Piramida de Apă. Vremuri magice

default

Dimensiune font:

| 14-07-2013 22:24

* Cerul ne bucură cu aspecte astrale a căror influență ne stimulează în procesul dezvoltării personale într-un mod deosebit * este vorba despre piramida pe semne de apa, formată de cele trei planete: Jupiter (în tranzit prin semnul Racului), Saturn (în tranzit prin semnul Scorpionului) și Neptun (în tranzit prin semnul Peștilor), care se perfectează în perioada 17-19 iulie 2013

 

Colaborarea Saturn-Neptun pe semnele de apă a început încă de anul trecut, când aspectul de trigon dintre cele două planete s-a format pe 11 octombrie 2012, cu Saturn în mers direct (abia intrat în semnul Scorpionului) și cu Neptun pe finalul perioadei de mers aparent retrograd, chiar pe primul grad din semnul Peștilor.
Atunci a început practic o etapă importantă a aventurii noastre pe calea descifrării mecanismelor proceselor intuitive.
Totul s-a derulat mai mult sau mai puțin intens și, mai mult sau mai puțin vizibil, după cum s-au format și s-au reluat aspectele și după cum planetele au avut mers direct sau retrogtrad. Mai întâi prin trăirea experiențelor și recunoașterea lor, pe durata mersului aparent retrograd al planetei Neptun. Apoi prin observarea fenomenului și identificarea momentelor în care ne-am întâlnit cu propria intuiție. Și în cele din urmă, prin înțelegerea mecanismeleor care stau la baza acestor procese, în perioada de mers aparent retrograd al planetei Saturn.
Fiecare dintre noi a experimentat dezvoltarea facultăților intuitive precum și înțelegerea utilității lor practice în acele sectoare de viață pe care le tranzitează, în harta natală, planetele Saturn și Neptun. Această perioadă a fost foarte potrivită pentru redescoperirea și dezvoltarea conexiunii cu propriul suflet, cu aspectul spiritual al omului ce suntem, fiecare dintre noi. Am avut posibilitatea și nenumărate ocazii să înțelegem sensul iubirii necondiționate, prin trăire conștientă, prin alegeri personale. Acum, interacțiunea Saturn-Neptun este întregită de influența planetei Jupiter, care aduce un sprijin suplimentar și, ne ajută să facem un salt în evoluția noastră, dacă alegem asta”, spune astrologul ieşean Anca Tăutu, de la Cabinetul „Astro Mercur”
 
 

 

Îndrăzniţi să visaţi măreţ!

 

În aceste momente, capacitatea noastră de a percepe potențialul pe care îl avem și de a înțelege cum îl putem folosi poate atinge un nivel foarte înalt. Influența jupiteriană amplifică nivelul de conștientizare a acestui potențial.
Suntem susținuți, prin imbold și îndrumare, să facem alegeri conștiente, bazându-ne pe înțelegerea mecanismului procesului intuitiv. De asemenea, descoperim motivația spirituală care stă la baza alegerilor noastre și înțelegem cum anume să ne raportăm la aceasta.
Poate cel mai important lucru ar fi acceptarea aspectului spiritual al omului. Afându-ne față în față cu latura noastră spirituală va fi destul de greu să o mai negăm. Cei care s-au acomodat deja cu propria lor construcție energetică pot realiza acum un salt evolutiv, conștient. Poate fi acum un timp al expansiunii conștiintei noastre, care se poate ridica la un nivel despre care s-a povestit doar în cărți și în filme”, a completat Anca Tăutu.
Este important să înțelegem că totul se derulează în zilele premergătoare fazei de Lună Plină în semnul Vărsătorului, care se formează luni, 22 iulie. În momentul de maxim al energiilor colaborării planetare se formează și trigonul Soare-Luna. „Avem în față un moment de inspirație și creativitate maximă, care se naște pe un val energetic de intesitate maximă. Unii dintre noi vor vedea imediat efectele acestor resetări energetice. Alții le vor vedea mai târziu sau unii poate niciodată. Însă prezența planetei Marte, către sfârșitul săptămânii, în schema piramidei pe semnele de apă, alături de Jupiter, ne-ar putea sugera un moment de acțiune în planul energetic, cu posibile efecte palpabile în planul fizic. Cei care sunt obișnuiți cu ceea ce numim lucrul energetic, sub orice formă, pot observa acum eficacitatea acestui mod de lucru”, a mai spus astrologul ieşean.
 
 
Renunţaţi la reziduurile emoţionale!
În același timp, depășim un test al încrederii în noi înșine, un test al recunoașterii adevăratului crez interior care ne călăuzește în viață și prin care compensăm orice lipsă aparentă de protecție și de securitate. Primim darul astrelor acum, dacă ne desprindem de tiparul care ne-ar încurca să folosim darul. Primim și folosim potențialul acestui moment deosebit în măsura în care ne-am eliberat de orice formă de balast energetic (mental și emoțional-afectiv) și în măsura în care realizăm această eliberare cu toată convingerea, astfel încât să vedem și efectele palpabile, în experiențele noastre de viață.
După desprinderea planetelor din această configurație va rămâne în funcțiune interacțiunea Jupiter-Saturn, în aspect de trigon cu toleranţă admisibilă (orb – n.r.) până spre sfârșitul lunii septembrie, cu ambele planete în mers direct. Apoi aspectul se diluează și se reface apoi la grad perfect pe 13 decembrie 2013, cu planeta Jupiter în mers aparent retrograd. Cumva, ceea ce primim acum ca și potențial, urmează a fi dezvoltat cu responsabilitate maximă, până la intrarea planetei Jupiter în mers aparent retrograd, pe 8 noiembrie când, vom intra într-o perioadă de reevaluare a modului în care am valorificat acest moment și tot ceea ce se declanșează acum”, a atras atenţia Anca Tăutu.
Interacțiunea personală cu această curgere energetică și informațională se realizează în ritmul optim al fiecăruia dintre noi. Vom simți cumva, fiecare, imboldul dar și îndrumarea pentru a acționa în sensul curentului. „Dar, este foarte important să nu forțăm mersul firesc al lucrurilor. Mai ales, este important să nu încercam să controlăm aceste fluxuri energetice. Este foarte important să ne păstrăm gândirea limpede și constructivă. Procesul de materializare se derulează foarte rapid acum. Intenția urmează direcția gândului iar starea afectivă este mai importantă decât focalizarea mentală. Cei care lucrează cu puterea gândului și a meditației, ar fi potrivit să fie mai atenți la sursa cunoașterii precum și la consecințele pe care le pot genera. Eliberați-vă de orice formă de negativitate și mai ales nu răspundeți negativității, decât cu lumina, dacă vă puteți păstra detașarea”, a fost sfatul astrologului Anca Tăutu.
 
 
Este o săptămâna foarte importantă, chiar dacă este posibil să nu vedem mare lucru, acum, Dar, după această perioadă ne vom construi altfel viața. Este important să ne conectăm la natură, în orice mod cu putință, în aer liber sau doar mental, să nu folosim tehnici de meditație dacă nu suntem convinși că știm ce facem, să nu interacționăm cu instrumente energetice dacă nu le cunoaștem încărcătura. Cel mai sănătos este să ne ancoram în suflet și în lumina divină.
Urmează să conștientizăm inspirația acestor timpuri și să o aducem în planul concret, prin ideea, soluția, îndemnul care să ne poarte către rezultatul potrivit pentru fiecare.
Spuneam la începutul anului că «vara anului 2013 poate reprezenta un pasaj astral care ne deschide tuturor un nou capitol de viață : Spiritualitatea practică. Vom alege sau nu, să folosim conștient capacitățile noastre spirituale». Eu cred că am ajuns în acel punct în care, începem practica spirituală ca mod curent de viață, la nivel global, la nivelul micii și marii comunități”, este convinsă Anca Tăutu.
Rămâne doar să alegem să facem asta, dacă suntem atenţi la noi, în primul rând, la dorinţele noastre, la trăirile şi la modul în care ni le gestionăm.
Maura Anghel


 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:01

VIDEO - Pandemia de COVID, prezisă de Biblie
21/10/2020 12:15

Îm Biblie sunt prezise atat pandemia, cat si carantina si toate problemele aduse de SARS-COV-2   Sursa: Teorii incredibile  

HOROSCOPUL ZILEI - 21 octombrie
21/10/2020 00:01

 BERBEC  Este o zi foarte potrivită pentru rezolvarea problemelor casnice, mai ales dacă ati făcut promisiuni. Vă veti simti bine in mijlocul rudelor si prietenilor, dar nu veti vorbi prea mult c ...

 Meseria de vrăjitoare, destul de profitabilă. Câștig mediu lunar - 3.000 de euro
20/10/2020 08:32

  În ultima vreme, au apărut tot mai multi oameni care-si spun „vrăjitori”. Hashtag-ul #witchesofinstagram are peste 5.4 milioane de postări, in timp ce pe Google obtii 35 de milioane ...

HOROSCOPUL ZILEI - 20 octombrie
20/10/2020 00:00

 BERBEC Nu vă intelegeti prea bine cu vecinii. Barfele vă enervează (mai ales că sunteti in centrul atentiei). Uitati că aveti incă multe pregătiri de făcut si este normal că cei lipsiti de noroc ...

HOROSCOPUL ZILEI - 19 octombrie
19/10/2020 00:01

 BERBEC Este cu sigurantă ziua cea mai „bogată” in evenimente din această lună: primiti musafiri, plecati la drum si trebuie să finalizati si o parte din lucrările incepute. Re ...

18 octombrie, sărbătoarea Sfântului Luca. Mare hram pentru creștinii ortodocși
18/10/2020 10:40

 Sfantul apostol si Evanghelist Luca s-a născut in Antiohia, fiind din neam sirian. Acesta a studiat medicina si arta, iar credinaa in Dumnezeu l-a adus la Ierusalim unde a devenit apostol al Domnului Iis ...

HOROSCOPUL ZILEI - 18 octombrie
18/10/2020 00:00

  BERBEC Tensiunea de la serviciu este din ce in ce mai accentuată si simtiti nevoia unei libertăti mai mari. Faceti planuri pentru schimbări majore, dar fără să vă sfătuiti cu nimeni si veti fi ...

Vrei să ai noroc? Fă o RUGĂCIUNE pentru minuni imposibile la SFÂNTA RITA. Ajută mereu
17/10/2020 19:51

    Sfanta Rita din Cascia este numită patroana cauzelor imposibile, deoarece ­n-au rămas fără rezolvare nici cele mai grele  ...

Rugăciune pe timp de COVID - Cereți ajutor de la Arhanghelul Rafel. Îndrumări speciale și efecte miraculoase
17/10/2020 15:07

    Fie că e vorba de o stare care vă pune viata in pericol, de o rană dureroasă sau de o problemă gravă de sănătate, Arhanghelul Rafael vă poate oferi un ajutor esential. Arhanghelul Rafae ...

HOROSCOPUL ZILEI - 17 octombrie
17/10/2020 00:01

   BERBEC Elementul surpriză domină acest interval ce debutează fără a anuntă schimbări importante. Dorinta de putere si de actiune te imping să te porti diferit. Neintelegerile parteneriale ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei