Piramida de Apă. Vremuri magice

default

Dimensiune font:

| 14-07-2013 22:24

* Cerul ne bucură cu aspecte astrale a căror influență ne stimulează în procesul dezvoltării personale într-un mod deosebit * este vorba despre piramida pe semne de apa, formată de cele trei planete: Jupiter (în tranzit prin semnul Racului), Saturn (în tranzit prin semnul Scorpionului) și Neptun (în tranzit prin semnul Peștilor), care se perfectează în perioada 17-19 iulie 2013

 

Colaborarea Saturn-Neptun pe semnele de apă a început încă de anul trecut, când aspectul de trigon dintre cele două planete s-a format pe 11 octombrie 2012, cu Saturn în mers direct (abia intrat în semnul Scorpionului) și cu Neptun pe finalul perioadei de mers aparent retrograd, chiar pe primul grad din semnul Peștilor.
Atunci a început practic o etapă importantă a aventurii noastre pe calea descifrării mecanismelor proceselor intuitive.
Totul s-a derulat mai mult sau mai puțin intens și, mai mult sau mai puțin vizibil, după cum s-au format și s-au reluat aspectele și după cum planetele au avut mers direct sau retrogtrad. Mai întâi prin trăirea experiențelor și recunoașterea lor, pe durata mersului aparent retrograd al planetei Neptun. Apoi prin observarea fenomenului și identificarea momentelor în care ne-am întâlnit cu propria intuiție. Și în cele din urmă, prin înțelegerea mecanismeleor care stau la baza acestor procese, în perioada de mers aparent retrograd al planetei Saturn.
Fiecare dintre noi a experimentat dezvoltarea facultăților intuitive precum și înțelegerea utilității lor practice în acele sectoare de viață pe care le tranzitează, în harta natală, planetele Saturn și Neptun. Această perioadă a fost foarte potrivită pentru redescoperirea și dezvoltarea conexiunii cu propriul suflet, cu aspectul spiritual al omului ce suntem, fiecare dintre noi. Am avut posibilitatea și nenumărate ocazii să înțelegem sensul iubirii necondiționate, prin trăire conștientă, prin alegeri personale. Acum, interacțiunea Saturn-Neptun este întregită de influența planetei Jupiter, care aduce un sprijin suplimentar și, ne ajută să facem un salt în evoluția noastră, dacă alegem asta”, spune astrologul ieşean Anca Tăutu, de la Cabinetul „Astro Mercur”
 
 

 

Îndrăzniţi să visaţi măreţ!

 

În aceste momente, capacitatea noastră de a percepe potențialul pe care îl avem și de a înțelege cum îl putem folosi poate atinge un nivel foarte înalt. Influența jupiteriană amplifică nivelul de conștientizare a acestui potențial.
Suntem susținuți, prin imbold și îndrumare, să facem alegeri conștiente, bazându-ne pe înțelegerea mecanismului procesului intuitiv. De asemenea, descoperim motivația spirituală care stă la baza alegerilor noastre și înțelegem cum anume să ne raportăm la aceasta.
Poate cel mai important lucru ar fi acceptarea aspectului spiritual al omului. Afându-ne față în față cu latura noastră spirituală va fi destul de greu să o mai negăm. Cei care s-au acomodat deja cu propria lor construcție energetică pot realiza acum un salt evolutiv, conștient. Poate fi acum un timp al expansiunii conștiintei noastre, care se poate ridica la un nivel despre care s-a povestit doar în cărți și în filme”, a completat Anca Tăutu.
Este important să înțelegem că totul se derulează în zilele premergătoare fazei de Lună Plină în semnul Vărsătorului, care se formează luni, 22 iulie. În momentul de maxim al energiilor colaborării planetare se formează și trigonul Soare-Luna. „Avem în față un moment de inspirație și creativitate maximă, care se naște pe un val energetic de intesitate maximă. Unii dintre noi vor vedea imediat efectele acestor resetări energetice. Alții le vor vedea mai târziu sau unii poate niciodată. Însă prezența planetei Marte, către sfârșitul săptămânii, în schema piramidei pe semnele de apă, alături de Jupiter, ne-ar putea sugera un moment de acțiune în planul energetic, cu posibile efecte palpabile în planul fizic. Cei care sunt obișnuiți cu ceea ce numim lucrul energetic, sub orice formă, pot observa acum eficacitatea acestui mod de lucru”, a mai spus astrologul ieşean.
 
 
Renunţaţi la reziduurile emoţionale!
În același timp, depășim un test al încrederii în noi înșine, un test al recunoașterii adevăratului crez interior care ne călăuzește în viață și prin care compensăm orice lipsă aparentă de protecție și de securitate. Primim darul astrelor acum, dacă ne desprindem de tiparul care ne-ar încurca să folosim darul. Primim și folosim potențialul acestui moment deosebit în măsura în care ne-am eliberat de orice formă de balast energetic (mental și emoțional-afectiv) și în măsura în care realizăm această eliberare cu toată convingerea, astfel încât să vedem și efectele palpabile, în experiențele noastre de viață.
După desprinderea planetelor din această configurație va rămâne în funcțiune interacțiunea Jupiter-Saturn, în aspect de trigon cu toleranţă admisibilă (orb – n.r.) până spre sfârșitul lunii septembrie, cu ambele planete în mers direct. Apoi aspectul se diluează și se reface apoi la grad perfect pe 13 decembrie 2013, cu planeta Jupiter în mers aparent retrograd. Cumva, ceea ce primim acum ca și potențial, urmează a fi dezvoltat cu responsabilitate maximă, până la intrarea planetei Jupiter în mers aparent retrograd, pe 8 noiembrie când, vom intra într-o perioadă de reevaluare a modului în care am valorificat acest moment și tot ceea ce se declanșează acum”, a atras atenţia Anca Tăutu.
Interacțiunea personală cu această curgere energetică și informațională se realizează în ritmul optim al fiecăruia dintre noi. Vom simți cumva, fiecare, imboldul dar și îndrumarea pentru a acționa în sensul curentului. „Dar, este foarte important să nu forțăm mersul firesc al lucrurilor. Mai ales, este important să nu încercam să controlăm aceste fluxuri energetice. Este foarte important să ne păstrăm gândirea limpede și constructivă. Procesul de materializare se derulează foarte rapid acum. Intenția urmează direcția gândului iar starea afectivă este mai importantă decât focalizarea mentală. Cei care lucrează cu puterea gândului și a meditației, ar fi potrivit să fie mai atenți la sursa cunoașterii precum și la consecințele pe care le pot genera. Eliberați-vă de orice formă de negativitate și mai ales nu răspundeți negativității, decât cu lumina, dacă vă puteți păstra detașarea”, a fost sfatul astrologului Anca Tăutu.
 
 
Este o săptămâna foarte importantă, chiar dacă este posibil să nu vedem mare lucru, acum, Dar, după această perioadă ne vom construi altfel viața. Este important să ne conectăm la natură, în orice mod cu putință, în aer liber sau doar mental, să nu folosim tehnici de meditație dacă nu suntem convinși că știm ce facem, să nu interacționăm cu instrumente energetice dacă nu le cunoaștem încărcătura. Cel mai sănătos este să ne ancoram în suflet și în lumina divină.
Urmează să conștientizăm inspirația acestor timpuri și să o aducem în planul concret, prin ideea, soluția, îndemnul care să ne poarte către rezultatul potrivit pentru fiecare.
Spuneam la începutul anului că «vara anului 2013 poate reprezenta un pasaj astral care ne deschide tuturor un nou capitol de viață : Spiritualitatea practică. Vom alege sau nu, să folosim conștient capacitățile noastre spirituale». Eu cred că am ajuns în acel punct în care, începem practica spirituală ca mod curent de viață, la nivel global, la nivelul micii și marii comunități”, este convinsă Anca Tăutu.
Rămâne doar să alegem să facem asta, dacă suntem atenţi la noi, în primul rând, la dorinţele noastre, la trăirile şi la modul în care ni le gestionăm.
Maura Anghel


 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

06:00

ALFA & OMEGA INSOLV IPURL, lichidator judiciar al debitoarei SC IRSIDO S.R.L.–societate în faliment, dosar nr. 380/99/2017 aflat pe rolul Tribunalului Iași, în temeiul dispozițiilor Legii nr.85/2014, vinde prin licitație publică cu strigare următoarele bunuri proprietate ale debitoarei:1. Bunuri mobile conform Raport de evaluare-Preț de pornire 65% din valoarea de piață stabilită prin raportul de evaluare, astfel: a. Stocuri/echipamente birotică–în valoare totală de 26.525 lei (exclusivTVA) b. Obiecte de inventar/mijloace fixe: Nr. crt. Denumire activ Valoare de pornire la licitație–65% lei–fără TVA 1. Mașină ambalat role hârtie 2.465 2. Utilaj de fabricat role hârtie 50.694 3. Autoturism Mazda IS-01-YRS 9.883 4. Autovehicul Ford Tranzit Connect IS-12-YRS 7.352 5. Mobilier pal 483 6. Masina ștampile UM 1100-1200 1.306 7. Scaun directorial 1.177 8. Notebook Benq 1.376 9. Notebook Acer Aspire 743 10. Notebook Acer Aspire 743 11. TV 3d Sony Bravia LX900 2.348 12. Mobila Element Corp 3.300 13. Set canapele 2.007 14. Mobila Element Part 1.009 15. Mobila Sidney alb 1.208 Licitațiile vor avea loc în zilele de: 01,08,15,22,29.10.2021 respectiv 05.11.2021 ora 10.00, la biroul lichidatorului judiciar din Mun.Iași, Str. Grigore Ureche, nr.3, Bl. Gh. Şonțu, Demisol, Birou nr.4, Jud.Iaşi, putând participa orice persoană fizică sau juridică care va depune o ofertă care va conţine: - cerere de participare la licitaţie; - dovada achitării taxei de participare de 500 lei fără TVA;- dovada achitării cauţiunii de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, sumă care se va achita în cont colector RO35PIRB2400711906003000 deschis pe numele debitoarei la First Bank; - actele de identificare a persoanei juridice/fizice, împuternicire pentru persoana care reprezintă societatea cu menţiunea că are mandat de a licita indiferent de sumă, ştampila. Taxa de participare se va achita în contul lichidatorului judiciar RO33PIRB2400738563001000 deschis la First Bank. Ofertele se vor depune la biroul lichidatorului judiciar cel târziu cu 1 zi lucrătoare înainte de ziua licitaţiei, până la ora 16.00. Ofertanţii care se înscriu la licitaţie, dar nu participă, pierd toate sumele avansate în vederea participării la licitaţie. Neplata preţului în termenul stabilit de 30 zile calendaristice de la data licitaţiei, duce la pierderea sumelor avansate pentru achiziţionarea bunurilor, care vor fi scoase din nou la vânzare în sarcina cumpărătorului. Oricine pretinde vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare,sub sancţiunea decăderii, se va adresa lichidatorului judiciar şi va face dovada până în ziua licitaţei. Informaţii suplimentare la biroul lichidatorului judiciar sau la tel:0744520508, 0744994490; fax:0332814773, e-mail: alfa.omega.insolv@gmail.com.
Rugăciunea către Sfântul Vasile Cel Mare. Dacă o rostești, vei avea mereu noroc
10/08/2021 10:30

  Sfantul Vasile   Rugăciunea către Sfantul Vasile cel Mare, rostită astăzi, te va ajuta tot anul. Iată textul.   "În tot pămantul s-a răspandit vestirea ta ...

PORECLA SEXUALĂ a zodiei tale
26/06/2021 17:01

  Berbec – "Omul minutului" Acest semn de foc este cunoscut ca un jucător rapid, un impulsiv robust căruia ii place sexul pur şi mai puţin detaliile romantice care l-ar putea condimen ...

Parlamentul muntenegrean a votat pentru naționalizarea averii bisericii VIDEO
29/12/2019 10:54

 Parlamentul de la Podgorita a adoptat o lege care a starnit tulburări si violente, atat intre legiuitori cat si in stradă.       Textul prevede naţionalizarea proprietăţilor pe c ...

Predicțiile sumbre ale lui Nostradamus pentru 2020
29/12/2019 04:57

Predictiile lui Nostradamus pentru anul 2020 sunt unele care ne fac să rpivim cu maximă ingrijorare ceea ce se va intampla in anul ce stă să inceapă. Alegerile prezidentiale din SUA Una dintre profetiile ...

Horoscopul pentru luni  23 decembrie 2019
23/12/2019 03:38

BERBEC Va simtiti plictisit si ati dori sa apara o aventura care sa va "sareze" viata (mai ales din punct de vedere sentimental). Dupa-amiaza, durerile de stomac va streseaza. Sanatate – ● ...

Este sărbătoare mare astăzi! Ce nu ai voie să faci? E PĂCAT!
21/12/2019 14:46

Sfanta Mucenita Iuliana si Sf. Mucenic Temistocle sunt praznuiti de Biserica Ortodoxa in fiecare an pe 21 decembrie. Deoarece această sărbătoare este in Postul Crăciunului, astăzi nu avem voie să mancam d ...

Horoscopul pentru Sambata  21 decembrie 2019
21/12/2019 05:44

BERBEC Vi se cere de catre rude sa faceti un drum si considerati ca aveti alte lucruri mai bune de facut, insa pana la urma cedati. Aveti impresia ca ceilalti profita de munca dv. Sanatate – ●●● ...

HOROSCOP 20 DECEMBRIE: Ziua îți aduce surprize neașteptate
20/12/2019 14:28

Horoscop 20 decembrie. Ziua de vineri trebuie să fie centrată asupra propriei persoane, a stimei personale, a recăpătării increderii in sine si in cei din jur.  Horoscop 20 decembrie 2019 – Ber ...

Forţa care îţi conduce viaţa, în funcţie de tipul de personalitate
20/12/2019 09:12

Dacă ai fost vreodată curioasă să afli ce fel de personalitate ai şi ţi-ai făcut testul Myers - Briggs, ştii deja ce tipologie (MBTI) te caracterizează şi iţi va fi foarte uşor să afli in cele ce u ...

Zodiile care mint fără remușcare! Duc minciuna la nivel de artă
19/12/2019 14:58

Ei sunt nativii care duc minciuna la nivel de artă. Atunci cand vine vorba despre minciuni, unii oameni par să fie experti, in timp ce altii reusesc să fie prinsi intotdeauna cu minciuna. Iată care sunt zo ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei