentru rezidenții români s-ar putea încheia în orice moment) Bitcoin Loophole

În continuare, vi se cere să vă finanțați contul. n timp ce navigam pe pagina de depozit, telefonul meu a sunat. A fost un număr internațional, așa că am ezitat să răspund, dar apoi mi-am dat seama că este evident din.

Destul de sigur, a fost propriul meu manager de cont personal. Serviciul său a fost excelent. El m-a dus pe întregul proces de finanțare. Ei acceptă toate cardurile majore de credit precum Visa, MasterCard și American Express. Am mers înainte și am depus suma minimă care este de 1000 lei.

Odată finanțat, am navigat în secțiunea software „Comerț auto-comerciant”, am stabilit suma comercială la 150 lei recomandată și am activat-o. Software-ul a început să facă tranzacții într-un ritm rapid și am fost preocupat la început, dar am lăsat să facă ce știe mai bine.

"oată lumea vrea să fie bogată, dar nimeni nu știe să o facă. Ei bine, este oportunitatea unei vieți de a construi o avere care vă va permite să trăiți viața pe care o doriți cu adevărat. NU va fi în jur pentru totdeauna, deci nu pierdeți ocazia." - George Becali

ACTUALIZARE

Tocmai am primit știri că, astăzi (marți, 27 octombrie 2020), aproape toate posturile sunt ocupate pentru rezidenții României. Bitcoin Loophole poate accepta doar un număr limitat de utilizatori totale pentru a menține profitul per utilizator este mare. Încă de acum, mai sunt (37) locuri rămase, așa că grăbește-te și înregistrează-te acum pentru a-ți asigura locul.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

06:00


1. Informații generale privind concedentul, în special denumirea, codul de identificare fiscală, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail, persoană de contact: Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Bivolari, judeţul Iasi, telefon 0232-298555, Fax: 0232-298508, email primaria primariabivolari@yahoo.com, persoana de contact:Alina Abuzatoaie; 2.1 Informații generale privind obiectul concesiunii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie concesionat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : NC61473- TABARA= 583mp, NC61478- TABARA=583mp, NC62701- TABARA=583mp, NC62702- TABARA =583mp, NC62703- TABARA=583mp, NC62704- TABARA=583mp, NC62706- TABARA =583mp, NC62709- TABARA=583mp, NC62705- BIVOLARI=500mp, NC61481- BIVOLARI=500mp. Concesiunea se face conform HCL nr 65/28.05.2020 si OUG 57/2019. 2.2 Informații generale privind obiectul inchirierii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie inchiriat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : T77 P609/29=3238 mp, T63 P419 TRAIAN=13ha, T64 P421 TRAIAN=7,4221 ha; Inchirierea se face conform HCL nr 69/28.05.2020 si OUG 57/2019. 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la sediul U.A.T. Comuna Bivolari în baza unei cereri scrise. 3.2. Denumirea şi adresa serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obţine un exemplar din documentaţia de atribuire: Compartimentul Administrare Domeniu Public si Privat, de luni până vineri, între orele 08.00-13.00, Comuna Bivolari, jud. Iasi. 3.3. Costul şi condiţiile de plată pentru obţinerea acestui exemplar, unde este cazul: 50 lei, se poate achita la casieria UAT Comuna Bivolari de luni până vineri, între orele 08.00-13.00. 3.4. Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 20/11/2020, ora 13.00. 4. Informaţii privind ofertele: 4.1. Data-limită de depunere a ofertelor: 26/11/2020, ora 10.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 4.3. Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: 1 exemplar. 5. Data şi locul la care se va desfăşura sedinţa publică de deschidere a ofertelor 26/11/2020, ora 14.00, la sediul UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 6. Denumirea, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail ale instanţei competente în soluţionarea litigiilor apărute şi termenele pentru sesizarea instanţei: Tribunalul Iasi, Str. Elena Doamna, nr. 1A, tel: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, email tr-iasi-info@just.ro. 7. Data transmiterii anunţului de licitaţie către instituţiile abilitate, în vederea publicării: 04/11/2020
Cu cat cresc preturile la benzina, motorina si tigari. Majorarile se aplica de la 1 ianuarie 2021
03/12/2020 14:15

 Ministerul Finantelor a publicat miercuri, 2 decembrie, noul nivel al accizelor valabil de la 1 ianuarie 2021. Benzina, motorina si tigarile vor fi "campioanele" majorarilor, dupa ce Guvernul Ro ...

FOTO/VIDEO - Cum arăta prima Dacie fabricată în România și cine a condus-o pentru prima oară
02/12/2020 11:02

Dacia 1100 a fost primul autoturism romanesc care a ieşit pe poarta uzinei de la Mioveni (pe atunci Colibaşi), din judeţul Argeş. Pe 20 august 1968, pe poarta fabricii de la Mioveni ieşea Dacia 1100, un d ...

ANAF - Cum poți scăpa de datorii
02/12/2020 10:30

Agentia Natională de Administrare Fiscală a emis un ordin prin care toate datoriile acumulate in perioada stării de urgentă si alertă, mai poti fi esalonate doar dacă depuneti cerere in următoarele două ...

Aproape 4.000 de ieșeni și-au deschis o afacere în acest an
01/12/2020 23:47

  * cu toate acestea, numărul inmatriculărilor de societăti comerciale este in scădere la Iasi, in comparatie cu primele zece luni ale anului 2019 si chiar cu aceeasi perioadă a anului 2018 * cele ma ...

Planul Național de Redresare și Reziliență  Documente
01/12/2020 16:19

 Circa 250 de km de autostradă si drum expres isi propune Guvernul să realizeze cu circa 3,54 miliarde de euro prin Planul National de Redresare si Rezilientă, programul national ce se bazează pe fondu ...

 Piața de capital din România: aproape două secole de existență
01/12/2020 12:18

  1 decembrie, Ziua Natională a romanilor, te trimite cu gandul invariabil la istorie. La momentul Unirii Principatelor, la momentul construirii Romaniei mari si moderne. Dincolo de istoria politică si ...

 ASF: Vaccinul împotriva COVID-19 ia din strălucirea aurului
30/11/2020 12:19

    Analizele efectuate de expertii Autoritătii de Supraveghere Financiară au relevat faptul că, in ultima perioadă, cotatia aurului pe bursele internationale a scăzut brusc, pe fondul informat ...

FOTO-VIDEO - Erupții vulcanice în Indonezia. 3.000 de persoan au fost evacuate
30/11/2020 11:30

Autorităţile din Indonezia au decis să ridice nivelul de alertă - in a doua categorie de intensitate - după o serii de erupţii ale vulcanului de pe insula Lembata, care au determinat operaţiuni de evacua ...

FOTO - Cum se poate toca un munte de bani pentru o afacere cu împăduriri
30/11/2020 11:14

Eliza-Elena Vladu, in varstă de 29 de ani, este proprietara unei firme care, in asociere cu alte două societăti comerciale, a reusit să obtină, in ultimii ani, suma de 2.428.077 de euro pentru „recon ...

Cumpărăturile online de Black Friday din SUA au crescut cu 22%.Vânzări-record de 9 miliarde de dolari
29/11/2020 16:21

Cumpărăturile online de Black Friday din Statele Unite au crescut cu aproape 22%, la un nivel record de 9 miliarde de dolari, potrivit datelor Adobe Analytics. În schimb, traficul in magazine a scăzut ...


Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei